OČISŤOVANIE TELA

15.02.2018 16:15

Hovorí sa, že zdravé telo je zvnútra čisté. Určite je to myslené aj z hľadiska duše, mysle aj tela. Nemôže byť čistý, kto nemiluje Boha, ani ten, kto nadáva a nemá dobrú myseľ. Takému príliš nepomôže ani sprchovanie ani čisté veci, a aj keď bude chodiť v zlate a hodvábe, ľudia budú o ňom hovoriť, že je špina.

Jar pomaly klope na dvere, tak ako strom na jar tvorí nové puky, u človeka sa vytvárajú nové túžby. Je nesmierne dôležité, ako sa človek správa práve v jarných mesiacoch. Môže to silnejšie než inokedy ovplyvniť celý jeho rok aj celý jeho život.

Zvlášť na jar sú preto vhodné očistné kúry, jedna z vecí po ktorej sa človek  obvykle hneď cíti lepšie, je klystír. Sadu na klystír treba pred použitím a po použití dezinfikovať ľahkým dezinfekčným prostriedkom, napr. peroxidom vodíka, alebo vynikajúcim slovenským dezinfekčným prípravkom Oxychlorine. Vodu na klystír používam 15-20 minút prevarenú z čistého prameňa, pokiaľ by som nemal dôveru v zdroj, najskôr by som použil čistú vodu z lekárne balenú v skle. Určite nie vodu z vodovodu, ktorá podľa mňa príliš nie je vhodná ani na pitie. Keď vidím, čo je v hrnci po uvarení vodovodnej vody, najskôr to isté bude aj na cievach. Vápenaté usadeniny v mozgu na CT vyšetrení podľa mňa môžu súvisieť aj s používaním vodovodnej vody. Čím sa upravuje voda z vodovodu na pitie? To sa zdá byť niečo ako výrobné tajomstvo, pretože pokiaľ by súdruhovia niekde urobili chybu, mohli by otráviť celé mesto. Nie je to iba chlór, ale ešte aj niečo iné. V každom prípade po zmene upravovateľa vody v Trenčíne mi voda z vodovodu začala tak páchnuť nejakou chemikáliou, že pochybujem aj o tom, či je vhodná na sprchovanie. Každý vianočný kapor v neodstátej vode z vodovodu aj tak vždy začal rýchlo zdochýňať, a aj na kvety sa tá voda necháva odstáť. Ani zdravie akváriových rybičiek ľudia obvykle neriskujú tým, že by tú vodu nenechali odstáť. Aj sprchovať sa v nej je pre mňa lepšie iba krátko, po dlhšom sprchovaní (alebo práci s chlórovými prípravkami) vnímam u seba krátkodobú srdcovú arytmiu. Ale vraj je to pre človeka pitná voda, rovnako ako je jedlo zo supermarketu vraj jedlé. Určite by som si vodovodnú vodu buď filtroval, alebo aspoň cez noc nechal odstáť.

Vynikajúca očistná kúra (na ktorú by človek mal tiež použiť kvalitnejšiu vodu ako tú z vodovodu) je VARISARA. Soľ aj na várisaru aj na solenie používam čistú neupravovanú morskú, napr. "Sůl mořská z Atlaniku jemná" zn. Countrylife. Pozor, morskej soli stačí v porovnaní s bežnou soľou oveľa menej, pretože je čistá a veľmi silno solí.

Test čistoty soli: zamiešať lyžičku do pohára vody. Nemalo by nič plávať na spodu ani na vrchu. Z obchodu je soľ s protihrudkujúcimi látkami a prisypaným jódom podľa mňa nevhodná aj na jedenie, aj keď je na prvý pohľad čistá. V takej soli by sa nemali ani močiť nohy, a ľudia s tým solia! Aj o soli hovorí Dr. Leonard Coldwell v tomto krátkom videu, vynikajúce video, sú tam aj slovenské titulky: https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/

 

-   -   -

PREPLACHOVANIE NOSA: JEDNODUCHÁ METÓDA, KTORÁ MÔŽE AŽ NEUVERITEĽNE POSILNIŤ ORGANIZMUS
Možnosti na preplachovanie nosa sú: slaná voda, sóda alebo kombinácia sódy a soli. Zo začiatku mierna slanosť, neskôr je možné slanosť zvyšovať. Sódu pripravujeme vždy podľa návodu Dr. I.P. NEUMYVAKINA:

Kniha Dr. I.P. Neumyvakin:
Vhodná voda môže byť na tieto účely reverzná osmóza a ultračistá lekárenská soľ (napr. soľ výrobcu Molar Chemicals KFT Hungary (Dr. Jozef Valuch) príp. rakúska Primum Bonum, ide o soľ vo farmaceutickej kvalite) Samozrejme, je možné použiť aj bežnú vodu a bežnú soľ, nemala by to však byť soľ jodidovaná (baktérie ničiť nechceme) 
Problém bežnej vody a bežnej prírodnej soli sú nečistoty, a rafinovaná soľ môže byť obohacovaná chemikáliami pochybnej kvality či dokonca balastom a jedmi ako napríklad protihrudkujúce prísady! 
Morská soľ z umelých jazier býva plná vláken chemtrails, himalájska soľ obsahuje piesok a sklo. Ak sa takáto soľ používa ako kuchynská, piesok a sklo poškriabu cievy a potom príde cholesterol, aby opravil poškodenie. Vrcholom zločinnej výchovy lekárov sú lieky na cholesterol! Ľahko dnes poznáte lekára, ktorý sa ustavične vzdeláva - sám vám povie, že lieky na cholesterol sú jeden z najväčších zločinov na pacientoch!
-   -   -
Najväčší rozdiel, ktorý môže ovplyvniť kvalitu varenia je soľ. Podľa doterajšej úrovne poznania sa najvhodnejšia dnes javí byť soľ vo farmaceutickej kvalite.
-   -   -
Voda z prírodných prameňov je častokrát kontaminovaná spádom chemtrails, preto, akúkoľvek nefiltrovanú, prírodnú alebo vodovodnú vodu je dobre pripravovať podľa návodu Dr. I.P. NEUMYVAKINA - ŠTRUKTUROVANÁ VODA, je to v tomto článku dolu v Poznámke Biblik:
Je veľmi pravdepodobné, že takto úplne jednoducho pripravená voda je pre telo to najlepšie, niekedy sa môže zliať a nechať odstáť dva krát. Pokiaľ veríte, že voda je čistá, nemusí sa ani zahrievať (napr. voda z prírodných prameňov) Treba sa riadiť skôr citom - aká voda Vám najviac chutí. Je naozaj umenie presne pripraviť štrukturovanú vodu (dĺžka zahriatia) a chce to prax. Ak sa to podarí, je možné získať akoby "krištálovo čistú vodu". Do vody je možné aj slovom povedať informáciu, voda má až 400.000 informačných panelov a naozaj záleží, čo hovoríte a ako "vyžarujete" pri vode. Veď aj sami ste z väčšej časti voda a ľahko poznať rozdiel medzi svetlým, láskyplným človekom oproti temnému človeku-nadávačovi.
-   -   -
Podľa doterajších pozorovaní, ľudia žijúci v mestách, ktorí sa v zdraví dožívajú vysokého veku a sú plne aktívni, pijú reverznú osmózu. Človeka, ktorý pije reverznú osmózu je poznať obvykle podľa kvality pleti. Názory odborníkov sú rôzne, ťažko je však možné nájsť účinnejšiu cenovo dostupnú filtráciu než reverzná osmóza. Nech vám predajcovia tvrdia čokoľvek, z bežných riešení je mineralizácia reverznej osmózy ABSOLÚTNE NEDOSTATOČNÁ a to i s extra prírodnými mineralizátormi, ktoré je však dobré mať (AQUAVIA.SK ponúka mineralizátory z prírodného alpského dolomitu, pH je však podľa bežných meraní z rôznych najmodernejších prístrojov reverzných osmóz renomovaných slovenských firiem úplne nedostatočné a malo by byť vyššie (a zvýšiť ho bežne tieto firmy nevedia), čo si musí každý zariadiť sám - napr. ionizátor alebo pridávanie štipky Tepperweinovej zmesi či zásad, pretože ináč dlhodobé pitie demineralizovanej a nedostatočne zásaditej vody môže škodiť) Riešením by bolo zrejme prírodné minerály priamo dávkovať do každej porcie či zásobníka vody. Zatiaľ ostáva úprava pH a mineralizácia na každom človeku - pH VODY BY MALO BYŤ VŽDY MIERNE NAD 7 (napr. štipka Tepperweinovej zmesi) ale samozrejme, prírodnú kvalitnú čistú vodu nenahradí nič! Reverzná osmóza je vynikajúca na varenie i na pitie, dlhodobé pitie ultračistej demineralizovanej vody však môže škodiť! Je to vlastne mŕtva voda, oživiť sa môže napríklad nabíjaním na Slnku v sklených fľašiach bez použitia kovových vrchnákov. Takisto v blízkosti vody je dobre sa vyhýbať EM žiareniu, ani mobily by ľudia nemali nosiť pravidelne pri tele, veď ste voda! (a Wi-Fi v obchodoch a reštauráciách je tiež výsledkom úpadku človeka, nie pokroku) 
 
Vhodné pridávať do vody i do reverznej osmózy soľ, čistý draslík bez prísad, horčík a ultračistý peroxid vodíka (nemusí byť vhodné kombinovať naraz) Kvalitné chemikálie na stránke chloritansodny.sk
O potrebe čiste soli, cholesterole a liečbe rakoviny krátke veľmi zaujímavé video tu:
AKO LIEČIŤ RAKOVINU, VYSOKÝ TLAK A CHOLESTEROL (Dr. Leonard Coldwell) / HOW TO CURE CANCER, HIGH BLOOD PRESSURE AND CHOLESTEROL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-liecit-rakovinu-vysoky-tlak-a-cholesterol-dr-coldwell/
 
Súvisiace články / related articles:
MUDr. PAVEL NÝVLT: MOŽNOSTI LIEČBY CHORÔB A VPLYV VODY
https://www.biblik.sk/news/mudr-pavel-nyvlt-moznosti-liecby-chorob-a-vplyv-vody/
 
 
MUDr. FRANTIŠEK KOŽÍŠEK, DISKUSIA BIBLIK.SK O REVERZNEJ OSMÓZE. VEDEC ODMIETOL POKRAČOVAŤ V DISKUSII, VADÍ MU ČERVENÁ VLAJKA A PUTIN (+Poznámka Biblik: PREČO TREBA POCHYBOVAŤ O STANOVISKÁCH TAKÝCHTO VEDCOV)
https://www.biblik.sk/news/mudr-frantisek-kozisek-diskusia-biblik-sk-o-reverznej-osmoze-vedec-odmietol-pokracovat-v-diskusii-vadi-mu-cervena-vlajka-a-putin/
 
DIANA SISWARTONOVÁ:
 
DOKUMENTY O VODE / DOCUMENTS ABOUT WATER (SK, CZ, ENG, RUS) (+Poznámka Biblik: štrukturovaná voda - návod)
https://www.biblik.sk/news/dokumenty-o-vode-documents-about-water/
 
 
JARNÁ OČISTA - PRAKTICKÉ SKÚSENOSTI
 
Knihy: Dr. Joseph M. Price:
 
Kniha Dr. I.P. Neumyvakin:
 
Dr. Natasha Campbell-Mc Bride:
Syndróm trávenia a psychológie
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/