JEDNA VEC A ZA TÝM SI STOJÍM, ŽE ODKEDY PRIŠLA TÁTO TECHNIKA, ĽUDIA PRESTALI BYŤ ĽUĎMI (+Poznámka Biblik: Vyvstáva otázka, ak boli ľuďom podávané smrtiace vakcíny, mohol by niekto dodávať i smrtiacu techniku?

15.02.2024 10:57

"JEDNA VEC A ZA TÝM SI STOJÍM, ŽE ODKEDY PRIŠLA TÁTO TECHNIKA, ĽUDIA PRESTALI BYŤ ĽUĎMI." slová pouličného kazateľa, ktorý nepoužíva mobil, počítač ani internet. Tvrdí, že ľudia začali vidieť už len to, čo je na obrazovke a okolo seba už nič nevidia ani nič nepočujú. Na záver ešte dodal - prepis spamäti: "Nechali sa ovládnuť zlým, nedodržiavajú Prikázania, nedávajú almužmu, ovládol ich mamon a túžba po peniazoch, oni už majú svojho boha-obrazovku svojho mobilu, TV a uctievajú peniaze namiesto Najvyššieho Nebeského Otca, tam dole (narážka na sklonené hlavy k novému oltáru-mobilu) smeruje ich energia, ich pozornosť a ich láska, oni už nežijú v skutočnom svete, skrz diablov trik zabudli na svojho Stvoriteľa (pozn. red. ako kedysi obyvatelia Atlantídy), títo ľudia už žijú podľa obrazovky, a preto beda takýmto ľuďom a tejto civilizácii!"

Poznámka Biblik: v ušiach slúchadlá, na očiach okuliare, v rukách smartfón (smart angl. výsl. smrt) a v ústach lízatko - to už vyzerá ako nejaká sado-maso bábika, je to otrasný pohľad! To už nie je človek, je to otrok! K novému iPhonu by mali začať dodávať zdarma paravany, lebo na tých zúbožených chudákov je strašný pohľad, a zaujatí dianím na obrazovke sa pletú do cesty autám, vozíkom i bicyklom, oni ani nič nepočujú, niekedy náhle zabudnú kráčať rovno a nečakane zmenia smer, kôli slúchadlám ani nepočujú trúbenie. A ak je Wi-Fi súčasťou dnešnej rodiny, ťažko tam nájdete človeka, ktorému by to nepreskakovalo. Umiestnenie človeka alebo rodiny do bežného paneláku je pomalým varením ľudskej bytosti v mikrovlnke! Môže tam mať niekto v poriadku mozog? Wi-Fi routre a bezdrôtové zariadenia majú dnes ohrmný dosah, bežne desiatky metrov a ustavične vysielajú nebezpečnú radiáciu do okolia i cez steny. Ak si niekto myslí, že 2,4 - 5 miliárd oscilácií za sekundu s myslením a správaním človeka nerobí nič, už to je známkou porušenia! Vedci tvrdia, že už veľmi malé dávky EM radiácie menia EEG, t.j. dnes je pozmeňované správanie prakticky takmer celej populácie!

Vyvstáva otázka, ak boli ľuďom podávané smrtiace vakcíny, mohol by niekto dodávať i smrtiacu techniku, ktorá by svoje dielo "znižovania stavu gójov" konala postupne? (postupne sa navyšujú frekvencie bezdrôtových modulov a "gójovia" dostávajú súhrnne čoraz vyššie dávky EM radiácie). Psychické choroby, strach, apatia, nespavosť, zmätenosť, agresivita najmä u mladých a "bežná súčasť života - rakovina" sú vraj "civilizačné", dôvody nikto nechce vidieť a tu sú:

biblik.sk/obrazky

 

Súvisiace články / related articles:

REGULÁTOR VO FRANCÚZSKU ANFR POŽADUJE STIAHNUŤ iPHONE 12 Z TRHU, KÔLI VYSOKÝM HODNOTÁM EM ŽIARENIA, NEBEZPEČNÉ SÚ VŠAK AJ HODNOTY 1000x NIŽŠIE / FRENCH REGULATOR ANFR REQUIRES WITHDRAWAL iPHONE12 FROM THE MARKET DUE TO HIGH LEVELS OF EM RADIATION (SK, ENG
https://www.biblik.sk/news/regulator-vo-francuzsku-anfr-pozaduje-stiahnut-iphone-12-z-trhu-koli-vysokym-hodnotam-em-ziarenia-nebezpecne-by-vsak-boli-hodnoty-aj-1000x-nizsie-french-regulator-anfr-requires-withdrawal-iphone-12-from-the-market-due-to-high-levels-of-em-radiation/

SMARTPHONE S AKTÍVNYMI DÁTAMI JE VO VÄČŠINE PRÍPADOV VEC ABSOLÚTNE NEZLUČITEĽNÁ SO ZDRAVÍM / SMARTPHONE WITH ACTIVE DATA IS IN MOST CASES ABSOLUTELY INCOMPATIBLE WITH HEALTH (SK, ENG) (AKTUALIZOVANÉ / UPDATED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/smartphone-s-aktivnymi-datami-je-vo-vacsine-pripadov-vec-absolutne-nezlucitelna-so-zdravim-smartphone-with-active-data-is-in-most-cases-absolutely-incompatible-with-health/

KRESŤAN A TELEVÍZIA  https://www.biblik.sk/news/krestan-a-televizia/

DÔLEŽITÁ SPRÁVA  https://www.biblik.sk/news/dolezita-sprava/

Pouličný kazateľ Pavel o posledných dňoch:

PAVEL O POSLEDNÝCH DŇOCH

https://www.biblik.sk/news/pavel-o-poslednych-dnoch/


biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/