Zomrel herec ktorý zapredal svoju dušu za peniaze a propagoval genocídu (+Poznámka Biblik: Biblik.sk od začiatku verejnosť varoval pred testami, vakcínami a dokonca aj rúškami. POZOR: Aj tetanovky a detské vakcíny sú rovnako nebezpečné ako covidové!

24.05.2023 13:18

hlavnespravy.sk

Zomrel známy slovenský herec Daniel Heriban. Mal len 43 rokov

"Zomrel známy slovenský herec Daniel Heriban, informuje portál TV JOJ. Dôvodom je údajne zástava srdca. Pred privolaním záchranky sa podľa webu sťažoval na bolesti chrbta. Heriban mal 43 rokov" Viac tu

TOP KOMENT HS:

"Zomrel herec ktorý zapredal svoju dušu za peniaze a propagoval genocídu. Zrejme ani o tom nevedel, že je to genocída preto šiel príkladom a dobrovoľne sa nechal otráviť tým genetickým svinstvom. Všetci tí čo podľahli a nechali sa otráviť a je jedno z akého dôvodu a majú aspoň dve rozmýšľajúce mozgové bunky, musia mať teraz strach z toho čo im koluje v tele. Dôkazov o genocídnej povahe toho svinstva, ktoré si nechali vpraviť do tela, je stále viac a viac. Tí čo odolali teraz len pozerajú okolo seba ako sa otrávení boria so zdravotnými problémami až do skorého skonu. Ale je dosť zarážajúce, že stále nemajú toľko rozumu aby sa pýtali tých čo im toto svinstvo podali, že či im to stálo za tie peniaze ktoré za to dostali. Hlavne sa treba začať pýtať lekárov, pretože tí mali strážiť spoločnosť pred takýmito javmi. Tí sú zodpovední v prvom rade za to čo sa teraz deje. Na druhom mieste sú novinári a aj herci. Proste ľudia čo dokážu ovplyvniť verejnú mienku. Lenže aj tí boli oklamaní a teraz za to platia zdravím a životom."

TOP KOMENT IV:

"Dano Heriban bol skutočne výnimočný človek. Slúžil tomuto zločineckému režimu až za hrob. Nie však v cenných dielach, ale v dekadentných politických brakoch, ktoré demoralizovali národ a ktoré budú čo nevidieť skartované a zničené. V rozpore s ostatnými si myslím, že urobil dobrú službu pre svojich 3 synov, ktorým (ak Boh dá) sa otvoria oči a zistia aká cesta zabila ich nevydareného otca."

Poznámka Biblik: Biblik.sk od začiatku verejnosť varoval pred testami, vakcínami a dokonca aj rúškami. O testoch a vakcínach Biblik.sk opakovane písal, že budú nakazené, a že títo zločinci sú schopní dodať nielen nakazené testy a vakcíny, ale i nakazené rúška! Biblik.sk opakovane písal, že čím viac opatrení, testov a vakcín, tým viac bude chorôb a úmrtí. Na biblik.sk/clanky sa objavovali opakované varovania, že testy, vakcíny i nosenie rúšok môže byť smrteľne nebezpečná záležitosť, pre mnohých aj bola... Už v roku 2018 Biblik.sk písal (článok tu), že budú problémy s dýchaním v súvislosti s rozprašovaním chemtrails - v roku 2020 vlády prišli s teóriami o novom víruse... Pričom, vlákna chemtrails sú ideálny nosič biologických zbraní (článok tu). Polícia a slovenské úrady nevydali žiadne varovania, naopak, skôr kryli genocídu.

Smrteľne nebezpečné boli nielen vakcíny, ale aj testy:

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)
https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/

Propagátori vakcín - niektorí sú už v hrobe:

VAKCÍNA JE HUDBA...

Súvisiace články / related articles:

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=o%C4%8Dkovanie

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=vakc%C3%ADna

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

TETANUS DOSTAL ZA ROK IBA JEDEN ČLOVEK AJ TEN BOL 6x PROTI TETANU OČKOVANÝ:
https://www.biblik.sk/news/tetanus-dostal-za-rok-iba-jeden-clovek-aj-ten-bol-6x-proti-tetanu-ockovany/

KONTAMINOVANÉ RÚŠKA A ĎALŠIE / CONTAMINATED FACE MASKS AND OTHER... (SK, ENG) (+Poznámka Biblik / Note Biblik: varovali sme vás, že sú schopní dodať aj nakazené rúška
https://www.biblik.sk/news/kontaminovane-ruska-a-dalsie-contaminated-face-masks-and-other-sk-eng/

Hľadanie - kľúčové slovo "nakazené rúška"

https://www.biblik.sk/search/?x=0&y=0&text=nakazen%C3%A9+r%C3%BA%C5%A1ka

TESTY NA KORONAVÍRUS MÔŽU INFIKOVAŤ ĽUDÍ (+POZNÁMKA BIBLIK)
https://www.biblik.sk/news/testy-na-koronavirus-mozu-infikovat-ludi/

- po testoch dopadli s ťažkým poškodením zdravia aj mnohí lekári, už jediný test u niektorých ľudí zanechal vážne následky. Čo sa tu vlastne testovalo (nosové vakcíny, biologické zbrane) to by mohlo odhaliť nové vyšetrovanie. V každom prípade, testy i vakcíny boli prostriedky na šírenie chorôb a zníženie počtu ľudí na Zemi. Biblik.sk opakovane od začiatku svojho vzniku varuje pred KAŽDÝM OČKOVANÍM!

"ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ." cit. Pán Ježiš Kristus, Matúš 9:12. Veríme, že tieto verše sú o.i. zároveň aj tým najlepším varovaním pred lekárskymi zásahmi do zdravého organizmu. Očkovanie a pichanie injekcií do zdravých ľudí je zvrhlosť, ktorá končí poškodením zdravia a degeneráciou národov. Vakcíny môžu poškodiť zdravie ľudí i zvierat, poškodzujú mozog, znižujú IQ a plodnosť. Každá očkovaná generácia je viac chorejšia, neschopnejšia a má menšie šance na zdravé potomstvo. Zdravého človeka/zvieraťa by sa nemal nikto chytať, pichanie injekcií a podávanie niektorých preparátov (predovšetkým vakcín) môže poškodiť zdravie a spôsobiť smrť.

Aj tetanovky a detské vakcíny sú rovnako nebezpečné ako covidové! V priebehu rokov je následkom detských vakcín možné očakávať podobné výsledky - choré, degenerované a umierajúce deti.

Očkovanie je hrozbou pre ľudí i pre zvieratá:

https://www.biblik.sk/news/ockovanie-zaujimave/

https://www.biblik.sk/news/ockovanie/

Ako potvrdil čas, očkovanie je jasný nástroj depopulačnej agendy.

______________________________________________________________________________________________

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!