YOUTUBE VYPOL KULTURBLOG, ALE SLOVENSKÁ ÚSTAVA CENZÚRU ZAKAZUJE. PORUŠUJE YOTUBE ZÁKONY SLOVENSKEJ REPUBLIKY? / YOUTUBE TURNED OFF SLOVAK NACIONALIST CHANNEL KULTURBLOG.SK. IN THE SLOVAK CONSTITUTION art. 26:3: "CENSORSHIP IS FORBIDDEN." (SK, ENG)

21.06.2023 13:24

YOUTUBE VYPOL KULTURBLOG, ALE SLOVENSKÁ ÚSTAVA CENZÚRU ZAKAZUJE. PORUŠUJE YOTUBE ZÁKONY SLOVENSKEJ REPUBLIKY? / YOUTUBE TURNED OFF SLOVAK NACIONALIST CHANNEL KULTURBLOG.SK. IN THE SLOVAK CONSTITUTION ARTICLE 26:3:  "CENSORSHIP IS FORBIDDEN." IS YOUTUBE VIOLATING SLOVAK LAWS?

After series of disabling webpages during covidism we have another case - article sk. During covidism slovak satanic-nazi government turned off normal news servers and many other normal alternative webs. Those nazi criminals are killing all opposition and they haven't been judged until this day! For example, rt.com is still banned from Slovakia (available only for example with proxy (croxyproxy.com and other proxies and VPN)

Those satanic psychopats banning webpages should be judged as nazi criminals violating the 1st law of the Slovak republic - The Slovak Constitution. Article 26:3 of The Slovak Constitution: "CENSORSHIP IS FORBIDDEN." Constitution of The Slovak Republic:

https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

ÚSTAVA SLOVENSKEJ REPUBLIKY

"Tretí oddiel
POLITICKÉ PRÁVA
Čl. 26
(1)
Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
(2)
Každý má právo vyjadrovať svoje názory slovom, písmom, tlačou, obrazom alebo iným spôsobom, ako aj slobodne vyhľadávať, prijímať a rozširovať idey a informácie bez ohľadu na hranice štátu. Vydávanie tlače nepodlieha povoľovaciemu konaniu. Podnikanie v odbore rozhlasu a televízie sa môže viazať na povolenie štátu. Podmienky ustanoví zákon.
(3)
Cenzúra sa zakazuje.
(4)
Slobodu prejavu a právo vyhľadávať a šíriť informácie možno obmedziť zákonom, ak ide o opatrenia v demokratickej spoločnosti nevyhnutné na ochranu práv a slobôd iných, bezpečnosť štátu, verejného poriadku, ochranu verejného zdravia a mravnosti.
(5)
Orgány verejnej moci majú povinnosť primeraným spôsobom poskytovať informácie o svojej činnosti v štátnom jazyku. Podmienky a spôsob vykonania ustanoví zákon." https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy/SK/ZZ/1992/460/

Dodnes máme na Slovensku zakázanú rt.com (prístupná napr. cez proxyserver napr. croxyproxy.com) To sa dialo v čase covidizmu sme videli, vypnuté boli spravodajské weby ako napr. hlavnespravy.sk, pokusy vypnúť infovojna.sk, badatel.sk a mnohé ďalšie! Satanistickí vrahovia, vojnoví štváči a kriminálnici dodnes neboli súdení, do centu zaplatia všetky škody a z basy len tak ľahko nevyjdu! Samozrejme, ľudia by mali vedieť, že satanisti a fašisti sú schopní všetkého, preto by si mal každý zabezpečiť zbrane:

DAVID LANE: NEOZBROJENÁ A NEMILITANTNÁ SPOLOČNOSŤ BUDE ZOTROČENÁ / DAVID LANE: AN UNARMED OR NON-MILITANT PEOPLE WILL BE ENSLAVED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/david-lane-neozbrojena-a-nemilitantna-spolocnost-bude-zotrocena-david-lane-an-unarmed-or-non-militant-people-will-be-enslaved/

Ak sa dnes vypínajú a blokujú internetové stránky, zákonitým následkom a ďalším krokom môžu byť politické procesy a koncentračné tábory! Preto je cenzúra zločinom a základným prejavom fašizmu - cenzúra je už forma násilia a to by národ nemal tolerovať. Pokusy zabrániť cenzúre sú zakotvené aj v Slovenskej Ústave, na ktorú fľandra a spol. zvysoka serú! Satanistickí vrahovia, ktorí zmrzačili a zabíjali ľudí cez opatrenia, jedovaté testy a vakcíny! Ale Slová Pána Ježiša Krista sú aktuálne v každej dobe:

"aby prišla na vás všetka krv spravedlivá, vylievaná na zemi, od krvi spravedlivého Ábela až po krv Zachariáša, syna Barachiášovho, ktorého ste zavraždili medzi chrámom a oltárom. Ameň vám hovorím, že prijde toto všetko na toto pokolenie." Matúš 23:35-36

Na covidistický zločincov aj s fľandrou určite príde! Problémom je však aj konanie zahraničných platforiem ako napr. facebook a youtube, ale nepochybne i VK a ďalších mainstreamových gigantov, idúcich ruka v ruke so satanizmom a fašizmom! Napríklad Biblik.sk nemôže mať žiadnu reklamu ani na facebooku, ani na VK a Biblik.sk určite nie je jediná spoločnosť, ktorú sa snažia mainstreamové platformy blokovať.

Prakticky jediná rozšírená a verejne dobre známa opozícia satanizmu a fašizmu je Marián Kotleba a strana ĽSNS. Čokoľvek, čo by mohlo pomôcť ĽSNS získať hlasy je blokované, zrejme preto youtube odstavil i Kulturblog, viac článok HS:

Reakcie na vypnutie Kulturblogu sú krátkozrako zriedkavé - sk:

https://www.hlavnespravy.sk/reakcie-na-vypnutie-kulturblogu-su-kratkozrako-zriedkave/3177140

 

súvisiace články / related articles

PO FACEBOOKU ZAKÁZALI BIBLIK.SK AJ VK / AFTER FACEBOOK BIBLIK.SK BANNED BY VK (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/po-facebooku-zakazali-biblik-sk-aj-vk-after-facebook-biblik-sk-is-banned-by-vk/

FACEBOOK ZABLOKOVAL KULTURBLOG A ĎALŠIE PRO-KOTLEBOVSKÉ STRÁNKY - SK:
https://www.biblik.sk/news/facebook-zablokoval-kulturblog-a-dalsie-pro-kotlebovske-stranky/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!