KRAJNÍKOVÁ VYHRALA SÚD ZA ODMIETNUTIE ZAVRETIA PREVÁDZKY V ČASE ZINSCENOVANEJ PANDÉMIE. AK SA OBČANIA NEPOUČILI Z COVIDOVÉHO SCÉNÁRA, VYHRÁVANIE SÚDOV NIE JE NIČ PLATNÉ PRETOŽE SITUÁCIA SA MÔŽE OPAKOVAŤ

04.11.2022 21:46

"Ide o trestný čin sudkyne okresného súdu v Martine Veroniky Pavlákovej a celej organizovanej skupiny. Ich koordinované konanie nie je otázkou „právneho názoru“ ani „bežného omylu“ v rozhodovacom procese, ale otázkou svojvoľného určenia vlastného objektu útoku o p r o t i objektu určeného zákonom. Inak povedané, ich konanie odporuje zákonu, čo je zneužívaním právomoci verejného činiteľa, konštatuje vo svojom článku JUDr. Adriana Krajníková." ZDROJ: INFOVOJNA

VIDEO:

https://zalobyvocistatu.sk/wp-content/uploads/2022/11/Kanalos-a-platba1.mp4

Poznámka Biblik: Zaujímavé, maximálne čo občan mohol dosiahnuť, že mu nejaký súd dal za pravdu a kriminalita ďalej prebieha! V takýchto prípadoch vzklíčenia agresívneho teroru a týrania, ako v čase zinscenovanej pandémie (ktoré sa pravdepodobne v nejakých obmenách budú opakovať a kriminalitu budú naďalej páchať štátne zložky alebo utečenci) je treba vytvorenie občianskych ozbrojených zložiek, Občianskej Poriadkovej Polície alebo Občianskej Protifašistickej Armády.

Vyhrávanie súdov je jedna vec, ale ak fašistickí zločinci, politici,  DCA pozitívni poslanci-zoznam tu , s fašizmom kolaborujúci sudcovia, lipšicovia, honzovia a ďalší s fašizmom kolaborujúci politici a policajti stále behajú po slobode - ktorí sú to vieme, občania si pamätajú aj ich mená a je veľa záznamov aj videodôkazov, rad radom je treba s týmito fašistickými zločincami začať robiť poriadok! Majú domy majetky a autá, občiansky súd by sa mohol dohodnúť na prepadnutí alebo zlikvidovaní majetku a ich domy a autá by im mohli byť legálne skonfiškované alebo - ak by to nešlo ináč - tak aj legálne zapálené! Žiadny fašista by sa na Slovensku nemal cítiť v bezpečí, pokúšajú sa nás zabiť - chemtrails, vakcíny, 5G a musíme sa brániť likvidovaním takého majetku, ktorý využívajú na boj proti nám (ich osobné autá napríklad - aby sa fašisti, exekútori a ďalšia špinavá banda, ktorá si tu bez súdu alebo zneužívaním pečiatky súdu alebo pod logom Polície pácha svojvôlu, nemohla slobodne pohybovať! Vyhlásiť pre nich lockdown! Napríklad, fašista po rozhodnutí Občianskeho súdu alebo Občianskej Poriadkovej Polície nesmie prejsť hranice okresu, ináč po ňom pôjde Občianska Poriadková Polícia a bude legitímnym nebezpečným cieľom, ktorý môžu občania akýmkoľvek spôsobom nahlásiť, zastaviť! Je isté, že príde na nich Božia spravodlivosť a možno, ak sa policajti a sudcovia preberú, tak čoskoro sa dočkáme aj súdnych procesov s fašistickými a satanistickými zločincami, ktorí majú na svedomí vyvražďovanie národov a používajú na to ako vykonávateľov bohužiaľ aj slovenských politikov! Pre žiadneho fašistu nebola poľahčujúca okolnosť plnenie rozkazov! ("Na každú sviňu sa niekde varí voda!" známy citát, ktorého autorom je pravdepodobne Viktor Kožený, ktorý vo svojich "podnikoch" určite nebol sám, bol však zrazu označovaný ako vinník č. 1)

A predovšetkým, v prvomrade je na mieste likvidácia život a zdravie poškodzujúcich zariadení: 5G antény by mali byť likvidované ako prvé - uvedomelí občania to robia, je to sebaobrana, viac tu:

https://www.biblik.sk/news/telekom-zacal-5g-pokryvat-trencin/

Je vojna, ich autá sú tanky, mobilné antény sú delá, a oni a ich majetok sú teraz tiež legitímne ciele! Polícia a súdy ich nesúdili, ak ich začnú súdiť a lynčovať občania, nikto sa tomu nebude čudovať! Je to sebaobrana! Veď zapredaní politici ďalej pokračujú vo vyvražďovacom scénári! Zámienka už nie je "nový vírus", ale "ruská agresia", ktorú ich páničkovia zámerne, tak ako všetky ostatné vojny počnúc Juhosláviou násilne vyprovokovali! Potom, ľudia, ktorí bránia svoj národ pred najatými teroristami, ako sa museli brániť Miloševič, Kaddáfí a ako sa teraz bráni Putin, sú v očiach týchto teroristov a satanistov agresori? Kto je tu teda agresor? Ten, kto ukazuje prstom na Putina! Slováci a Slovania by sa mali modliť za Putina, Pán Boh, nezávislé silné Rusko a Putin sú naša nádej! Na znak solidarity s Ruskom a Putinom môžu aj Slováci vyvesiť pravú ruskú červenú vlajku:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

Základom sebaobrany je zlikvidovanie mobilných antén - ľudia sú omámení a hypnotizovaní, ďalšia vlna chorobnosti a úmrtí je s týmito "delami" v mestách iba otázkou času! Ožarovanie ľudí nebezpečnou radiáciou Polícia a úrady neriešia, otrávenie ľudí chemikáliami a vláknami chemtrails neriešia, ak občania nabehnú na taký úrad alebo zlynčujú "kvázivyšetrovateľov", ktorí tvrdia, že sa tu nič nedeje - je to sebaobrana! Keď takého psa rozzúrení občania rozsekajú na kusy - môže sa povedať, že vypadol z okna - aj oni tvrdia, že chemtrails sú len kondenzačné stopy, rozsekaný fašista  takto tiež môže byť len fašista čo sa niekde pošmykol! Títo ľudia - ak sú to vôbec ľudia, sú nebezpeční, Slovákom ide o život a kriminalitu a krízu nielenže nevyšetrujú ani sa jej nesnažia zabrániť, ale rôznymi spôsobmi podnecujú - vojnoví štváči, propagátori vakcín, nečinnosť vo veci chemtrails, stavanie nových antén - týchto vrahov bude treba začať stíhať a ich zariadenia ako mobilné antény treba začať skrátka likvidovať! Vo vojne - a oni ju vyvolali, sú ciele! Zastavenie fašistu akýmikoľvek prostriedkami je zásah v sebaobrane!

V prvomrade, je namieste likvidácia mobilných antén a vysielačov v blízkosti vašich domov - ide o život a o zdravie! Vedci a lekári aj ľudia z IT priemyslu tvrdia, že súčasná situácia je absolútne nezlučiteľná so zdravím: Dr. THOMAS COWAN, prof. Henry Lai, Dr. MARTIN BLANK a ďalší, Eric Dollard, Frank Clegg a mnohí iní.

Zoznam fašistov - informačná databáza, ŠPZ ich áut, čísla ich domov, zverejniť a súdiť - ak to nerobí Polícia a súdy, tak to začnú robiť občania! To je dôsledok nečinnosti Polície a sudcov v čase organizovaného masového holokaustu - sú ticho a väčšinou len čakajú na popravu! Nestačilo čo fašisti predviedli s jedovatými testami a vakcínami? Máme tu extrémne posýpanie chemtrails a nové mobilné antény! Ťažko môžete čakať niečo iné ako novú vlnu chorobnosti a úmrtí! Možno, čoskoro každý pochopí, že riskovať dobre platené miesto je príležitosť na sebazáchranu! Sudcovia, vojaci a policajti by mali povstať proti fašistickému teroru a dať od tohto satanského systému ruky preč! Mohli by napísať tisíce obvinení a legálne stíhať fašistov, ináč sa vojne pravdepodobne nevyhneme! Napríklad, hoci aj dvaja - traja policajti alebo dvaja-traja ozbrojení občania môžu legálne obviniť fašistu a v kuklách mu nabehnúť do domu, ak existujú jasné dôkazy - fašistu môžete legálne vypočuť alebo predviesť! Ak to nerobia súdy a Polícia, budú to robiť ľudia, pretože krok za krokom fašisti vytvárajú úplne neznesiteľnú situáciu a prostredie úplne nezlučiteľné so zdravím a so životom (Chemtrails, 5G, mobilné antény, opatrenia, sakcie, atď.)

Ľudia omámení vplyvom silných EM polí pravdepodobne neurobia nič, mobilné antény sú zbrane fašistov a satanistov. Mobilné antény sa treba pokúsiť vyradiť z blízkosti domov odstrániť najprv! V takomto prostredí zdravie ani žiadny normálny život nemôžete očakávať! Môžete predpokladať, že navýšením výkonu budú môcť i vyradiť ľudí z činnosti, čo vlastne práve prebieha, lebo aj fašisti vedia, koľká bije! Ak by väčšina ľudí prežila, ich zločiny by im už neprešli, preto sa nás pokúšajú zabiť a rapídne znížiť počet ľudí na Zemi a ostatných ožobračiť a zotročiť!

Už teraz sú ľudia omámení a chorí z tých mobilných antén! Strechy domov v mestách i okolia dedín sú doslova posiate zariadeniami, ktoré kontaminujú prostredie a šíria jedovatú, život zabíjajúcu radiáciu! (ved. prof. Henry Lai o zlomoch na DNA v dôsledku EM žiarenia tu) Samozrejme, fašisti a satanisti vôbec neberú vedu a objektívne dopady EM žiarenia v úvahu! Je zbytočné podávať na ich úrady a Políciu trestné oznámenia, to má význam, ak chcete o súčasnom stave informovať jednotlivcov - prokurátora, policajta, vyšetrovateľa atď. Zjavnú kriminalitu a pokus o vyhladenie civilizácie ich úrady ani ich súdy riešiť nikdy nebudú, im ide o to, získať vašu energiu, vašu pozornosť a čas! Občan prehral doteraz vždy, ak venoval akúkoľvek pozornosť ich úradu, vrátane ich súdov, polície, prokuratúry, ich poisťovní a dokonca -  i daňovému úradu! Je to ich satanský systém zameraný na to, aby získali vašu pozornosť a tým pádom energiu a čas! Oni konať v prospech života nebudú, sú to fašisti a satanisti, ktorí idú proti životu! Ich program sú choroby, teror a smrť! Potom, po určitom čase sa zo zákonitej vlny chorobnosti v takomto chemtrails a EM radiáciou zamorenom prostredí zase urobí - "nový vírus!"

Tak ako sú fašisti organizovaní a krok za krokom realizujú svoje ciele, začať sa občania organizovať, stanoviť si ciele a pokúsiť sa urobiť aspoň niečo! Oni majú Nový satanský poriadok, my môžeme mať Nové Slovenské národné povstanie! 

 

 

Biblik.sk

POD TOUTO VLAJKOU BOJUJEME PROTI SATANISTOM A FAŠISTOM, POD ČERVENOU VLAJKOU BOJUJEME ZA SLOBODU A ZA NOVÝ, HARMONICKÝ ŽIVOT V NORMÁLNOM SVETE
 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Prosíme vás o podporu / Please support:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU