ČLOVEK MÁ HĽADAŤ PRAVDU O STVORITEĽOVI, O SEBE A O ŽIVOTE. NETREBA HĽADAŤ DÔKAZY, ČI JE ZEM PLOCHÁ ALEBO GUĽATÁ, ALE KAŽDÉHO VERIACEHO BY MALO ZAUJÍMAŤ, KDE ŽIJE, TEDA-ČO JE ZEM? TELESO GUĽOVITÉHO TVARU, GEOID, ALEBO PREVAŽNE ROVNÁ PLOCHA S ROVNOU VODOU?

14.04.2023 17:25

"Kto iný je tým, kto víťazí nad svetom ako ten, kto verí, že Ježiš je Syn Boží? Toto je ten, ktorý prišiel skr­ze vodu a krv, Ježiš Kris­tus. Nie len so samou vodou, ale s vodou i kr­vou. A Duch je, ktorý svedčí, lebo Duch je prav­da. Pre­tože traja sú, ktorí svedčia na nebi: Otec, Slovo a Svätý Duch. A tí traja sú jed­no. A traja sú, ktorí svedčia na zemi: Duch, voda a krv. A tí traja sú v jed­no. Ak prijímame svedoc­tvo ľudí, svedoc­tvo Boha je väčšie." 1.List Jánov 5:5-9

-  -  -

Voda rovná, čistá, zdrojom života. Voda je život, na Zemi v troch skupenstvách, voda je to, čo nikdy nie je pokrivené. Vodnú hladinu nemôžeme ohnúť, je sama o sebe rovná! Iba ten, kto je sám pokrivený, môže presviedčať o zakrivenej vode! Život na guli by bol tiež ohnutý a pokrivený - v základe nie je, iba Lucifer so svojimi služobníkmi sa snažia všetko ohnúť a pokriviť - ich urputná snaha pretvoriť všetko na svoj obraz! Preto si vymysleli svet, ktorý je iný, ako ten, ktorý stvoril náš Nebeský Otec - Stvoriteľ.

Iba Luciferiánom a ich prisluhovačom nevyhovuje, že o Stvoriteľovi svedčí všetko - úplne sa Ho snažili odstrániť z teórie o Stvorení, Zemi i o vesmíre - vymysleli si vlastný obraz boha, Stvorenia, Zeme i vesmíru. Prekrútili všetko, ich skutky svedčia, že sú zlí a falošní! beda im aj všetkým ich prisluhovačom! Budú vyťatí, práve prebieha tento proces, nepomohlo by im, ani keby získali celý svet. Ich životná energia sa doslova odrezáva, je to vysvetlené aj v tomto veľmi zaujímavom videu, ale vidieť to už aj na očiach a pohasínajúcom vyžarovaní všetkých prisluhovačoch temna!

 -    -    -

 

"Ja som ten pravý vinič, a môj Otec je vinár. Každý letorast, ktorý nenesie na mne ovocia, od­rezuje, a každý, ktorý ne­sie ovocie, čis­tí, aby doniesol viacej ovocia." Ján 12:1-2

V horeuvedených veršoch je popísaný prirodzený proces Života. Život ako taký všetko, čo Ho podporuje posilňuje a vyživuje, ale každý, kto je proti Životu, sám si blokuje životnú energiu a pohasína. Tak je možné vysvetliť aj pád každého tyrana, nech by mal akúkoľovek silnú armádu! Tyrani so svojimi prisluhovačmi sú vždy odrezaní ako suchý alebo málo plodný konár na Strome Života, ale spravodliví vchádzajú do Večného života, uvedomujú si, že nie sú len samostatnou nezávislou vetvou ako sa nazdávali, ale Večným Stromom Života. Dostávajú podiel na niečom omnoho väčšom než na svojom púčiku! Môžu vidieť a cítiť krásu všetkých kvetov aj celého Stromu! Človek si myslí, ako sa sám o seba stará, ale výživa prichádza zhora, z dažďa, ktorý sa potom koreňmi distribuuje k púčikom na vetvách. Kto sa takto stará o jeden strom, musel pre neho vytvoriť úplne všetko... vlastne odovzdal sa celý! Zem aj zem, záhradu, vodu aj oblohu vytvoril náš Nebeský Otec pre človeka! Všetko nasvedčuje tomu, že Zem nie je len také hociaké dielo a dokonca, podľa všetkého Zem nie je planéta, akých sa podľa súčasných "vedeckých" modelov vesmíru predpokladajú ďalšie miliardy a miliardy!

 -    -    -

Luciferiáni vytvorili nielen úplne falošnú paradigmu o Zemi a vesmíre, ale cez cirkev tiež vytvorili neexistujúceho boha, ktorý trestá, topí, ničí, vraždí a potrebuje krv (to je učenie židovskej sekty - Starý Zákon a židovský boh JEBE). Táto bytosť a možno aj mnohí iní zlí mocní duchovia sa len hrajú na boha (a možno sa hrajú aj na mimozemšťanov), lebo chceli byť na vyššom mieste, aké im prislúchalo! Niekto aj podľa Starého Zákona chcel vládnuť nad Zemou a nad ostatnými národmi, čo je vlastne pokus o vládu nad Stvoriteľom, Ktorému celé Stvorenie patrí! Každému je zle z ich obrazu boha, z farárov, z mníšok, ktorých život i odev svedčí skôr o smrti ako o živote! Pokrivili pravý Obraz Otca-Stvoriteľa a nazvali ho bohom - boh- bog = bug (angl. chyba) Po anglicky god - gad = had. A uctievajú tohto hada:

WORSHIPPING SERPENT AND LUCIFER IN VATICAN / UCTIEVANIE LUCIFERA A HADA VO VATIKÁNE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/worshipping-serpent-and-lucifer-in-vatican-uctievanie-lucifera-a-hada-vo-vatikane/

Uctievajú tohto hada namiesto Otca-Stvoriteľa. Uctievajú oplatky, klaňajú sa sochám žien, Márie a svätcov, obracajú sa k uctievaniu stvorenia namiesto Stvoriteľa v sebe! Namiesto Pána Ježiša Krista sa v moderných cirkvách stáva sprostredkovateľom človek - farár, ktorý je vraj potrebný a nenahraditeľný podobne ako ich oplatka a ďalšie "najsvätejšie" cirkevné produkty. Podobá sa to na korporáciu, ktorá vyrobí liek, ktorý je navrhnutý tak, že spôsobí ďalšie a ďalšie choroby, aby mohli ísť na odbyt ďalšie lieky a pritom tvrdiť, ako veľmi ľuďom pomáhajú! Bez sošiek, bez farára a bez oplatky je v mainstreamovom náboženstve vlastne koniec! Korporácia ma liek od bolesti, aj na zníženie veľkej chuti do jedla, aj na zvýšenie chuti do jedla, aj niečo na tlak aj na depresie, aj na hnačku aj na zápchu... Je tu niečo v neporiadku, ak takéto lieky ľudia bežne užívajú? Je to skutočné riešenie, alebo len postupné omotávanie sa korporačného hada okolo človeka, ktorý ho drží v závislosti? Keď je zle, odchovanci korporácií siahajú po liekoch alebo po pátričkách, akoby v nich sídlila spása! Očakávajú, že vonkajšie veci obsahujú boha. Určite náboženské predmety môžu mať význam, ale ani veci ani žiadny človek by nemal byť modlou, ktorú človek potrebuje ako nevyhnutnú súčasť svojho života! Je zaujímavé, že aj farárov titulujú otec (Matúš 23:8-12) Na prvý pohľad to vyzerá, že robia všetko úplne naopak! Namiesto aby videli človeka ako seberovnú súčasť Otca-Stvoriteľa a viedli obracať sa hľadať Zdroj Života do vnútra - do svojho duchovného srdca (od stredu hrudníka kúsok doprava), vedú ho von - k svojim svätým, k svojim farárom a kladú dôraz na rôzne rituály, ono to ale skutočne vyzerá ako snaha odviesť človeka od Stvoriteľa pod zámienkou, že s Ním chcú sprostredkovať kontakt.

Urobili boha odporným ako hada, ku ktorému sa väčšina ľudí utieka až tesne pred smrťou, aj to len preto, lebo si myslia, že by ich mohol poslať do pekla.

"A neboj­te sa tých, ktorí vraždia telo a ktorí ne­môžu za­vraždiť dušu; ale sa radšej boj­te toho, ktorý môže i dušu i telo za­tratiť v pek­le." Matúš 10:28 Koho týmto Pán Ježiš myslí? Kto si častokrát sebadeštruktívnym životným štýlom, alkoholizmom a užívaním drog zničí - zatratí telo? A kto svojim ingnorantstvom a nezáujmom o slová a učenie veľkých Avatárov zatracuje dušu? Veď sám človek dostal moc nad svojim telom aj dušou, častokrát sa nestáva, že ak kormidelník nasmeruje loď na útes, aby ju boh zastavoval! Ani neprichádza "boží zásah" len preto, že opitý kapitán ani nevie, aké následky má jemný pohyb kormidla po určitej dobe (úplne mimo cieľ - bibl. hriech = "triafať mimo cieľ") Hriech vlastne nie je to, čo by malo byť odpustené, alebo vykúpené krvou, ale oprava chybného kurzu a falošných presvedčení. Slovo pokánie - z gréckeho slova "metanoia", zmena, t.j. zmena kurzu, ktorý vedie k smrti.

Svätý muž a Syn Nebeského Otca Pán Ježiš Kristus nebol človek ako ostatní, prišiel priamo od Nebeského Otca. Tento Svätý muž sa určite nevyvíjal na svoj stupeň v inkarnáciách ako sa pravdepodobne vyvíjajú ľudské duše, pretože ON NIE JE STVORENÍM, na rozdiel od človeka! Krištálovo čisté Svetlo Najvyššieho zostúpilo na Zem! Za zvestovanie Pravdy a výzvy ku pokániu (Matúš 9:12-13) Pán Ježiš Kristus zaplatil svojou čistou nevinnou krvou! Ponúkol ľudstvu Život, ak prijmú Jeho obeť!

Pozri Ján 1., 2.  3. kap. (zvlášť v. Ján 3:14-16, v. Ján 3:14 - pozr. Num21:8 keď v púšti štípali hady, podľa Biblie spravil Mojžiš medeného hada, aby uštipnutý nezomrel)

Otázka Duchovnej cesty a Znovuzrodenia je zodpovedaná aj Jer 29:13)

-     -     -

Smrť to je následok zárodku pokrivenosti v každom človeku - radšej by niekedy Pravdu zabili, ako uznať, že ich prevyšuje, a to je vlastne pýcha. Ide o úroveň vedomia, kedy je človek odhodlaný začať viesť vojnu proti veterným mlynom a sekať všetkých okolo, než by mal uznať, že tento "nepriateľ" je iba jeho falošná predstava! Hra na vojnu a následné skutočné obete na životoch mu dokazujú (všimnite si slovo dokazujú), že predsa nepriateľ musí byť skutočný, keď kôli nemu veru rozpútal skutočnú vojnu! To je obrana ilúzie, iba obrancovia ilúzií vždy potrebujú nejakého nepriateľa - židov, komunistov alebo najnovšie dezinformátorov či konšpirátorov. Takto sa rodí vojna! Sú to nebezpečné tendencie, aj svetské zákony by ich mali rozoznávať! Na rozdiel od ilúzie Pravda nemá žiadneho nepriateľa, nerobí si nárok na nič cudzie, neútočí, a preto ani nepotrebuje obranu! Existencia "lovcov konšpirátorov", "boričov mýtov" a "bojovníkov proti dezinformáciám" svedčí sama proti nim! Usvedčuje ich zo lži, z útoku a nakoniec aj z rozpútania teroru, vraždenia a vojny! Donedávna to boli vojny a upaľovanie "v mene boha" alebo tomu hovorili aj "obrana pravej viery", dnes je to "obrana správneho názoru" alebo boj za zachovanie kritického myslenia :-) Títo "bojovníci" sa od Pravdy sami oddelili, aké sú následky, to je možné doma i vo svete pozorovať...

 -     -     -

S cirkevným bohom vlastne takmer nikto nechce mať počas života nič spoločné, lebo budí dojem smútku, samoty a trápenia. Cirkevný boh nie je Živý Duch ani pravé Poznanie Cesty, Pravdy a Života - Pána Ježiša Krista, a seba ako Božieho Syna, sprvoti Božie dieťa (viď. Ján 14:6, Ján 3. kapitola, Žalm 82 - bohovia ste, synovia Najvyššieho vy všetci, veľmi presný preklad LAMSA:

  "I have said, You are gods; all of you are children of the most High."

Keď Pán Ježiš Kristus  pripomenul farizejom (Ján 10:34-36) , chceli Ho zabiť, vraj je to rúhanie a na základe falošného obvinenia Ho uväznili a popravili. Im Pravda ako taká vadí v základe, preto si vymýšľajú falošné teórie o Zemi a o vesmíre, vytvorili doslova iný, iluzórny vesmír aj iluzórnu guľatú Zem. Dnes posýpajú oblohu jedmi, zabíjajú všetok život i včely. Riaditeľ Monsanta povedal: "VČELY NEPOTREBUJEME!" Vraj dnes majú robotov na opeľovanie! Teda, keď vyzabíjajú včely, myslia to zrejme tak, že kto bude chcieť niečo pestovať, bude si od nich musieť kúpiť opeľovacích robotov! Je to smrť a nie život ten ich boh, vysl. bog=bug, god=gad=had. Toto hlásajú predstavitelia údajne "úspešných" firiem. Niekde je v tom si chyba! (angl. chyba=bug)

Predstavitelia cirkví zase žijú v miliardových zámkoch, ale učia svojich farárov životu bez žien, v samote, izolácii a odriekaní všetkého dobrého, prirodzeného a zdravého. Víno majú dovolené, ale ťažko nájdete trápnejší pohľad ako farára tackajúceho sa od vína. Učenie cirkví nie je Učenie Pána Ježiša Krista! Nezakazoval ženiť sa! Učil, že človek môže získať, resp. objaviť v sebe plnosť života iba vo vzťahu so svojim Nebeským Otcom-Stvoriteľom a tento stav plnosti života nazval Kráľovstvo Nebeské. Pán Ježiš Kristus učil ako žiť tu a teraz, pokánie, ktoré majú v záujme zachovania života na Zemi mnohí ľudia tiež činiť tu a teraz je vlastne odklon od zlého kurzu (v. Matúš 9:12-13 slovo pokánie vyškrtnuté z moderných prekladov Biblie) ale súčasná cirkev sa orientuje na smrť, pretože ich boh je bohom smrti. Každý by mal preskúmať Učenie Pána Ježiša Krista (Biblia - Roháček, Biblia LAMSA (príp. King James Version)  Určite sa netreba spoliehať, že farár vie niečo lepšie - Pán Ježiš Kristus hovorí JA SOM DVERE - nikto iný okrem Neho nie je vstup do Života, žiadna cirkev ani žiadny farár, ani žiadne iné učenie! Dokonca aj Indiáni hovoria o Duchu Pána Ježiša Krista, údajne Ho nazývajú Biely kondor. Ale na Zemi sa v náboženstvách učí, že vraj treba rituály alebo dokonca iných sprostredkovateľov! V 3. kapitole Jánovho evanjelia Pán Ježiš Kristus hovorí o potrebe duchovného znovuzrodenia, môže prísť iba z Milosti Nebeského Otca. Žiadny diamant sa obvykle len tak sám nevybrúsi ani sa sám nezasadí do pripraveného prsteňa, pretože ak by mal aj ten najlepší mozog, nemá na sebou úplne všetku moc! Človek by nemal čakať na zázrak, ale pričiniť sa, aby sám nastúpil a držal správny kurz (Prijatie Pána Ježiša Krista vierou a pozvať Ho do svojho života - u väčšiny ľudí to znamená činiť pokánie, učiniť zásadný obrat, zmenu, a nasledovať správny kurz, napríklad zvyknúť si na pravidelné modlitby, pravidelné meditácie, stanoviť si oddychové a očistné, príp. i  pôstne dni      , aby bol človek oslobodený od zlých sklonov, myšlienok a závislostí Mar 9:29) Pomôcť k istote, že sa viac v neprebádaných moriach neplavíte sami, môžu verše Lukáš 8:22-25

Ako a kde hľadať, ako sa Znovuzrodiť Jeremiáš 29:13. Namiesto oltárov v chrámoch obrat dovnútra do duchovného srdca a tam hľadať odpovede na otázky "ČO SOM?" a "ČO JE ZMYSLOM ŽIVOTA?" a ďalšie o Stvoriteľovi, o Zemi, o svojej úlohe tu na Zemi atď. Samozrejme, energia kostolov, kláštorov alebo svätých miest môže toto úsilie podporovať.

-     -     -

Všeobecná náuka o Zemi, o vesmíre aj o bohu je úplný podvod! Vychádza z totálne pokrivených predstáv, z ilúzie namiesto reality. Sila ilúzie je tak ohromná, že niektorým bráni urobiť krok smerom von, v tomto prípade dovnútra, k sebe. (Tí, ktorí neskúmajú ani to kde žijú, pravdepodobne neskúmajú ani svoje vnútro - modlitbami, meditáciami, jednobodovou koncentráciou, rozjímaním, uvažovaním alebo inou formou) Ale mnohých ľudí už Pravda ako taká nezaujíma, oni si chcú žiť podľa svojho, ale na ich predstavách nie je skutočné absolútne nič! Bojovníci proti hoaxom a konšpiráciám, debunkeri a obrancovia vlastnej ilúzie! Celý ich pojem "dôkaz" je iluzórny myšlienkový konštrukt! Oni hľadajú fakty a dôkazy, ktoré majú vždy buď niečo potvrdiť alebo vyvrátiť, v skutočnosti ich Pravda nezaujíma! Pretože Pravdu samotnú by museli hľadať! Potom sa nikto nemusí obhajovať "nie som konšpirátor" alebo "neverím konšpiráciám" či "fakty víťazia" alebo "verím faktom", už takto formulovaná veta svedčí o živote v ilúziách! Sú to myšlienkové konštrukty, podobné iluzórnej realite v ktorej žijú - v iluzórnej realite o Zemi, vesmíre i o bohu!

 

"Vtedy pri­stúpili jeho učeníci a po­vedali mu: Či vieš, že farize­ovia počujúc to slovo po­horšili sa? A on od­povedal a riekol: Každá za­sadená rast­lina, ktorej ne­sadil môj nebes­ký Otec, bude vykorenená. Nechaj­te ich; sú slepými vod­cami slepých. A keď slepý po­vedie slepého, obi­dvaja padnú do jamy." Matúš 15:12-14

- - -

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Prosíme vás, podporujte našu prácu / Please support our work:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!