INÚ CESTU AKO ZMENIŤ CELÝ SYSTÉM ANI NEMÁME, ČÍM DLHŠIE TO BUDEME ODKLADAŤ, TÝM VÄČŠIE ŠKODY UTRPÍME

04.06.2022 11:25

 

"Viete čo je napísané v Ústave?
Moc patrí do rúk ľuďom.

_____________________

SLOVENSKÁ ÚSTAVA, čl. 2:

(1) Štátna moc pochádza od občanov, ktorí ju vykonávajú prostredníctvom svojich volených zástupcov alebo priamo.

(2) Štátne orgány môžu konať iba na základe ústavy, v jej medziach a v rozsahu a spôsobom, ktorý ustanoví zákon.

(3) Každý môže konať, čo nie je zákonom zakázané, a nikoho nemožno nútiť, aby konal niečo, čo zákon neukladá."  (pozn. red. vnucovanie rúšok, testov, vakcín to je hrubé porušovanie základných princípov právneho štátu a nejakí policajti sa tu ešte odvolávajú na Mikasove vyhlášky!)

Dokedy ešte? Dokedy necháme vládnuť liberálov, oligarchov, korporácie, podnikateľov, mafiánov, gorily, plagiátorov, bratislavskú kaviareň, zlodejov a podvodníkov? Lebo oni sami neskončia.
Schválili si zákony, podľa ktorých si milióny z našich daní vyplácajú za každé volebné obdobie na svoje účty na osobnú spotrebu.
Oni sami od seba neodstúpia a aby mohli kradnúť na verejných zákazkach (napr. letenky, totálna zlodejina za vyše miliardu korún; pozn.red) ešte naviac, budú sa schovávať za to, že chcú splniť sľuby občanom.
Ale oni vôbec neplnia predvolebné sľuby občanom, ale naopak idú proti nám občanom.
Oni plnia sľuby bohatým a nie nám občanom. Viď Kilečká, likvidácia odborov, likvidácia zakonníka práce, likvidácia dôchodkov, likvidácia daňového a odvodového systému.
Boháčom dane znižujú a chudobe zvyšujú a skrývajú sa za Ducha svätého.
Už nám po 30 rokov ostala celkom vykradnutá a extrémne zadĺžená krajina a už siahajú na účty nám občanom a na naše osobné vlastníctvo, na naše byty a domy, ktoré by si radi privlastnili.
Slováci majú príjmy iba ¼ z priemeru EU, t.z. priemerná mzda na Slovensku je 1000 eur v hrubom mesačne a priemer EU je 4000 eur mesačne v hrubom a dôchodky detto. Slovensko je iba kolónia EU. Pritom ceny energií máme najvyššie v EU.
Toto, čo sa za posledných 30 rokov udialo, nie je v náš prospech, ale naopak v náš neprospech.
Dokedy im to dovolíme a dokedy si nezoberieme moc do svojich rúk? Keď si ľudia zoberú moc do svojich rúk, potom sa prestane kradnúť a bude krajina prosperovať.
Inú cestu ako zmeniť celý systém ani nemáme, a čím dlhšie to budeme odkladať, tým viac škody utrpíme.
Naši otcovia a starí otcovia nemali ani univerzitné vzdelanie, ale mali zdravý sedliacky rozum a dokázali krajinu vybudovať, no my našim nezáujmom sme ju doslova nechali zdevastovať.
Vyzývame slovenské médiá, rektorov, profesorov, sudcov, prokurátorov a ostatných schopných ľudí, ktorých platíme z našich vysokých daní, aby nám v tomto nerovnom boji pomohli a postavili sa na čelo tejto demokratickej zmeny, aby sme boli úspešní a aby sa skutočne v tejto krajine oplatilo študovať, pracovať a žiť.
Prečo Matovič nesplní to, co sľuboval v programe?

"OĽANO začalo ako občiansky projekt, keď otvorilo kandidátku občiansky statočným ľuďom. Občiansky aktivizmus je v našej DNA. Pracujeme na tom, aby sa skončila partokracia, profesionálne rozkrádanie  klamstvo a populizmus." (pozn. red.: nakupovanie a vnucovanie testov, potom tie letenky to je megarozkrádanie! A vnucovanie a propagácia neschválených experimentálnych vakcín je hazard so životom ľudí kôli biznisu. Okrem klamstiev a populizmu oni ani nič iné nevedia, čo by asi tak potom robili?)

Poznámka Biblik: v ich DNA je možno niečo po vakcínach, ale dosť pochybujem, že by nejaký politik bol tak tupý a nechal si do seba pratať geneticky modifikované experimentálne roztoky (ale niektorí politici to urobili a trpko ľutovali, viac tu)

Tieto vakcíny boli neschválené, viac izraelský profesor Retsef Levi. Aj testy sú jedovaté    , po testoch sa niektorí ťažko spamätávali a vakcíny mnohých zabili, opatrenia boli vyslovene na šírenie chorôb a čím viac opatrení, testov a vakcín, tým viac chorôb a úmrtí.

ZDROJ: DISKUSIA HS, komentár Iveta

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.