MEDITEKA.SK: EPSOMSKÁ SOĽ (SÍRAN HOREČNATÝ MgSO4) (+Poznámka Biblik: DOKUMENTY VODA A SOĽ)

07.11.2023 12:32

MEDITEKA.SK: EPSOMSKÁ SOĽ (SÍRAN HOREČNATÝ MgSO4) (+Poznámka Biblik: DOKUMENTY VODA A SOĽ)

Epsomská soľ – 5 tipov, ako ju používať

https://mediteka.sk/epsomska-sol/#Blahod%C3%A1rne%20%C3%BA%C4%8Dinky%20Epsomskej%20Soli

Zdroj / Source: mediteka.sk

Poznámka Biblik:

Užívať soli alebo minerály vo vačších množstvách pokiaľ nepoznáte ich účinky na svoj organizmus, sa neodporúča! Soli vo väčších množstvách zvlášť vápenaté a horečnaté soli môžu ovplyvniť srdce a rytmus dýchania. Užívanie minerálnych solí ako napr. Tepperweionova zmes či chlorid horečnatý alebo síran horečnatý vo väčších množstvách môže mať u niektorých ľudí i závažné vedľajšie účinky

Veľmi pozitívne účinky môže mať napríklad čistá draselná soľ (chlorid draselný) spolu s lekárenskou soľou (pomer 50:50 alebo ak máte deti 6:4 (6soľ a 4 diely draslík) a používať ako bežnú kuchynskú soľ. 

Ďalej na špičku noža večer horčík (chlorid horečnatý) môže zvýšiť jas pleti a celkovo revitalizovať organizmus. Odporúča sa cca 2-3 hodiny po večeri, nie úplne na prázdny žalúdok.  Spomínané chemikálie lacné a kvalitné je možné kúpiť napr. na stránke chloritansodny.sk

Čo sa týka pitného režimu, soľ je veľmi potrebná aj pre ľudí s vysokým krvným tlakom, viac Dr. Leonard Coldwell v krátkom mimoriadne dôležitom videu tu:

https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/

Zásada pitného režimu a hlavná zásada zdravia podľa ruského lekára Dr. I.P. NEU8MYVAKIN

PO NAPAPANÍ SA NEPIŤ NAJMENEJ 1,5-2 HODINY! Ide o to, aby sa neriedila žalúdočná kyselina. Po napapaní sa max. 1dcl tekutín. Ak pijete predtým, než jete, pite dostatok čistej zdravej vody* ale po napití minimálne 15 minút počkať až potom jesť!

Súvisiace články / related articles:

*DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/

PREPLACHOVANIE NOSA: JEDNODUCHÁ METÓDA, KTORÁ MÔŽE AŽ NEUVERITEĽNE POSILNIŤ ORGANIZMUS

Možnosti na preplachovanie nosa sú: slaná voda, sóda alebo kombinácia sódy a soli. Zo začiatku mierna slanosť, neskôr je možné slanosť zvyšovať. Sódu pripravujeme vždy podľa návodu Dr. I.P. NEUMYVAKINA:

Kniha Dr. I.P. Neumyvakin:
Vhodná voda môže byť na účely preplachovania nosa reverzná osmóza a ultračistá lekárenská soľ (napr. soľ výrobcu Molar Chemicals KFT Hungary (PharmDr. Jozef Valuch) príp. rakúska lekárenská soľ Primum Bonum, ide o soľ vo farmaceutickej kvalite) Samozrejme, je možné použiť aj bežnú vodu a bežnú soľ, nemala by to však byť soľ jodidovaná (baktérie ničiť nechceme) 
Problém bežnej vody a bežnej prírodnej soli sú nečistoty, a rafinovaná soľ môže byť obohacovaná chemikáliami pochybnej kvality či dokonca balastom a jedmi ako napríklad protihrudkujúce prísady! 
Morská soľ z umelých jazier býva plná vláken chemtrails, himalájska soľ obsahuje piesok a sklo. Ak sa takáto soľ používa ako kuchynská, piesok a sklo podľa Dr. Leonard Coldwell poškriabu cievy a potom príde cholesterol, aby opravil poškodenie. Vrcholom zločinnej výchovy lekárov sú lieky na cholesterol! Ľahko dnes poznáte lekára, ktorý sa ustavične vzdeláva - sám vám povie, že lieky na cholesterol sú jeden z najväčších zločinov na pacientoch!
-   -   -
Najväčší rozdiel, ktorý môže ovplyvniť kvalitu varenia je soľ. Podľa doterajšej úrovne poznania sa najvhodnejšia dnes javí byť soľ vo farmaceutickej kvalite.
-   -   -
Voda z prírodných prameňov je častokrát kontaminovaná spádom chemtrails, preto, akúkoľvek nefiltrovanú, prírodnú alebo vodovodnú vodu je dobre pripravovať podľa návodu Dr. I.P. NEUMYVAKINA - ŠTRUKTUROVANÁ VODA, je to v tomto článku dolu v Poznámke Biblik:
Je veľmi pravdepodobné, že takto úplne jednoducho pripravená voda je pre telo to najlepšie, niekedy sa môže zliať a nechať odstáť dva krát. Pokiaľ veríte, že voda je čistá, nemusí sa ani zahrievať (napr. voda z prírodných prameňov) Treba sa riadiť skôr citom - aká voda Vám najviac chutí. Je naozaj umenie presne pripraviť štrukturovanú vodu (dĺžka zahriatia) a chce to prax. Ak sa to podarí, je možné získať akoby "krištálovo čistú vodu". Do vody je možné aj slovom povedať informáciu, voda má až 400.000 informačných panelov a naozaj záleží, čo hovoríte a ako "vyžarujete" pri vode. Veď aj sami ste z väčšej časti voda a ľahko poznať rozdiel medzi svetlým, láskyplným človekom oproti temnému človeku-nadávačovi.
-   -   -
Podľa doterajších pozorovaní, ľudia žijúci v mestách, ktorí sa v zdraví dožívajú vysokého veku a sú plne aktívni, pijú reverznú osmózu. Človeka, ktorý pije reverznú osmózu je poznať obvykle podľa kvality pleti (samozrejme veľmi veľa robí aj dopĺňanie vhodnej formy čisého horčíka) Názory odborníkov sú rôzne, ťažko je však možné nájsť účinnejšiu cenovo dostupnú filtráciu než reverzná osmóza. Nech vám predajcovia tvrdia čokoľvek, z bežných riešení je mineralizácia reverznej osmózy ABSOLÚTNE NEDOSTATOČNÁ a to i s extra prírodnými mineralizátormi, ktoré je však dobré mať (AQUAVIA.SK ponúka mineralizátory z prírodného alpského dolomitu, pH je však podľa bežných meraní z rôznych najmodernejších prístrojov reverzných osmóz renomovaných slovenských firiem úplne nedostatočné a malo by byť vyššie (a zvýšiť ho bežne tieto firmy nevedia), čo si musí každý zariadiť sám - napr. ionizátor alebo pridávanie štipky Tepperweinovej zmesi či zásad, pretože ináč dlhodobé pitie demineralizovanej a nedostatočne zásaditej vody môže škodiť) Riešením by bolo zrejme prírodné minerály priamo dávkovať do každej porcie či zásobníka vody. Zatiaľ ostáva úprava pH a mineralizácia na každom človeku - pH VODY BY MALO BYŤ VŽDY MIERNE NAD 7 (napr. štipka Tepperweinovej zmesi) ale samozrejme, prírodnú kvalitnú čistú vodu nenahradí nič! Reverzná osmóza je vynikajúca na varenie i na pitie, dlhodobé pitie ultračistej demineralizovanej vody však môže škodiť! Je to vlastne mŕtva voda, oživiť sa môže napríklad nabíjaním na Slnku v sklených fľašiach bez použitia kovových vrchnákov. Takisto v blízkosti vody je dobre sa vyhýbať EM žiareniu, ani mobily by ľudia nemali nosiť pravidelne pri tele, veď ste voda! (Wi-Fi doma, v obchodoch či reštauráciách je tiež výsledkom úpadku človeka, nie pokroku, dnes bohatí ľudia už nemajú Wi-Fi
 
Vhodné pridávať do vody i do reverznej osmózy soľ, čistý draslík bez prísad, horčík a ultračistý peroxid vodíka (nemusí byť vhodné kombinovať naraz) Kvalitné chemikálie na stránke chloritansodny.sk
O potrebe čistej soli, cholesterole a liečbe rakoviny krátke veľmi zaujímavé video tu:
AKO LIEČIŤ RAKOVINU, VYSOKÝ TLAK A CHOLESTEROL (Dr. Leonard Coldwell) / HOW TO CURE CANCER, HIGH BLOOD PRESSURE AND CHOLESTEROL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/
 
Súvisiace články / related articles:
MUDr. PAVEL NÝVLT: MOŽNOSTI LIEČBY CHORÔB A VPLYV VODY
https://www.biblik.sk/news/mudr-pavel-nyvlt-moznosti-liecby-chorob-a-vplyv-vody/
 
 
MUDr. FRANTIŠEK KOŽÍŠEK, DISKUSIA BIBLIK.SK O REVERZNEJ OSMÓZE. VEDEC ODMIETOL POKRAČOVAŤ V DISKUSII, VADÍ MU ČERVENÁ VLAJKA A PUTIN (+Poznámka Biblik: PREČO TREBA POCHYBOVAŤ O STANOVISKÁCH TAKÝCHTO VEDCOV)
https://www.biblik.sk/news/mudr-frantisek-kozisek-diskusia-biblik-sk-o-reverznej-osmoze-vedec-odmietol-pokracovat-v-diskusii-vadi-mu-cervena-vlajka-a-putin/
 
DIANA SISWARTONOVÁ:
 
DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/
 
 
JARNÁ OČISTA - PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI
 
Knihy:
 
Kniha Dr. I.P. Neumyvakin:
 
Dr. Natasha Campbell-Mc Bride:
Syndróm trávenia a psychológie
https://www.biblik.sk/liecba-psych-chorob/
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!