AJ NA SLOVENSKU JE POTREBNÉ KÔLI OCHRANE ŽIVOTA A ZDRAVIA ZORGANIZOVAŤ SKUPINY, KTORÉ BUDÚ ZAPAĽOVAŤ MOBILNÉ VYSIELAČE A PROPAGÁTOROV 5G BUDÚ STÍHAŤ AKO KRIMINÁLNIKOV

03.07.2023 10:11

AJ NA SLOVENSKU JE POTREBNÉ KÔLI OCHRANE ŽIVOTA A ZDRAVIA ZORGANIZOVAŤ SKUPINY, KTORÉ BUDÚ ZAPAĽOVAŤ MOBILNÉ VYSIELAČE A PROPAGÁTOROV 5G BUDÚ STÍHAŤ AKO KRIMINÁLNIKOV

Obrovským problémom sú extrémne silné antény na strechách obytných budov, domov a panelákov i vysielače na stožiaroch medzi domami. Je treba s tým niečo robiť, hoci aj založenie organizácie, ktorá bude tie vysielače likvidovať, ináč tieto antény pravdepodobne zabijú alebo poškodia množstvo ľudí, a opäť, keď cielene satanisti  a fašisti spôsobia ľuďom masovú otravu, povedia, že vraj ide o nový vírus!

Niektoré nové mobilné antény sú tak silné, že aj vo vzdialenosti niekoľko stoviek metrov od nich sa objavujú u niektorých ľudí prudké bolesti hlavy, bolesti a kŕče srdca, problémy s dýchaním a ďalšie závažné zdravotné problémy. Bolesti srdca a problémy s dýchaním v blízkosti mobilných antén sú s najväčšou pravdepodobnosťou záležitosťou nových vyšších frekvencií, (tzv. 5G)

Bolesti srdca a problémy s dýchaním sa  začali v okolí mobilných vysielačov bežne objavovať relatívne nedávno, cca okolo roku 2018-2020, v roku 2023 už bývajú bežné v niektorých oblastiach miest aj v okolí niektorých vysielačov okolo diaľnic a cesty. Silné mobilné vysielače sú nepochybne zodpovedné aj za množstvo dopravných nehôd (fyz. problémy, bolesti srdca, násl. problémy s dýchaním i vplyv na dezorganizáciu myslenia - EM žiarenie spôsobuje zmeny na EEG)

Pred rokom 2019 sme v Trenčíne našli iba dve miesta kde kôli elektrosmogu sa opakovane potvrdili problémy s dýchaním, od roku 2019 je týchto miest ešte oveľa viac! Na základe doterajších pozorovaní je možné predpokladať, že nové frekvencie mobilných vysielačov a nových Wi-Fi routerov cielene zasahujú epifýzu, štítnu žľazu a srdce, bolesti vznikajú akoby na určitej ose od epifýzy smerom dole a končia sa tesne pod hrudnou kosťou akoby v strede žalúdka. Bežné sú bolesti hlavy, nespavosť, bolesti očí a kĺbov, viac v popise článku Eric Dollard:

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

Tak ako sa dnes používa rádio (mobily, Wi-Fi, bluetooth, bezdrôtové slúchadlá, smartzariadenia, smartmerače a smarthodinky) je nutné pochopiť, že na toto rádio nebolo určené!

Ak máte v blízkosti rodinného domu alebo na streche paneláku mobilný vysielač, neváhajte tieto zariadenia zlikvidovať! Ak zrovna nepatríte medzi ultravnímavých jedincov, ktorí dokážu vnímať i minimálne zmeny intenzity EM poľa, neznamená to, že tieto zariadenia vás nepoškodzujú! (Vnímaví ľudia môžu všímať aj energie horných podlaží bytov v okolí mobilných antén alebo energie domov v okolí mobilných vysielačov)

Ten, kto rozhodol o ich inštalácii silných zdrojov elektrosmogu v blízkosti obytných budov i ten, kto ich nainštaloval, sa dopustil kriminálneho činu. Ľudia by mali mať zbrane a byť ochotní brániť si svoj dom, za žiadnu cenu by ste nemali dovoliť inštaláciu Wi-Fi routerov alebo mobilných antén či vysielačov v blízkosti domov. Vzhľadom na dnešné informácie, každý kto má v paneláku Wi-Fi router je vrah. Kto chce, nájde si iné riešenie pripojenia na internet, s dnešnými Wi-Fi routrami človek tvorí obrovský dlh a ohrozuje zdravie svoje i zdravie susedov. (dokedy sa chcú ľudia tváriť, že je to normálne, len preto, že bláznivostí sa dopúšťa väčšina?) Ak máte susedov, ktorí majú Wi-Fi routre, môžete ich buď presvedčiť, aby ich definitívne vypli (:-) alebo sa môžete odsťahovať na chatu alebo do nejakého vyhovujúceho rodinného domu. I tak, bývanie v paneláku je úplné odtrhnutie človeka od zeme a prírody, ťažko v takomto prostredí môžu žiť zdraví ľudia!

Popri tom, čo dnes dávajú zločinci - resp. operátori ľuďom do bytov, pravdepodobne z bežných riešení (ako sú napr. elektrosmog tieniace grafitové nátery) nebude dostatočné žiadne riešenie. S novými výkonnými (tzv. MIMO anténami) a novými frekvenciami nových Wi-Fi routerov budú ľudia ešte viac mimo, ešte viac chorí a pravdepodobne v súvislosti s rozšírením nových frekvencií budú prichádzať vlny chorôb. Buď pochopia títo chudáci, že nemôžu mať doma radar-teda Wi-Fi router, alebo väčšinu z nich tieto zariadenia pravdepodobne vážne poškodia. Poškodenie s novými výkonnými anténami a novými až 2-násobnými frekvenciami sa účinky dostavia rýchlo, čo si častokrát môžu všimnúť aj majitelia nových zariadení, ktoré im dovliekol domov operátor. Do bytu nepatrí žiadna Wi-Fi, nakoľko informácií o závažných dopadoch na zdravie je veľa a sú dobre overené, dnes vedci i šéfovia IT priemyslu prednášajú, prečo nemajú doma Wi-FI:

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

 

A takto dnes v Anglicku a vo Švajčiarsku končia mobilné antény:

Niečo takéto v blízkosti obytných budov nemá čo hľadať, neznamená to, že je to bezpečné len preto, že to dnes rozšírené takmer všade. Ak by bolo možné sa k tomu priblížiť, zapaľoval by som to sám, ale obchádzam to na 300 metrov a stále málo, priblíženie by mohlo mať pre citl. osoby život ohrozujúce následky.
V Anglicku a vo Švajčiarsku sú skupiny, ktoré vo veľkom zapaľujú mobilné vysielač - pochopili, že bývanie v blízkosti takýchto silných radarov sa môže končiť nielen rakovinou, závažným psychickým alebo zápalovým ochorením, ale i smrťou:
ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

A to je treba zorganizovať aj na Slovensku ako prvé a potom začať riešiť tých, ktorí to stavajú, lebo Polícia ich zatiaľ v najbližších dňoch ako kriminálnikov prenasledovať nebude, ale ľudia by ich mali stíhať a znepríjemňovať im život, podobne ako všetkých DCA pozitívnych poslancov (zoznam tu) a všetkých fašistických covistických a prosatanistických vrahov, podporujúcich vojnu, LGBT a ďalšie zločiny zločineckých mimovládok a zločineckej organizácie NATO:

https://www.biblik.sk/obrazky/#nato-nazi-flag-png1

Ich dni sú spočítané, ľudia čoraz menej tolerujú zločiny satanistickej elity, momentálne to začína poukazovaním na rozsiahle pedofilné aktivity, ktoré boli doteraz ticho tolerované a postupne sa otvoria i ďalšie fronty a bude sa vyšetrovať aj covidizmus, aj chemtrails aj elektromagnetické žiarenie! Okolo satanisticko-fašistických pedofilných vrahov sa postupne uťahuje slučka, veľmi zúria, lebo cítia, že tentokrát je to ich koniec a nie je kam ujsť! Apokalypsa znamená odhaliť to, čo bolo skryté a každým dňom sa pod globalistami (resp. guľozemcami) prepadá zem!

Súvisiace články / related articles:

Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/
kniha Dr. Martin Blank v slovenčine:
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/
 
VÝSKUM prof. HENRY LAI
VIDEO ENG+CCtit.:
Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? Dr. Henry Lai
youtu.be/JrBjQJhHfzk
TalkingStickTV - Prof. Henry Lai - Cell Phones and Cancer:
youtu.be/NZl2MSHDKls
 
GOOGLE ŠÍRI HOAXY O ELEKTROMAGNETICKOM ŽIARENÍ / GOOGLE IS SPREADING HOAXEX ABOUT EM RADIATION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/google-siri-hoaxy-o-elektromagnetickom-ziareni-google-is-spreading-hoaxex-about-em-radiation/
 

RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/rizika-bezdrotovych-meracov-zivot-a-zdravie-ohrozujuce-zariadenia-risks-of-smartmeters-threat-to-health-and-life/

Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (Kľúčové citáty z knihy Dr. Martin Blank - SK)
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank/

Dr. MARTIN BLANK: A Real Risk to Living Creatures: Electromagnetic Fields and Their Dangers (ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-a-real-risk-to-living-creatures-electromagnetic-fields-and-their-dangers/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/

Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (eng Dr. MARTIN BLANK: OVERPOWERED)
Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV.
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU (SK, ENG) THE BLACKBERRY WARNING
https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ sk, links eng, worth to translate:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

WHO/IARC CLASSIFIES RADIOFREQUENCY ELECTROMAGNETIC FIELDS AS POSSIBLY CARCINOGENIC TO HUMANS / WHO OZNAČUJE EM POLIA AKO POTENCIÁLNY KARCINOGÉN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/who-iarc-classifies-radiofrequency-electromagnetic-fields-as-possibly-carcinogenic-to-humans-eng/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!