MAIL NA MINISTERSTVO DOPRAVY KÔLI EXTRÉMNYM HODNOTÁM ELEKTROSMOGU V TRENČÍNE

25.05.2021 12:52

Dobrý deň, situácia na Soblahovskej ulici v Trenčíne (okolie Soblahovská 19, 21, 23) je úplne neznesiteľná, mobilné antény jednak navýšili frekvencie aj intenzitu. (hodnoty sa podľa našich meraní ustavične navyšujú, aktuálne opakovane potvrdené merania v prílohe)

V niektorých dňoch už krátkodobý pohyb v miestach smeru vyžarovania okolitých mobilných antén pôsobí niektorým ľuďom prudké bolesti hlavy. (Okrem toho, vo vzduchu sú rozprášené aj určité častice, ktoré v niektorých zvlášť daždivých dňoch túto situáciu veľmi zosilňujú)

Nemôžete tvrdiť, že je zo zdravotného hľadiska bezpečné takéto extrémne zažiarené prostredie! So schválením štátnych úradov nám vlastne telekomunikační operátori vytvorili prostredie nezlučiteľné so zdravím! A aký to ma vplyv na zdravie, môže to byť príčina zápalových alebo tzv. vírusových ochorení? Pozrite sa, čo hovoria niektorí experti, napr. špičkový elektrotechnický inžinier Eric Dollard:

 https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/    

Niektorí lekári tvrdia, že nové choroby súvisia s novým elektromagnetickým poľom:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

Celý list adresovaný aj vám je veľmi prehľadne tu:

https://www.biblik.sk/news/list-na-telekomunikacny-urad/

V lokalite v ktorej bývam (Soblahovská 21 Trenčín) vyžarujú okolité zdroje elektrosmogu (mobilné zákl. stanice) hodnoty žiarenia 250.000 – 500.000 mikroWatt/m2. Podstatný je fakt, že ľuďom býva z toho zle a trpia bolesťami.

Takéto prostredie je zdravie a život ohrozujúce. Namiesto toho, aby nás štát chránil, ešte podporuje výstavbu 5G. Verím, že predstavitelia takého úradu, ktorí toto schvaľujú skončia pred súdom! Normy robí priemysel, nie odborníci, ako to v praxi vyzerá nájdete tu.

Z normálneho bývania nám tu štát vytvoril prostredie nezlučiteľné s normálnym životom!

Od štátu, ktorý tieto zločiny schvaľuje žiadam odškodné 500.000 €

Okamžite potrebujem riešiť profesionálne odtienenie bytu, žiadam vás aby ste mi okamžite poslali na účet aspoň niekoľko desiatok tisíc eur,

alebo si to mám nárokovať od operátorov? Pretože v byte sa nedá bývať, extrémne silné mobilné antény po vonku prežarujú steny, a ďalej extrémne silné nové Wi-Fi routre, ktoré prežarujú náš byt tak, že sa tu nedá ani normálne pracovať ani normálne spať! (podľa našich meraní z nejakého dôvodu Wi-Fi routre niekedy aj v noci aj cez deň idú na plné pecky, aj keď ich zjavne nikto nepoužíva. Je to náhoda, chyba, alebo zámer?)

Viete či to je bezpečné, alebo si to len myslíte, pretože EU to propaguje? Ak operátor dá človeku do bytového domu Wi-Fi router a po strechách nainštalujú antény, podľa mňa je povinný zabezpečiť, aby som 24 hodín nemusel odoberať žiarenie, je to pre mňa podobne rušivé, nepríjemné a neznesiteľné ako hlasitá hudba. V oficiálnych štátnych publikáciách sú nežiadúce účinky elektromagnetického žiarenia popísané, od bolestí hlavy a očí, cez depresie, hormonálne zmeny až po leukémiu (viac tu) Asi preto dnes štát dovoľuje dávať Wi-Fi po stĺpoch a do MHD?

Ale takéto kontaminované prostredie je vytvorené za účasti štátu, zaplaťe mi odškodné 500.000 €!

Situáciu vyriešte a zodpovedných za poškodzovanie zdravia a deštrukciu normálneho prostredia zdrojmi elektrosmogu postavte pred súd.

Ďakujem.

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk, tel. 032 /240 00 65

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

 

mail odoslaný dňa 25.5.2021 12:51 na adresu Ministerstva dopravy SR a Útvar vedúceho hygienika rezortu, sekcia kontakty:

 

Katarina.ChudikovaZAVINÁČmindop.sk
Martina.PilkovaZAVINÁČmindop.sk
Darina.PalenikovaZAVINÁČmindop.sk
Iveta.DubrovovaZAVINÁČmindop.sk            
Katarina.PetrikovaZAVINÁČmindop.sk
Zuzana.SzabovaZAVINÁČmindop.sk
Sona.HanesovaZAVINÁČmindop.sk           
infoZAVINÁČmindop.sk

Prílohy: 3x obrázok - screen z opakovane potvrdených aktuálnych meraní, použítý prístroj ExTech 480846: