Dr. ARKADIJ PETROV: ZÁKLADNÝM ZDROJOM CHORÔB JE ELEKTROMAGNETICKÝ SMOG

25.03.2022 17:18

Dr. Arkadij Naumovič Petrov:

ZÁKLADNÝM ZDROJOM CHORÔB JE ELEKTROMAGNETICKÝ SMOG

"Moderné výskumy ukazujú, že základným zdrojom chorôb je okrem zlej ekológie a nezdravej výživy - výrobná, výskumná a domáca elektronická aparatúra, ktorej vyžarovanie často vykazuje nežiadúce pôsobenie na energeticko-informačné systémy organizmu. Tieto žiarenia dostali názov elektromagnetický smog. Predovšetkým kôli nemu slabe prirodzené vzájomné pôsobenie orgánov a buniek a pribúda nebezpečná patológia. Je to dôsledok nesprávnej orientácie človeka na technogénnu cestu vývoja, kde sa duchovný aspekt stáva druhoradým a periférnym." Dr. Arkadij Naumovič Petrov, cit. z knihy Bioinformačné technológie-Arkadij Petrov-Systém cvičení pre rozvoj schopností človeka-STROM ŽIVOTA - od dnes dostupné na Biblik.sk tu (cit. z knihy Praktická učebnica)

články o rizikách elektrosmogu:

1.) https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

2.) https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/

3.) Krátke video Dr. Cowan - krátke video + titulky: https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

4.) Vedec Eric Dollard o rizikách žiarenia:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

5.) Bývalý riaditeľ kanadského Microsoftu hovorí, prečo nemá doma WI-Fi - krátke video + titulky:

https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

6.) Bývalý agent MI5 Dr. Barrie Trower o rizikách mobilov: https://www.biblik.sk/news/dr-barrie-trower-agent-mi5-o-rizikach-mobilov-a-pokusoch-na-ludoch-rizika-mobilov-u-deti-o-virusoch-a-bakteriach-vedci-a-lekari-boli-obeseni-za-to-co-mnoho-robia-dnes/

7.) CIELENÁ GENOCÍDA - žiadna kontrola, niektoré výrobky sú s najväčšou pravdepodobnosťou dodávané takto zámerne, pretože by bolo možné ich jednoducho odtieniť:

https://www.biblik.sk/news/mikrovlnky-vyzaruju-nebezpecne-ziarenie-do-okolia/

Poznámka Biblik: napríklad žiaci v škole - takmer každý z nich má pri sebe bezdrôtový žiarič (mobily, smart hodinky atď.) Bohužiaľ nosiť pri sebe mobily a mať doma Wi-Fi nie je normálne! Zvlášť je divné, ak deti majú mobily a smart hodinky! Dokážu rodičia pochopiť, že  toto žiarenie bunky poškodzuje ? (vysvetlenie fyzika v Poznámke Biblik tu) Dnes na riziká elektrosmogu upozorňujú vedci, lekári i ľudia z IT priemyslu. Normálne je žiť bez mobilu a bez Wi-Fi. Súčasný stav, ktorý je bohužiaľ považovaný za normálny, je úplne nezlučiteľný s normálnym vývojom mozgu, nezlučiteľný s normálnym stavom mysle i nezlučiteľný so zdravím! Svet v ktorom žijeme, je nastavený na deštrukciu, nie je to celkom chyba človeka, je to chyba aj zločincov, ktorí absolútne ignorujú normy bezpečnosti vyžarovania. Nakoniec, aj tak nie je pravdepodobne vôbec možné tieto technológie urobiť bezpečné, je iba možné znížiť riziká (napr. držať mobil ďalej od hlavy, úplne minimalizovať čas hovoru, preferovať pevné káblové pripojenie na internet), ale jedného dňa budú mobily a Wi-Fi z verejného života úplne vykázané podobne ako azbest - absolútne nezlučiteľné so zdravím! Ak by tu niekto nemal zámer vyvraždiť časť ľudstva, potom hygienici normálnej planéty, ak by sme uvážili riziká, takúto formu komunikácie by zakázali celkom - tu sa však robí presný opak, populácia sa vystavuje čoraz väčším dávkam žiarenia a na stave mysle i imunity je to vidieť. Nech si nikto nemyslí, že behať s mobilom okolo detského kočára je normálne, alebo telefonovať pri dieťati... (ak by ste videli, že niekto píli azbestovú rúru a začali by ste mu dohovárať, je to niečo podobné, ak vidíte mamičku s mobilom, vlastne, v blízkosti dieťaťa by sa nemal nachádzať zapnutý mobil, smartphony vyžarujú obrovské dávky cca 6x za minútu aj keď netelefonujete. Smartphony ustavične vyžarujú obrovské dávky (podľa našich meraní aj pri vypnutých dátach min. 10.000-20.000mikroWatt/m2, niektoré smartphony až cez 200.000 jednotiek - odmerané, ďalší hovoria ešte o oveľa vyšších hodnotách, to sú extrémy, lekári v Anglicku varovali, keď z vysielačov pred vyše 20. rokmi na uliciach išlo 10.000 jednotiek a to ľudia chodili len okolo, dnes to nosíte po vreckách), to je úplne pokus o likvidáciu ľudí, prosím, uvedomte si to a takisto pochopte, že aj bezdrôtové slúchadlá sú určené na poškodzovanie ľudí, dokáže tu niekto pochopiť, prečo vám to dávajú do rúk??? Pretože to poškodzuje mozog, telo i myseľ aj používateľa aj ľudí okolo!)

Podľa hodnôt a periodicity vyžarovania smartphonov som si istý, že je to vyslovene plánovaná genocída, teda kôli tomuto sú smartphony, Wi-Fi, smarthodinky a bezdrôtové slúchadlá také rozšírené, pretože zámerom satanistických elít je zníženie populácie:

 

Georgia Guidestones - niekto na obrovské monumenty v Georgii napísal: "Udržujte populáciu pod 500.000.000) (pozn. red. - na  to sú detské vakcíny, covidové vakcíny i všetky vakcíny, Wi-Fi, smartphony a smart technológie sú určené na vyvolávanie chorôb, degeneráciu a zvýšenie úmrtnosti)

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU