SOTÁK UŽ CHYTIL NERVY NA PREDSTAVITEĽOV TAKZVANEJ VLÁDY: "MÁME OBAVY Z ĽUDÍ, KTORÍ SÚ NEBEZPEČNÍ!" (+Poznámka Biblik: Fico takzvanú vládu nazýva "Vláda bastardov" a všetci ich nenávidia. Veľa už k pádu takejto vlády tyranov nechýba a súd ich neminie!

21.05.2022 21:46

Kur*a kto tu platí za vojnu? My platíme za plyn! SOTÁK (KLUB500)

https://www.mojevideo.sk/video/37683/kur_a_kto_tu_plati_za_vojnu_my_platime_za_plyn_sotak_(klub500).html

Celé video:

"Dnešnú tlačovku sme zvolali preto, že za chvíľu je 20. máj a upozorňujeme, aby tu náhodou niektorí lobisti nevylobovali to, že to nezaplatíme. Máme obavy z ľudí, ktorí sú nebezpeční," povedal Soták."

"Soták aj Mihók odmietli ideologizáciu obchodu a myslia si, že Slovensko by malo zaplatiť v prípade potreby za plyn aj v rubľoch. "Keby som mal kúpiť v čínskej mene, tak to kúpim," dodal Soták."

V. Soták žiada vládu, aby zabezpečila plyn aj po 20. máji:

https://www.youtube.com/watch?v=Bug4pl0MTn0

Poznámka Biblik: Róbert Fico takzvanú vládu nazýva "Vláda bastardov"... Všetci ich nenávidia, ale fašisti chceli byť silou-mocou na svojich pozíciách aby si asi niečo dokázali... Vidíte čo dokazujú? Ísť proti Rusku a proti jednoznačne proruskému a legitímnemu prezidentovi Putinovi znamená aj ísť proti Slovákom, pretože Rusi sú patrónmi Slovanov, viď cit. Otto von Bismarck:

https://www.biblik.sk/news/otto-von-bismarck-o-ukrajine-otto-von-bismarck-about-ukraine/

Dúfajme, že to opäť bude Rusko, kde si agresori, tyrani a fašisti opäť vylámu zuby! Sláva Slovanom! Sláva Rusku!

Sláva statočným ruským vojakom, nech žije Putin!

https://www.biblik.sk/obrazky/#raising-soviet-flag-over-reichstag-jpg

Vztýčenie sovietskej (pravej ruskej) vlajky nad Reichstagom, 2. máj 1945

-   -   -

Fľandra zmarila referendum a odvtedy je každý deň tejto násilníckej, tyranskej fašistickej vlády čoraz väčšou katastrofou pre nich samých aj pre Slovensko. Som si úplne istý, že súd ich neminie. Tak, ako Igor M. reval na Fica, a vlastne celá kariéra Igora M. bola prešpikovaná agresívnymi útokmi na Fica, teraz je jasné, kto je tu skutočný zlodej a k tomu ešte aj tyran a fašista! Normálny život na Slovensku ukradli oni! A propagovali experimentálne vakcíny, ktorých celkové dopady ešte nikto netušil, alebo vedeli o nežiadúcich účinkoch testov a vakcín a robili to naschvál? Kto vie... To ukáže súd, pred ktorý budú postavení rovnako ako fašistickí pohlavári, ktorým absolútne vôbec nepomohlo, keď na svoju obhajobu tvrdili, že si len konali svoju prácu! Fašisti boli odsúdení na smrť obesením:

John C. Woods, kat fašistov, tzv. norimberský kat

 

NEOFAŠIZMUS:

https://www.biblik.sk/obrazky/#vaccine-nazi-propaganda-jpg1

PODOZRIVÍ Z OBZVLÁŠŤ ZÁVAŽNEJ TRESTNEJ ČINNOSTI: Celebrity a fľandra propagujúci zdravie a život ohrozujúce experimentálne vakcíny:

https://www.biblik.sk/news/interesting-about-the-jewish-star-symbol-zaujimavosti-o-symbole-tzv-zidovskej-hviezdy/

Protislovenská zapredaná tyranská fašistická vláda s  fľandrou, váľajúcou sa v paláci !

Veľa už nechýba k pádu tyranov, poľahčujúca okolnosť by bola, ak by sa verejne ospravedlnili celému národu!

__________________________________________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU