Dr. JUDY MIKOVITS O VAKCÍNACH: VIETE SI TEDA PREDSTAVIŤ POŠKODENIE, KTORÉ VZNIKNE KEĎ OBÍDETE BOHOM DANÚ PRIRODZENÚ IMUNITU? / Dr. JUDY MIKOVITS ABOUT VACCINES: CAN YOU IMAGINE THE DAMAGE BYPASSING GOD's NATURAL IMMUNITY? (SK, CZ, ENG)

27.10.2021 19:30

"Poddajte sa tedy Bohu a sprotivte sa diablovi, a utečie od vás." Jakub 4:7

"Submit yourselves therefore to God. Resist the devil, and he will flee from you." James 4:7
- - -

Video Dr. Mikovits / VIDEO Dr. Mikovits ENGLISH+cz subs:

SHARE LINK / priamy odkaz na video:
 
Poznámka Biblik: Princíp očkovania je zvrhlosť, v každom prípade sa jedná o podanie choroboplodných zárodkov do tela (viac Dr. Loibner - HISTÓRIA OČKOVANIA)

Očkovanie zdravých ľudí je trestný čin! Táto zvrlosť by mala byť postavená mimo zákon, je však vynucovaná pod nátlakom, že vraj tu ide o zdravie, boj proti chorobám, boj proti pandémii, o ktorej by nikto ani nevedel, ak by sa nemedializovala... Čím nechcem popierať vírusový zápal pľúc, ktorí je v prvomrade následkom rozprašovania chemtrails, podľa niektorých lekárov aj následok zavedenia nových elektromagnetických polí (nové frekvencie, Muskove satelity, 5G). Dávno predtým, než bolo chyrovať o 5G a o nejakom víruse, sme na biblik.sk/clanky písali, že ak by sa vlákna, ktoré do nás už celé roky usilovne zasievajú nejako pohli, mohlo by dôjsť k vnútornému krvácaniu! Pohyb spôsobí napr. aj naslinený prst! Ak prejdete tesne nad povrchom naslineným prstom, prach na telefóne, na tablete, na bielom podklade sa začne špirálovite krútiť! Väčšina prachu v domácnosti je už smart dust - veľmi inteligentné častice so zaujímavými vlastnosťami (smart-dust, inteligentný prach, zrejme (a takmer istotou) sú tieto vláka aj nosiče "vírusov", plesní a ďalších svinstiev. Ak napr. na parapete (v domácnosti, všade vo vnútri) alebo ak tesne nad tabletom alebo mobilom prejdete navlhčeným prstom, čerstvé kúsky chemtrailsových vláken začnú špeciálnym pohybom rotovať! Toto na nás sypú z lietadiel, Polícia a SHMÚ, je na najvyšších miestach je ovládaná nejakou cudzou mocnosťou, pre ktorú najvýstižnejší názov je diabol! Podávali sme tri trestné oznámenia a napísali sme stovky mailov úradom, ktoré bez problémov umožňujú rozprašovanie vláken z lietadiel. Tu nie je žiadna slovenská vláda, žiadny slovenský SHMÚ, žiadna slovenská Polícia! Ako je vidieť zo súčasnej situácie na Slovensku aj vo svete, snáď všetky kľúčové posty a pozície skutočnej moci sú infiltrované! Výnimku na Slovensku tvorí snáď jedine Maroš Žilinka, ktorého sa chcú zbaviť, nech ho Pán Boh ochraňuje!

 

Vzoprite sa satanovi a utečie od vás! Ako sa môžete nechať vydierať bláznami? Pre nich ste dobytok, menejcenné bytosti, nižšia rasa, zvieratá, gójovia... Robia si z vás srandu a čím viacej ustúpite, tým viac vami opovrhujú! Už teraz diskutujú o nejakom povinnom očkovaní, o nejakom povinnom prijatí nového náboženstva, ktorému možno niektorí aj sami niektorí veria! Dr. Judy Mikovits je expertka, ktorá v laboratóriu učila Ebolu, ako napádať ľudské bunky. Ebola to predtým nevedela! Dr. Mikovitsová tvrdí, že je absolútne neprirodzené, ak sa choroboplodné zárodky, resp. niečo, čo postihuje iba horné dýchacie cesty vpraví do celého tela! Proti moru, cholere a týfusu sa neočkuje, prečo takmer úplne vymizli? Viac tu + veľmi zaujímavé grafy, ktoré ukazujú, ako je to v sktučnosti s očkovaním:

!!!ČÍTAJ_PaniDoktorka_článok___MUDr.VladimírPetroci!!!_www.biblik.sk.doc

 

My Biblik.sk tvrdíme, že očkovanie je zvrhlosť z princípu!

Všetky vakcíny aj tetanovky môžu byť veľmi nebezpečné:

https://www.biblik.sk/news/aj-tetanovky-mozu-trvale-poskodit-zdravie-cloveka/

Žiadne choroby sa očkovaním nevymietili, ani mor, ani cholera, ani tetanus ani kiahne! Hygiena, karanténa (napr. v príp. kiahní), prístup k potravinám a vode, zmena podmienok, ktoré viedli k chorobám (cholera-kanalizácia), ( tetanus-topánky , ľudia už bežne nechodia bosí + odstránenie konského trusu na cestách, v ktorom sa clostridia tetani hojnejšie vyskytuje) viedlo k tomu, že sa viac takmer tieto choroby už bežne nevyskytujú! A ak sa objavia, tak aj u očkovaných, ktorí sú z toho napr. v prípade tetanu prekvapení, ak ho dostanú tesne po očkovaní! (napr. prípad slovenskej ženy, ktorá rada behala bosá, pracovala pri koňoch a nechala sa zaočkovať - dostala tetanus!)

-   -   -

Kto vymýšľa vírusové choroby? Laboratóriá, ktoré vyrábajú testy, vakcíny... Viac nie je potrebný ani lekár, ani pacient, stačí ich test!

Alebo sa zmení pomenovanie? Boli by schopní zrazu premenovať pravé kiahne na ovčie a vyhlásiť, ako vakcíny veľmi pomohli?

Ale aj tie "pravé" kiahne sa dodnes vyskytujú, iba ich ináč diagnostikujú (viac Dr. Loibner-HISTÓRIA OČKOVANIA) Podobne, keď chcú presadiť vakcíny, aj z obyčajnej chrípky je zrazu akýsi Covid-19, takto to prakticky s istotou praktikovali aj v minulosti! A keď už Covid-19 nebude potrebný, chrípka bude zase chrípka, alebo sa vyhlási, ako veľmi vakcíny pomohli... V tomto prípade však predpokladám, že najmenej tretina očkovaných týmito vakcínami môže zomrieť, ak sa tu skutočne objaví nejaká pandémia alebo choroba, ktorá zasiahne ľudstvo.  Ak bude rozprašovanie chemtrails pokračovať, kedy tá pandémia bude, je iba otázkou času. Testovanie a vakcíny podľa nás priamo prispievajú k zavedeniu jedov alebo choroboplodných zárodkov do tela, akákoľvek injekcia alebo nová chemikália (testovacie tyčinky) môže byť tou poslednou kvapkou a u niektorých na 100% aj bude! VAKCÍNA JE CHOROBA! Čím viac vakcín, tým viac úmrtí a chorôb!

Biblik.sk začínal pôvodne ako protiočkovací web! Ak chcete náš boj proti zločinom očkovania, proti rozprašovaniu chemtrails a proti šíreniu EM žiarenia, resp. ak chcete protifašistický odboj podporiť, môžete tak učiniť na č. účtu: SK8583300000002101425963

"Ja si myslím, že očkovanie je organizovaný zločin. Na 100% viem, že čím viac sa očkuje, tým viac sú deti choré. Za to môžem dať krk na klát. A to vám ale povie množstvo pediatrov, keď proste budú úprimní, keď proste tú pravdu povedia! Každé očkovanie škodí!" MUDr. TOMÁŠ LEBENHART:
https://www.biblik.sk/news/mudr-tomas-lebenhart-na-co-si-dat-pozor-u-lekarov/

"Ja si myslím, že očkovanie je organizovaný zločin. Na 100% viem, že čím viac sa očkuje, tým viac sú deti choré. Za to môžem dať krk na klát. A to vám ale povie množstvo pediatrov, keď proste budú úprimní, keď proste tú pravdu povedia! Každé očkovanie škodí!

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/mudr-tomas-lebenhart-na-co-si-dat-pozor-u-lekarov/

Na čo si dávať pozor? Hlavne na vakcíny! Ak lekár povie, že by ste sa mali očkovať, môžete to odmietnuť! Je to základné ľudské právo, aj keby pandémia bola skutočná! Skutočná pandémia sa však vyrába rozprašovaním chemtrails, elektromagnetickým smogom, prídavkami vo vode, v strave, chemikáliami v oblečení, kozmetike a najmä testami a vakcínami! Vakcíny sú najväčšie svinstvo, to je pseudoveda, pseudomedicína, výplod chorého satanského rozumu, povera, falošné náboženstvo, vakcíny sú svinstvo! To, čo teraz ľuďom zaviedli do tela je bežnými postupmi možno zložité detoxikovať, ale vždy je nádej:

Vít Syrový hovorí, že spáliť tieto častice dokáže silný liečivý prúd (pozri napr. na Biblik.sk Bruno Groning, ktorý na Zem priniesol učenie o liečivom prúde) Bruna Groninga tiež prenasledovali, zakazovali mu liečiť, vznášali voči nemu obvinenia... Aj Bruno Groning učil o návrate k Bohu, pretože ináč ľudia vlažní, ateisti a rozumári ťažko budú mať silu a schopnosti postaviť sa diablovi. Takže v prvomrade ide o vnútorné zrieknutie sa zlých žiadostí, závislostí, hlúpostí a vecí, ktoré nás oberajú o energiu. Zároveň sa treba stretávať a diskutovať, ako ďalej a čo v prípade núdze. Našim nepriateľom je diabol, ktorý ľuďmi opovrhuje, oklamal niektorých židov a ľudí, ktorých používa na jednu jedinú vec - boj proti ľudstvu, a tým pádom aj boj proti Bohu. Podľa niektorých informácií (kniha V. Megre - Anastasia) chceli temní vládcovia dosiahnuť terorom a kynožením ľudstva dialóg s Bohom. Boh sa im neozval, Boh sa vydierať nedá!
Dávno bol predpovedaný nástup ich vlády-satanokracie a aj ich pád, totálne očistenie Zeme. V tom procese teraz sme, nastáva triedenie, delenie medzi ľuďmi a Veľká očista. Ako sa človek môže brániť? To hovoria hneď úvodné verše tohto článku:

"Poddajte sa tedy Bohu a sprotivte sa diablovi, a utečie od vás." Jakub 4:7