OD KEDY PRIBUDLI V NAŠOM MESTE NOVÉ ANTÉNY, PO VYJDENÍ VON SA OBJAVUJÚ BOLESTI HLAVY, PROBLÉMY S DÝCHANÍM A NESPAVOSŤ

28.02.2023 15:31

OD KEDY PRIBUDLI V NAŠOM MESTE NOVÉ ANTÉNY, PO VYJDENÍ VON SA OBJAVUJÚ BOLESTI HLAVY, PROBLÉMY S DÝCHANÍM A NESPAVOSŤ.

V blízkosti mobilných antén je nebezpečné sa pohybovať. Niektorí ľuďia toto žiarenie vnímajú, iní nie. Situácia v Trenčíne bola veľmi zložitá, bol podaný podnet aj na MinDop  kôli extrémnym hodnotám žiarenia (500.000µW/m2) v okolí niektorých domov na našej ulici - článok tu. Ak sa vám to nechce čítať, tak záver ich "vyšetrovania" je, že MinDop vlastne iba kontrolujú, či má ten, kto chce postaviť anténu v poriadku papiere, čo sa deje v praxi ani nemerajú ani ich to nezaujíma... Ináč povedané, je im jedno aká je realita, lebo ich normy a zapredané autority stále hovoria, že všetko je v poriadku. To znamená, že aj keď ľudia budú kôli tým anténam masovo chorí a začnú náhle umierať tak ako z vakcín, v pohode satansko-fašistický štát bude aj ďalej vyhlasovať, že vakcínami chránia zdravie alebo mobilnými vysielačmi len modernizujú sieť...

Odkedy pribudli opäť ďalšie nové antény, v poslednom čase sa zdravotný stav priamo vážne zhoršuje po prechádzke von. Vďaka upršanému obdobiu si človek môže všimnúť, čo sa deje, ak po niekoľkých dňoch na chvíľu vyjde von. Problémom je to, že už jedna krátka prechádzka vonku pôsobí extrémne bolesti hlavy, bolesti srdca, dezorietáciu, nespavosť a problémy s dýchaním. Vlastne, je to stav, v ktorom by sa mnohí ľudia rozhodli volať sanitku. Problémy s dýchaním súvisia s niektorými konkrétnymi miestami, dlhodobo boli v našom meste známe 2 miesta, po rozšírení siete (5G) je tých miest len o niečo viac a situácia v meste, ktorá bola aj predtým pre citlivejších ľudí na samej hranici znesiteľnosti sa ešte veľmi zhoršila. Súvisiace záťažové faktory sú aj vysokofrekvenčné satelity - frekv. tu, inštalácia smartmetrov potom projekty ako MOVIR, ďalej bezdrôtoví poskytovatelia internetu a služieb a ďalšie. Na Slovensku sú pracovníci, ktorí inštalujú antény, o ktorých nesmú povedať, načo a pre koho slúžia... Vlastne, je možné EM poliami (a dokonca i LED svetlami) ovplyvňovať náladu a správanie ľudí v meste a pravdepodobne sa to aj deje.

-   -   -

Mladí ľudia, ktorí bývajú v blízkosti mobilných vysielačov sa cítia byť akoby stále chorí, unavení, po čase sa objavujú bolesti a ďalšie príznaky. U starších resp. ľudí v strednom veku sa problémy stupňujú až do extrému, kedy telo už vôbec neznáša blízkosť EM poľa, niektorí už nemôžu mať vôbec mobil ani nemôžu existovať v blízkosti zdrojov Wi-Fi. Bývanie v meste či v mestkom byte je ukrutný záber na telo i psychiku. Vnímateľná je nejaká otupelosť a pasivita ľudí, ktorá náhle niekedy prepína do agresivity. (nadbytok jin sa mení v jang a naopak) S istotou majú na správanie človeka vplyv EM polia. Ľudia v blízkosti vysielačov bývajú nervóznejší a cítia sa chorí, paleta diagnóz od psych. až po fyzické choroby je veľmi široká, podľa výskumov vedcov a odborníkov mobilné vysielače majú preukázateľne súvis s chorobami - viac v odkazoch na konci článku.

Každý organizmus má inú schopnosť znášanlivosti radiácie. Keď však hodnoty EM žiarenia dlhodobo dosahujú  kritického bodu (čo je vlastne v každom meste a na dedinách v blízkosti vysielačov), začínajú sa vážne problémy, choroby  a bolesti. Dnes bežné Wi-Fi routre sú schopné prežiariť do veďľajších bytov desiatky až stovky tisíc jednotiek, iba obyčajných 1.000 jednotiek už považujú určité normy za extrém:

 

V našom byte pri 2.000 jednotkách (µW/m2) nebolo možné normálne spávať, vlastne v byte sa nedalo vydržať. Na niektorých miestach v paneláku na Soblahovskej č. 21  routre prežarujú 10.000 - 300.000µW. Nedá sa očakávať zdravie tam, kde vo vzdialenosti niekoľkých metrov prežaruje takýto silný Wi-Fi router. Ak tam človek pracuje alebo spí, je otázka času, kedy sa ozve telo alebo psychika. Citlivejší ľudia blízkosť EM poľa vnímajú ako bolesť, tlak, či pálenie alebo ako nejaký rušivý tón. Pre náhle pálenie kovových predmetov sa u nás nedalo vôbec pracovať (susedin nový Wi-Fi router) Táto situácia sa u nás riešila špeciálnym odtienením, čím sa za obrovské peniaze dosiahol odklad cca na 1-2 roky, kedy po pridaní smartmetrov do okolitých bytov a ďalších nových mobilných antén na strechy budov nebude pravdepodobne stačiť žiadne tienenie!

Bolesti srdca a problémy s dýchaním v súvislosti s mobilnými anténami popisujú aj niektorí lekári, mnohí tieto veci pozorujú sami na sebe!

Antény sú tak silné, že je až počuť akoby neznesiteľný zvuk - akoby veľmi vysoký tón zvlášť v smere vyžarovania antén (v tej oblasti sa nedá vydržať) a po vyjdení von bývajú bolesti hlavy a srdca citeľné. Je zaujímavé, že sa objavujú presne v konkrétnych oblastiach mesta a vlastne prakticky so 100% istotou súvisia s mobilnými anténami. Problémy boli aj predtým, ale tieto nové antény to ešte zosilnili. Autor článku sa pýtal susedov, či niečo nevnímajú. Niektorí áno, niektorí nie. Mnohí ľudia dokonca počujú nejaký tón, návštevníci z dedín tvrdia, že v Bratislave je tento už známy hluk veľmi silný. EM žiarenie môže každý vnímať ináč, hudobník ho môže počuť ako tón, iní ho vnímajú ako teplo, tlak alebo bolesť.

Príznaky náhlej dezorientácie a náhlej neschopnosti rozmýšľať, ktorá sa však objavuje len na konkrétnych miestach si všimli aj niektorí šoféri, priamo tieto problémt súvisia s oblasťou silných mobilných vysielačov. Množstvo dopravných nehôd súvisí s touto technikou, stála by za pozornosť štatistika dopravných nehôd v súvislosti s rozmiestením vysielačov. Autor článku nie je jediný, kedy na určitých úsekoch cesty autom sa objavuje problém sa nadýchnuť a bolesti srdca, niekedy aj veľmi vážne. Bdelejší ľudia to môžu vypozorovať aj na dlhšej prechádzke v meste - problémy s dýchaním, či bolesti hlavy a srdca súvisia s oblasťami mobilných vysielačov.

Existuje priama súvislosť týchto problémov s vyžarovaním mobilných antén. V meste sa prakticky nedá existovať. Situácia už býva úplne neznesiteľná. Ak si myslíte, že v takomto prostredí je možné uchovať si zdravie, tak vaše schopnosti sa rovnajú odolávať plameňu bez toho, aby ste sa popálili. Je dôvod sa obávať vážnych dopadov na zdravie ľudí v súvislosti s mobilnými anténami, žijeme v prostredí extrémne prežiarenom nebezpečnou radiáciou. Rozhodne autor článku nie je jediný, ktorý má vážne problémy žiť v meste. Ak máte podobné problémy, môžete nám napísať na náš mail:

 

Polícia ani úrady ako sa zdá to riešiť nebudú, sú to úrady korporácií a oni robia normy a opatrenia na objednávku priemyslu a rôznych záujmových skupín. Ľuďom býva v meste strašne zle, nie je možné normálne žiť v blízkosti takýchto silných zdrojov žiarenia.

Správne riešenie je čo najskôr fyzicky zlikvidovať alebo iným spôsobom deaktivovať mobilné antény vo vašom okolí. Tak ako satansko-fašistická banda robí bez akéhokoľvek ohľadu postupné vyvražďovanie ľudí (vakcíny, chemtrails, elektrosmog) tak bude treba veľmi intenzívne robiť protiopatrenia. V prípade vakcín prenasledovať tých, ktorí ich podávajú, v prípade chemtrails modlitba a určité veľké orgonity (tzv. cloudbuster) aj v prípade elektrosmogu prenasledovať ľudí z MinDop a z vedenia mobilných operátorov ako zločincov, ktorí svojimi rozhodnutiami a produktami spôsobujú úmrtia a poškodenie zdravia.

 
Súvisiace články:
ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/
 
"VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV." cit. Dr. Martin Blank
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/
 
prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY NON-IONIZING EM RADIATION / prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/
Poznámka Biblik: EM žiarenie, ktoré bežní ľudia poznajú ako údajne "neionizujúce", je schopné poškodiť bunky. S určitou pravdepodobnosťou obyčajný mobil alebo Wi-Fi či bluetooth sú schopné fyzicky poškodiť DNA:
"Na ionizovanie materiálu potrebuješ nejakú frekvenciu žiarenia, čo vysoké frekvencie spĺňajú, ale nízke frekvencie ich spĺňajú s určitou pravdepodobnosťou pomocou tunelového javu (potrebnú energiu si môžu prepožičať). Žiarivý výkon je rôzny v rôznych smeroch a v rôznych vzdialenostiach (dôležité sú násobky vlnovej dĺžky) a ešte sú tu rôzne odrazy a konštruktívne interferencie. Okrem toho chemické reakcie prebiehajú pri rôznych teplotách rôzne a žiarenie ovplyvňuje pravdepodobnosti, či sa daná reakcia uskutoční alebo nie (natočenie molekúl, vzdialenosti, energetický stav (vibrácie, rezonancie)). Takže napísať, že EM žiarenie vôbec neovplyvňuje človeka zlým smerom je zavádzajúce." ZDROJ: komentár fyzika v diskusii, uvedené aj v tomto článku:
MOBIL, BEZDRÔTOVÉ SLÚCHADLÁ A BEZDRÔTOVÉ ZARIADENIA BY MALI BYŤ ĎALEJ OD HLAVY / CELL PHONE, WIRELESS HEADPHONES AND WIRELESS DEVICES SHOULD BE KEPT AWAY FROM YOUR HEAD (SK, ENG)
 
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!