AK VLÁDA NENAHRADÍ PODNIKATEĽOM STRATY, SÚ POVINNÍ ODMIETNUŤ PODAŤ DAŇOVÉ PRIZNANIE (DOPLNENÉ 3x - DÔLEŽITÝ ÚVODNÝ CITÁT)

28.03.2020 14:50

 

"Nie rúška, rukavice ani vitamín C ale Boh a Pán Ježiš Kristus je skutočná Pomoc v týchto časoch, Ktorú ak ste doteraz nespoznali, možno dnes máte poslednú príležitosť pozvať Pána Boha a Pána Ježiša Krista do svojho života! Ako to urobiť? Zavolajte k Nemu o Pomoc nie smerom von k nebu, ale s láskou odovzdanosťou a pokorou do svojho srdca."

Pre bližšie pochopenie prečo je to tak veľmi dôležité si preložte anglický citát:

"Not masks, not gloves nor Vitamin C is the real help in this times. Because Only God and Lord Jesus Christ IS the real Help, maybe today is your last chance to invite God and Lord Jesus Christ into your heart. "I AM = The Way, the Truth and the Life", so in fact, such way you call yourself into The Life! How to do this? Ask Him for Help and always when you pray call His Name not outside, but inside: to your heart with love, submission and dignity as belong to Him." (in Slovakia the first "prevention" agaist coronavirus was quickly closing all churches - it's clear whom really serves our government and what could happen)

"Všade tam, kde je skorumpovaná vláda slúžiaca cudzím mocnostiam je policajt aj sudca iba prašivý pes, ktorý ak dodržiava zločinné a zjavne nespravodlivé zákony, sám sa tak včleňuje do tejto pozície. Prvoradým záujmom policajtov a sudcov je odstránenie takejto vlády a nie vynucovať dodržiavanie takých zákonov."

-   -   -

 

Vážená vláda fašistickej diktatúry, ste prisluhovači NWO a vaše kroky o tom svedčia: Presadzujete zákony na špicľovanie a buzerujete ľudí!

Vy ste tá skutočná hrozba. Ak máte ešte aj teraz čas zaoberať sa zákonmi o prístupe k dátam  mobilných operátorov - vidieť, že koronavírus ani vy nepokladáte za hrozbu. Skutočné hrozby a možný spôsob šírenia koronavírusu je rozprašovanie chemtrails a vy to dodnes ignorujete a chcete úctu ako tento váš pes  tu ODPOVEĎ NA CHEMTRAILS.docx ! Budete sa raz zaoberať aj skutočnými hrozbami - a skutočná hrozba je v prvomrade rozprašovanie chemtrails, a nie vaša ilúzia koronavírusu! Si nemyslite, že mňa a mojich ľudí budete posýpať, ja to nenechám len tak, jediné, čo môžete urobiť je zabiť moje telo a to je tak všetko! Lichtner vám hovoril: Budete baliť kufre!

Jediné skutočné opatrenie čo pre zdravie a život ľudí môžete urobiť je ZAKÁZ PRELETOV VŠETKÝCH LIETADIEL, pretože je možné a vysokopravdepodobné, že ten vírus (a iné vírusy a plesne) rozprašujú z lietadiel! A ak si ani vy nemôžete dovoliť vydať celkový ZÁKAZ PRELETOV VŠETKÝCH LIETADIEL nad územím Slovenska, tak nie ste žiadna vláda ale len banda bezmocných šašov dosadených na likvidáciu Slovenska.

Ľudia vdychujú obrovské množstvo vláken a poškodzuje im to aj pľúca aj telo, čo je v týchto vláknach, ste mali dávno vedieť, upozorňujem vás na to celé roky a vy mi posielate takéto úbohé vyjadrenia tohoto Geru - ! Buď sa vám ľudia postavia alebo na slepú poslušnosť doplatia! Moja povinnosť v takom prípade, ak nad našim mestom a nad Slovenskom prakticky denno-denne rozprašujú lietadlá tieto vlákna je odmietnuť s vami akúkoľvek spoluprácu! A žiadam vás nahraďte nám straty do posledného centu a teraz vám spočítam a vyčíslim VŠETKY do centu nielen za to, že kôli vám teraz nemôžeme vyrábať Biblie. Budeme straty od vás vymáhať tak, ako to robí exekútor, od vašej zasranej vlády aj od Polície, ktorá je zodpovedná za dvoch psov policajtov  menovite Ješko a Macoun, ktorí svojimi lžami a výmyslami opakovane zariadili, aby som nedostal vodičský preukaz VODIČÁK_ODVOLANIE.doc Žiadam vrátiť peniaze aj z úrokmi z omeškania za kurzy autoškoly. Len každý z týchto dvoch vašich psov policajtov mi dlží namenej 600 € čo je dnešná cena kurzu autoškoly! Podľa vašej metódy úrokov z omeškania je to 1200 € za každého, len jedna takýmito hajzlíkmi poprepletaná inštitútia Polícia je zodpovedná za dve pochybné a krivou výpoveďou pošpinené osoby Ješko a Macoun vo svojich radoch, a dlžíte mi takmer 2,5 tisíc Eur a to nerátam stratený čas a náklady na prevádzku auta so šoférom! (to uvádzam na to, že musíme žiadať od nich nielen straty za zatvorené prevádzky, ale ešte tak ako to oni robia aj celkové straty a úroky z omeškania. Nech sa podnikatelia spoja a nech tu spravia poriadok! Nech sú slobodní podnikatelia prví, ktorí zapália tento štát aj s touto pochybnou vládou)

Na prípade SEMETEŠ som sa mal možnosť presvedčiť, ako fungujú vaše úrady na ochranu detí, ombudsman, detský ombudsman a Ústavný súd - sú to inštitúcie nepoužiteľné pre človeka na vymoženie práva, slúžia na legalizáciu biznisu vašich zvrhlých priateľov, t.j. tohoto odporného zločinca a pasáka zo Smeru - menovite JUDr. Vladimír Mojš - riaditeľ satanskej inštitúcie SEMETEŠ - nech ho Boh prekľaje! Ak na Slovensku existuje legálne niečo také ako SEMETEŠ, potom tu vládnu zločinci a vy im umožňujete legalizovať zločiny, kôli ktorým sú unášané deti do pochybných zariadení, sú týrané násilnou izoláciou, potom skáču z okien, utekajú a zomierajú. Okrem rozprašovania chemtrails a 200 eurových dôchodkov je to len ďalší spôsob genocídy, na ktorú ak sa budeme ešte chvíľu prizerať, je to čakanie na porážku a ľudia skrátka musia urobiť každý aspoň niečo! Lebo je lepšie urobiť proti vám radšej hlúposť ako vôbec nič. A roxorové tyče boli oprávnený hlas národa, ktorý ste umlčali, skôr len zatlačili do kotla, v ktorom sa čochvíľa budete variť.

Vy "vláda" dlžíte mne a minimálne každému  podnikateľovi, čo má vďaka vám teraz pozastavenú činnosť obrovské množstvo peňazí. Tvrdím, že ak reálne existuje nejaká hrozba kôli koronavírusu, tak komplikácie a úmrtia (a možno aj samotné šírenie vírusov) spôsobuje vdychovanie týchto vláken rozprašovaných z lietadiel, ktorými sa ani Ficova ani vaša vláda až dodnes nijak zásadne nezaoberala, a čo je podstatné, občanov nijako nevarovala! Veľmi by mohlo pomôcť už napríklad upozornenie, že dnes z určitých dôvodov existuje zvýšené nebezpečenstvo vychádzať von za dažďa a otvárať okná, keď silno prší. Ale za havarijný stav ovzdušia naplného umelým prachom čo rozprašujú lietadlá ste zodpovení - lebo od. r. 2013 podávam trestné oznámenia a upozorňujem úrady na to, že ak to takto pôjde ďalej, nemáme šancu na prežitie, dokonca som tvrdil, že vírusy v sebe z chemtrails máme a stačí ich jednoho dňa len aktivovať. (napr. zvýšením intenzity posypov čo sa udialo v r. 2019; alebo zmenou zloženia rozprašovaných zmesí) Úrady hrajú mŕtveho chrobáka a dodnes sa nič zásadné nezmenilo. Každý deň nečinnosti vašej vlády vo veci rozprašovania chemtrails je zločin, ktorého ťarcha vás stiahne.

Vyčíslenie celkových strát vám pošlem ak Boh dá už čoskoro namiesto daňového priznania. A nech si každý policajt odo mňa drží bezpečný odstup 25 metrov! Vy čo si hovoríte vláda, sudcovia a policajti - ak slúžite niekomu inému a nie Bohu a Slovákom - nech vás Boh prekľaje! Diablovi šašovia, marionety, ktoré nástupom NWO viac nebudú potrebné. Budete príkladne pred očami verejnosti potrestaní za všetky zločiny, je možné, že už čoskoro predhodia vás ľuďom rovnako ako predhodili Kaddáfího.

-   -   -

ČLÁNOK BOL ODOSLANÝ AKO EMAIL (PREDMET "SNP") ODOSLANÉ 28.3.2020 17:11 na:

'uvsrinfoPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk'; 'premierPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk'; 'podatelnaPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk'; 'tlacovyodborPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk'; 'pressPÍŠZAVINÁČgovernment.gov.sk'; 'webmasterPÍŠZAVINÁČvlada.gov.sk'

 
PROSÍME VÁS PODPORUJTE Biblik.sk
Please donate Biblik.sk today @

SK8583300000002101425963

SWIFT/BIC: FIOZSKBAXXX

THANK YOU
ĎAKUJEME