ANASTASIA: BIBLII JE TREBA ROZUMIEŤ, ZA KAŽDOU VETOU STOJÍ OHROMNÁ INFORMÁCIA / VLADIMIR MEGRE: ANASTASIA: YOU HAVE TO UNDERSTAND THE BIBLE, THERE IS A HUGE INFORMATION BEHIND EVERY SENTENCE (SK, ENG)

23.11.2023 16:54

ANASTASIA: BIBLII JE TREBA ROZUMIEŤ, ZA KAŽDOU VETOU STOJÍ OHROMNÁ INFORMÁCIA / VLADIMIR MEGRE: ANASTASIA: YOU HAVE TO UNDERSTAND THE BIBLE, THERE IS A HUGE INFORMATION BEHIND EVERY SENTENCE (SK, ENG)

"Vladimír, povedz mi, uvažujú o prvom človeku - Adamovi ľudia tak ako ty?"

- Možno aj väčšina. Veď čo  mali v raji na práci? To až neskôr začal človek vyvíjať a vymýšľať rôzne veci. Práca vyvinula človeka. Stal sa cytrejším vďaka práci.

"Práca je potrebná, ale prvý človek bol omnoho chytrejší ako dnešný a jeho práca bola omnoho významnejšia, vyžadovala väčší intelekt, uvedomenie a vôľu. 

- Čože mal Adam v raji na práci? Obrábal záhradu? Veď to dnes dokáže každý záhradkár, nehovoriac o veciach v obore šľachtiteľstva. V Biblii sa o tom, čo Adam robil, nič nehovorí.

"Pokiaľ by Biblia všetko popisovala do podrobností, tak by na jej prečítanie nestačil celý ľudský život. Biblii je potrebné rozumieť, za každou jej vetou stojí ohromná informácia. Chceš vedieť čo robil Adam? Poviem ti to. Spomeň si, veď práve v Biblii sa hovorí, že Boh nariadil Adamovi pomenovať a nájsť predurčenie pre každého živočícha na Zemi. A on - Adam - to urobil. Urobil to, čo dodnes nedokážu pochopiť vedecké ústavy celého sveta dohromady."

- Anastasia, obraciaš sa niekedy k Bohu, žiadaš Ho o niečo pre seba? 

"Čože by som si mohla prosiť, keď mi je tak mnoho dané. Musím Mu ďakovať a pomáhať." cit. z kníh Vladimír Megre - ANASTASIA:

https://www.biblik.sk/anastasia/

Súvisiace knihy / related book:

BIBLIE SLOVENSKÉ:  https://www.biblik.sk/svata-biblia/

BIBLE LAMSA - ancient aramaic translation ENGLISH:

https://www.biblik.sk/bible-lamsa/

Súvisiace články / related articles:

ANASTASIA: Rodisko, vlasť

"Vy máte pojem rodisko, vlasť. Uvedomenie si týchto pojmov sa stáva čoraz abstraktnejšie. Rodisko je rodná zem. Matka.
Skôr než príde dieťa na svet, rodičia by pre neho mali vytvoriť priestor – svet srdečnosti a lásky. A dať mu kúsok vlasti, ktorá ako matkine lono zachráni telo a poláska dušu. Dá mu vesmírnu múdrosť a pomôže nájsť Pravdu. A čo dáva svojmu dieťaťu žena, ktorá ho rodí medzi kamennými stenami? Aký svet pre neho pripravila? A či vôbec myslela na svet, v ktorom má žiť jej dieťa… A svet sa k nemu chová, ako sa mu zachce. Snaží sa podriadiť si maličkú ľudskú bytosť, urobiť z neho súčiastku, otroka. A matka sa na to potom už len bezmocne prizerá, pretože nepripravila pre svoje dieťa Priestor lásky." cit z kníh ANASTASIA:

Všetky knihy ANASTASIA na Biblik.sk sú dostupné tu, odosielame ihneď:

https://www.biblik.sk/anastasia/

https://www.biblik.sk/anastasia/

Poznámka Biblik: Ak nejaké knihy ANASTASIA vlastníte, môžete ich posunúť ďalej. Skúsenosti čitateľov sú také, že podľa úrovne človeka môžu pomôcť, niekedy veľmi (človek nachádza riešenia pre dovtedy zložité situácie) Skrátka, nie sú to len tak hociaké knihy!

Ďalšie súvisiace články / another related articles:

ANASTASIA: DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE O VČELÁCH, ÚĽOCH A VČELÁRSTVE
https://www.biblik.sk/news/anastasia-dolezite-informacie-o-vcelach-uloch-a-vcelarstve/

ANASTASIA: IBA VERIŤ NESTAČÍ
https://www.biblik.sk/news/anastasia-iba-verit-nestaci/
 
DUŠEK: ZAUJÍMAVÉ INFORMÁCIE O MEDE A O VČELÁCH
https://www.biblik.sk/news/dusek-zaujimave-informacie-o-mede-a-o-vcelach/
V. MEGRE: ANASTASIA: PRIVÍTAJ DEŇ SVETLOU MYŠLIENKOU (Poznámka Biblik: Ak nejaké knihy Anastasia vlastníte, môžete ich posunúť ďalej. Skúsenosti sú také, že podľa úrovne človeka môžu pomôcť, niekedy veľmi. Skrátka, nie sú to len tak hociaké knihy (SK,ENG)
https://www.biblik.sk/news/v-megre-anastasia-privitaj-den-svetlou-myslienkou/
ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-cedrovy-orech-ako-superpotravina/
POSOLSTVO ANASTASIE ZO SIBÍRSKEJ TAJGY (video CZ)
AKO UPRAVIŤ SPÁNKOVÝ REŽIM, VYLIEČIŤ PSYCH. OCHORENIA A ZLEPŠIŤ SPÁNOK / HOW TO IMPROVE SLEEP, CURE MENTAL DISORDERS AND GET BACK VITALITY AND HEALTH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-upravit-spankovy-rezim-vyliecit-psych-ochorenia-a-zlepsit-spanok-how-to-improve-sleep-cure-mental-disorders-and-get-back-vitality-and-health/
 
ENGLISH:
"May this day be good to you. Greet it with a bright thought!"
"The healing abilities of cedar oil are ultimate."
"On the London Stock Exchange, 1 kg of cedar oil costs $500." (year of issue ANASTASIA books in Slovakia and Czech republic: 2006-2010)
"It's important to help good people who will lead society to the light, not to a dead end. If you'll help everyone, the balance of good and evil will remain the same or worsen." Quotes from books Vladimir Megre - ANASTASIA
 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj napríklad i kúpou kníh a tovaru na biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!