CHEMTRAILS TN-BA 16-17.3.2020 (AKTUALIZÁCIA 3x - niečo o liečbe chorôb pomocou MMS) AKTUALIZÁCIA 18.3.2020

17.03.2020 20:32

Krátky ranný report zo 16.3.2020 nájdete tu

Poobede to včera vyzeralo takto:

CHEMTRAILS diaľnica TN-BA 15:21 - umelú vrstvu vytvoria lietadlá vždy najviac tam, kde je Slnko
 
 
Neskôr sa do činnosti zapája HAARP:
Všetky štyri snímky sú vyhotovené v TN 16.3.2020, čas 15:55. Musel by to byť idiot, ktorý by tvrdil, že toto by mohol byť prirodzený výtvor. Ale v televízii a na stránkach podobných SME sú odborníci schopní všetkého. 
 
A večer 16.3.2020 medzi 17:31-17:41 to vyzerá takto - pekný západ, celá civilizácia zapadá a ak toto bude pokračovať, imunitný systém bude tak vyčerpaný, že väčšinu ľudí najskôr položí aj obyčajná chrípka a vážne dýchacie problémy z týchto častíc rozprašovaných prakticky denno-denne do vzduchu sú očakávateľné! Ak sa posýpanie neskončí, to čo máme teraz s tzv. koronavírom sa zrejme bude opakovať:
Včera (16.3.2020) poobede zrejme pomocou nejakých pozemných radarov (zrejme HAARP) začali vyrábať to podivné jasno. Jednoliaty chemický štít, ktorý vyzeral ako dym sa začal ukladať do presných pásov až kým nastalo to podivné jasno. Na večer to už vyzeralo takto - akoby sa všetky zbytky začali "odparovať" a po západe Slnka už nebolo vidieť takmer vôbec nič, zdalo sa úplne jasno. Ťažko by to mohla byť nejaká para alebo nejaké oblaky, tie by sme videli aj v noci, ale toto svinstvo sú svetloreflexné častice - keď na to zasvieti Slnko, vidíte to všade, ale keď Slnko zapadne, zdá sa byť jasno:
CHEMTRAILS TN_16.3.2020 18:07
 
-    -    -
 
Dnes 17.3.2020 ráno (10:21) bolo úplne chemicky zamračené, tma za bieleho dňa - ak by bolo len o niečo viac vlhkosti vo vzduchu, Slnko by sme najskôr nevideli vôbec:
A samozrejme, že posýpali aj dnes. Nad touto vrstvou ste si mohli všimnúť posýpacie lietadlá, ktoré túto kašu zvlášť v smere pohybu Slnka priebežne zahusťujú:
CHEMTRAILS TN 17.3.2020, čas 10:22
 
 
CHEMTRAILS TN 17.3.2020, čas 12:51
 
Dnes som sa cítil hrozne, akýsi podivný hnev - ľudia to opisujú, ako keby sa zleteli všetci démoni. Dnes 17.3.2020 to bolo obzvlášť silné. Súvisí to podľa mňa z rozprašovaním chemtrails, ale zvlášť s použítím toho radaru. Náladu nám zrejme ovplyvňujú určité frekvencie, ktoré sa od tejto vrstvy odrážajú. Nedostatok Slnka len robí svoje. Vlastne je to ako zatmenie Slnka - už to samé o sebe, teda na mňa to pôsobí otrasne! Pre hrubú vrstvu chemických oblakov nebolo vôbec vidieť západ Slnka:
 
Low-altitute chemtrails - posýpacie lietadlo v nízkej výške - ani toto nie je bežná kondenzačná stopa! Keď sa rozprašuje chemtrails v strednej a nízkej výške, vyzerá to presne takto. Niektoré chemikálie sa rozplývajú hneď a okamžite deformujú oblaky (nízka a stredná výška), iné ostávajú na oblohe (vyššia výška - tvoria novú umelú oblačnosť nad oblakmi). Vyzerá to, ako keby sa tieto dva hlavné typy chemikálií zmiešavali. Možnože aj každé lietadlo sype dva typy chemikálií, ktoré spolu reagujú. Potom by stačilo ich sypať buď spoločne (vo vyššej výške vytvoria novú umelú oblačnosť na vytvorenie mrakov) alebo iba jednu - v strednej a nízkej výške na zlikvidovanie mrakov.
Ale ak sa pravidelne modifikuje počasie a likvidujú mraky, nepochybne sa takto kontroluje aj správanie ľudí a takto sa aj postupne likvidujú ľudia. Musí to mať katastrofálne dopady na čistotu ovzdušia, na spodné vody, na rastliny (fotosyntéza) aj na zvieratá a človek vzhľadom na to, že si svoje prostredie dokáže zo živočíchov najlepšie prispôsobiť (teplota vzduchu v byte, oblečenie) a upravovať (sklenník na pestovanie rastlín, dodatočná úprava vody na pitie - napr. osmóza) sa udrží o niečo dlhšie, ale iba o chvíľu.
 
 
 
INDIGOVÉ HRADBY - DNES LEN NA ZÁPADE, INOKEDY ICH UDRŽIAVAJÚ NAD CELÝM NEBOM PO CELÉ TÝŽNE
 
 
AKUTALIZÁCIA 1x - SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ:
 
 
 
AKTUALIZÁCIA 2: Ešte aj MMS, ktoré by zvlášť pri zápaloch a infekciách pľúc mohlo veľmi pomôcť (vdychovať veľmi opatrne max. 2-3 nádychy) označujú "Pozor na SAVO a na prípravky s chlórom". Ak SAVO a prípravky na báze chlóru dezinfikujú studne, je možné, že ak sa správne užívajú (a MMS pomáha veľmi) sú schopné vám vydezinfikovať celý organizmus a MMS to robí vynikajúco. Nebezpečenstvo dnes tvorí predovšetkým kontaminovaný priemyselne vyrobený chloritan. Skutočne môže byť dnes rizikové piť väčšie množstvo MMS alebo užívať MMS každú hodinu - môže to poškodiť ľadviny. A s vdychovaním MMS treba naozaj veľmi opatrne - ale pri inf. dýchacích ciest môže veľmi pomôcť. (používam 3 kvapky MMS a 15 kvapiek 10% kys. citrónovej, nechá sa 3 minúty reagovať a doleje sa vodou. (dnes sa používa 50% kyselina citr. potom 1 kvapka MMS a 1 kvapka 50% kyseliny citrónovej - aby ste vedeli, čo robíte) Občas, naozaj iba občas to pri reagovaní veľmi opatrne vdychujem. Zdôrazňujem opatrne a max 3 nádychy ústami a max. 3 nádychy nosom, nie viac! Ak si správne pamätám informácie z knihy Jima Humbla, on odporúča max. 2 nádychy. Potom dolejem vodou a vypijem. Neriedené MMS sa nikdy nesmie používať vnútorne ani na obklady, môže sa však pri reagovaní veľmi opatrne vdychovať. MMS potom zriedite s vodou (2dcl), hodí sa ako antibiotikum (vypitie) a ako liečba zubného kazu (vyplachovanie úst) Umývanie zubov z roztoku 2-3 kvapiek MMS veľmi efektívne zabíja baktérie zubného kazu (môže byť vhodnejšie riediť kys. citr. na umývanie zubov - to funguje veľmi dobre, ale zrejme bude dobre fungovať riedené aj k. chlorovodíkovou, k. chlorovodíkovú považujeme za bezpečnejšiu) A ak na človeka niečo lezie, je vždy dobré mať doma MMS. Zo slovenských stránok kúpite MMS tu.
Je vhodné si informácie o zásadách bezpečného používania MMS najskôr naštudovať:
Ideálne je vyrobiť si (alebo dať si vyrobiť) vlastný čistý chloritan a používať kys. citrónovú vo farmac. kvalite.  Aj pri výrobe kys. citr. sa môže používať pleseň a zbytky plesne môže kys citrónová obsahovať - teda nie je kyselina ako kyselina. Preto môže byť bezpečnejšie používať kyselinu chlorovodíkovú!
 
AKTUALIZÁCIA 3: Ešte upozorňujeme na základe informácií v knihe Jima Humbla, že na stránke je  dostupný aj Bentonit (aztécka hlina), ktorý by mal vynikajúco liečiť plesne:
https://www.mmskvapky.sk/aztecka-hlina
 
AKTUALIZÁCIA 18.3.2020: CHEMTRAILS Trenčín, čas 9:36
Vyprašivelá obloha a vydymené mesto - ľudia by sa mali zavrieť doma a prestať vychádzať až dokým to vláda nezačne riešiť - toto je otvorený pokus o vraždu ľudí.
CHEMTRAILS TRENČÍN, 18.3.2020 09:37 - Vrstvu "dymu" tvoria drobné svetloreflexné častice chemického prachu v ovzduší, ktoré nás dusia a upchávajú nám pľúca - úradníci z úradu na ochranu ovzdušia by mali byť vo vyšetrovacej väzbe. Slovenské úrady, ministerstvá a Polícia sú zodpovedné za tieto zločiny, pretože trvalo 8 rokov, kým sa vôbec začali zaoberať dôkazmi. Pre mnohých ľudí je už neskoro a najlepšie na tom je, že aj pre mnohých z nich!
CHEMTRAILS TN, 18.3.2020 09:38 - posýpanie každodenné - ľudia budú mať obrovské problémy s imunitným systémom - akákoľvek choroba bude komplikovanejšia kôli nedostatku slnečného žiarenia a vyčerpávaniu organizmu následkom vdychovania týchto častíc: https://ulozto.sk/file/p4QTBrmw7Hwu/chemtrails-castice-v-ovzdusi-11-9-2019-avi
Môžete ich vidieť ak by bolo veľmi jasno aj voľným okom (keď si prekryjete slnečný kotúč napr. bilbordom, alebo budovou - návod tu.  Je vhodné použiť kvalitný optický zoom.
Všimnúť si ich môžete na každom liste, v tráve, na stromoch, všetko je obalené v lepkavom materiáli rozprašovanom z lietadiel: https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/
Ak vláda nezačne riešiť toto, nech som prvý, kto zapáli tento štát! Ako nás chránia naše úrady ktorým by sme mali platiť dane? Mali by dostať od vás hovno a nie daňové priznanie - pošlite ich do riti elektronicky! Ak toto dovolia rozprašovať, vôbec vás nevarujú, stále hrajú mŕtveho chrobáka a keď sa objavia choroby a vírusy máme dodržiavať ich opatrenia? Aké je stanovisko vlády ku chemtrails? Ako môže človek, ktorý vie, čo sa tu deje platiť dane a dodržiavať zákony?
 
CHEMTRAILS TN -18.3.2020 09:36-11:07:
 

Biblik.sk je jediný široko známy web, ktorý už takmer 10 rokov aktívne monitoruje situáciu rozprašovania chemtrails a bojuje za zastavenie týchto akcií. Píšeme aj články na odhaľovanie satanizmu, napr. tu a tu. Riskujeme život a bojujeme aj za vás, preto si zaslúžime vašu podporu: IBAN Biblik.sk:

SK8583300000002101425963

ĎAKUJEME / THANK YOU!

 

Biblik.sk je jediný široko známy web, ktorý už takmer 10 rokov aktívne monitoruje situáciu rozprašovania chemtrails a bojuje za zastavenie týchto akcií. Riskujeme život a bojujeme aj za vás, preto si zaslúžime vašu podporu: IBAN:

SK8583300000002101425963



Viac tu: https://www.biblik.sk/