JE POPIERANIE KORONAVÍRUSU HRIECH? (DOPLNENÉ) ZAČNIME SI ŽIVOT, VZDELÁVANIE, PRAVIDLÁ AJ VŠETKO ORGANIZOVAŤ SPOLOČNE BEZ NICH!

01.10.2020 17:13

"If the American People ever find out what we have done, they will chase us down the street and lynch us." George H.W. Bush

"Ak by ľudia vedeli čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás." G.H.W. Bush

-   -   -

Nosením rúšok napomáhate živiť ilúziu pandémie a dávate tak energiu zločincom, je to napomáhanie zločinu! Nosenie rúšok je istá forma spolupáchateľstva a Boží súd a spravodlivá odplata žiadneho zločinca ani jeho kopmlicov určite neminie! Títo zločinci to dobre vedia, preto radšej ďalej krvopotne hrajú túto hru tak, aby im verila čo najväčšia časť ľudí, aby čo najviac ľudí stiahli so sebou do pekla.

Rúško nenosím v prvomrade kôli sebe! Ale robím tým mnoho aj pre vás, podrobovaním sa takýmto nariadeniam ohrozujete slobodu aj život celej civilizácie. Nosením rúšok zachraňujete životy zločincov, ktorých by za ich lži vedúce k ochoreniam a smrti mnohých mužov, žien aj detí mohli ľudia pozabíjať. "Ak by ľudia vedeli čo sme im urobili, naháňali by nás po uliciach a lynčovali by nás." G.H.W. Bush

-   -   -

Chodiť normálne oblečený bez rúšky je moje právo a základné ľudské právo každého jednotlivca! Ani satanisti ani ich prisluhovači v skutočnosti do tohto svätého práva jednoducho nemajú žiadny nárok zasahovať! Môžu sa tváriť a hroziť pokutami aj hlásiť rôzne stavy! Zločinu sa dopúšťa každý, kto rúško pod hrozbou vydierania alebo násilia vyžaduje! (aj citové vydieranie je zločin - napr. niektoré predavačky tvrdia, že dostanú pokutu, ak nemám rúško. Keď hovoria, že dostanú pokutu, najskôr preto, že tak hovoria, pokutu aj skutočne dostanú)

Ak niekto druhého žiada, aby si nasadil rúško, je to niečo podobné ako vyžadovať očkovanie! Sväté právo každého je chodiť bez rúška aj žiť bez vakcín! Pre mňa je hrozba každý očkovaný jedinec, nakoľko vakcíny sú istým spôsobom geneticky modifikované, s viac ako 99% pravdepodobnosťou má každý zaočkovaný jedinec v tele geneticky modifikované vírusy a môže ich šíriť! Mám právo od všetkých očkovaných vyžadovať rozostupy a rúška? Ak by som sa dostal do premiérskeho kresla, mám nárok toto s ľuďmi robiť, hoci prítomnosť choroboplodných zárodkov a zvýšená chorobnosť práve u očkovaných je skutočne vec objektívna? (Očkovaní ľudia šíria 6x viac vírusov, viac tu)

-   -   -

THERE'S NO CORONAVIRUS 

NEEXISTUJE ŽIADNY KORONAVÍRUS. David Icke

https://www.biblik.sk/news/discovering-big-lies-about-coronavirus-was-deleted-from-youtube/

Je treba zistiť, ak vôbec existuje nejaký koronavírus, odkiaľ sa berie, pretože je veľmi pravdepodobné, že niečo, čo povedie skutočne k zvýšenej chorobnosti, mnohým úmrtiam a globálnej klimatickej katastrofe sa rozprašuje z lietadiel. ČLÁNOK TU! (podľa nás sú  problémy s dýchaním  tzv. Covid-pozitívnych pacientov následok dlhoročného rozprašovania chemtrails, upozorňovali sme už dávno slovenské úrady na to, že problémy s dýchaním sú iba otázkou času, tak ako takmer všetci svorne tvrdili, že chemtrails neexistujú, dnes tvrdia, že nový vírus existuje) V každom prípade, nech by boli čísla pozitívne testovaných akékoľvek, nesmiete ľudí nútiť ani k rúšku ani k vakcíne! Po čase už môžu predavačky tiež argumentovať, že nemôžete vstúpiť do obchodu, lebo za vstup nezaočkovaného dostanú pokutu - všimnite si, o čo tu ide! O to, čo započali robiť diabli na vašich deťoch - ako lekári nútili rodičov k vakcíne! Ak nechcete dať svoje dieťa očkovať, lekári obvykle buď zúria alebo rodičom povedia, že si majú nájsť iného pediatra! Pritom rodičia hovoria, že legislatíva vyžaduje, aby dieťa malo pediatra, avšak väčšina pediatrov ich odmieta, so slovami aby si našli iného pediatra, ak nechcú očkovať! (analógia: neobslúžime vás pri pokladni ak nemáte rúško) V podstate teraz to isté chcú urobiť väčšine ľudí - donútiť ich k vakcíne! Tak ako sa dnes hovorí, že veď je to len rúško - nakoľko túto zhovadilosť väčšina zotročených Slovákov bohužiaľ akceptuje, tak zajtra sa môže hovoriť "veď je to len vakcína!"

Bez ohľadu na to, aký je zákon, rodičia majú právo rozhodnúť, či dajú alebo nedajú vpraviť do tela svojho dieťaťa injekciu. Nikto nemá nárok druhého nútiť ani k rúšku ani k očkovaniu, bez ohľadu na to, aké sú jeho motívy. (omieľa sa kolektívna imunita, zodpovednosť, ochrana ostatných). Akékoľvek očkovanie, akákoľvek očkovacia injekcia môže podobne ako dlhodobé nosenie rúšok človeka poškodiť na celý život! Ak sa niečo také ako plošné očkovanie alebo plošné nosenie rúšok začne vynucovať a ľudia sa tomu bohužiaľ mnohí podrobujú, zarábajú si sami svojim strachom a spoluprácou s covidistami na skutočné choroby v dôsledku viery v blud, že musia! Takto ožil a dostal energiu aj fašizmus, takto sa manipulujú masy, ste sa divili, ako to vtedy dokázal Hitler, oblbnúť toľko ľudí? Nepodarilo sa náhodou Hitlerovi tiež presvedčiť Nemcov, že kôli záchrane Nemecka, na ktoré číha nejaká hrozba, musia súhlasiť s nastolením fašizmu? (našívanie žltých hviezd=obd. rúška, núdzový stav=fašizmus) A kto bol v skutočnosti pre Nemcov aj pre svet tá hrozba? Aj dnes sa na to, aby sa mohol uplatňovať fašizmus používajú podobné metódy ako používali fašisti: teror (hrozba pokút), ideológia (rúškami chránite babičky a deduškov) a propaganda (dosiaľ neexistujúci Covid-19 predstierajú, ako keby bol)  ROZHODUJETE O TOM VY SAMI! ČO SI VYBERIETE? SPOLUPRÁCU ALEBO ODMIETNUTIE SPOLUPRÁCE S FAŠISTAMI? NEHOVORTE ALE, ŽE RÚŠKA NOSIŤ MUSÍTE!

Proti Bohu, proti prirodzenosti ani proti Prírode ísť nemôžete, ak to niekto skúša, celý Vesmír je proti nemu a čím väčšia iniciatíva, tým väčšie následky. Blahoslavení, ktorí sa v zdraví dožijú pádu satanokracie! Plošné nosenie rúšok? Ak sa tejto zvrhlosti budú ľudia podrobovať, bude mať vážne následky pre celú spoločnosť v podobe oslabenia prirodzenej imunity - rúška sú nariadenia na atrofiu imunity. Samozrejme, aj preto ich vyžadujú. A ešte preto, že ak sa to podarí, ľudia ľahšie prijmú vakcínu. Ak sa ľudia ponížia na prehĺtanie vlastných prdov (rúška), potom budú žrať aj hovná! (vakcína)

Nakoľko väčšina Slovákov rúškovacie náboženstvo prísne dodržiavala, je aj tak stále viac pozitívnych testov, tak to potom svedčí o efektivite vládnych nariadení! Ak teda hovoria, že sú napriek tomu nové a nové prípady, je z toho je vinná vláda! Ale pritom Matovič obviňuje ľudí, on čo by mal byť aj so svojim štábom za toto pred súdom, a v každom prípade aj tak budú za napomáhanie genocídy pred súdom!

Rovnako, ako neexistuje žiadne povinné nosenie rúšok, neexistuje ani žiadne povinné očkovanie. Môžu si to nazývať ako chcú. Kto by chcel akokoľvek násilím zasahovať do slobodnej vôle človeka a zotročiť ho, na toho príde Boží trest. Ak to budú satanisti robiť, o čo skôr príde Boží zásah? Zotínači hláv z Veľkej francúzkej revolúcie skončili pod gilotínou! Títo covidisti začali stínať a gilotínovať slobodu! Ich trestom bude zrejme úplné pomätenie mysle a šialenstvo! Ak padajú naši nepriatelia, veľmi by sme sa z toho radovať nemali (Príslovia 24:17-18) aby si pekne len naši nepriatelia zožrali všetko, čo si navarili! Boží zásah určite príde, dlho sa zjavne stavali proti Bohu a svojimi neoliberálnymi myšlienkami ešte zvádzali aj ostatných, a táto "plandémia", ktorú si vymysleli, aby dosiahli totalitnú svetovládu je ich posledné dejstvo! Niektorí ešte uvidia ten ich veľký pád, je však možné, že nás budú aj zabíjať. My kresťania sa na jednej strane môžeme v každej situácii trošku tešiť!

Snažia sa udržať a opakovať lož o dosiaľ neexistujúcej pandémii 100x, aby sa všade hral scénár a mnohí ľudia takto aj zabudnú, že to je iba film! Ak by ľudia odmietli nechať sa pohliť televíziou a touto masovou hypnózou, väčsina vlád zapojená do tohto sprisahania by buď musela vyvolať skutočnú pandémiu, (príp. globálnu katastrofu) alebo ináč by museli byť za už za toto, čo robia pred súdom, má to blízko k Hitlerovi: (Babiš: Ruce, Roušky, Rozestupy 6 6 6 - Babišov MIMOriadny prejav môžete sledovať tu) Zamaskovaný (zarúškovaný, uzavretý) ŠtBák Babiš začína svoj prejav takto: "...úprimný a otevřený, epidemie zpět" To máme tri lži - tri šestky hneď na začiatku! (tzv. pravdoláskarsky prejav, tzv. Havlovanie)

Ak niekto tvrdí, že neexistuje žiadny Covid-19, tak podľa toho, čo ukazujú čísla skutočne chorých, je to pravda! Na druhej strane, existujú mechanizmy, ako scénar urobiť reálnym, video tu.

Ináč, podľa dnešného vývoja chorých COVID-19 JE PODVOD! Ak tu je skutočne nejaký nový vírus, mala by byť zriadená vyšetrovacia komisia a hľadať, kto je za to zodpovedný, pretože ak páchatelia ostali nepotrestaní, rýchlo tu môžeme mať verziu 2.0. Na odhalenie pôvodu tzv. koronavírusu treba investovať úsilie a peniaze, nie do vývoja vakcíny! Ak to vlády nerobia, potom sami neberú tento scénar vážne, sami neveria a správajú sa v súkromí tak, že žiadny koronavírus neexistuje! Možnosti na rozprášenie jedov po celom svete, ktorých následok sa môže prejaviť ako nový vírus, sú napríklad tieto. Ak toto slovenská vláda, polícia a naše úrady ešte aj ďalej ignorujú, odmietam s týmto štátom akúkoľvek spoluprácu a odmietam podávať aj daňové priznanie.

Hriech je veriť náboženským bludom. Bohužiaľ, od detstva nám ich mainstreamová cirkev ale aj vláda vtĺka do hlavy. Odhliadnuc od trápneho učenia o nejakom raji, do ktorého vraj pôjdeme po smrti, ak budeme robiť to, čo nám farizeji hovoria, a na ktorom by nám malo akože záležať oveľa viac ako na šťastí tu a teraz, náboženstvom, štátnou výchovou v školách a náboženskými bludmi sme boli vedení, aby sme sa príliš nestarali o tento svet (ani o seba, svoje šťastie a šťastie budúcich generácií) Na Slovákoch je to podľa mňa vidieť veľmi. Pôvod, mechanizmus šírenia, a vôbec kauzálnu príčinu ochorenia, ktorému hovoria Covid-19 nikto neskúmal, politici však vedia, že rúška chránia a najlepšia je na to vakcína! Zodpovednosť za svoje zdravie, život a dokonca aj dušu Slováci nechávajú zásadne na "odborníkov", ktorí to akože vedia lepšie, lebo sú na to vysvätení, vyškolení, študovaní... Ale čo v prípade, že by sa tentokrát svorne politici väčšiny štátov z dôvodu neudržateľnosti kapitalizmu rozhodli klamať?

Buď im ľudia odovzdajú plnú moc a vytvoria ďalšie život ohrozujúce deštruktívne zriadenie, alebo túto ich špinavú hru hrať prestaneme! Spojme sa všetci Slováci proti nim a sami určime, v akom svete chceme žiť. Stretávajme sa, diskutujme a začnime si život, vzdelávanie, pravidlá aj všetko organizovať spoločne bez nich!