LIST ZAMESTNANCOVI SPRÁVCU KÔLI INŠTALÁCII BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV

28.03.2023 13:43

Dobrý deň pani ...., žiadam o okamžité demontovanie všetkých bezdrôtových meračov v našom bytovom dome. Žiadam takisto o okamžité vrátenie peňazí za tieto bezdrôtové merače. Vrátenie peňazí za merače prosím pošlite na účet vlastníka.

Pani .... ste iniciátorom a propagátorom bezdrôtových meračov.  Po inštalácii týchto bezdrôtových meračov do okolitých bytov sa situácia v našom byte veľmi zhoršila.  Náhle odo dňa inštalácie sa zhoršil spánok a pribudli bolesti hlavy, nepokoj a celkovo sa znížila kvalita bývania, zhoršenie je veľmi výrazné. Proste, keď naraz dáte do domu 94 bezdrôtových zariadení, ktoré pochopiteľne, aby boli vôbec na diaľku merateľné, samozrejme prakticky ustavične vyžarujú, je to skrátka poznať!

Žiadam Vás osobne p. ....  o odškodné 5.000 eur, pretože v našom bytovom dome ste práve Vy propagátorom bezrôtových meračov - tejto nebezpečnej, život a zdravie ohrozujúcej technológie. Žiarenie z týchto zariadení aj fyzicky poškodzuje bunky, dôkazov je veľa, prednášajú o tom vedci z celého sveta. Viac tu - aj s oficiálnym tvrdením WHO - EM žiarene je potenciálny karcinogén:

 
Dr. MARTIN BLANK:  KNIHA ELEKTROSMOG
 
 
 
ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB
 
 
 

 

Oficiálne vyhlásenie WHO o EM žiarení nájdete aj v tomto článku:

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ

 

 

Žiadam Vás osobne pani ... o odškodné 5.000 eur a vašu firmu Služby pre bývanie s.r.o. o odškodné v hodnote bytu, t.j. 150.000 eur. Celkom 155.000 eur

Peniaze posielajte na č. účtu:

SK8583300000002101425963

Už nie je kam ustupovať, budete stíhaní za poškodzovanie zdravia. Firma alebo osoba, ktorá nemá znalosti o rizikách bezdrôtovej technológie sa dopúšťa zločinu, ak ich propaguje. Napriek upozorneniam na obrovské riziká EM žiarenia však v šírení týchto potenciálne smrtiacich bezdrôtových zariadení pokračujete, odplata vás neminie! Ďalšia vec je, že inštalácia prebehla bez schválenia - väčšina ľudí ani vôbec nevedela, čo im idete inštalovať.

Z vašej strany sa všetko zrejme končí dojednaním obchodu, je vám jedno, čo sa tu deje, a aké to bude mať následky, ale stíhaní za to budete v každom prípade, či oficiálne alebo nejakou formou občianskej polície, ktorá, ak vás nebudú stíhať úrady, dopadnete presne takto - toto je vaša budúcnosť, ak v týchto špinavostiach budete pokračovať:

 
"AK BY ĽUDIA VEDELI, ČO SME IM UROBILI, NAHÁŇALI BY NÁS PO ULICIACH A LYNČOVALI BY NÁS." Citát G.H.W. BUSH

 

Napríklad pri výmene potrubí v stupačkách ste volali firmu, ktorá tu kladivom roztĺkala azbestové rúry, rozmetali prach a zametali to metličkami a lopatkami, a potom to  vysávali obyčajným vysávačom. Za to by mala na vás byť podaná taká žaloba, ešte ešte aj vaši pra-pravnuci budú mať čo robiť, aby to vládali splácať! Keď má niekto problémy s dýchaním alebo rakovinu, je možné, že ste k tomu prispeli s tou firmou, čo tu roztĺkala tie azbestové rúry!

Ďalej, pri natieraní výťahov, boli použíté syntetické farby, ktorých výpary mohli vážne poškodiť aj zamestancov aj ľudí v našom dome, nedalo sa tu dýchať, vetranie chodbách žiadne, syntetika v takomto rozsahu (maľovanie dverí obidvoch výťahov na 13. poschodiach) skrátka nepatrí do interiéru! Volaním kadejakých pochybných firiem, ste niekoľkokrát vážne ohrozili zdravie a život ľudí v našom bytovom dome, ale určite aj v ostatných domoch ktoré vydierate a ojebávate - resp. vy tomu hovoríte modernizovať a spravovať!

A naposledy tie bezdrôtové merače - podľa vás potrebujeme ešte väčšiu záťaž elektrosmogom a zdroje EM žiarenia do každého bytu? Ak niekto vyslovene chce bezdrôtové merače, nech zabezpečí, aby sa signály z jeho bytu nešírili do okolia! Prečo by si mali tí, ktorých tieto veci obťažujú, odtieňovať byt? 

Vašou povinnosťou je začať s demontážou bezdrôtových meračov, a môžete začať chodiť od dverí k dverám a pritom prosiť Boha a ľudí o odpustenie! Lepšie by bolo, ak by ste sa v našom dome viac ani neukazovali! Vás a ďalších iniciátorov zbytočných vecí, ktoré nepotrebujeme by najradšej odtiaľto vykopali viacerí. Nepotrebujeme míňať peniaze na veci, ktoré sú funkčné ani ich celé vymieňať! To nie je v našom záujme!

Náplňou vašej práce je ojebávanie ľudí o peniaze a či im pritom poškodíte zdravie alebo zhoršíte kvalitu bývania, o to sa nestaráte!  Môžete začať splácať pani ....., nech sa páči, od Vás osobne ako propagátora život a zdravie ohrozujúcej technológie, ktorú ste najebali okrem nás do každého bytu po dvoch kusoch! Vyžaruje to permanentne! Viete o tom úplné hovno aj s majiteľom tej pochybnej firmy! Sama ste tvrdili nezmysly, a možno ste tak presviedčali aj ľudí, vraveli ste, že tie merače spia, vraj len v čase merania sa zobudia... Ani majiteľ firmy, ktorý tie merače inštaluje nemal o skutočnom vyžarovaní ani páru! 

P.S.: Čo sa týka platieb za byt, ak by boli platby za byt napísané na autora tohto listu, pošle sa vám o 50 euro menej s odôvodnením, že predsa ceny sa zvýšili! Za vyčínanie satansko-fašistickej vlády nenesieme zodpovednosť, choďte si pýtať od nich!  To je to isté, keď vy od nás ešte pýtate zvýšenie platieb za byt. Najprv začnite splácať! Budete splácať naraz alebo na splátky? Lebo od dnešného dňa sa vám rátajú úroky z omeškania, ak do konca roka nesplatíte 5.000 eur, budúci rok bude od vás vymáhaný dvojnásobok! Očakáva sa od vás zaplatenie odškodného, pani Okuliarová!

Na záver rada, aby ste nás prestali provokovať zvyšovaním platieb, choďte si peniaze za cca 30% navýšenie platieb pýtať od satansko-fašistickej vlády! Heger v televíznej diskusii tvrdil, že zvýšenie energií nemáme brať do úvahy, aby to jednoducho ľudia neplatili! Takže s navýšením platieb sa obráťte na neho!

Záverom berte na vedomie, že propagáciou a inštaláciou bezdrôtových meračov páchate trestnú činnosť, ktorá neostane nepotrestaná. Máte čo dávať do poriadku, je na vás, aby ste začali s okamžitým odinštalovaním všetkých bezdrôtových zariadení!

Ďakujem.

 
Arkan Levov, tel. 032 240 00 65
 
 
Súvisiace články:
DO PANELÁKU NAINŠTALOVALI NEBEZPEČNÉ BEZDRÔTOVÉ MERAČE NAPRIEK NESÚHLASU ĽUDÍ. OBČAN PRIVOLAL POLÍCIU A ŽIADAL OKAMŽITÉ ODINŠTALOVANIE SMARTMETROV
 
TRESTNÉ OZNÁMENIE KÔLI INŠTALÁCII BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV, KTORÉ ĽUDIA NESCHVÁLILI
https://www.biblik.sk/news/trestne-oznamenie-koli-instalacii-bezdrotovych-meracov-ktore-ludia-neschvalili/
 
MAIL BYTOVÉMU DRUŽSTVU: PROPAGÁCIOU A INŠTALÁCIOU BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV PÁCHATE TRESTNÚ ČINNOSŤ
 https://www.biblik.sk/news/mail-druzstvu-propagaciou-a-instalaciou-bezdrotovych-meracov-pachate-trestnu-cinnost/ 

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!