KAŽDÝ, KTO POUŽÍVA MOBIL, BLUETOOTH ALEBO Wi-Fi V MHD JE VRAH! AK TO NORMY ALEBO LETECKÉ SPOLOČNOSTI POVOĽUJÚ, SÚ BUĎ ZLOČINCI, NEVEDOMÍ ALEBO IGNORANTI / PLEASE STOP USING CELL PHONE, Wi-Fi AND BLUETOOTH IN PUBLIC TRANSIT (SK, ENG)

09.10.2023 23:42

"OMYL NEPRESTÁVA BYŤ OMYLOM LEN PRETO, ŽE HO ROBIA MILIÓNY ĽUDÍ." Lev Nikolajevič Tolstoj
"WRONG DOESN'T CEASE TO BE WRONG BECAUSE THE MAJORITY SHARE IN IT." Lev Nikolayevich Tolstoi

-    -    -

KAŽDÝ, KTO POUŽÍVA MOBIL, BLUETOOTH ALEBO Wi-Fi V MHD JE VRAH! AK TO NORMY ALEBO LETECKÉ SPOLOČNOSTI POVOĽUJÚ, SÚ BUĎ ZLOČINCI, NEVEDOMÍ ALEBO IGNORANTI  / PLEASE STOP USING CELL PHONE, Wi-Fi AND BLUETOOTH IN PUBLIC TRANSIT (SK, ENG)

Dobrý večer, prosím vás, mohli by ste sa spamätať a vypínať mobily vo vlaku, lietadle a MHD?

Prosím vás, uvedomte si, že väčšina dnešných dopravných prostriedkov - to je vlastne kovová klietka! Hrozí nebezpečnestvo odrazov, ale i tak nie je normálne posadiť ľudí do kovovej klietky a povoliť tam signál z viacerých zdrojov! Jednak - možný plný výkon - autá, vlaky a ďalej konštruktívne interferencie a odrazy.

Ak máte v sebe štipku zodpovednosti voči sebe a ostatným, prosím vypínajte mobily v najmä v MHD! To čo robí väčšina nie je normálne a doplácajú na to vymieraním na rakovinu - žijú na úkor ostatných podobne ako rakovinová bunka a o ľudstvo ako celok sa vôbec nezaujímajú!

ENGLISH: 

Have you heard about construtive interferences and reflections? Multiple sources of EM radiation in planes, trains, cars, buses in metallic cage - this is IDIOCRACY! 

EM radiation dangers are well-known:

DNA damage and cancer*, EEG changes* (mental disorders)

Please keep you cell phone and smart devices off in public places, especially in cars, trains, airplanes, metro, bus, etc. You can cause harm to yourself and other people. Please keep your cell phone and smart devices of in public places, especially in public transport. Thank you. For more informations please chcek related articles below.

-     -     -

Poznámka Biblik: bluetooth je vlastne Wi-Fi, nemá čo robiť v autách, ohrozuje bezpečnosť cestnej premávky vplyvom na EEG*, podobne ako mobily, ktoré môžu počas cestovania vysielať zvýšené dávky žiarenia a v kovovej klietke - t.j. v aute, vlaku alebo autobuse či lietadle by mali byť súčasné bezdrôtové technológie zakázané celkom! (podobne ako silné mobilné vysielače medzi obytnými domami či pri cestách, ale zmena zrejme opäť musí ísť zdola - od každého uvedomelého jednotlivca, a dokonca ani žiadne z dnešných Wi-Fi routrou nesmú byť v panelákoch! Človek má obrovský dlh a tieto veci robí a to,  čo dnes robí väšina, nie je normálne! "OMYL NEPRESTǍVA BYŤ OMYLOM LEN PRETO, ŽE HO ROBIA MILIÓNY ĽUDÍ!" L.N. Tolstoj

Zatiaľ je to na Vás, každé zrušenie Wi-Fi v paneláku/reštaurácii/hoteli/bytovke je obrovský pozitívny krok pre Vaše zdravie i zdravie všetkých ľudí v okolí ako aj vypínanie mobilu (letový režim, vyp. Bluetooth, vyp. Wi-Fi) pri ceste autom, v MHD či v lietadle. Ďakujeme. Biblik.sk

(v domácnosti môže mať notebook či tablet svoje miesto a je možné namiesto Wi-Fi používať kábel s USB/C redukciou)

Súvisiace články / related articles:

*prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION
prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
VIDEO ENGLISH+CCsubs:

https://www.youtube.com/watch?v=JrBjQJhHfzk

https://ulozto.sk/file/X6qNhSZEsp4B/can-cell-phones-damage-dna-and-cause-cancer-dr-henry-lai-mp4#!ZGyuZmR0BGp2BTHlLGEyLwR3BTIPAUOmEmqkpGAPZGt0ATD=

SCIENTIFICAMERICAN.COM: MIND CONTROL BY CELL PHONE / OVLÁDANIE MYSLE MOBILNÝMI TELEFÓNMI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/scientificamerican-com-mind-control-by-cell-phone-ovladanie-mysle-mobilnymi-telefonmi/

REGULÁTOR VO FRANCÚZSKU ANFR POŽADUJE STIAHNUŤ iPHONE 12 Z TRHU, KÔLI VYSOKÝM HODNOTÁM EM ŽIARENIA, NEBEZPEČNÉ SÚ VŠAK AJ HODNOTY 1000x NIŽŠIE / FRENCH REGULATOR ANFR REQUIRES WITHDRAWAL iPHONE12 FROM THE MARKET DUE TO HIGH LEVELS OF EM RADIATION

https://www.biblik.sk/news/regulator-vo-francuzsku-anfr-pozaduje-stiahnut-iphone-12-z-trhu-koli-vysokym-hodnotam-em-ziarenia-nebezpecne-by-vsak-boli-hodnoty-aj-1000x-nizsie-french-regulator-anfr-requires-withdrawal-iphone-12-from-the-market-due-to-high-levels-of-em-radiation/

**MOBIL JE NEBEZPEČNÝ / CELL PHONE RADIATION EEG CHANGES (SK, CZ, short article, worth to translate:
https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

Súvisiaca kniha / related book:

vynikajúca kniha pre pochopenie účinkov EM žiarenia pre laikov i pre odbornú verejnosť:
Dr. Martin Blank - DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG - zaujímavé info v popise:

https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

There is a very good book to understand effects of the EM radiation:

Dr. Martin Blank - Overpowered - The Dangers of Electromagnetic Radiation (EMF) and What You Can Do about It

another related articles / ďalšie súvisiace články:

Dr. BARRIE TROWER: MICROWAVES, IONIZING RADIATION, Wi-Fi EFFECTS

(VIDEO ENG+CCtit.)

https://www.youtube.com/watch?v=m8tovvrPy9o

https://ulozto.sk/file/UmNCy3Adz5ty/microwaves-ionising-radiation-wi-fi-effects-dr-barrie-trower-www-biblik-sk-mp4#!ZGD3BGR2AmH3BTDjLGZ4Amt4BGAyZUy0AKcAFKSJFzSzFJSwBD==

ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

WHO/IARC CLASSIFIES RADIOFREQUENCY ELECTROMAGNETIC FIELDS AS POSSIBLY CARCINOGENIC TO HUMANS / WHO OZNAČUJE EM POLIA AKO POTENCIÁLNY KARCINOGÉN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/who-iarc-classifies-radiofrequency-electromagnetic-fields-as-possibly-carcinogenic-to-humans-eng/

Dr. VERNON COLEMAN:

"KAŽDÝ LEKÁR I ZDRAVOTNÁ SESTRA, KTORÍ PODÁVALI COVIDOVÉ VAKCÍNY BY MALI BYŤ ZATKNUTÍ. SMARTPHONY AKO ZBRANE: VYHÝBAJTE SA SMARTPHONOM - SÚ TO ZBRANE NEPRIATEĽA!  EVERY DOCTOR AND NURSE INJECTING COVID VACCINES SHOULD BE ARRESTED. SMARTPHONES AS WEAPONS: AVOID SMARTPHONES, THESE DEVICES ARE WEAPONS OF THE ENEMY!"

Dr. VERNON COLEMAN VIDEO ENG+CZtit.:

https://rumble.com/v3dm3yy-dr.-coleman-10-nejvtch-l-kter-ns-vedou-k-velkmu-resetu-cz-titulky.html

český dabing / cz dub:

https://rumble.com/v3dm5e2-dr.-coleman-10-nejvtch-l-kter-ns-vedou-k-velkmu-resetu-cz-dabing.html

- search internet for PROJECT MKULTRA 

- pozri na internete aj PROJEKT MKULTRA

BÝVALÁ HYGIENIČKA: EPIDÉMIU VYHLÁSILI POLITICI A PÝTAM SA PREČO? (+Poznámka Biblik: V RÚŠKACH ĽUDIA VDYCHUJÚ NAJMENEJ 5x VIAC CO2 AKO URČUJE TECHNICKÁ NORMA)
https://www.biblik.sk/news/byvala-hygienicka-epidemiu-vyhlasili-politici-a-pytam-sa-preco/

MIKROBIOLOGIČKA Dr. ZOLOBAK: CHODENIE V RÚŠKU JE SEBAPOŠKODZOVANIE A NAPOMÁHA PRENIKANIU VÍRUSOV DO ORGANIZMU / Dr. Nadhezda Zolobak: WEARING MASKS IS SELF-DESTRUCTION AND HELPS ENTERING VIRUSES INTO HUMAN'S BODY SYSTEMS (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/mikrobiologicka-dr-zolobak-chodenie-v-rusku-je-sebaposkodozvanie-a-napomaha-prenikaniu-virusov-do-organizmu/

ZAUJÍMAVOSTI O SYMBOLE V / SOMETHING INTERESTING ABOUT THE V SYMBOL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zaujimavosti-o-symbole-v-somethin-interesting-about-the-v-symbol/

videá Dr. Coleman na Biblik.sk / videos Vernon Coleman at Biblik.sk

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=coleman

SMARTPHONE A SMARTCITY
https://www.biblik.sk/news/smartphone-a-smartcity/

INTELIGENTNÝ PRACH Z CHEMTRAILS / SMART DUST FROM CHEMTRAILS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/inteligentny-prach-z-chemtrails/

PREČO JE DOBRÉ ČO NAJSKÔR PRESTAŤ POUŽÍVAŤ SMART VÝROBKY (SMART PRAČKY, SMART CHLADNIČKY) / WHY IS VERY IMPORTANT FOR HUMAN HEALTH TO AVOID ALL SMART DEVICES (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/preco-je-dobre-co-najskor-prestat-pouzivat-smart-vyrobky-smart-pracky-smart-chladnicky-why-is-very-important-for-human-health-to-avoid-all-smart-devices/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!