FALOŠNÉ TESTY? NÚDZOVÝ STAV? CUDZÍ AGENTI MATOVIČ NAĎ A SPOL. (+Poznámka Biblik) AKTUALIZÁCIA 1x

09.11.2020 22:47

Chystá sa zmena? Aké úžasné sú antigénové testy informuje dokonca už aj TV Markíza, TV NOVINY 9.11.2020 v čase 17:52

https://videoarchiv.markiza.sk/video/televizne-noviny/epizoda/31841-televizne-noviny

Server hlavnespravy.sk dnes informoval, že Matovič chce zaviesť núdzový stav na ďalších 90 dní:

https://www.hlavnespravy.sk/dalsie-kolo-testovania-bude-az-nasledujuci-vikend-krizovy-stab-odporuca-aj-predlzenie-nudzoveho-stavu/2344528

top koment:

Cudzí agenti Matovič, Naď a spol., žoldnieri globálnych elít rozohrali
s obyvateľmi SR tu najšpinavejšiu hru v celých dejinách samostatného
Slovenska . Do bodky plna šialený plán globalistov, ktorí začal experimentálnym
celoplošným testovaním, bude to pokračovať celoplošným experimentálnym
vakcinovaním a na konci procesu to skončí štátnym bankrotom, bazárovým
výpredajom SR a úplnou stratou suverenity . Taký je plán globalistov, čo spustili
toto šialenstvo. Trnavsky duševne narušený podvodník nás PREDAL globalistom
z Deep state ako LABORATÓRNE KRYSY. Zatiaľ to globalistom
a ich prisluhovačom vychádza do bodky :

- vyvolávať medzi ľuďmi panicky strach z smrtiacej pandémie.
- zviesť na koronavírus hospodársku krízu, ktorá by prišla tak či tak.
- zvyšovanie dlhovej závislosti krajín sveta voči veľkým finančným inštitúciám.
- zaviesť sledovanie ľudí /mobil, očkovací preukaz, digitálny certifikát, nanočip /
- pod zámienkou boja proti epidémii zaviesť obmedzenia občianskych práv a slobôd
- zavedenie totálnej cenzúry (médií, sociálnych sietí, súkromných stránok .../.
- rozklad ekonomiky a odovzdanie všetkého do rúk oligarchom a finančných skupin
- úplné zbavenie politickej a hospodárskej suverenity väčšiny krajín sveta a
podriadenie jedinému kontrolnému centru. .
- zvrhnutie „nežiaducich“ vodcov konkrétnych krajín (vrátane súčasného
amerického prezidenta) prostredníctvom masových protestov.
- vykonávanie univerzálneho čipovania ľudí tajnými alebo legálnym metódami s cieľom plnej kontroly nad vedomím, správaním a životom obyvateľstva.
- zaviesť totálnu digitálnu kontrolu nad občanmi temer celej planéty .
- vylúčenie hotovosti z obehu a prepojenie obživy ľudí s elektronickou kontrolou.
- zrušenie peňazí v hotovosti v prospech bankových prevodov, teda bank.
- optimalizovať svetovú populáciu zbavením sa „záťaže“. Teda slabých

 

Poznámka Biblik: ak by mi niekto o Matovičových stavoch nepovedal, vôbec neviem, že je nejaký stav. V núdzi je Slovensko odkedy on nastúpil a jeho fašistické vyjadrenia ma nezaujímajú a dodržavať ich nemienim, pretože o nich obvykle ani neviem, príp. sa o nich dozviem od mojich vysokoškolsky vzdelaných priateľov, ktorí majú najlepšiu tendenciu bláznove nariadenia dodržiavať (čím viac štátom "vzdelávaný" človek, tým lepšie hoviadko, bohužiaľ). Že vraj vôbec existuje nejaký vírus, vedia ľudia len z toho, že väčšina vidí ostatných nosiť rúška a tvária sa, ako keby tu nejaký strašný vírus vyčínal. Do dnešného dňa sme tu žiadny nový smrtiaci vírus nemali. To, čomu hovoria koronavírus sa dá  úspešne liečiť, hovorí Dr. Stella Immanuel, ktorá t.č. úspešne vyliečila stovky pacientov a dodáva, že štát zakazuje liečbu, videá tu a tu. Z toho, že štát zakazuje liečbu, a tzv. "chorých" nijak nelieči, lebo vraj čakajú na vakcínu, ktorá je zrejmé, že už musí byť dávno nachystaná ako boli nachystané testy už v r. 2018 - z toho je možné usudzovať, že túto frašku, ktorá určite niekde má príčinu (chemtrails, EM polia, príp. iné) chcú urobiť skutočnú a tvária sa, že to nie oni, ale to nejaký nový vírus likviduje celý štát. Plošné testovanie a plošné očkovanie je ideálny spôsob na vyvolanie skutočnej pandémie. Tieto svine, vrátane vlády na Slovensku budú postavené pred súd.

AKTUALIZÁCIA 1: a vy keď, sa aj naďalej budete zločincom podriaďovať, robíte súd sami na sebe a na svojich deťoch, ktorým ste nasadili handry na xicht a nechali ste im strkať Matovičove pochybné testy do tela. Pri rúškach tvrdíte, že sa bojíte pokuty a na testy ste ako stádo na porážku nastúpili do radu z akého dôvodu? Čoho ste sa báli? Či máte nejaký vírus, o ktorom v telke hovoria že existuje? Niektorí "chytrí" sa nechali v jeden deň aj viackrát testovať a majú v rukách dva certifikáty - jeden pozitívny, jeden negatívny. A ak niekto skončil s výsledkom "pozitívny", poslali ho domov, a ak má rodinu, tak testy poslúžili iba na vyvolanie ďalšieho chaosu. Je smutné, ak sa na tomto zúčastnil nejaký lekár, veríme, že lekári sa postavia  ešte oveľa ráznejšie aj proti takýmto pochybným experimentom, aj proti plošnej vakcinácii. V prípade plošného testovania sa vlastne testujú testy, v prípade plošnej vakcinácie sa idú testovať vakcíny a niekto chce z vás urobiť pokusné krysy - ak by ste začali chorľavieť či hynúť, povedali by, že proti strašnej pandémii treba viac testovať a viac očkovať, to je ich štýl, ktorý my už dobre poznáme a snažíme sme sa vás varovať aj pred testami, ale najviac pred vakcínami a to od založenia Biblik.sk

Iba sa obávame, že pokiaľ niekto z nezávislých vedcov s potrebným vybavením (mikroskopy, spektrálne analyzátory) nezačne analyzovať prach v domácnosti a tie podivné pavučiny, v ktorých je obalený každý list a každý krík, ktoré na nás rozsýpajú z lietadiel, potom táto koronafraška môže byť reálna veľmi rýchlo! Prosíme lekárov a vedcov, aby presmerovali svoju pozornosť na veľmi zaujímavý materiál (čierne a červené vlákna v domácom prachu a biele pavučiny vonku na kríkoch a stromoch. My sme to pod náš mikroskop dávali tu.

Problematiku si môžete naštudovať tu , tu a tu

Stav ovzdušia tu a tu