HĽADÁ SA PRÁVNIK, KTORÝ MÁ ODVAHU ŽALOVAŤ ZLOČINNÚ POLICAJSKÚ MAFIU

04.05.2024 17:46

biblik.sk/clanky

tento článok je voľne šíriteľný s podmienkou uvedenia zdroja biblik.sk/clanky

HĽADÁ SA PRÁVNIK, KTORÝ MÁ ODVAHU ŽALOVAŤ ZLOČINNÚ POLICAJSKÚ MAFIU

Zachytili ste, čo sa udialo 11.1.2024? Zakladateľovi Biblik.sk kukláči rozbili byt, nábytok aj okno, všetko rozbité, všade sklo, byt na cucky, sklo, črepy v kaluži krvi (sú aj fotky) a ukradli všetky počítače, notebooky aj harddisky. V zime rozbili v byte veľké okno, cez ktoré sem vtrhli, potom fízli vykradli byt a všetko nechali tak. Byt s úplne vyvalenými a vynesenými dverami náhle v noci opustili a nechali tak a zakladateľa Biblik.sk odprevadili do CPZ. Zločinná mafia! Svine! Farizeji! Aby na vás už konečne prišlo!

Žiadne médiá o tom neinformovali, nikto, pričom to bola obrovská akcia - kukláči na lanách sa po tme cez okná dobíjajú do paneláku, sanitky, majáky, policajné autá, fízli dva dni číhajúci pred dverami, potom celé sídlisko v noci obsadili policajti  - akcia ako na Al Caponeho! 

Nikto nepovedal žiadne obvinenie (pretože vlastne ani nič skutočné nemali) ale po zásahu kukláčov odvlečenie na výsluchy, 4 dni žalárna kobka bez vychádzok a z bytu ukradnuté domáce, kancelárske i klientske počítače (zakladateľ Biblik.sk je IT technik a dizajnér personalizovaných  linuxových PC 

Policajná mafia odcudzila z bytu spolu s počítačmi, notebookmi, tabletom, routerom, niekoľkými ssd a klasickými harddiskami aj USB kľúče a mnoho iných vecí, dokonca podpisové kľúče i úplne nový klientsky PC!

Dôvodom je oznámenie nejakej ženy
- Adriana Ozogányová Žuffová, ktorá tentokrát na Políciu išla rozprávať, že vraj si myslí, že zakladateľ Biblik.sk môže mať doma zbraň. Adriana Ozogányová Žuffová už v minulosti žalovala absurdity, obviňovala z pedofílie a vymýšľala si tie najsvinskejšie obvinenia (nakoľko je z nižšej soc. triedy, má možno aj nízke IQ, pretože záznamy z tel. hovorov a dôkazy svedčili celkom proti nej, obvinila sa vždy sama, pričom je zaujímavé, že je po tom všetkom ešte zrejme stále na slobode! Za opakované krivé výpovede v najhoršom prípade takejto narušenej žene možno hrozí asi len nejaká pokuta) 

Zakladateľ Biblik.sk nie je jedinou osobou, na ktorú táto narušená žena Adriana Ozogányová Žuffová chodí na Políciu žalovať a potom sa svojim priateľom chváli, ako komu dala... Niektorí nezamestnaní ľudia chodia žalovať na Políciu len tak, z nudy, namiesto športu.

-        -

Montéri najatí firmou SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r.o. v našom bytovom dome v Trenčíne a najskôr i v mnohých okolitých domoch:

1.) rozprášili azbest

2.) nainštalovali neschválené bezdrôtové merače (smartmetre)

3.) znefunkčnili nám výťahy 

 Biblik.sk verejne na stránke biblik.sk/clanky napísal, že ak ešte raz takáto banda sem príde, že si tu cit.: "nebudú istí životom!"*

Momentálne sa zverejnenie týchto závažných zločinov o rozprášení azbestu v panelákoch a inštalácii vyslovene neschválených bezdrôtových meračov i celá zločinná policajná akcia vyšetruje spojená v jednom uznesení ako "útok na verejného činiteľa" a "nebezpečné vyhrážanie". Namiesto vyšetrovania skutočných zločinov obviňujú - prokurátor Mgr. Boris Buvala sa urputne snažil zakladateľa Biblik.sk
dostať do väzby, čo celé je úplne odveci! Pretože firma SLUŽBY PRE BÝVANIE s.r.o. najíma montérov, ktorí tu páchajú trestnú činnosť, ale Polícia začne kôli zverejňovaniu týchto zločinov útočiť na tých, ktorí o tom píšu - dôvodili, že vraj im ide o to, aby zaistili bezpečnosť montérov, aby tu hovädám, ktoré po domoch rozprášili azbest a nainštalovali neschválené bezdrôtové merače, týmto hovädám, ktoré ani nevedia, čo robia, aby im tu náhodou niekto nerozbil hubu! Polícia zinscenovala maximálne trápnu hru, že zrazu - po niekoľkých mesiacoch od inštalácie smartmetrov, vraj okamžite musia chrániť montérov, lebo vraj zakladateľ Biblik.sk môže mať doma zbraň. A k tomu, tú zbraň v byte nahlásil narušený falošný svedok Adriana Ozogányová Žuffová, ktorý opakovane chodíeva na Políciu žalovať - pričom bola už v minulosti usvedčená ako vyslovene lživý svedok! Žiadna zbraň sa nenašla, Polícia neoprávneným zásahom ohrozila život zakladateľa Biblik.sk i ďalších ľudí a spôsobila šok celému okoliu i susedom a majetkové škody! A teraz títo policajsko-kukláčski babráci, ktorí posrali úplne všetko, nemali žiadne platné obvinenie, možno preto sa ani nevedeli dostať cez dvere, museli ako hmyz liezť oknom, urobili zo seba a z Polície úplných hlupákov, rozbili byt, nenašli nič, a teraz chcú lustrovať naše počítače! To môže dopadnúť aj tak, že teraz nájdu hocičo, môžu si aj vymyslieť čo sa im hodí, pretože nemali vôbec nič a útočili, rozbíjali a kradli len tak - bez dôkazov, k tomu ešte celé vyšetrovanie postavili na základe výpovede falošného svedka!

Preto by sme radi čo najskôr o tomto urobili v médiách rozhovor. 

Tiež touto cestou hľadáme právnika a budú súdení!

Ďakujeme.

-         -

A čo ten azbest? Mieni to Polícia tiež vyšetrovať? A čo ohrozenie životov stoviek možno i tisícok ľudí ustavične vyžarujúcimi zbytočnými a vyslovene neschválenými bezdrôtovými meračmi? Pokrytci! 

Cedia komára ale ťavu prehĺtajú!

(viď pokrytstvo farizejov: Mat 23:23-24)

Dokonca obrana vlastného domu je podľa nich ešte dokonca vraj "útok na verejného činiteľa"! Nech sú prekliati! Za rozbitý byt a fízlami ukradnuté veci nemáme ani náhradu a chýbajú dôležité obchodné dáta, dátové produkty, podpisové kľúče, notebooky, počítače - straty sú v tisíckach eur!

Polícia a sudca JUDr. Marián Manduch, ktorý vydal príkaz na zásah kukláčov, zašli priďaleko, hľadáme právnika, ktorý má odvahu postaviť sa policajnej mafii,  bežní právnici sa boja a nechcú ich žalovať - veď nakoniec - Polícia im vlastne dodáva klientov! Špinavé hry policajnej mafie predsa celkom slušne živia celý ansábel priemerných i polovičných právnikov, a čoho sú fízli schopní, to si viete predstaviť!

Ak má nejaké normálne médium záujem o rozhovor, sme zatiaľ plne k dispozícii, zaujímavé, že dodnes vlastne o tejto megapolicajnej akcii je ticho - a to bol doslova lov, zurvalstvo a pomsta zo strany temných síl u Polície. Bola to snaha o likvidáciu majetku, kancelárie a možno i života zakladateľa Biblik.sk! Počítalo sa s tým, že ho v byte nájdu zastreleného s údajnou zbraňou - mohlo sa to stať... A taký záťah rozzúrenej bandy kukláčov, čo nevedia ani prejsť cez bežné dvere, nie je nikdy sranda! Rozbili byt, rozbili dvoje dvere a muži v čiernom liezli v noci po vysokej budove do bytu cez zavreté okno, ako v akčnom filme! (Ešte aj susedia hovorili, že im spôsobili šok) Ani v alternatívnych médiách sa o tejto nočnej megapolicajnej akcii s kukláčmi na lanách a bandou fízlov kempujúcich na sídlisku neobjavila snáď ani jediná správa!

Všetky obvinenia, fotky, rozsudky vieme zaslať, sudca to celé zmietol zo stola a takto na súde kričal po prokurátorovi Borisovi Buvalovi:

"to aký bol dôvod na takýto zásah???"
 

P.S:

Zabavené PC - viete, môžu tam nájsť čo chcú, na rozhovor už nemusím byť neskôr k dispozícii...

Ďakujem.

Arkan, Biblik.sk

-- 
Arkan Levov, Biblik.sk, tel. +421 32 240 00 65 (NIE SMS)
www.biblik.sk/clanky
www.arkadijpetrov.sk

 

 

 

 

Súvisiace články / related articles:

*VÝKON VYSIELAČA TOWERCOM PRI ŽILINE ZVÝŠENÝ Z 2,5kW NA 7kW. VYSIELAČE TREBA ZLIKVIDOVAŤ A PO TÝCH, KTORÍ ICH INŠTALUJÚ BY SA MALO STRIEĽAŤ. MANAŽÉRI TOWERCOM VRÁTANE MOBILNÝCH OPERÁTOROV SÚ VRAHOVIA
https://www.biblik.sk/news/vykon-vysielaca-towercom-pri-zilne-zvyseny-z-2-5kw-na-7kw-vysielace-treba-zlikvidovat-a-po-tych-ktori-ich-istaluju-by-sa-malo-strielat-manazeri-towercom-vratane-mobilnych-operatorov-su-vrahovia/

prof. HENRY LAI: MÔŽE MOBIL POŠKODIŤ DNA A SPÔSOBIŤ RAKOVINU? / prof. HENRY LAI: CAN CELL PHONES DAMAGE DNA AND CAUSE CANCER? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-moze-mobil-poskodit-dna-a-sposobit-rakovinu-prof-henry-lai-can-cell-phones-damage-dna-and-cause-cancer/

POLÍCIA PO NOVOM PRE ZMENU OBVIŇUJE ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK Z ÚTOKU NA VEREJNÉHO ČINITEĽA
https://www.biblik.sk/news/policia-po-novom-pre-zmenu-obvinuje-zakladatela-biblik-sk-z-utoku-na-verejneho-cinitela/

NARUŠENÁ OSOBA ADRIANA OZOGÁNYOVÁ ŽUFFOVÁ NA POLÍCII ŽALOVALA NA ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK, ŽE PRENASLEDOVAL JEJ 9-ROČNÉ DIEŤA
https://www.biblik.sk/news/narusena-osoba-adriana-ozoganyova-zuffova-na-policii-zalovala-na-zakladatela-biblik-sk-ze-prenasledoval-jej-9-rocne-dieta/

ČO SI UROBIL PRETO, ABY SA NA SLOVENSKU ŽILO LEPŠIE? / WHAT DID YOU DO FOR BETTER LIVING IN YOUR COUNTRY? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/co-si-urobil-preto-aby-sa-na-slovensku-zilo-lepsie-what-did-you-do-for-better-living-in-your-country/

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/

biblik.sk/clanky