AK CHEMTRAILS NESKONČÍ, AKÉ SÚ ŠANCE NA PREŽITIE? (AKTUALIZÁCIA 1x)

08.08.2019 19:01

"Lež beda tehotným a tým, ktoré budú kojiť v tých dňoch. Ale modlite sa, aby sa váš útek neprihodil v zime ani v sobotu. Lebo vtedy bude veliké súženie, akého nebolo od počiatku sveta až doteraz, ani už nikdy viac nebude. A keby neboly zkrátené tie dni, nebolo by zachránené niktoré telo; ale pre vyvolených budú zkrátené tie dni." Matúš 24:19-22

-     -     -
Please read Matthew 24:19-22
(to be a mom or dad in this crazy times means a very high probability the parents will see their child suffering or death)

Priatelia aj nepriatelia, ak toto neskončí aké sú šance na prežitie? Keď v Monsante povedia, že nepotrebujú včely, lebo majú na opeľovanie robotov, možnože akcie chemtrails sú určené na vyhladenie celého ľudstva - keď diabli nepotrebujú včely, potom ani ľudí nepotrebujú, v princípe musia nenávidieť celú ľudskú rasu a každé stvorenie, ktoré sa aspoň dotýka (alebo sa aspoň túži dotknúť) súladu s Božími zákonmi.

S nukleárnym holokaustom sa tiež počítalo, počíta sa aj s globálnou katastrofou? Vedia si už narobiť androidov alebo požadovaný typ človeka naklonovať?

Tí, ktorí ste videli Mladé Ninja-Korytnačky, tých mutantov, ktorým spadol akýsi mutagén do kanála, tak mutagén je vidieť na niektorých ľuďoch už veľmi silno. Sú to poloľudia, depresívni apatickí polomutanti, neschopní odporu, neschopní spraviť zásadné rozhodnutie-napríklad aspoň zistiť, aká je skutočná situácia. To sú obeťami masovej hypnózy, nejakého programu na kontrolu myšlienok alebo som zase len konšpiračný teoretik? Kde sú ľudia? Kam zmizli? Majú snáď už tiež mozog na kašu, ako je zrovna po nálete posýpacích lietadiel znovu na kašu celá oblačnosť?

                                   Chemtrails Trenčín 8.8.2019 19:13.

Rozbíjanie oblakov do mliečnej kaše, prívalové dažde, suchá, horúčavy, výkyvy počasia, úhyn včiel, úhyn stromov, nedostatok Slnka a tritisíc ďalších vecí - to je výsledok zločinu geoinžinierstva. Tak ako vysvetľujú, že homosexualita a ďalšie zvrátenosti sú vlastne normálne, vraj aj tie čiary na nebi sú normálne. Sledovali ste niekedy aspoň chvíľu tie lietadlá a to nebo?

Oni sa tvária, že máme akože ďalej žiť si svoj život, podávať daňové priznania a hrať hru na normálny štát, a pritom sem pašujú takzvaných migrantov, inštalujú naschvál po mestách a budovách bezdrôtové žiariče, otravujú nám vzduch a spolupracujú na tom, aby nás povraždili. (Kto ide v TN zase rozširovať Wi-Fi, dnes nemá dlhú životnosť. Utrpenie, ktoré spôsobí, si v spätnom pôsobení zakúsi sám. Len tak ďalej, poďme sem s migrantami čo budú vraždiť a znásilňovať, uvidíme, koľko prežije taký Lajčák alebo ako dopadne jeho rodinka. Sa budú diviť, ako začnú kapať na rakovinu alebo jednoducho miznúť zo scény už čoskoro, a to zo dňa na deň. Len tak ďalej, pokračujte vo svojej politike! Stále platí Starý Zákon "Oko za Oko Zub za Zub")

Oni schvália nejaký zákon, napríklad, že teraz všetci musia používať ich systém na komunikáciu (napr. pri daňovom priznaní) a akože teraz poďme všetci, veď čo už! Taký je zákon, bééé!!!! No čo už taký je systém, chro-chro!! Hovoria, že Ty ho nezmeníš! Veď jediná možnosť je na večné časy priateľstvo so Sovietskym zväzom, či teraz Euroatlantickým zväzom! Kde sú disidenti? Kde je nejaká Charta 88? Ak bude skutočne originálny fašista ich nepriateľom, tak aj ja som fašista! Škoda, miesto skínov s holými hlavami sú tu buzeranti s holými riťami, a ešte ich dotujú banky, mimovládky aj členovia vlády! Za všetkých IŤákov môžem pod šibenicou po ich súdoch, ktoré ma zrejme čakajú za údajné nepodanie daňového priznania povedať úplne legálne "Zip file"! Pakujte!!! (Zip File môže byť nové heslo keď zbadáte na scéne proeurohomoatlantického hujera)

Ok, pokiaľ taký systém mienite rešpektovať, zdochýňajte tak, že si budete nosiť drevo na vlastnú hranicu. Ministerstvo spravodlivosti si dovolí verejne propagovať zvrátenosti a financovať to z našich daní? (To má niečo spoločné so súdnictvom, alebo je to provokácia sudcov, ktorí sa v rámci svojich možností predsalen obvykle snažia byť morálni? Ok, chceme tomu veriť, keď ich Bohom je zákon, aká morálka?) Budú nám určovať perverzáci zákony a akože to je koho povinnosť sa nimi riadiť? Mám rešpektovať nejakých homosexuálnych pedofilov?

Zip File!

Aj ja mám svoje práva. A vy?

 
 

AKTUALIZÁCIA 1: Ak Biblia hovorí o podriaďovaní sa vrchostiam (Rimanom 13:1), táto takzvaná "vrchnosť" propaguje satanizmus (homosexualizácia=satanizmus) je povinnosťou s takou "vrchnosťou" NESPOLUPRACOVAŤ!

Pamätáte sa na Černobyľ? Jeden idiot v elektrárni začal robiť všetko preto, aby jadrový reaktor vybuchol, a veľký problém bol, aby okolití odborníci prestali vykonávať sebadeštruktívne kroky! V podstate tiež test, čo sa stane, keď šéf ide kľudne vyhodiť celý štát do vzduchu - mnohí nielenže ho nezastavia, ale iba výnimočne odmietnu ďalej pokračovať v autodeštruktívnej práci. (Boli dovtedy vzorce napr. pre radových vojakov na nukleárnych ponorkách ako postupovať, keď sa velenie rozhodne zničiť Zem? Lebo občas sa stane, že pri návrate do vlasti a očakávanej zmene režimu bude po nich... hm, je v tom niečo vážne na zamyslenie. Čo ak sa chystá kozmická zmena režimu na celej planéte a zopár ultrabohatých samozvaných pánov sveta, resp. nezemských satanských bytostí už nemá, v prípade zničenia planéty čo stratiť? Rozprášili technológiu chytrých vláken do ovzdušia aby mohli jedným tlačítkom zapáliť atmosféru a ako nevideľné silové pole plne kontrolovali do nej vstup? Hm, dávno som nevidel Orby, a Vy? Kde sú? Vidíte ich ešte niekedy aj v rojoch? Prosím napíšte! Isté však je, že tieto častice už teraz pre život na Zemi majú katastrofálne dôsledky) To je ako s tou opicou, orech nepustí, ani keď ju mlátia. - tak funguje bezbožnosť - chamtivosť, egoizmus a k tomu od detstva vedie už  satanský vzdelávací systém!  Čo potom s vysokoškolákmi či doktormi - len vakcínu, hamburger a kolu!

Odmietnuť s fašistickým štátom spolupracovať je iba prvý nevyhnutný krok. Ale človek by im nemal dať zámienku použiť násilie, tým, že bude reagovať násilím. Ako sa zdá na to, aby si túto zámienku vyvolali, použijú číhajúcich stalkerov - tých takzvaných utečencov. Zaujímavé, keď sem doveziete niečo z pásma mimo EU, platíte clo, keď sem doveziete migranta, platí to štát! Čo je to za biznis, a aká mafia sem pašuje cudzincov? Je to armáda žoldnierov tí takzvaní utečenci? Ak má nutkavý sklon podrezávať krky, cigaňa Patakyová je schopná prísť do Markízy a povedať, že aj oni majú svoje práva. A na toto kto má platiť dane, aby sa zaručil plynulý chod pre takýto úrad? Zip File! Odpracte to! Nie tú úbohú cigánku, veď sama tvrdí, že ona z nejakého dôvodu musí - možno ich satanisti vydierajú, a mnohí majú gule vo zveráku, možno aj tá cigánka, kto vie, akého je to vlastne pohlavia!

Úrady čo podporujú utečencov, homosexualitu, členstvo v EU a NATO nesmú dostávať Váš súhlas na svoj chod! Oni peniaze majú, peniazmi vládnu, ide im o váš vedomý súhlas. Ak ste volili Čaputovú, to ste tomu dali! Dali ste zelenú fašistickému režimu, vedomý súhlas na holokaust! Snáď sa nebudete báť umierať? Ak má Čaputová na rozdiel od besného Kisku aspoň štipku citu, možno odstúpi, lebo bude musieť navonok hovoriť, ako migrantov potrebujeme, čím vlastne hovorí, že treba viac vrážd a viac znásilnení. Aj fašistický režim mal svojich "janičiarov" ako včera tak aj dnes. (Waffen SS - 13th division praying muslims) V rozhovore s Petrom Hájekom v časopise ZEM&VEK (8/2019) je uvedené, že ďalšia tentokrát ešte kvalitnejšia vlna migrantov nás ešte len čaká... (podobne ako ďalší nálet lietadiel vrahov, a ďalší deň fungovania orgánov štátu a ministerstiev propagujúcich homosexualitu) Krv do toho pumpujú v prvomrade nie vaše peniaze, ale váš vedomý súhlas s existenciou takýchto štátnych úradov, nie osôb. Ak vám niekto bude vyžierať chladničku a vy budete musieť pracovať 2-3x viac aby ste mohli normálne fungovať, čo čakáte, keď sa neozvete? Príde aj s kolegom: prišla EU, prišlo NATO - všetko to dotujeme a ešte pozvali akýchsi vraj homosexuálov a potom aj migrantov - a stále málo, chcú prizvať už aj pedofilov! A tu nikto okrem kresťanov ani vážnejšie neprotestuje proti vyhadzovaniu štátu do vzduchu - nemajú dôvod, keď sa nemôžu o Boha oprieť ako o Nemenný statický bod. Nemajú už čo v sebe ani naokolo brániť! To je zvláštne, keď by sa Vás niekto opýtal, či Vás má zabiť:

a) boli by ste ticho

b) povedali by ste mu "áno" tak ako ste mnohí dali hlas Čaputovej

c) alebo aspoň niečo by ste chceli robiť, len preto, že zabíjať bez príčiny je zlé?

A vlastne idú zavraždiť celý štát, celú Zem premenili na vyhladzovací tábor, a ani prstom nepohnete, nespravíte ani to čo môžete robiť? Aspoň sa ozvať, podporovať ZEMaVEK, INFOVOJNU, SLOBODNÝ VYSIELAČ, BIBLIK, organizovať, zakladať stránky, obliecť si nejaké tričko, šiltovku, napísať list na nejaký úrad, aspoň občas pracovať pre dobro ľudstva bez nároku na odmenu, iba preto, že je to treba... (Veľmi je treba aj písať, keď iba každý piaty Slovák napíše jeden normálny mail, je to milión mailov! Nech by to bolo v Trenčíne aspoň 5.000 mailov! Najskôr by sa diabol Rybníček nebil na javisku do pŕs len tak zničoho-nič pred tými 500 odrazu nespokojnými ľuďmi, a nevyskakoval by, že veď on si v TN to golfové ihrisko postaví, lebo sme si ho zvolili! Veď Rybníček vlastne povedal, že ho ešte nikto neodstavil a nikto ani nemôže, lebo on je pán "vyvolený" a v čase mandátu sa mu môžete len klaňať! Teraz zas a znova idú chrapúni v TN šíriť Wi-Fi, znova im treba PÍSAŤ A PÍSAŤ!) Nie písať alebo angažovať sa kôli výsledku, ale kôli tomu, že je to potrebné, je to správna vec! Aj keď chcete podporiť nejaký projekt, nečakajte, že budete s ich názormi 100% súhlasiť! S Kuffom sme proti neoliberalizmu, a podporujeme preto aj katolíka Kuffu, šírime jeho videá, aj keď odmietame katolícku cirkev! Aspoň zdieľajte! ZDIEĽAJTE DOBRÉ VECI! Je toho toľko, čo môžete robiť, ale nechcete, lebo na nikom inom okrem Vás už Vám ani nezáleží, a spoliehate sa na to, že hádam to nejako prežijete. Čo tam po nejakom Slovensku a nejakých Slovákoch, či po nejakých priateľoch! To už na svete neexistuje nikto, kto stojí za to? Veď Boh a Pán Ježiš Kristus stojí za to vždy, nikdy nič zlého nikomu neurobil, a chceli ste Ho zabiť! Je fakt, že na Zemi sú bytosti, ktoré majú otca diabla, lebo keď sa na ich území zakladá oheň a už cítiť síru a dym, ani nevstanú od telky. Vedia, že sú zatratení aj tak, a niektorí na veky! V tomto pomalom ohni, ktorého teplota sa stále zvyšuje bude pre mnohých Božia Milosť aj dobrá smrť.

 

-     -     -

"Ten, kto nie je so mnou, je proti mne, a kto neshromažďuje so mnou, rozptyľuje." Pán Ježiš Kristus (Mat 12:30)