NARUŠENÁ OSOBA ADRIANA OZOGÁNYOVÁ ŽUFFOVÁ NA POLÍCII ŽALOVALA NA ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK, ŽE PRENASLEDOVAL JEJ 9-ROČNÉ DIEŤA

14.02.2024 11:07

NARUŠENÁ OSOBA ADRIANA OZOGÁNYOVÁ ŽUFFOVÁ NA POLÍCII ŽALOVALA NA ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK, ŽE PRENASLEDOVAL JEJ 9-ROČNÉ DIEŤA

Zápisnicu s úplne vymyslenými obvineniami falošného svedka Adriana Ozogányová Žuffová čítal zakladateľ Biblik.sk iba pred niekoľkými dňami. Bolo treba sa sústrediť na úplne iné veci. 

Čo však podčiarkuje absurditu obvinení, je tvrdenie v zápisnici na str. č.4 (IČS3124200705) že zakladateľ Biblik.sk mal dokonca v minulosti prenasledovať 9-ročné dieťa, táto Adriana Ozogányová Žuffová na Polícii uviedla, že malo ísť o jej dcéru. Ak sa teda jedná o jej mladšiu dcéru, otec tohto dieťaťa trénuje bojové umenia, je to pouličný bitkár a s radosťou by spravil fašírku z každého, kto by sa plichtil k jeho dieťaťu!
A ako sa zdá, pani Ozogányová, ak by vôbec niečo také malo nejaký náznak reality, by mu to určite rada povedala! Ona však chodí radšej na Políciu a podáva jedno trestné oznámenie za druhým!

Na základe takýchto obvinení z výpovedí tohto falošného svedka Adriana Ozogányová Žuffová, bol dňa 11.1.2024 prenajatý byt zakladateľa Biblik.sk zdemolovaný kukláčmi a hľadali sa tu zbrane, len preto, že pani Ozogányová si zrazu myslí, že by sa mohlo niečo stať... Tento falošný svedok a narušená osoba so schizofréniou v rodinnej anamnéze Adriana Ozogányová Žuffová už aj v minulosti žalovala podobné veci, pred rokmi ju nikto nebral vážne a všetky dôkazy, záznamy a výpisy tel. hovorov, ktorými po nociach vyvolávala a úplne bezdôvodne sa po nociach vyhrážala smrťou a nadávala nielen zakladateľovi Biblik.sk ale i otcovi jednoho z jej detí, svedčili proti nej, dokonca otec volal zakladateľovi Biblik.sk, že mu táto po nociach zrazu volá a nadáva, že on nevie prečo, na čo zakladateľ Biblik.sk uviedol, že veď aj jemu robí to isté, a tiež na to nemá žiadny dôvod! Je veľmi pravdepodobné, že Adriana Ozogányová Žuffová má vo zvyku obviňovať ľudí z vlastných narušených myšlienkových konštruktov, ktoré pokladá za realitu, keď buď nemá čo robiť, alebo dostane záchvat zúrivosti.

Je chybou že zakladateľ Biblik.sk sa už v munulosti nebránil trestnými oznámeniami a žalobami a nepoukázal na jej patologický stav.

-     -

V bytovom dome na Soblahovskej ulici má zakladateľ Biblik.sk dobrú povesť. Susedom bezplatne opravoval počítače, hocikedy ho vyhľadávali so žiadosťou o pomoc pri riešení domácich technických problémov. Dnes ho na servis počítačov a sieťových prvkov nepotrebujú, pretože do domu, kde je Wi-Fi, odmieta zakladateľ Biblik.sk ísť čo i len na návštevu a niektorí susedia sa teraz za dobré a bezplatné služby, ktoré by ich ináč stáli dosť peňazí i času, odvďačujú sa za dobré zlým! (veľmi sa veci zmenili hlavne od čias covidizmu, niektorí očkovaní ľudia sú úplne iní, ako boli, sú nervózni, chorí a majú iracionálne od veci otázky - napríklad im vadí prevážanie bicyklov vo výťahoch, akoby im šiblo, sú ustráchaní, tvrdia, že výťahy sú kôli tomu zničené - objektívne však v kabíne nie je ani náznak škrabancov, od čias očkovania si robia ľudia v hlavách scénare, sú iní akoby bojazlivejší, najmä však vykazujú ešte väčšie známky neschopnosti učiniť akékoľvek zásadné rozhodnutie)

Ale posledne, sused - dospelý muž a otec rodiny, v prípade havárie (posledne prasknutého potrubia v suteréne) namiesto volania na núdzové čísla klopal najskôr na dvere zakladateľa Biblik.sk, aby prišiel zhodnotiť situáciu a sám učinil rozhodnutie, čo je rýchlo treba robiť. (pričom mohlo byť už neskoro a susedia mali konať volaním hasičov ihneď)

-     -

Zakladateľ Biblik.sk mohol byť i domovníkom, zásah kukláčov veľmi poškodzuje dobrú povesť. Pani suseda zakladateľovi Biblik.sk včera vyčítala, že zásahom kukláčov bol jej chorej matke vo vedľajšom byte spôsobený stres. To znamená, že týmto úplne iracionálnym a zločinným zásahom kukláčov, boli poškodení i susedia. A to všetko na základe krivej výpovede narušenej osoby Adriana Ozogányová Žuffová, od ktorej nikto nevie, čo sa dá čakať! Ak nejaký človek chodí na Políciu vymýšľať rôzne scénáre, potom zakladateľ Biblik.sk je v ohrození života.

Pri poslednej návšteve cca pred 6. rokmi zakladateľovi Biblik.sk otvorilo to spomínané asi 9-ročné dieťa hovorí: "Mama mi zakázala s Tebou hovoriť, neviem prečo!" Po tomto bolo zrejmé, že v ich dome viac nie je vítaný, dodnes nevie prečo sa stal zo dňa na deň z priateľa nepriateľom, ani čo znamenajú takéto obvinenia a útoky. Cca v období svadby pani Adriany Ozogányovej Žuffovej a zároveň v čase úradného odobratia jej staršieho dieťaťa došlo k náhlemu obratu a zmene v jej správaní. O jej t.č. asi 9-ročnom dieťati vie zakladateľ Biblik.sk len toľko, že maľovala celkom pekné obrázky, nič viac, nevie ani kam chodila do školy, ani koľko mala t.č. presne rokov. Prečo zakladateľa Biblik.sk obviňuje pani Adriana Ozogányová Žuffová v súvislosti s týmto dieťaťom, nie je známe. Tieto obvinenia sú maximálne špinavosti. Odrazu sa vyhrážala zabitím a hneď aj poslala svojho manžela, aby z dodnes nezistených dôvodov zbil zakladateľa Biblik.sk, dokonca ešte ona v tej dobe ako ďalší absurdný výpad podávala na zakladateľa Biblik.sk úplne falošné trestné oznámenia (!) A dnes po rokoch odrazu išla krivými obvineniami útočiť zas...

-         -

Ak nejaký zákon zakazuje vlastnenie zbraní ľuďom na svoju obranu, takýto zákon je zločinný, sú situácie, kedy nie je čas vybavovať si zbrojný pas (neviem, od koho by si mal človek pýtať dovolenie sa brániť) a zbraň treba nosiť ustavične pri sebe! Samozrejme, aj také situácie ako streľby na školách či uliach by boli rýchlejšie a s menšími následkami upokojené, ak by bolo viac ľudí, ktorí nosia pri sebe zbraň.

Iba fašistickí a satanistickí zločinci sa obávajú, že by ľudia vlastnili zbrane. Pretože ak by sa ozbrojená skupina ľudí postavila neprávosti, resp. mala moc postaviť sa neprávosti, vznikla by rovnováha síl, čo je predpokladom spravodlivosti a bezpečnosti doma i vo svete, a nebolo by také jednoduché pošliapávať všetky práva. Iba satanokracia sa bojí, že by ľudia mali moc sa brániť pred Políciou, ktorú zneužívajú na vlastné ciele, pričom Polícia by mala ľudí chrániť, je to však stále ináč, ako by to byť malo! Existujú veľmi silné snahy postaviť Políciu proti ľuďom a ustavične zasievať strach! Raz  môže dôjsť k situácii, že pomoc ozbrojených ľudí bude potrebovať Polícia a ako sú ľudia pripravení na svoju obranu a obranu svojej rodiny a vlasti? Myslíte, že Slovensko - teda vás samých, vašu ženu a vaše deti okrem vás bude brániť niekto druhý? Je hrubou nezodpovednosťou, aby bežní ľudia nemali zbrane i štát bez armády. Švajčiari majú doma plnú výzbroj, v stodolách obrnené vozidlá, zbrane aj v podnikoch a žijú v mieri!

Napríklad, ak by NATO chcelo posielať vojakov na Ukrajinu, ako by ste sa bránili odvodovým komisiám, ak nemáte zbrane? Poslali by ľudí na smrť ako posielajú Ukrajincov! Ak sa dnes pácha úradmi genocída na národe Ukrajincov, kedykoľvek to môže byť iný národ! Zbrane sú potrebné na obranu, ak nejaký zákon zakazuje vlastnenie zbraní na svoju obranu, takýto zákon je zločinný!

Do nízkeho vrchu hromy neudierajú! Ako vidíte, jednou z najmocnejších zbraní je pero! Preto sa tak boja alternatívnych médií, preto sa boja každého jedného vášho článku, listu či videa, kde bojujete za slobodu proti satanskej lži a neprávostiam!

Každý jeden človek sa môže pričiniť o mier vo svete i o pozitívnu zmenu situácie doma! Určité zložky Polície a štátnych úradov, ktoré nepodliehajú slovenskej vláde majú z prebúdzania ľudí náramný strach! Boja sa a trasú sa preto, že VÁŠ HLAS JE POČUŤ - a to im nedá spávať! Preto, že sú to zločinci, satanisti a fašisti, chcú totálnu moc a totálnu kontrolu! A preto, že sú nebezpeční, ľudia by svoju obranu nemali ponechávať na náhodu!

Súvisiace články / related articles:

DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/

O SŤAŽNOSTI ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK VOČI KRIVÉMU OBVINENIU POLÍCIE NA ZÁKLADE VÝPOVEDE FALOŠNÉHO SVEDKA PANI ADRIANY OZOGÁNYOVEJ ROZHODOVAL OPÄŤ PROKURÁTOR BORIS BUVALA, TEN ISTÝ, KTORÝ POŽADOVAL VÄZBU
https://www.biblik.sk/news/o-staznosti-zakladatela-biblik-sk-voci-krivemu-obvineniu-policie-na-zaklade-vypovede-falosneho-svedka-pani-adriany-ozoganyovej-rozhodoval-opat-prokurator-boris-buvala-ten-isty-ktory-pozadoval-vazbu/

ŽALOBCA POŽADUJÚCI VÄZBU PROKURÁTOR BUVALA ZAMIETOL SŤAŽNOSŤ ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK NA OD ZAČIATKU ZLOČINNÝ POSTUP POLÍCIE, ŽALOBCA VŠAK NEMÔŽE ROZHODOVAŤ O ODVOLANÍ! BORIS BUVALA SA NA ZÁKLADE ČLÁNKU HS DOMNIEVAL, ŽE ZAKLADATEĽ BIBLIK.SK VLASTNÍ 9mm ZBRAŇ
https://www.biblik.sk/news/zalobca-pozadujuci-vazbu-prokurator-buvala-zamietol-staznost-zakladatela-biblik-sk-na-od-zaciatku-zlocinny-postup-police-zalobca-vsak-nemoze-rozhodovat-o-odvolani/

ZLOČINNÝ PRÍKAZ JUDr. MARIÁN MANDUCH - SUDCA PRE PRÍPRAVNÉ KONANIE (synovia vrahov prorokov, zlodeji a vrahovia v úrade, pokrytci v uniformách a talároch, ponesiete ťažší súd!
https://www.biblik.sk/news/zlociiny-priaz-judr-marian-manduch/

Streľba na českej univerzite verzus moja devina na Univerzite Mateja Bela "NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ." David Lane / "AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED." David Lane" (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/strelba-na-ceskej-univerzite-verzus-moja-devina-na-univerzite-mateja-bela/

FILIP TUREK: JE ABSOLÚTNA DRZOSŤ, ABY NEJAKÝ SMRAD ZAKAZOVAL ĽUĎOM NOSIŤ ZBRAŇ. ČÍM VIAC ZBRANÍ, TÝM BEZPEČNEJŠIA SPOLOČNOSŤ (+Poznámka Biblik: nie je možné spoliehať sa, že ochranu osôb a majetku bude zabezpečovať v prípade výnimočnej sítuácie Polícia)
https://www.biblik.sk/news/filip-turek-je-absolutna-drzost-aby-nejaky-smrad-zakazoval-ludom-nosit-zbran-cim-viac-zbrani-tym-bezpecnejsia-spolocnost/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!