SEMAŇÁK: PÝTAM SA ZLOČINCOV V NAŠEJ VLÁDE A PREZIDENTSKOM PALÁCI, ZA AKÚ CENU ZAPREDALI VLASTNÝ NÁROD? (+Poznámka Biblik: KATASTROFU VYRÁBAJÚ ĽUDIA DODRŽIAVANÍM OPATRENÍ)

14.12.2021 11:14

"MÔJ ĽUD HYNIE PRE NEDOSTATOK POZNANIA!" Hozeáš 4:6 voľný prekl. z angl., orig. Roháček: "Môj ľud bude vyhladený preto, že nieto známosti. Pretože si ty zavrhol známosť, zavrhnem i ja teba, aby si mi nekonal kňazskej služby, a pretože si zabudol na zákon svojho Boha, zabudnem i ja na tvojich synov." angl. "My people are destroyed for lack of knowledge: because thou hast rejected knowledge, I will also reject thee, that thou shalt be no priest to me: seeing thou hast forgotten the law of thy God, I will also forget thy children." Hosea 4:6

-   -   -

Ján Semaňák, riaditeľ vydavateľstva TORDEN: Globálnej ekonomickej a sociálnej katastrofe, čiže totálnemu kolapsu sa nevyhneme. Nachádzame sa v hybridnej vojne, v ktorej ide boj o prežitie ľudského pokolenia vôbec. Chcem zostať človekom, a vy? https://www.extraplus.sk/clanok/semanak-pytam-sa-zlocincov-v-nasej-vlade-prezidentskom-palaci-za-aku-cenu-zapredali-vlastny

Poznámka Biblik: Tú katastrofu robia ľudia dodržiavaním opatrení!!!

Katastrofa je stav duše väčšiny ľudstva a tomu zodpovedajúca úroveň myslenia. Dnes už môžme hovoriť z hľadiska duše o absencii citov - absencii toho, čo robí človeka človekom.

Z hľadiska myslenia môžme hovoriť o úplnej absencii určitého druhu myslenia. Stačí vydať akýkoľvek, hoc i samovražedný rozkaz a ľudia sa rozbehnú na koniec útesu a padajú ako biblické svine dolu do úbočia a topia sa v jazere, ktoré si ešte aj sami napustili! Čo iné je dodržiavanie opatrení? Čo iné je chodenie s handričkami na xichte? Alebo otrčenie svojho nosa na osúloženie diablovými tyčinkami, tzv. testami? Vy potrebujete rúška na ochranu pred vírusom alebo testy, aby ste vedeli, či ste chorí? Alebo niekomu dovolíte zachádzať s vami ako s otrokmi a necháte sa zatvárať do karantén? Nie je to tiež "zavrhnutie Boha" alebo obetovanie základnej slobody a všetkého normálneho a ľudského kôli bezpečnosti? Alebo zavrhnutie Boha zo strachu, či kôli neschopnosti urobiť zásadné rozhodnutie? Je úplne jasné, že bezpečnosť bude odňatá tiež, ako to správne vychádzajúc zrejme z pochopenia Biblie povedal Benjamin Franklin.

Bohužiaľ, ale väčšina ľudí je posadnutá démonmi, v dnešnej dobe to znamená pod vplyvom určitého druhu mozog ovplyvňujúcej látky (alkohol, nikotín, kofeín - dnešná bežná káva nie je káva ani dnešný bežný tabak nie je tabak. Ale napr. aj sex, hnev a smútok sú ako návykové látky, ľudia sú na ne tiež programovaní od detstva-TV, internet, a stránky kombinujúce erotiku a popravy) alebo myšlienkovej kontroly (strava, chemtrails, EM žiarenie, vyžarovania symbolov - tetovania, hudba, oblečenie-symboly smrti, napr. lebky atď.), ktorej nemajú energiu odolávať, alebo možno ani nechcú, pretože svoju diagnózu nevedia (nevedia, že sú vlastne psych. chorí) a riziká vecí, ktoré prijali za normálne, nepoznajú. Rúška sú príčinou respiračných infekcií, predsa kyslík je hlavný zabijak patogénov a oni si ho blokujú. Testy končia dlhodobými a možno aj trvalými vážnymi následkami, očkovanie končí poškodením zdravia i smrťou. Dôchodcovia zomierajú kôli izolácii, ľudí zabíjajú opatrenia, testy a vakcíny. Takto sa ľudia pre nedostatok poznania rútia dolu do úbočia a topia sa v jazere, presne ako biblické svine, do ktorých vošli démoni...  (Marek 5. kapitola, Lukáš 8. kapitola)

-   -   -

 

"A aj keď budú všetci zdraví, budú veriť, že všetci sú chorí, pretože vláda povie Covid-19!"