ANASTASIA: NAŠI PREDKOVIA PRISTUPOVALI K DIEŤAŤU AKO K BOHU

11.12.2023 19:51

ANASTASIA: NAŠI PREDKOVIA PRISTUPOVALI K DIEŤAŤU AKO K BOHU

cit. z kníh ANASTASIA:
https://www.biblik.sk/anastasia/

cit. z kníh ANASTASIA:

https://www.biblik.sk/anastasia/

Poznámka Biblik: štandardný školský systém a vlastne už od bežnej škôlky sa k dieťaťu pristupuje ako k podriadenému, menejcennému otrokovi, ktorý by sa mal iba prispôsobovať príkazom, nech sú hociako nezmyselné. Keď sa napríklad žiak v škole pýta, prečo chcete od nás, aby sme tu 8 hodín sedeli a učili sa tieto nezmysly? Učiteľka si povzdychne: "Ach, také sú osnovy!" Sama tuší, že mnohé veci a školské nariadenia sú zjavne úplné nezmysly. Účel je vychovať človeka, ktorý stratí aj posledné zbytky slobodnej vôle a bude schopný prispôsobiť sa čomukoľvek, nakoniec, situácia s covidizmom u väčšiny národov (snáď s výnimkov predsa azda len najušľachtilejších Angličanov) ukázala, že keď otroka bijú, niektorí dopadli tak, že sami kričia: "Áno, áno pane, bite ešte silnejšie!" A beda každému, ak otrok dostane moc alebo sa stane kráľom, je z neho ten najhorší tyran, čo bolo tiež možné pozorovať, keď paholkovia dostali moc komandovať! Od vysokého úradníka až po predavačku bol takmer každý udavač a vynucovateľ rozkazu pánov, hoc bol i deštruktívny a absurdný! 

Pán Ježiš Kristus a veľkí majstri nikoho nesúdili, poznali hlbšie súvislosti. Prečo je človek aký je, vystihuje aj tento citát z protokolov sionských mudrcov:

"Budeme viesť výchovu gojimov tak, aby im bezvládne klesli ruky vždy, keď budú mať urobiť zásadné rozhodnutie." Protokoly sionských mudrcov.pdf (326,9 kB)

Súvisiace články / related articles:

V. MEGRE: ANASTASIA: PRIVÍTAJ DEŇ SVETLOU MYŠLIENKOU (Poznámka Biblik: Ak nejaké knihy Anastasia vlastníte, môžete ich posunúť ďalej. Skúsenosti sú také, že podľa úrovne človeka môžu pomôcť, niekedy veľmi. Skrátka, nie sú to len tak hociaké knihy (SK,ENG)
https://www.biblik.sk/news/v-megre-anastasia-privitaj-den-svetlou-myslienkou/

ANASTASIA: BIBLII JE TREBA ROZUMIEŤ, ZA KAŽDOU VETOU STOJÍ OHROMNÁ INFORMÁCIA / VLADIMIR MEGRE: ANASTASIA: YOU HAVE TO UNDERSTAND THE BIBLE, THERE IS A HUGE INFORMATION BEHIND EVERY SENTENCE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-biblii-je-treba-rozumiet-za-kazdou-vetou-stoji-ohromna-informacia/

Dr. DAVID HAWKINS: POZNÁMKA KU KRESŤANSKEJ BIBLII (AKTUALIZOVANÉ + MAPA ÚROVNE VEDOMIA)
https://www.biblik.sk/news/dr-david-hawkins-poznamka-ku-krestanskej-biblii/

ČO BY STE DALI ZA PRÍSTROJ, KTORÝ BY VÁM DAL ODPOVEĎ NA OTÁZKU ÁNO, NIE? / WOULD YOU LIKE TO KNOW THE ANSWER YES OR NO? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-by-ste-dali-za-pristroj-ktory-by-vam-dal-odpoved-na-otazku-ano-nie-would-you-like-to-know-the-answer-yes-or-no/

AKO VYCHOVAŤ OTROKA
https://www.biblik.sk/news/ako-vychovat-otroka/

ANASTASIA: CEDROVÝ ORECH AKO SUPERPOTRAVINA / CEDAR OIL AS SUPERFOOD AND UNIQUE HEALING PRODUCT. WHY TO AVOID METAL SPOONS MANIPULATING WITH CEDAR OIL (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anastasia-cedrovy-orech-ako-superpotravina/

MUDr. DAVID FREJ: SARDINKY - NAJLACNEJŠIA SUPERPOTRAVINA
https://www.biblik.sk/news/mudr-david-frej-sardinky-najlacnejsia-superpotravina/

MUDr. DAVID FREJ: HORČÍK - DÔLEŽITÝ MINERÁL, KTORÉHO MAJÚ ĽUDIA NEDOSTATOK (+ÚČINNÉ FORMY HORČÍKA A KOMBINÁCIE
https://www.biblik.sk/news/mudr-david-frej-horcik-dolezity-mineral-ktoreho-maju-ludia-nedostatok-ucinne-formy-horcika-a-kombinacie-e/

 

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/