VLADYKA MILAN CHAUTUR: KDH SA ČORAZ VIAC PRIKLÁŇA K LIBERÁLOM A PROGRESÍVCOM A NEREPREZENTUJÚ CIRKEV A MNOHOKRÁT ANI KRESŤANOV (+Poznámka Biblik: KATOLÍCKA CIRKEV MÁ KRV NA RUKÁCH, PROPAGOVALI SMRTIACE VAKCÍNY

06.03.2024 11:50

biblik.sk/clanky

"Vladyka Milan Chautur vo svojom príspevku na sociálnej sieti rozoberá postoj Kresťansko-demokratického hnutia (KDH), ktoré sa čoraz viac prikláňa k progresívcom a liberálom
Progresívcom a liberálom totiž nejde ani o cirkev, ani o kresťanské hodnoty. Inak by sa nemohlo prikláňať k genderizmu. Tomu genderizmu, “ktorý Svätý Otec v nedeľu jednoznačne odsúdil vo svojom príhovore.”
– Prečo to teda kresťanské hnutie robí? – vladyka Milan a vysvetľuje:
“KDH nereprezentuje cirkev, ba mnohokrát ani samotných kresťanov, a to zvlášť vtedy, keď sa názorovo prikláňa k liberálom. Vieme, že kresťanstvo ako také sa radí medzi konzervatívne spektrum. To je jeho výhodou v tom, že nenaletí hneď na všetky novodobé myšlienkové prúdy, ktoré ešte nie sú dostatočne “vykvasené” a často sú aj zavádzajúce." ZDROJ: HS

Poznámka Biblik: Katolícka cirkev, ktorá propagovala vakcíny, má krv na rukách, slúži iným záujmom ako životu. Ľudia by mali z tejto organizácie vystúpiť. Katolícka cirkev je infiltrovaná*, podporuje záujmy satanistov, zločincov a vrahov. Nemá to však nič spoločné s úprimnými kňazmi, ide o Katolícku cirkev ako organizáciu, ktorá sa stala nástrojom v rukách globalistov a ide ruka v ruke s depopulačnou agendou, čo potvrdzuje propagácia smrtiacich vakcín, ktoré odsudzujú aj mnohí lekári. Katolícka cirkev sa nedokáže s výnimkou zopár statočných kňazov a biskupov postaviť homosexualizmu, vraždeniu a šíreniu chorôb cez vakcíny a zvrhlosti, práve naopak, v hlavných veciach s výnimkou zopár statočných kňazov a biskupov podproujú záujmy globalistov (globalisti = guľozemci, kurvaturisti)

Súvisiace články / related articles:

AK KURVATURISTI TVRDIA, ŽE ZEM JE GUĽA, POTOM PODĽA ICH ŠIALENÝCH TEÓRIÍ AJ VODA TEČIE HORE BREHOM (+Poznámka Biblik: SLOVENSKO JE ČLENOM ESA, PÝTAJTE SA, KAM IDÚ VAŠE PENIAZE!
https://www.biblik.sk/news/ak-kurvaturisti-tvrdia-ze-zem-je-gula-potom-podla-ich-sialenych-teorii-aj-voda-tecie-hore-brehom/

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG) / SATANISM IN VATICAN + REPTILIAN AUDIENCE HALL - video:
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

TUCKER CARLSON: 17 MILLION DEATHS BY COVID VACCINES / TUCKER CARLSON: 17. MILIÓNOV ÚMRTÍ V DÔSLEDKU COVIDOVÝCH VAKCÍN. INTERVIEW STEVE KIRSCH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tucker-carlson-17-million-deaths-by-covid-vaccines-tucker-carlson-17-milionov-umrti-v-dosledku-covidovych-vakcin-interview-steve-kirsch/

KATOLICIZMUS - KRÍZA VIERY / CATHOLICISM - CRISIS OF FAITH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/katolicizmus-kriza-viery-catholicism-crisis-of-faith/

*INFILTRÁCIA KATOLÍCKEJ CIRKVI / INFLITRATION OF THE CATHOLIC CHURCH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infiltracia-katolickej-cirkvi/

INFOVOJNA: PETER POLÁČEK. (+Poznámka Biblik: STAROZÁKONNÝ BOH JEBE JE DIABOL, KTORÝ POUŽÍVA PRIMITÍVNY KMEŇ NA DOSIAHNUTIE SVETOVLÁDY (DOPLNENÉ ODKAZY NA ČLÁNKY) / HUMAN SACRIFICES FOR OLD TESTAMENT'S GOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infovojna-peter-polacek-starozakonny-boh-jebe-je-diabol-ktory-pouziva-primitivny-kmen-na-dosiahnutie-svetovladu/

PÁPEŽ VYHLÁSIL OSOBNÝ VZŤAH S PÁNOM JEŽIŠOM ZA NEBEZPEČNÝ - POPE FRANCIS: PERSONAL RELATIONSHIP WITH LORD JESUS CHRIST IS DANGEROUS (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/papez-vyhlasil-osobny-vztah-s-panom-jezisom-za-nebezpecny/

DOCUMENTS SATANISM / DOKUMENTY SATANIZMUS (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/documents-satanism-dokumenty-satanizmus/

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 1 / UPDATE 1)
https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/

Arcibiskup Carlo Maria Viganò: Zmluva medzi temným štátom a temnou cirkvou / The Viganò Tapes #2: The New Alliance (con traduzione) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/arcibiskup-carlo-maria-vigano-zmluva-medzi-temnym-statom-a-temnou-cirkvou/

ARCIBISKUP CARLO MARIA VIGANÒ VYZÝVA NA ZALOŽENIE MEDZINÁRODNEJ ANTIGLOBALISTICKEJ ALIANCIE / ARCHBISHOP CARLO MARIA VIGANÒ CALLS FOR CREATING AN INTERNATIONAL ANTIGLOBALISTIC ALLIANCE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/arcibiskup-carlo-maria-vigano-vyzyva-na-zalozenie-medzinarodnej-antiglobalistickej-aliancie-archbishop-carlo-maria-vigano-calls-for-creating-an-international-antiglobalistic-alliance/

biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/