EXTRÉMNE CHEMTRAILS V SMERE VÝCHODU SLNKA - TRENČÍN, RÁNO ŠTVRTOK 28.9.2023 (+Poznámka Biblik: PODĽA LEKÁRA Dr. I.P. NEUMYVAKIN BEZ RANNEJ A VEČERNEJ UV RADIÁCIE NIE JE MOŽNÉ ŽIŤ

28.09.2023 06:44

EXTRÉMNE CHEMTRAILS V SMERE VÝCHODU SLNKA - TRENČÍN, RÁNO ŠTVRTOK 28.9.2023 (+Poznámka Biblik: PODĽA LEKÁRA Dr. I.P. NEUMYVAKIN BEZ RANNEJ A VEČERNEJ UV RADIÁCIE NIE JE MOŽNÉ ŽIŤ

V súčasnosti neodporúčame vychádzať von ani vetrať! (aktuálny čas 6:49 ráno, počkajte najmenej 2 hodiny, kým Slnko zdvihne jedovaté pary)!

Policajti by mali byť pripravení zlikvidovať každého, kto bráni vyšetrovaniu chemtrails! Sami by si mali urobiť vlastný výskum toho, čo sa tu deje, a ak skutočne ide o pokus o vyvraždenie väčšiny ľudstva, neexistuje, že si len ďalej budete robiť svoju prácu! (to platí pre všetkých) Momentálne, každému človeku ide o život, vzduch je otrávený, zem i voda! Je nebezpečné vychádzať von v určitých dňoch (vysoká koncetrácia jedovatých látok v ovzduší - najmä ranná hmla a večerná hmla môže byť životu nebezpečná)! Existuje veľká pravdepodobnosť, že človek, ktorý chodí v tomto čase po vonku ochorie alebo vysoká pravdepodobnosť poškodenia (doslova až spálenia) dýchacích ciest. Prakticky po všetky dni je kedykoľvek nebezpečné pre deti hrať sa na detskom ihrisku - všetko je obalené v nebezpečných vláknach, ktoré dráždia kožu a ďalšie dopady sú nie celkom známe. Väčšina sa len prizerá, robí si svoju prácu a platí dane! Načo máme Políciu a Úrad na ochranu ovzdušia? Ak sa týmto nezaoberajú, nesmiete zaplatiť ani cent daní, ani žiadnu pokutu a je treba tieto úrady obsadiť, ozbrojte sa a ak si nerobia svoju prácu bite ich a vykopte ich z úradu, žeňte ich ako prašivých psov a ak po nich nejdu sudcovia, ostáva ľudový resp. poľný súd s nečinnými úradníkmi, činnými exekútormi a iniciatívnymi covidistami! Polícia ani prokuratúra nás nijak nechráni od zločincov na úradoch, exekútorov, ani pred importom migrantov a ďalšími zlodejmi a vrahmi! Chráňte sa sami a bráňte sa, ináč vás poženú na jatky! Čo sa len pozeráte ako dobytok - a v mnohých prípadoch sa môžete jednoducho ubrániť, vy nerobíte väčšinou nič, ale oni pôjdu ďalej! "NEMILITANTNÁ A NEOZBROJENÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane.

Momentálne po policajtoch strieľajú migranti,  ale strieľať sa malo po policajtoch, ktorí vynucovali nosenie rúšok! Je možné, že by sa tak predišlo oveľa väčším stratám na životoch, ktoré môžu byť v prípade ďalšieho  fašizoidného scénára! Dnes by ste neozbrojení nemali ani vychádzať na ulicu, zvykajte si! Mimochodom, vzduch je silno otrávený, lepšie nevychádzať von a ešte raz pripomíname, že vychádzanie von v čase rannej a večernej hmly môže byť kôli takýtmto aktivitám posýpacích lietadiel životu nebezpečné:

CHEMTRAILS TN ráno 28.9.2023 6:37 - 6:38

Všetky dnešné snímky: https://ulozto.sk/file/wt6bevak6nB7/chemtrails-tn-rano-stvrtok-28-9-2023-www-biblik-sk-zip#!ZGpjAwR2AmVmBJV4ZTAuBJLjMzLkZGqPowM6AJIXBHAwIGZ3At==

PODĽA RUSKÉHO LEKÁRA Dr. I.P. NEUMYVAKIN je skorá ranná UV radiácia tak dôležitá, že bez nej nie je možné žiť! (podobne i tesne pred západom Slnka) "Ultrafialové žiarenie je energia, z ktorej žijú a pracujú bunky" "Bunky nemôžu bez tohto ultrafialového žiarenia žiť." "Potrebujeme to UV žiarenie, ktoré býva skoro ráno alebo večer, pri východe alebo západe Slnka." cit. Dr. I.P. NEUMYVAKIN str. 110-111 kniha na Biblik.sk tu a free pdf ulozto) 

Nakoľko chemtrails vlákna majú vynikajúce UV absorbčné vlastnosti (hodia preto sa aj ako ideálny nosič biologickej zbrane) blokujú životodárne UV žiarenie, čo má už teraz katastrofálne dopady na tvorbu vitamínu D a regeneráciu buniek!

Ide o snahu zablokovať práve ranné slnečné paprsky?

Mimochodom, cítite nejakú zmenu od včera cca poobedia? Určité indície zvýšeného elektrosnogu prišli už ráno, nebolo to však permanentné a za niekoľko okamihov bolo všetko ok. Poobede však od určitej hodiny v stredu 27.9.2023 veľmi citeľné. Jednak silný tlak akoby v oblasti mesta (pravdepodobne zvýšená aktivita mobilných antén alebo zvýšená vodivosť tela vďaka časticiam chemtrails, toto býva v niektorých dňoch, resp. možno hodinách v Trenčíne časté, mesto je z hľadiska elektrosmogu extrém - bežne viac ako 500.000 µW/m2, v niektorých bytoch 100.000 µW/m2 permanentne, zdravých ľudí tam nečakajte, toto mesto je dnes vďaka mobilným operátorom doslova vyhladzovací tábor a v niektoré dni akoby antény išli na vyšší výkon, hlava z toho bolí ukrutne a je cítiť hneď po príchode do mesta istý špecifický tlak - nové antény, dokonca je aj počuť určitý nepríjemný zvuk, ale nevnímajú to všetci) Je možné, že aj tieto mobilné antény sú súčasťou modifikácie počasia - resp. vyhladzovacieho programu a pokusu o prípravu katastrofy obludných rozmerov, série mobilých antén a rádiiových vysielačov to je nesmierne rozľahlá a výkonná infraštruktúra! Je dobré si všímať oblačnosť v okolí silných vysielačov, môže to mať súvis, zvlášť takéto náhle presné linkovanie mrakov, čo s prirodzenou oblačnosťou nemá vôbec nič spoločné:

Viac pozri biblik.sk/obrazky

Na večer zo stredy 27. na štvrtok 28.9. odporný vzduch, i ráno, akoby spaľoval sliznice a dráždil na kašeľ. To je dnes bežný jav, treba si dávať pozor, aby tento vzduch človek keď nemusí nedýchal - zvlášť ide o čas, kedy je vonku hmla - skoré ranné hodiny  a večer! Ak sa tomuto nebude venovať pozornosť, je prakticky jedno, kto vyhrá voľby!

VŠETKY SNÍMKY CHEMTRAILS TRENČÍN, RÁNO ŠTVRTOK 28.9.2023

https://ulozto.sk/file/wt6bevak6nB7/chemtrails-tn-rano-stvrtok-28-9-2023-www-biblik-sk-zip#!ZGpjAwR2AmVmBJV4ZTAuBJLjMzLkZGqPowM6AJIXBHAwIGZ3At==

Súvisiace články / related articles:

CHEMTRAILS TN 26.9.2023 (+Poznámka Biblik: AK MOTLITBA JEDNÉHO VERIACEHO DOKÁŽE NEUTRALIZOVAŤ CHEMTRAILS, MODLITBA VIACERÝCH VERIACICH MÔŽE ZMENIŤ SVET

Mnohé z vláken, ktoré lietajú ovzduším, nie sú žiadne pavučiny, ale materiál chemtrails, viac v tomto videu tu (v článku je link na ulozto) a ďalej v týchto článkoch, akiste zaujímavé štúdium:

https://www.biblik.sk/search/?text=chemtrails+vl%C3%A1kna&type=

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=fibers

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=inteligentn%C3%BD+prach

Chemtrails TN 26.9.2023 1. časť - podržaním kurzora uprostred možné získať náhľad aj bez sťahovania:

https://ulozto.sk/file/4Tlw4cEQJm1o/chemtrails-tn-26-9-2023-ww-biblik-sk-zip#!ZGquAGR2AzH4BQL2AwRmBQVlAQp2Az8koHcYHaWKHwIHoGEuMD==

2. časť Chemtrails TN 26.9.2023 - zaujímavé pozorovať extrémne hustnúci chemtrail časom naberajúci na objeme a doslova vytvorenie umelej prikrývky - tentokrát výnimočne, nie na celej oblohe, ale iba na jednom úseku:

https://ulozto.sk/file/xZryOMcWDEQq/2-cast-chemtrails-tn-26-9-2023-www-biblik-sk-zip#!ZGZ3AmR2AQH5AGAvMTMxLwVkAwEwZKSEEHDjAaEMDJ0hHmNlZt==

Poznámka Biblik: raz niektorý osvietený majster povedal, že svet drží pohromade iba kôli tomu, že skupina duchovne pokročilých vysiela modlitby a pozitívne vibrácie do sveta. Vraj bez tohto by svet už dávno zanikol. Zaujalo nás, ako jeden veriaci, bez toho aby vôbec niečo tušil, čo sú Orby, modlitbou eliminoval chemtrails:

MUŽ SA ZAČAL MODLIŤ, PRIŠLI ORBY A ZLIKVIDOVALI CHEMTRAILS / MAN STARTED TO PRAY AND ORBS SUDDENLY ELIMINATED A LARGE CHEMTRAIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/muz-sa-zacal-modlit-prisli-orby-a-zlikvidovali-chemtrail-man-started-to-pray-and-orbs-suddenly-eliminated-a-large-chemtrail/

- viac infor: do hľadania na biblik.sk heslá: 

Orbs, chemtrails, haarp, chemtrails vlákna, chemtrails fibers

JOHN RAMIREZ: NO PRAYER COMES BACK EMPTY WHEN YOU PUT THE NAME OF JESUS / JOHN RAMIREZ: ŽIADNA MODLITBA NIKDY NIE JE BEZVÝZNAMMÁ, AK NESIE MENO PÁNA JEŽISA KRISTA (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/john-ramirez-no-prayer-comes-back-empty-when-you-put-the-name-of-jesus-john-ramirez-ziadna-modlitba-nikdy-nie-je-bezvyznamma-ak-nesie-meno-pana-jezisa-krista/

SVEDECTVO PRVOTRIEDNEHO ČARODEJNÍKA_STORY OF A TOP CLASS WITCHER (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/svedectvo-prvotriedneho-carodejnika-story-of-a-top-class-witcher-sk-eng/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!