Dr. JOSEPH MURPHY - KNIHA MOC NÁŠHO PODVEDOMIA + KRÁTKE VIDEO / Dr. JOSEPH MURPHY - THE POWER OF YOUR SUBCONSCIOUS MIND - BOOK (SK, CZ, ENG) (+Poznámka Biblik: Bohatí sú najviac zapojení do všetkých špinavých diablových hier, sú to chudáci!

08.02.2024 11:19

Dr. JOSEPH MURPHY - KNIHA MOC NÁŠHO PODVEDOMIA + KRÁTKE VIDEO / Dr. JOSEPH MURPHY - THE POWER OF YOUR SUBCONSCIOUS MIND - BOOK

krátke video -cz / short video cz:

https://www.youtube.com/watch?v=aBgC_gb_yDI

Poznámka Biblik: dokiaľ sa bude využívať zločinný satanský systém ničím nekrytých papierov, ktorých tok a hodnota je určovaná zločincami, dovtedy sa budú opakovať krízy, vojny a ožobračovanie. Každý by sa mal snažiť meniť peniaze sa skutočné hodnoty a namiesto peňazí začať používať striebro, zlato alebo vlastnú menu. Veľmi zaujímavé videá Pavol Ľupták. Výsledkom toho, že bohatí ľudia peniazom nedôverujú je napríklad vyhnanie cien nehnuteľností do stále úplne nereálnych čísel. Napríklad byt, ktorý má hodnotu 20 tisíc eur stojí o stotisíc eur viac! Môžete sa poďakovať každému, kto kupuje investičné nehnuteľnosti, určitým spôsobom sa podieľajú na zločine a nakoľko pomáhajú ľudí ožobračovať, tiež budú ožobračení. Bohatí sú najviac zapojení do všetkých špinavých diablových hier, sú to chudáci! Ďalej drahými autami a kúpou luxusných vecí nielenže podporujú zločincov, ale sami sa zapletajú do ešte hnusnejšej pavučiny, napríklad sú vo svojich  smart autách ožarovaní a programovaní (meranie Mercedes GLE tu ) takisto ich senzory a radary ešte ohrozujú zdravie ostatných ľudí! Svojimi domami, vilami a sídlami obkolesenými hnusnými múrmi ničia prírodu a svet, otravujú život všetkým okolo a preto neustále žijú v strachu! Nie je im čo závidieť! NEBUĎ AKO ONI. NEPRIPODOBŇUJ SA TOMUTO SVETU:
https://www.biblik.sk/news/nebud-ako-oni-nepripodobnuj-sa-tomuto-svetu/

Súvisiace články / related articles:

MIKROVLNKY VYŽARUJÚ NEBEZPEČNÉ ŽIARENIE DO OKOLIA (+meranie Mercedes GLE)
https://www.biblik.sk/news/mikrovlnky-vyzaruju-nebezpecne-ziarenie-do-okolia/

- v kovovej klietke ako sú autá by mali byť súčasné bezdrôtové technológie zakázané, ak používate mobil alebo bluetooth v aute, či v MHD alebo v lietadle ohrozujete svoj život i zdravie svoje i ostatných ľudí. Prosíme vás uvážte, či kôli sebe i ostatným môžete počas cesty autom/vlakom, metrom a lietadlom vypnúť mobil alebo aktivovať letový režim. Ak je v kovovej klietke ako autá, vlaky, lietadlá atď (ale i budovy z kovu ako nákupné centrá a ďalšie) používaný mobil, hrozí vážne poškodenie zdravia, každá cesta nesie so sebou riziko vážneho poškodenia zdravia! Nie je čo závidieť ľuďom, čo cestujú bežnými aerolinkami. 

Ďalej v nových autách niekedy nie je možnosť deaktivovať bezdrôtové technológie, vyžarujú buď ustavične alebo po určitú dobu napríklad niekoľkých minút, čím zbytočne poškodzujú človeka. Autority z IT priemyslu, vedci a lekári varujú:

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/
Dr. Martin Blank o EM ŽIARENÍ: VŠETKY TYPY EM ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV:
prof. Henry Lai: Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? prof. Henry Lai: Môžu mobilné telefóny poškodiť DNA a spôsobovať rakovinu?
MOBIL JE NEBEZPEČNÝ + VPLYV MOBILU NA EEG:
Dr. BRIAN CLEMENT: AK NIEKTO POCHYBUJE O ŠKODLIVÝCH ÚČINKOCH EM ŽIARENIA NA ĽUDSKÉ ZDRAVIE, PRINAJLEPŠOM JE HLUPÁK ALEBO MUSÍ BYŤ PODPLATENÝ. / Dr. BRIAN CLEMENT: ELECTROSENSITIVITY SYMPTOMS CAN BE ELIMINATED IN 60% OF PEOPLE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-brian-clement-ak-niekto-pochybuje-o-skodlivych-ucinkoch-em-ziarenia-na-ludske-zdravie-prinajlepsom-je-hlupak-alebo-musi-byt-podplateny-dr-brian-clement-electrosensitivity-symptoms-can-be-eliminated-in-60-of-people/
Dr. THOMAS COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ CHOROBY SÚVISIA S NOVÝM EM POĽOM / Dr. THOMAS COWAN: VIRUSES ARE NOT CAUSE OF ANYTHING. DISEASES ARE POISONINGS. NEW DISEASES ARE CAUSED BY NEW EM FIELDS. EM FIELDS ARE POISON FOR MOST HUMAN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-thomas-cowan-virusy-nie-su-pricinoiu-nicoho-nove-choroby-suvisia-s-novym-em-polom/

"ŽIADNU CHOROBU NEMÔŽETE VYHUBIŤ, MÔŽETE VYHUBIŤ IBA PODMIENKY, KTORÉ VEDÚ K CHOROBÁM. CHOROBA A ZDRAVIE JE PREDOVŠETKÝM OTÁZKA PROSTREDIA. CHOROBA JE VŽDY VÝSLEDKOM NEDOSTATKU ALEBO INÉHO POŠKODENIA." Dr. Johann Loibner (4.2.1944 -13.3.2018)
"THERE'S NO SUCH DISEASE WHICH CAN BE ERADICATED, YOU CAN ERADICATE ONLY THE CONDITIONS LEADING TO DISEASES."                Dr. Johann Loibner (1944-2018)
https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-dr-johann-loibner-historia-ockovania-movies-we-like-dr-johann-loibner-the-history-of-vaciination/

 

BILLIONAIRE DAN PENA: SHOW ME YOUR FRIENDS AND I WILL SHOW YOU YOUR FUTURE (ENGLISH+CC titulky)
https://www.biblik.sk/news/billionaire-dan-pena-show-me-your-friends-and-i-will-show-you-your-future/

Asking Miami Millionaires How They Got Rich / PÝTAL SA MILIONÁROV AKO ZBOHATLI (MIAMI, HOUSTON) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/asking-miami-millionaires-how-they-got-rich-pytal-sa-milionarov-ako-zbohatli-miami-houston/

10 JEWISH BUSINESS SECRETS / 10 TAJOMSTIEV ÚSPECHU V PODNIKANÍ Z POHĽADU ŽIDA (ENG+CCsubs)
https://www.biblik.sk/news/10-jewish-business-secrets-10-tajomstiev-uspechu-v-podnikani-z-pohladu-zida/

PRAVIDLO 70:30 / RULE 70:30 (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/pravidlo-70-30-rule-70-30/

Asking Miami Millionaires How They Got Rich / PÝTAL SA MILIONÁROV AKO ZBOHATLI (MIAMI, HOUSTON) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/asking-miami-millionaires-how-they-got-rich-pytal-sa-milionarov-ako-zbohatli-miami-houston/

NAJZÁKLADNEJŠIA RADA DO ŽIVOTA / GENERAL LIFE ADVISE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/najzakladnejsia-rada-do-zivota-general-life-advise/

ŽIADNY PROBLÉM NIE JE RIEŠITEĽNÝ NA ÚROVNI, NA KTOREJ BOL VYTVORENÝ / PROBLEMS DOESN'T HAVE ANY SOLUTIONS IN THE LEVEL IN WHICH THEY WERE CREATED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ziadny-problem-nie-je-riesitelny-na-urovni-na-ktorej-bol-vytvoreny-problems-doesnt-have-any-solutions-in-the-level-in-which-they-were-created/
 
SAFEPLACE.SK: KEĎ STE BOLI SCHOPNÍ DOKÁZAŤ, PO ČOM STE ANI SKUTOČNE NETÚŽILI, TAK TO, ČO NAOZAJ CHCETE, DOKÁŽETE URČITE / MOTIVATIONAL QUOTE - www.safeplace.sk (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/safeplace-sk-ked-ste-boli-schopni-dokazat-po-com-ste-ani-skutocne-netuzili-tak-to-co-naozaj-chcete-dokazete-urcite/
 
"Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" Mayer Amschel Bauer Rothschild (dolár - FED, euro - mimo kontrolu národných štátov...)
Search Biblik.sk Rothschild / hľadanie Biblik.sk Rothschild:
https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=rothschild
VETERANSTODAY.COM: Jewish Banking Dynasties Founded the Fed (ENG)
https://www.biblik.sk/news/jewish-banking-dynasties-founded-the-fed/
THE ROTHSCHILD's MANIFEST DESTINY (ENG)
https://www.biblik.sk/news/the-rothschild-s-manifest-destiny/
 
FIO BANKA TVRDÍ, ŽE BEZ MOBILU UŽ INTERNET BANKING NEJDE, NAJVYŠŠÍ ČAS ZMENIŤ BANKU
https://www.biblik.sk/news/fio-banka-tvrdi-ze-bez-mobilu-uz-internet-banking-nejde-najvyssi-cas-zmenit-banku/
 

BITCOIN BILLIONAIRE DAVINCI: THE FINANCIAL SYSTEM IS MOSTLY A FRAUD / BITCOINOVÝ MILIONÁR DAVINCI: FINANČNÝ SYSTÉM JE Z VEĽKEJ ČASTI PROSTE PODVOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/bitcoin-billionaire-davinci-the-financial-system-is-mostly-a-fraud-bitcoinovy-milionar-dainci-financny-system-je-z-velkej-casti-proste-podvod/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!