POLÍCIA PO NOVOM PRE ZMENU OBVIŇUJE ZAKLADATEĽA BIBLIK.SK Z ÚTOKU NA VEREJNÉHO ČINITEĽA

07.03.2024 13:03

 biblik.sk/clanky

Arkan Levov, Soblahovská 1108/21, 911 01 Trenčín

Dobrý deň, žiadam zastavit celé "kvázivyšetrovanie", Polícia generuje od veci absurdity, a tvária sa že vykazujú činnosť!

 

Podávam sťažnosť proti uzneseniam ČVS: ORP-25/TN-TN-2024

ČVS: ORP-25/1-VYS-TN-2024 (ďalšie dôvody príp. doplním neskôr)

P.S.: Polícia SR v TN, prijímate zrazu svedectvá falošných svedkov menovite p. Adriana Ozogányová Žuffová, od ktorej nálady, ako pred rokmi tak i dnes znova sa všetko odvíja. A čo jej duševný stav?

Veď z tisícok čitateľov iba Adriana Ozogányová Žuffová mala pocit, “že sa môže niečo stať!”

Poslali ste tu na základe jej opakovane falošnej výpovede dvoch zločincov, ktorí zablokovali nohou dvere, pričom sami policajti, ktorí tu potom prespávali na chodbe povedali, že môžem otvoriť a rozprávať sa s mamou, že sem nebudú a ani nemôžu liezť, lebo by to bolo “porušovanie domovej slobody!” (slová vašich kolegov, s ktorými som komunikoval, nikto mi nič nepovedal, iba dookola opakovali: “POTREBUJEME SA S VAMI POROZPRÁVAŤ!” a ešte dodali:

“ísť do bytu nemôžeme, bolo by to porušovanie domovej slobody!”

Opakovane som žiadal policajtov na chodbe, aby mi niekto z nadriadených zavolal na 032 240 00 65, tvrdili, že si aj písali číslo, nikto mi však nevolal, nikto mi nič nepovedal... Vy ste nespolupracovali! A potom zrazu kukláči rozbili byt a tá Nikola Kontrová tu kradla so svojimi kumpánmi veci, odcudzila naše i zákaznícke počítače, harddisky aj USB kľúče! Preverte aj jej duševný stav, ak si myslí, že uniforma ju oprávňuje na kradnutie. Vy si myslíte, že uniforma a nejaký špinavý papier vás zbavuje hriechu? Ako prostitútka, ktorá za peniaze ľahne aj so psom a po tom si utrie ústa tvrdiac:

“Hriech som nepáchala!” Čo je to za charakter, ktorý môže robiť takéto veci? FUJ!

Vyšetrujte predne tých dvoch útočníkov, čo bez príčiny nohou blokovali dvere – podľa slov vašich o niečo inteligentnejších kolegov spáchali zločin “porušovanie domovej slobody­”

NIKTO MI ŽIADNE OBVINENIE NEPOVEDAL! A tlačili sa do bytu – čo to má znamenať?

Je to “útok verejného činiteľa”, a nie útok ”na verejného činiteľa!” Veď zabuchnutím ťažkých bezpečnostných dverí môže byť spôsobená fraktúra chodila! Aké IQ má policajt čo pchá nohu do dverí? Aký je použitie slzného spreja útok, keď sa niekto bez príčiny dobíja do bytu? Je podľa vás normálne, že pred dvere príde policajt, povie len “predložte občiansky” a dá nohu do dverí? FUJ!

Arkan Levov žiadny zločin nespáchal, montéri tu rozprášili azbestový prach a nainštalovali neschválené bezdôtové merače. Susedia to však nevedeli, každý by určite na to tiež niečo “pekné” povedal! Či som autorom tvrdení v článku TOWERCOM uverejnenému na www.biblik.sk/clanky, že “takíto kriminálnici čo sem chodia rozprašovať azbest a inštalovať potenciálne smrtiacu bezrôtovú techniku, si tu nebudú istí životom”, to neviem. Nepotrebujeme mať takéto veci na stránke, nakoľko na nás podávajú oznámenia kadejí slniečkári, nechceme im nahrávať na smeč! Ale aby tej satanskej hre, ktorú hráte sami pred sebou, a predstierate, že vykazujete činnosť, tomu by niekto veril, ak by ste vyšetrovali v prvom rade aj ten rozprášený azbest a tie neschválené bezdrôtové merače, keďže sa tvárite ako ochrancovia montérov! OCHMONI! Ochrancovia montérov! Šašovia a pijavice, poberajúce plat z daní ľudí na takéto veci! FUJ!

A žiadam, aby ste pri písaní vecí nenadávali, z niektorých vašich listov je to poznať. Vy ste v službe, slúžite ľuďom, o tom je vaša uniforma, nie že prídu dvaja “hej, ty pes, plaz sa, ja som tu šéf!” Policajt, ktorého IQ dosahuje aspoň populačný priemer by jednal ináč! Prečo ich vo svojich radoch trpíte? Robia vám hanbu!

Falošných obvinení bol Arkan Levov súdom zbavený v pomere 3:0, teda niet čo ďalej vyšetrovať, viac neotravujte, nechcem žiadnu vašu poštu, ani nič z toho, čoho sa chytali vaše špinavé paprče! Žiadny policajt nech tu nevyzváňa, ani neklope!

Existuje aj telefón, kde sa dajú veci normálne vysvetliť, lenže to by musel byť niečo opravdické, nie lži, aby ste buď zavolali alebo sa nebáli zdvíhať aj tam na tom vašom od_delení telefóny! CHOĎTE DO RITI ste zločinná satanistická mafia, s ktorou určite bude urobený poriadok! Už dlho týrate a buzerujete všetkých, preto vás nenávidia, ste symbolom zla, špiny a lži! Aby ste konečne stretli skutočných zločincov!

Aby na vás konečne prišlo!

 

 

 

 

 

Trenčín 7.3.2023                                                         

Arkan Levov, Biblik.sk

 

Súvisiace články / related articles:

FOTO GENERÁLA LUČANSKÉHO PRED A PO NÁVŠTEVE U "PRIATEĽOV". NA SLOVENSKU BY SA MAL NÁJSŤ NIEKTO, KTO MÁ ODVAHU A VYŠETRÍ TǓTO MAFIÁNSKU VRAŽDU
https://www.biblik.sk/news/foto-generala-lucanskeho-pred-a-po-navsteve-priatelov-na-slovensku-by-sa-mal-najst-niekto-kto-ma-odvahu-a-vysetri-tuto-mafiansku-vrazdu/

VOR V ZAKONE
https://www.biblik.sk/news/vor-v-zakone/

POLÍCIA = LEGÁLNA MAFIA. HLAVNOU POVINNOSŤOU ĽUDÍ JE ZABEZPEČIŤ SI ZBRANE PREDOVŠETKÝM NA OBRANU PRED POLÍCIOU. JUDr. PETER ŠEVCECH Z MINISTERSTVA VNÚTRA PÍŠE, ŽE ĽUDIA SÚ VRAJ POVINNÍ EXCESY POLICAJTOV TRPIEŤ
https://www.biblik.sk/news/policia-legalna-mafia-hlavnou-povinnostou-ludi-je-zabezpecit-si-zbrane-predovsetkym-na-obranu-pred-policiou-judr-peter-sevcech-z-ministerstva-vnutra-pise-ze-ludia-su-vraj-povinni-excesy-policajtov-trpiet/

ZLOČINY POLICAJTOV, EXEKÚTOROV, NIEKTORÝCH SÚKROMNÝCH FIRIEM AJ ŠTÁTNYCH ÚRADOV BUDÚ POTRESTANÉ (DOPLNENÉ-odstavec žltým) Ak sa tu otvorene robia takéto svinstvá, predsa občania nemôžu ďalej sponzorovať vrahov, fašistov a vakcinacistov!
https://www.biblik.sk/news/zlociny-policajtov-exekutorov-niektorych-sukromnych-firiem-aj-statnych-uradov-budu-potrestane/

POLICAJTI MA BILI, TÝRALI, PONIŽOVALI A VULGÁRNE NADÁVALI PRIAMO NA POLICAJNEJ STANICI
https://www.biblik.sk/news/policajti-ma-bili-tyrali-ponizovali-a-vulgarne-nadavali-priamo-na-policajnej-stanici/

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)
https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/

TUCKER CARLSON: 17 MILLION DEATHS BY COVID VACCINES / TUCKER CARLSON: 17. MILIÓNOV ÚMRTÍ V DÔSLEDKU COVIDOVÝCH VAKCÍN. INTERVIEW STEVE KIRSCH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/tucker-carlson-17-million-deaths-by-covid-vaccines-tucker-carlson-17-milionov-umrti-v-dosledku-covidovych-vakcin-interview-steve-kirsch/

AMERICKÝ POLITIK O SLOVÁKOCH (+Poznámka Biblik: AK MÁ EŠTE NIEKTO DÔVERU V INŠTITÚT VOLIEB, ALTERNATÍVNE MÉDIÁ BY MALI MAŤ SPOLOČNĚHO KANDIDÁTA A INVESTOVAŤ DO KAMPANE DLHO PRE VOĽBAMI) Stačí spoločne sa dohodnúť na postupe a spoločná dohoda je zákon!
https://www.biblik.sk/news/americky-politik-o-slovakoch-poznamka-biblik-ak-ma-este-niekto-doveru-v-institut-volieb-alternativne-media-by-mali-mat-spolocneho-kandidata-a-investovat-do-kampane-dlho-pre-volbami/

MATOVIČ V MINULOSTI NATOČIL ĎALŠIE VIDEO SÁM O SEBE A COVIDISTICKEJ MAFII: AK SI MYSLIA ŽE NIEKAM UTEČÚ, TAK JEDNODUCHO POKOJ IM NEDÁME!
https://www.biblik.sk/news/matovic-v-minulosti-natocil-dalsie-video-sam-o-sebe-a-covidistickej-mafii-ak-si-myslia-ze-niekam-utecu-tak-jednoducho-pokoj-im-nedame/

RAZIA NA PEDOFILNÉ GANGY / A huge investigation led by the New Zealand authorities has resulted in the arrests of hundreds of people around the world for possessing and sharing child sexual abuse material, officials said (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/razia-na-pedofilne-gangy-a-huge-investigation-led-by-the-new-zealand-authorities-has-resulted-in-the-arrests-of-hundreds-of-people-around-the-world-for-possessing-and-sharing-child-sexual-abuse-material-officials-said-sk-cz-eng/

HEREC JIM CAVIEZEL TVRDÍ, ŽE FILM ODHAĽUJÚCI OBCHODOVANIE S DEŤMI JE OBROVSKOU ZBRAŇOU PROTI ZLU / ACTOR JIM CAVIEZEL SAYS MOVIE EXPOSING CHILD SEX TRAFFICKING IS HUGE WEAPON AGAINST EVIL (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/herec-jim-caviezel-tvrdi-ze-film-odhalujuci-obchodovanie-s-detmi-je-obrovskou-zbranou-proti-zlu-actor-jim-caviezel-says-movie-exposing-child-sex-trafficking-is-huge-weapon-against-evil/

AK KURVATURISTI TVRDIA, ŽE ZEM JE GUĽA, POTOM PODĽA ICH ŠIALENÝCH TEÓRIÍ AJ VODA TEČIE HORE BREHOM (+Poznámka Biblik: SLOVENSKO JE ČLENOM ESA, PÝTAJTE SA, KAM IDÚ VAŠE PENIAZE!
https://www.biblik.sk/news/ak-kurvaturisti-tvrdia-ze-zem-je-gula-potom-podla-ich-sialenych-teorii-aj-voda-tecie-hore-brehom/

SATANIZMUS V SR, ČR A U NAJVYŠŠÍCH PREDSTAVITEĽOV KATOLÍCKEJ CIRKVI (SK, ENG) / SATANISM IN VATICAN + REPTILIAN AUDIENCE HALL - video:
https://www.biblik.sk/news/satanizmus-v-sr-cr-a-u-najvyssich-predstavitelov-katolickej-cirkvi/

EVOLÚCIA: FAŠISTI, KOMUNISTI, COVIDISTI / EVOLUTION: FASCISTS, COMMUNISTS, COVIDISTS (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 1 / UPDATE 1)
https://www.biblik.sk/news/evolucia-fasisti-komunisti-covidisti/

KATOLICIZMUS - KRÍZA VIERY / CATHOLICISM - CRISIS OF FAITH (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/katolicizmus-kriza-viery-catholicism-crisis-of-faith/

INFILTRÁCIA KATOLÍCKEJ CIRKVI / INFLITRATION OF THE CATHOLIC CHURCH (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infiltracia-katolickej-cirkvi/

INFOVOJNA: PETER POLÁČEK. (+Poznámka Biblik: STAROZÁKONNÝ BOH JEBE JE DIABOL, KTORÝ POUŽÍVA PRIMITÍVNY KMEŇ NA DOSIAHNUTIE SVETOVLÁDY (DOPLNENÉ ODKAZY NA ČLÁNKY) / HUMAN SACRIFICES FOR OLD TESTAMENT'S GOD (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/infovojna-peter-polacek-starozakonny-boh-jebe-je-diabol-ktory-pouziva-primitivny-kmen-na-dosiahnutie-svetovladu/

DOCUMENTS SATANISM / DOKUMENTY SATANIZMUS (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/documents-satanism-dokumenty-satanizmus/

Arcibiskup Carlo Maria Viganò: Zmluva medzi temným štátom a temnou cirkvou / The Viganò Tapes #2: The New Alliance (con traduzione) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/arcibiskup-carlo-maria-vigano-zmluva-medzi-temnym-statom-a-temnou-cirkvou/

ARCIBISKUP CARLO MARIA VIGANÒ VYZÝVA NA ZALOŽENIE MEDZINÁRODNEJ ANTIGLOBALISTICKEJ ALIANCIE / ARCHBISHOP CARLO MARIA VIGANÒ CALLS FOR CREATING AN INTERNATIONAL ANTIGLOBALISTIC ALLIANCE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/arcibiskup-carlo-maria-vigano-vyzyva-na-zalozenie-medzinarodnej-antiglobalistickej-aliancie-archbishop-carlo-maria-vigano-calls-for-creating-an-international-antiglobalistic-alliance/

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/