Dr. ARKADIJ PETROV: PRÁCA SO SFÉRAMI - PRAKTICKÝ POSTUP REGENERÁCIE A NOVOTVORBY ORGÁNOV

07.10.2023 22:35

Dr. ARKADIJ PETROV: PRÁCA SO SFÉRAMI - PRAKTICKÝ POSTUP REGENERÁCIE A NOVOTVORBY ORGÁNOV

Dr. Arkadij Petrov
https://www.biblik.sk/arkadij-petrov/

Základné cvičenie regenerácie a obnovy orgánov - obrázky je možné stiahnuť a pozerať vo vyššom rozlíšení:

pozn. red.: vhodné odpadovú bunku snažiť sa odstrániť do zeme veľmi sústredene a zároveň aj veľmi rýchlo, môže prispieť k tréningu rýchlosti mysle, čo sa pri týchto cvičeniach môže veľmi hodiť.
 
V mysli nakoniec držíme jasné obrazy orgánov v troch sférach:
Poznámka Biblik: ak sa do strieborného paprsku pridá sýto-fialová farba,  má pretvárajúce a bolesť tlmiace účinky. Strieborný paprsok so sýto-fialovou prímesou transformuje choré miesta na zdravé. Pri chýbajúcich bunkach môžeme obnoviiť strieborným paprskom so sýto-fialovou prímesou ich obraz, alebo vytvoriť nové bunky podľa postupu tu:
článok aj na stiahnutie - pravým tlačítkou uložiť ako:
Nové bunky je možné tvoriť i priamo a dokonca aj na viacerých miestach, vstupom cez vedomie do orgánu, kĺbov a postihnutých miest. Začiatočníkom plne postačí tvorba jednej bunky, pokročilí môžu pracovať ak udržia vo vedomí 6, 12 alebo viac miest, výsledky regenerácie a obnovy i ťažko poškodených orgánov môžu byť veľmi rýchle, niekedy sa môžu javiť doslova ako "zázrak". S deťmi do 21 rokov má nárok pracovať rodič i bez súhlasu, je však zakázané pracovať s druhým človekom! 
Ak sa jedná druhého, starého alebo vážne chorého človeka, práca s ním môže byť veľmi riziková a nesmierne náročná, energetické straty pri takomto liečení ťažko chorého alebo umierajúceho človeka môžu ohroziť život liečiteľa, hrozí aj prevzatie choroby alebo obrazu choroby - ak človek veľmi chce, mal by si ak je to možné, vypýtať súhlas chorého. Riziká poznáte, práca je na vlastnú zodpovednosť! Práca s ťažko chorými zvieratami ako sa zdá, je diametrálne odlišná od práce s ťažko chorým človekom, zatiaľ z praxe pisateľa tohto článku neboli pozorované žiadne nežiadúce účinky pri práci so zvieratami a výsledky sú vynikajúce. Stále sme však pionieri a na popísanie všetkých možných reakcií niekoľko rokov praxe zatiaľ nestačí. Ak má človek obavy alebo strachy, najprv nech pracuje na zbavení sa všetkých strachov, pokiaľ má človek výhrady, obavy alebo vnútorne nerezonuje s nejakým postupom alebo metódou, môže si nájsť niečo iné, rôznych spôsobov ako dosiahnuť určitý cieľ je obvykle viac, snáď žiadna nie je paušálne úplne bez rizika, všeobecne hlboko koncentračné cvičenia nie sú odporúčané psychiatrickým pacientom a ďalej pri závislostiach, užívaní niektorých liekov a látok ovplyvňujúcich CNS.
 
ZÁKLADNÉ OČISTNÉ CVIČENIE:
 
Obrázky ZDROJ/SOURCE: Dr. Arkadij Petrov - Praktická Učebnica - tu sú všetky knihy Dr, Arkadija Petrova:
Cvičenia a online seminár:
Špeciálne cvičenie na obnovu zraku a zbavenie sa okuliarov:
Súvisiace články / related articles:
MU YUCHUN ZDVIHOL ZÁVOJ TAJOMSTVA: UNIKÁTNA METÓDA PRE ZDRAVIE / Mu Yuchun lifted the veil of secrecy. A unique method for health + 3 PAIN RELIEF METHODS (SK, ENG) TRI ZÁKLADNÉ METǑDY PRE ǓĽAVU OD BOLESTI JE POPÍSANÁ TU V POZNÁMKE BIBLIK (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mu-yuchun-zdvihol-zavoj-tajomstva-unikatna-metoda-pre-zdravie-mu-yuchun-lifted-the-veil-of-secrecy-a-unique-method-for-health/
REGENERÁCIA MOZGU BY MALA BYŤ PRE KAŽDÉHO ZDRAVÉHO I CHORÉHO PRVOTNÁ, KÔLI OBNOVENIU NORMÁLNEHO VNÍMANIA I PRE AKTIVÁCIU SPIACICH NEURÓNOV
https://www.biblik.sk/news/regeneracia-mozgu-by-mala-byt-pre-kazdeho-zdraveho-i-choreho-prvotna-koli-obnoveniu-normalneho-vnimania-i-pre-aktivaciu-spiacich-neuronov/
Dr. ARKADIJ PETROV: BIOINFORMAČNÉ TECHNOLÓGIE (BIT) AMARÍNOVÝ PAPRSOK
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-bioinformacne-technologie-bit-amarinovy-paprsok/
Dr. ARKADIJ PETROV: OČISTA OD PARAZITOV (+Poznámka Biblik: IVERMECTIN AKO POMOC PRI LIEČBE CELEJ PALETY CHRONICKÝCH CHORÔB I KOŽNÝCH OCHORENÍ)
https://www.biblik.sk/news/dr-arkadij-petrov-ocista-od-parazitov/
HRM SUNGAZING:
Jacob Lorber - LIEČIVÁ SILA SLNKA:
GRIGORIJ PETROVIČ GRABOVOJ: PRAVOVERNÍ NIČITELIA (odpoveď predstaviteľom oficiálnej vedy)
https://www.biblik.sk/news/grigorij-petrovic-grabovoj-pravoverni-nicitelia-odpoved-predstavitelom-oficialnej-vedy/
Quantum HEALING CODES and How to Use Them / LIEČIVÉ KÓDY A AKO ICH POUŽÍVAŤ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/quantum-healing-codes-and-how-to-use-them-liecive-kody-a-ako-ich-pouzivat/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!