CHEMTRAILS TN 18.6.2022 (KAŽDÝ DEŇ VOLÁM NA POLÍCU A NAHLASUJEM TRESTNÝ ČIN POKUSU O VRAŽDU)

18.06.2022 11:16

CHEMTRAILS TN 18.6.2022 (KAŽDÝ DEŇ VOLÁM NA POLÍCU A NAHLASUJEM TRESTNÝ ČIN POKUSU O VRAŽDU)

V posledných dňoch ustavične, každý deň nás posýpajú a pri pohľade na vlastné zdravie takisto mnohí môžete zistiť čo sa deje. Každý deň volám na Políciu a nahlasujem trestný čin pokusu o vraždu.

Občania by mali denne volať na Políciu, Polícia by mala mať vo veci chemtrails najmenej 100.000 telefonátov denne! Nakoniec, 158 je bezplatné číslo, tí, ktorí chcú robiť aspoň niečo, ohláste trestný čin!

Podám ešte jedno trestné oznámenie a vyšetrovateľ ponesie osobnú zodpovednosť! My sme v ohrození života, a v ohrození života bude aj minister, vyšetrovateľ a riaditeľ Polície, ktorí bude chemtrails vyšetrovať tak ako doteraz! Nečinnosť je vlastne pokus o vraždu a ako občania máme právo sa brániť a hoci aj vyhlásiť odmenu na hlavu takého ministra, policajta alebo šéfa úradu, ktorý sa tvári, že sa tu nič nedeje! Naposledy, keď sme  v.r. 2018 písali na Úrad na ochranu ovzdušia, že ľudia sa budú dusiť (článok tu) , potom, v roku 2020 prišli so šaškárňou s akýmsi vírusom - vraj, to kôli akémusi vírusu sa ľudia dusia!

Stačilo!

Šéf úradu, vyšetrovateľ, minister alebo policajt, ktorý tvrdí, že vo veci chemtrails sa tu nič nedeje, je vrah, resp. je spoluúčastníkom na vražde. Rozprašovanie vláken do ovzdušia je vražda, isté je, že ľudí to poškodzuje a problémy s dýchaním sú takmer s určitosťou z tohto - stav ovzdušia s kvalitným optickým priblížením je vo videu Rozhovor o geoinžinieringu, ktorý odvysielala španielska televízia:

Častice v ovzduší je možné pozorovať aj voľným okom. Ak je veľmi jasný deň, stačí slnečný kotúč prekryť napr. bilbordom a častice je možné pozorovať i voľným okom. Tí, ktorí majú kvalitné optické priblíženie (napr. ďalekohľad Bresser Spezial Astro 80mmx20zoom, môžu si budovou prekryť slnečný kotúč a pozorovať obrovské množstvo svetloreflexných častíc v ovzduší. (v prírode je možné nájsť aj takéto chuchvalce:
 

Je povinnosťou Polície začať tento pokus o vraždu vyšetrovať!

My sme varovali ľudí, že je nebezpečné zvlášť v daždivom počasí vychádzať von! Keď tento spád padá dolu, je nebezpečné dýchať tento vlhký vzduch, mnohí z toho ochorejú! Ak napríklad chodievate ráno behávať, je vhodné počkať, kým Slnko prehreje vzduch a zdvihne sa táto jedovatá hmla, ktorá môže poškodiť dýchacie cesty. (Aby si niekto nemyslel, že beh v normálnom počasí v takomto ovzduší je bezpečný, odporúčam pri vysokej koncentrácii chemtrails obmedziť športové aktivity, pri ktorých dochádza k rýchlej výmene vzduchu - intenzívne cvičenie, beh, atď. - niekedy môže skončiť resp. alebo iným ochorením. V každom prípade je povinnosťou ľudí si tieto veci všímať)

Samotné chemtrailsové vlákna dráždia pokožku, v prírode niekedy ak v obrovskom množstve bežne nájdete takéto chuchvalce, ak toto uvidíte vonku, neodporúčam chytať do rúk. (bežne nájdete v tráve, na stromoch, medzi plotom alebo poletovať v ovduší, lámu svetlo trochu do modra, majú úplne iné svetloreflexné vlastnosti ako pavučina. Nakoniec, žiarivo biele vlákna si častokrát môžete všimnúť aj medzi pavučinami, na stromoch, v tráve, kvetoch - len sa poriadne pozrite proti Slnku čo sa tu vlastne deje a aké šance na zdravie, a a vôbec na prežitie máte v takomto prostredí) Vo vnútri tohto bieleho svetlo-reflexného poťahu sme našli čierne a červené vlákna, ktoré tvoria väčšinu prachu v domácnosti. Ak by sme mali normálne úrady, mnohé by mohli vyriešiť odporúčania - napr. FFP3 respirátory v daždivom počasí na nevyhnutne krátku dobu presunu po ulici! Nie každý dážď považujem za zvlášť nebezpečný, ale vo väčšine prípadov sa chemtrails sype priamo do mrakov a najmä tento prvý spád je život a zdravie ohrozujúci.

Ak Polícia ani žiadny úrad nič nevyšetruje a umožňuje prebiehanie tejto genocídy, občania sa musia brániť a krajné riešenie v prípade absolútnej nečinnosti úradov začať takýchto vrahov likvidovať, presne tak, ako oni likvidujú nás - sú to predsa oni, ktorí vydávajú opatrenia, podpisujú výstavbu nových vysielačov a 5G a vôbec nevyšetrujú chemtrails ani vo veci chemtrails nevydávajú nijaké varovania ani opatrenia! Na likvidáciu žiadnej osoby nevyzývam, ale ak niekomu zomrie dieťa na resp. chorobu alebo na rakovinu, môže z toho obviniť nejakého úradníka, ktorý je zodpovedný za ochranu ovzdušia alebo za rozmiestnenie mobilných vysielačov. Je v záujme aj samotných úradníkov a takisto i každého človek urobiť si vlastný výskum vo veci chemtrails a EM žiarenia a postaviť sa na odpor svojim nadriadeným, vláde a takýmto doslova satanistickým úradom! Nečinnosť znamená choroby a smrť, v takomto prostredí je zhoršovanie zdravia zákonité, nech sa nikto nespolieha na to, že Sily svetla vyhrali a nech každý robí, čo môže! A tí, ktorí chcú, majú čo robiť a môžu robiť veľa!

Že rozprašovanie vláken do ovzdušia škodí a ohrozuje zdravie aj život, to by malo byť každému jasné. A komu nie je jasné, že EM žiarenie škodí, vynikajúca kniha Dr. Martin Blank - DOBA JEDOVÁ 7  ELEKTROSMOG. Z knihy sme uviedli kľúčové citáty:

A o súčasných "normách" a dopadoch EM žiarenia na ľudské si tiež každý môže urobiť obraz, ťažko môže niekto očakávať zdravie, ak medzi domy umiestnili mobilné antény. Je to takisto pokus o vraždu a zodpovednosť nesie za to nejaká osoba, niekto tieto veci schvaľuje. 

 
CHEMTRAILS TN 18.6.2022 - 11:20 - 12:13:

- táto snímka je veľmi zaujímavá, ukazuje proces, ktorý ste mohli už tisíckrát vidieť na vlastné oči. Priamo nad mobilnou zákl. stanicou (ktorá tiež ľudí zabíja - nam. hodnoty 500.000 ㎼/m2, viac tu) je oblak, ktorý sa deformuje do kovovo-sivej prikrývky, ktorá pokrýva oblohu. Niekedy táto prikrývka vyzerá, ako keby ste Slnku nasadili slnečné okuliare - slnečný jas je znížený, tvorí sa skleníkový efekt, ľudia dýchajú otrávený vzduch a keď tento spád spadne v daždi na zem, môžete sa všetci modliť! Nakoniec, to nebo prakticky bez oblakov, to kedysi bývala rarita, dnes bežná vec! Prosím, nebuďte dobytok, zdvihnite hlavu od válova a všímajte si, čo sa tu deje a robte aspoň to, čo môžete robiť! Pretože hovoria nám gójovia, dobytok a dobytok len pasívne čaká na porážku! Ukážte aspoň to, že nie ste dobytok!
 
 

 

SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ TU ↓

CHEMTRAILS TN 18.6.2022 11.20 - 12:13:

https://uloz.to/tamhle/4rtcqAHvcKXk/name/Nahrano-18-6-2022-v-13-25-57?view=gallery&sort=exif_date&lightbox=E5Y5OG21Bfcl#!ZJMzZwR2A2Z5AzMvZzWwBJZ4ATDmLJgLF2ADHaMJK3WXnGuxZN==

________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.