EXISTUJE DRAK, KTORÝ VYKRÁDA DOMY A POŽIERA ĽUDÍ LEN PRETO, ABY MAL PALIVO NA OHEŇ, KTORÝ NIČÍ VŠETKO

17.01.2024 17:41

EXISTUJE DRAK, KTORÝ VYKRÁDA DOMY A POŽIERA ĽUDÍ LEN PRETO, ABY MAL PALIVO NA OHEŇ, KTORÝ NIČÍ VŠETKO

Ako dnes funguje Polícia, NAKA a takzvaná Špeciálna prokuratúra? Ak by sme dve z týchto troch vyškrtli úplne, pôsobí to v štáte väčší pokoj. Ako je to možné? Predsa zbytočné inštitúcie (ale častokrát i zbytoční ľudia) si vymýšľajú prípady preto, aby verejne manifestovali svoju dôležitosť! NAKA a Špeciálna Prokuratúra je maximálne prehnitá časť tumoru, ktorý sa rozrástol i v Polícii.
NAKA=TUMOR! NAKA je v súčasnej podobe polícia slniečkárov.
Špeciálna prokuratúra=úrad spadajúci pod iné vedenie než Slovenské, obe NAKA i ŠP sú akoby chaotické, nikým nekontrolované zložky, o ktorých nikto nevie predpokladať, čo urobia! NAKA a ŠP sú satanské inštitúcie, po zrušení ŠP padne aj NAKA! V štáte musí byť jednota, nemôže byť Polícia nad Políciou (NAKA) ani súd nad ostatné súdy - ŠP! Nie je iná možnosť, ako oba tieto zhubné útvary odstrániť! Čím skôr budú zrušené, tým lepšie, likvidujú autoritu a povesť i Polície i súdov!  Existuje niečo, čo nemôže riešiť Polícia a prokurátor? Potrebujeme snáď akúsi tajnú políciu a nejakého špeciálneho nadprokurátora? FUJ! To smrdí totalitnými praktikami!
 
Polícia je však na rozdiel od týchto dvoch inštitúcii potrebná. Ak by mal mať obyčajný Slovák tri priania, chcem takého slovenského prezidenta, ktorý je skutočný človek a nie šašo,  a ešte tiež takého Človeka policajného prezidenta, ktorý vráti dôveru ľudí v Políciu. Policajt je v službe, slúži ľuďom, ktorí mu hradia všetko. Policajt nie je sudca, i k najťažšiemu zločincovi sa má pristupovať ako ku klientovi. A hlavne, ľudia by sa policajtov nemali báť, sila bez múdrosti ani tvrdý trest nevzbudí skutočný rešpekt a trest smrti nebráni a neodrádza (a ani v stredoveku mučenie neodrádzalo). Ani dnes v niektorých krajinách trest smrti neodstrašuje od pašovania drog, možno pašovanie robí ešte viac sofistikovanejším a možno sa tam na strane pašerákov ocitajú ešte väčší chudáci než inde. 
-    -
Je fajn, že aspoň tie policajné autá pripomínajúce VB a totalitu sa zmenili na krajšie, i po technickej stránke, dizajnovej a farieb. 
Na policajta by mali byť kladené požiadavky napríklad aby rozumel situácii väzňov, je to predsa policajt, ktorý sa veľkou mierou pričiňuje o slobodu človeka či jej odňatie. Nebolo by odveci, ak by policajt ako skúšku musel byť aspoň 4 dni v CPZ (žalárna kobka) bez vychádzok, aby rozumel, ako sa druhý človek cíti. Podobné je to aj v prípade policajných hliadok, sú to obykle ľudia prvého kontaktu a mali by to byť mimoriadne vzdelaní a mierni ľudia. Pretože sú to častokrát práve oni, ktorí majú v rukách život človeka. Nezdá sa to, ale obyčajný policajt má častokrát takú zodpovednosť ako lekár - jeden chybný krok a môže i fatálne poškodiť život pacienta! Heslo Polície je snáď dobré, ale k POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ treba napísať niečo konkrétne, napríklad: "POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ ŽIVOT."
V Trenčíne sú niektorí policajti, ktorí okrem svojej práce tiež hľadajú, kde by mohli byť užitoční a kde pomôcť. Kto z vás kedy videl policajta, ako donesie bezdomovcovi čaj, či kupuje bagetu chudákovi?
V záujme radového policajta nie je chodiť po krčmách a ňuchať ako pes, kto si tam zapálil jointa. Napriek tomu v baroch bývajú razie, kde sa prepadávajú deti s polgramovými sáčkami s marihuanou, ale opíjať sa môžu legálne... V tom je to pokrytectvo! Komu prospievajú takéto akcie? Záťahy na decká s trávou, záťahy v baroch, či prepadávanie domov kukláčmi na demonštráciu sily... Akoby nejaký idiot, ktorý sa najedol anabolík a 6 mesiacov v posilovni tvrdo makal zrazu do pol pása nahý vyšiel na ulicu a začal by ukazovať, že nabral svaly! Ak by sa to dialo príliš často, kulturista by v očiach verejnosti asi nebol príkladom zdravého životného štýlu ale skôr odstrašujúcim príkladom. Veľmi podobné je to aj s Políciou. 
Zdá sa, že zlý duch, ktorý riadi pochybné akcie, v skutočnosti ani nemá čo robiť, ale aby to vyzeralo, že je dôležitý, sám vyhľadáva, koho by zožral, aby mal palivo na oheň, ktorí ničí všetko! Mašinéria, ktorá stojí obrovské množstvo peňazí a zbytočne zasieva zlo a stres do celej spoločnosti. Zrejme hlavným účelom je postaviť Políciu proti ľuďom, z nenávisti, nepokoja a agresivity je ešte viac paliva, viac iskier, ktoré predsalen môžu niečo zapáliť, a ak by náhodou nie, Polícia to už len rozdúcha! Niekto škrtne zápalkou, Polícia pošle kukláčov, čo rozbijú celú stodolu a dievčatko so zápalkami je predvedené na Políciu a obvinené z podpaľačstva - veď čo ak by mohla tá stodola zhorieť, však?
 
Súvisiace články / related articles:
Dr. DAVID HAWKINS: EGO DOKÁŽE ČERPAŤ ŠŤAVU AJ Z NEGATIVITY
MEDITÁCIA AKO KĽÚČ K MOŽNOSTIAM POĽA / MEDITATION AS A KEY TO POSSIBILITIES OF THE FIELD (SK, ENG) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/meditacia-ako-kluc-k-moznostiam-pola-meditation-as-a-key-to-possibilities-of-the-field/
PAUL BRUNTON: ROZHOVOR S DUCHOVNOU HLAVOU MOSLIMOV (Jeho Eminencia Šejk Mustafa el Maraghi)
https://www.biblik.sk/news/paul-brunton-rozhovor-s-duchovnou-hlavou-moslimov-jeho-eminencia-sejk-mustafa-el-maraghi/
MAHARIŠI Z ARUNÁČALY: NAJVÄČŠÍM OMYLOM ČLOVEKA JE VERIŤ, ŽE JE SVOJOU PRIRODZENOSŤOU ZLÝ, SVOJOU PRIRODZENOSŤOU SLABÝ. KAŽDÝ ČLOVEK JE VO SVOJEJ SKUTOČNEJ PRIRODZENOSTI BOŽSKÝ A SILNÝ.
https://www.biblik.sk/news/maharisi-z-arunacaly-najvacsim-omylom-cloveka-je-verit-ze-je-svojou-prirodzenostou-zly-svojou-prirodzenostou-slaby-kazdy-clovek-je-vo-svojej-skutocnej-prirodzenosti-bozsky-a-silny/
NÁŠ PREZIDENT ŠTEFAN HARABIN: ŠPECIÁLNY SÚD JE PROTIÚSTAVNÝ. KONANIE NA ŠPECIÁLNOM SÚDE JE 10x POMALŠIE A 10x DLHŠIE AKO NA OKRESNOM SÚDE A PRITOM VÔBEC NEROBIA ZLOŽITÉ KAUZY. TENTO SÚD JE FAŠISTICKÝ PRVOK V JUSTÍCII!
https://www.biblik.sk/news/nas-prezident-stefan-harabin-specialny-sud-je-protiustavny-konanie-na-specialnom-sude-je-10x-pomalsie-a-10x-dlhsie-ako-na-okresnom-sude-a-pritom-vobec-nerobia-zlozite-kauzy-tento-sud-je-fasisticky-prvok-v-justicii/
ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VYŠETRUJE NAKA (+Poznámka Biblik: Obdobia temna a vojny či už vonkajšie alebo ťažké vnútorné boje prichádzajú aj preto, aby človek poznal samého seba a uvedomil si skutočné hodnoty.
https://www.biblik.sk/news/zakladatela-biblik-sk-vysetruje-naka/
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Please support Biblik.sk / Prosíme podporujte Biblik.sk:
Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support the antisatanic
and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA
ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!