POLÍCIA = LEGÁLNA MAFIA. HLAVNOU POVINNOSŤOU ĽUDÍ JE ZABEZPEČIŤ SI ZBRANE PREDOVŠETKÝM NA OBRANU PRED POLÍCIOU. JUDr. PETER ŠEVCECH Z MINISTERSTVA VNÚTRA PÍŠE, ŽE ĽUDIA SÚ VRAJ POVINNÍ EXCESY POLICAJTOV TRPIEŤ

04.03.2024 16:49

 biblik.sk/clanky

POLÍCIA = LEGÁLNA MAFIA. HLAVNOU POVINNOSŤOU ĽUDÍ JE ZABEZPEČIŤ SI ZBRANE PREDOVŠETKÝM NA OBRANU PRED POLÍCIOU. JUDr. PETER ŠEVCECH Z MINISTERSTVA VNÚTRA PÍŠE, ŽE  ĽUDIA SÚ VRAJ POVINNÍ EXCESY POLICAJTOV TRPIEŤ. MINISTERTVO VNÚTRA SA DOSLOVA ĽUĎOM VYSMIEVA

Možno ste občas videli, keď niekde stoja policajti, ako niektorí okoloidúci ľudia, ktorí len vidia policajta, začnú strašne nadávať. Nielen okoloidúci chodci, ale ešte aj z okoloidúcich áut kričia na policajtov tie najhoršie nadávky. Možno, až po určitých skúsenostiach s Políciou je pochopiteľná táto ukrutná zlosť ľudí. Ak vidia drába - nepovažujú ho za svojho, ale za škodnú, zločinca. Policajt je dnes ten, ktorý háji záujmy aktuálnych trendov. Polícia slúži na vybavovanie účtov prakticky pri každej zmene garnitúry. Slovenský premiér Robert Fico možno mohol tiež usporiadať "hon na opozíciu", ale neurobil tak, čo je možno strategický ťah, pretože každý, kto takto zneužil Políciu na vybavovanie účtov, bol v očiach verejnosti zafixovaný ako tyran, ale Robert Fico je na rozdiel od zúrivcov a pomstychtivcov stále tu! Z bližšieho pohľadu to vyzerá, akoby korporatívno-klanové skupiny bežne používali Políciu na likvidovanie konkurencie... Políciu zneužívajú všetky tyranské režimy a úroveň vedomia ani výchova zamestnancov častokrát nie je na tej úrovni, aby boli schopní odmietnuť zločinný alebo deštruktívny* rozkaz.

Niektorí policajti si myslia, že sú majstri sveta. Čo sa dialo za covidizmu iba odkrylo špinu - u Polície robia mnohí ľudia s nízkym IQ, narušení chudáci s charakterom zločinca. Oni si myslia, že majú zo svojej pozície "drába tyranov" na niečo právo, pričom Polícia je služba ľuďom, hoci aj zločincom. Myslí si snáď nejaký policajt, že služba ľuďom je prežitok? Tak potom spadajú pod iné mocnosti, nemôžu si hovoriť Polícia alebo úrad Slovenskej republiky! Policajt nie je sudca, on nemá čo vynášať súdy. Policajt je služobníkom ľudu, mal by byť, mal by to mať na pamäti, na ulici, v doprave alebo hoci aj pri zásahu špeciálnej jednotky. POLÍCIA JE SLUŽBA ĽUĎOM! Na druhej strane, ak ste boli niekedy v rušný deň v noci na policajnej stanici, vidíte spodinu, s ktorou prichádzajú do kontaktu. 

Človek s nízkym IQ - a takisto je dôležitá emočná inteligencia (EQ) nemôže robiť ani v nemocnici s ťažko chorými ľuďmi, ale nemôže robiť ani policajta! Tak, ako hociktorá sestrička neznesie, ak ju chorý pacient opľuje, niektorí policajti nevládzu niesť bremeno takejto častokrát náročnej a trochu aj nebezpečnej služby! Niektorí policajti evidentne nemajú na to, aby uniesli zvýšený tlak spojený s takouto službou, vôbec sa nelíšia od spodiny, ktorú chodia zbierať z ulíc. Akoby to bola uniforma a nie charakter, čo robí policajta! Podobne, ako keď sa fašisti dostali k moci, niektorí zločinci si obliekli uniformy a ničili všetko, znesväcovali kostoly a vynášali súdy! Po skončení vojny ich ľudia lynčovali na uliciach! Je teda spravodlivosť - každý zločinec, každý hajzel a každý mafián má svoju odplatu. 

Od 11.1.2024, kedy Polícia zdevastovala byt zakladateľa Biblik.sk a ukradli z bytu všetky počítače, notebooky a počítačovú techniku, ani majitelia bytu ani zakladateľ Biblik.sk nedostali žiadne odškodné ani peniaze za spôsobené škody. JUDr. Peter Ševcech z Ministerstva vnútra píše, a oháňa sa paragrafmi, že ľudia by mali mafiánske praktiky Polície trpieť!* 

Za covidizmu boli prekračované všetky hranice, ale prekračovali sa už dávno predtým, a vlastne, pokračuje to stále! Človek má vraj len akési povinnosti - platiť dane, platiť clá, platiť, platiť, platiť - a zrazu, vraj ak nemá rúško, neoštetria ho! "Buď budeš našim psom a otrokom ako naši drábi a čo rozkážeme bez rozmyslu vykonáš, alebo môžeš skapať vážený daňový poplatník!" 

Aby na vás už konečne prišlo, aby ste natrafili na takých ako ste, kde pri vašich zásahoch sa ľudia budú brániť do posledného dychu! Preto ste takí smelí, lebo nečakáte, že raz budete na opačnej strane - naprieč storočím k takýmto zmenám došlo niekoľkokrát. 

Ak je národ neozbrojený, policajti a štátni úradníci sú hrdinovia. Lebo ľudí na ich pochybné súdy  nepríde brániť nikto - ľudia sa väčšinou nemajú čím brániť! 

Vláda zločinca Igora M. ukázala, že fašizmus môže vzklíčiť v každej dobe. Policajti sa už predviedli: covidizmus, prípad Rostas, zabavenie Harabinovho notebooku a posledne - zásah kukláčov na základe falošného obvinenia v byte zakladateľa Biblik.sk. POLÍCIA=LEGÁLNA MAFIA. Výpalníctvo je bežnou praxou, za každej vlády, stačí si oblieť bundu s nápisom Polícia, môžete rozbíjať byty a kradnúť počítače! Treba byť pripravený. Dnes je to zopár disidentov, zajtra to môže byť vaša firma alebo váš dom! Ako ste schopní brániť si svoj život, svoj majetok, ochrániť deti a rodinu, alebo na koľko % ste schopmí brániť svoju komunitu, svojich bratov a Slovensko pred vycvičenými a ozbrojenými mužmi? Toto je na vás... Švajčiari vedia, že to za nich ak pôjde do tuhého neurobí ani policajt ani žoldnieri, Švajčiari sú dobre ozbrojení a prispieva to k pokoju, nie k násiliu!

Bezpečnosť jednotlivca a rodiny je v rukách mužov, každý môže rátať s tým, že bude treba brániť sa pred Políciou, vládou alebo naopak - pomáhať ozbrojeným zložkám riešiť mimoriadne situácie, ktoré môžu prísť. Neozbrojený jednotlivec a neozbrojený národ je vždy hazard so životom vlastným i celej rodiny, práve neschopnosť adekvátnej protireakcie je častokrát hlavnou príčinou policajného teroru.

Súvisiace články / nrelated articles:
DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/
SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/
*CIELENÉ VEDENIE ČERNOBYĽU K HAVÁRII - ZAMESTNANCI VYKONÁVALI DEŠTRUKTÍVNE A NEBEZPEČNÉ ROZKAZY: AJ ČERNOBYĽ NECHALI PRACOVNÍCI RADŠEJ VYBUCHNÚŤ AKO BY SA MALI POSTAVIŤ SVOJMU ŠÉFOVI
https://www.biblik.sk/news/aj-cernobyl-nechali-pracovnici-radsej-vybuchnut-ako-by-sa-mali-postavit-svojmu-sefovi/
VOR V ZAKONE
CHINESE DIGITAL TERROR /ČÍNSKY DIGITÁLNY TEROR (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chinese-digital-teror/
LEKÁR ZAVOLAL POLICAJOV A ODMIETOL OŠETRIŤ PACIENTA BEZ RÚŠKA
https://www.biblik.sk/news/lekar-zavolal-policajov-a-odmietol-osetrit-pacienta-bez-ruska/

*Majiteľka bytu si podala na Ministersvo vnútra  žiadosť o preplatenie nákladov a odškodné , Policajti 11.1.2024 rozbili prenajatý byt zakladateľa Biblik.sk, predtým zakladateľovi Biblik.sk neoznámili žiadne obvinenie - nakoľko bolo i tak falošné, čo potvrdil Okresný i Krajský súd a zakladateľa Biblik.sk ihneď oslobodil spod obžaloby. Česť všetkým statočným policajtom a statočným sudcom! Policajt - hoc obyčajný dráb a sudca ako knieža národa - obaja však musia mať úroveň! Moc pochádza od Najvyššieho Nebeského Otca Stvoriteľa. Netreba sa robiť ani príliš spravodlivý, pretože Jeden je spravodlivý Sudca. Vyšší to majú poznať a nižších viesť v tomto duchu - SLUŽBA. Komu vy slúžite? Zákonu? Zákony mal aj Hitler, podľa zákona umiestňovali ľudí do koncentrákov i gulagov a zákony mali aj za jakobínskeho teroru! (iba pre zaujímavosť - šéfom mafie sa na východe hovorí "Vor v zakone" - zlodej podľa zákona, osobujúci si právo na nedotknuteľnosť. Tí, ktorí páchate neprávosť, aby už na vás konečne prišlo, aby ste na takýchto skutočných zločincov raz natrafili!

-       -
 
Toto je vizitka Ministerstva vnútra - policajti rozbili byt, spôsobili obrovské škody, dodnes majiteľka nevidela ani cent - Ministerstvo vnútra sa doslova vysmieva, odpoveď na list majiteľky bytu poslali k nám, asi preto, aby sa ľudia rýchlo pýtali, ako je možné na základe falošných obvinení zdemolovať prenajatý byt a majiteľom nedať ani cent - veď ak by sa aj jednalo o zločinca, škody by sa mali nahradiť! Zo strany štátu žiadny záujem, ako mafia dosiahli svojho a išli preč! Na základe falošných obvinení nechali v noci otvorený a dorozbíjaný byt, vyvalené bezpečnostné dvere, rozbili veľké okno v zimnom počasí, ako otravný hmyz museli liezť oknom, lebo im Vyššia moc nedovolila vstúpiť so všetkou ich technikou cez dvere! Potom, čo dosiahli svojho, nechali v zime a v noci majiteľku v byte samú, ak sa to po ich zločinnom zoologickom vyčínaní ešte vôbec dalo nazvať bytom! Ešte aj základné opravy, rádovo v tisíckach eur, platila majiteľka zo svojho, ale že je to vraj v poriadku, to tvrdí od Ministerstva vnútra akýsi JUDr. Peter Ševcech:
 
 
Poznámka Biblik: ľudí majú na saláme a asi sa na tom ešte aj dobre bavia, za toto berú plat - z vašich daní, snáď ste nezabudli podať daňové priznanie? S týmito zločincami nechcú mať ľudia nič spoločné a odmietajú platiť dane! Svet má mnoho hrdinov, ktorí odmietli poslušnosť satanistom a fašistom. Za zmienku určite stojí Milton William Cooper, ktorý si po celé dlhé roky odmietal prevziať ich listy, kde žiadali dane. Nakoniec poslali do jeho domu ozbrojených mužov, ale pán Milton William Cooper bol ozbrojený! Bránil sa statočne. Kiež je na svete viac takýchto Cooperov, ktorí majú pripravenú na zločinné akcie Polície odpoveď! Aby ste páchatelia neprávostí z radov Polície a ďalší konečne natrafili aj na takýchto Cooperov!
 

 

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/