AMERICKÝ POLITIK O SLOVÁKOCH (+Poznámka Biblik: AK MÁ EŠTE NIEKTO DÔVERU V INŠTITÚT VOLIEB, ALTERNATÍVNE MÉDIÁ BY MALI MAŤ SPOLOČNĚHO KANDIDÁTA A INVESTOVAŤ DO KAMPANE DLHO PRE VOĽBAMI) Stačí spoločne sa dohodnúť na postupe a spoločná dohoda je zákon!

02.02.2023 20:49

"Jeden vysoký americký politik o nás vyhlásil:

Máme vás dobre rozanalyzovaných. Ste výborní technici, športovci, máte krásne ženy, mali ste jeden z najlepších priemyslov na svete, kvalitné zdravotníctvo, sofistikované školstvo. Z 3.500 odborov ste ich prevázkovali 1.800, to nemal nikto. Boli ste TOP vo výrobe potravín, liekov, skla, porcelánu, piva, zbraní až po jadrové elektrárne, ale čo je pre život najdôležitejšie, mali ste sociálne istoty, a takú devízu mal iba málokto.

Máte nádhernú krajinu, ale máte jednu veľkú smolu. Ste všetci proti všetkým. Nie ste schopní sa na ničom dohodnúť, nemáte vlastný názor, disciplínu a sebaúctu.

Vy sa zjednotíte raz za polstoročie, keď vám sem prídu cudzie tanky alebo vyhráte majstrovstvá v hokeji.

Čo sa vám však za ostatných 30 rokov podarilo, to sa nepodarilo ani minulému režimu: úplne ste anulovali úspechy, ktoré ste v minulosti dosiahli. Dnes ste len skladiskom a lacnou pracovnou silou Európy."

Zdroj: DISKUSIA HS k Radačovského videu:

https://www.biblik.sk/news/radacovsky-fasistom-v-europarlamente-pripomenul-ze-pocas-ii-svetovej-vojny-zabili-20-milionov-slovanov/

Poznámka Biblik: AK MÁ EŠTE NIEKTO DÔVERU V INŠTITÚT VOLIEB, ALTERNATÍVNE MÉDIÁ BY MALI MAŤ SPOLOČNĚHO KANDIDÁTA A INVESTOVAŤ DO KAMPANE DLHO PRE VOĽBAMI. Ale po tom, ako dopadli voľby v ČR je tu český Biden zvolený spôsobom ako Biden. Češi nechcú vojaka NATO za prezidenta, takisto ako nechcú Američania za prezidenta pedofila!
Vojak NATO nemôže byť český prezident ani pedofil nemôže byť americký prezident, pretože absolútne nerezonuje s duchom národa! Je úplne jedno, kto ho volil, treba ho zosadiť! To je povinnosť každého Čecha v prípade Pavla, každého Američana v prípade Bidena (aj každého Slováka v prípade fľandry) Je to satanský a dosadený prezident, pretože už v zárodku je vo svojej podstate úplne proti vlastnému národu! Biden a Čaputová nie sú ani ako top manažéri kompetentní, nemohli by na rozhodujúcom poste riadiť ani súkromnú firmu, nemajú energiu pre vysoké tempo, ktoré je potrebné aj v takomto úrade aj v súkromnej firme! Odhliadnuc od ich názorov, ani Biden, Pavel ani Čaputová - absolútne nie je ani v základných rysoch kontúra osoby prezidenta, bohužiaľ! Či v demokracii môže byť top manažérom aj taký, kto by nespĺňaním základných požiadaviek zaručene položil firmu?
Ak má v demokracii rovnakú váhu hlasu 18-ročný psychiatrický pacient na liekoch ako 50-ročný vzdelaný a duchovne pokročilý učenec, ktorý si vie urobiť vlastný výskum i podrobný prehľad, potom je takáto demokracia chorá v základe! Nevládne ľud, ale b-lud! Človek s určitým vekom, duchovnou úrovňou a životnými skúsenosťami sa nedá len tak manipulovať - preto v čele kmeňa, armády alebo v generálnom štábe nesedia žiadni mladí bez skúseností, dôležité rozhodnutia robí a má vykonávať vždy určitá rada starších!
-     -    -
 
O zvolení fľandry si môžete urobiť prehľad tiež, fľandra je vraj tak dobrá, že získala približne toľko hlasov, čo Šefčovič, Kotleba a Harabin dohromady a tu niečo smrdí veľmi:
Alebo je to len o peniazoch na kampaň ako hovorí Anastasia o demokracii...
V niektorých prípadoch spôsoby aj čísla svedčia o manipulácii volieb (Biden, Čaputová alebo Pavel či všetci traja sú dosadení?) Možnosť ako to overiť existuje napríklad aj pomocou svalového testu, dôležitá je veľmi presne formulovaná otázka, resp. nie otázka, ale tvrdenie, vždy však dotazovanie vo forme tvrdenia (dotazovanie formou jasne formulovaného na úrovni tvrdenia a nie formou otázky-veľmi dôležité),  a určitá úroveň vedomia tázajúceho i úroveň položenej otázky (knihy David Hawkins - biblik.sk/tip-na-knihu
Ak dochádza k manipulácii volieb, čo je zrejmé, že dochádza, je treba uvažovať nad iným spoločenským zriadením než demokracia! Ľudia nepotrebujú voliť svojich zástupcov, ale musí existovať spôsob, ako okamžite odvolať akéhokoľvek zamestnanca firmy alebo štátu, ktorý ju likviduje! Ak rýchlo nezastavíš toho, čo robí diery do lode alebo neschopného kormidelníka, čo vedie loď priamo roztrepať o útes, utopia sa všetci! Ale v demokracii je zvykom pýtať sa, či je to legálne alebo či sú na to nejaké práva alebo vyhlasovať o tom referendum!
Ak štátny zamestnanec pracuje na určitej úrovni, netreba ho predsa každé 4 roky meniť! Ani netreba referendum, či sa bude alebo nebude meniť ústava, kokotov, ktorí ohrozujú život ľudí i štátu môžete dať dole vždy aj bez ústavy! Akurát sa čaká, že to urobí niekto - nejaký policajt, alebo sudca, ktorý by aj tak sám tým riskoval život, že si vôbec dovolil ísť sám proti mafii!
Stačí spoločne sa dohodnúť na postupe a spoločná dohoda je zákon! A nie hnoj, ktorý napíše satanista ako vyhlášku alebo hnoj ktorí si odsúhlasia ako zákon! Úlohou je tvorba organizačných štruktúr, pretože bez organizácie, investícií a plánovania by nefungoval ani malý internetový obchod! Nemôžeme sa čudovať, že ako Slováci a voliči nedosahujeme požadovaný zisk! Čo sme investovali? Že sme sa ráčili dostaviť na voľby? Kde každý aj tak hlasuje v podstate na blink, bez nejakého vyššieho plánovania, ktoré by bolo v prospech SPOLOČNÉHO, NÁŠHO kandidáta/kandidátov? Ale to nestačí! Hovno je takto možné dosiahnuť, nedosahuje sa ani to, čo by sa s trochou organizácie dosiahnuť mohlo! Aké máme ako Slováci a Slovania spoločné plány, investície a CIELE, na rozdiel od satanskej elity?
Kde je demokracia, na zaoceánskej lodi, kde pasažieri v prípade núdze budú rozhodovať o tom, čo má kapitán robiť? Skrátka, na to niekedy nie je čas, ani my na to nemáme čas voľbami, referendami a petíciami! Kým sa zákonne urobí čo treba, dávno je všetko pase, kľúčové rozhodnutia ako v prípade covidizmu keď chceli fašisti rýchlo dosiahnuť svoje, nemohli byť zákonné! (uznesenie alebo vyhláška - Slováci, berte si z nich príklad a urobte aj vy uznesenie a vyhlásenie)
Demokracia je nefunkčná v prípade krízového manažmentu, asi by to tak nešlo, že by pasažieri rozhodovali o tom, čo robiť v prípade núdze, ale musia mať kapitána, ktorý chce zachrániť čo najviac životov a nie potopiť loď! Alebo v prípade poruchy lietadla nemôžu pasažieri prísť do kabíny a povedať, že oni sa rozhodli pristáť! Ak sa dostane ku kormidlu fašista alebo terorista, čo navedie lietadlo na kolízny kurz, pasažieri môžu rýchlo jednať o tom, ako sa ho čo najrýchlejšie zbaviť!
-    -   -
Mnohí idú voliť úplne bez toho, aby niečo vedeli o tých ľuďoch, či vôbec skutočne spĺňajú predpoklady (napr. možnosť overiť, či vybraný uchádzač spĺňa určité predpoklady jasne formulovanou otázkou (vždy vo forme tvrdenia) a následne svalovým testom) Zodpovednosť je na kapitánovi, niekto, kto má posledné slovo.
Tam, kde nikto nemá posledné slovo vládne kto?
A tam kde v skutočnosti nikto nevládne, iba sa tvári, že je prezident, minister, tam je čo? CHAOS!
 

_______________________________________________

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!