KRÉM, KTORÝ ROZŽIARI PLEŤ (AKTUALIZÁCIA 1x)

24.02.2020 17:01

Zaujala nás tvár jednej dievčiny, ktorá mala trošku problematickú pleť, ale od istého času je ako vymenená, vyhladená, rozžiarená, skrátka to dievča je evidentne krajšie. Tak bolo dobré sa opýtať, čo sa stalo, čo vo svojom živote zmenila. Na stravu veľmi dbá, snaží sa vyberať kvalitné potraviny, neprejeda sa, je štíhla a občas máva pôsty. Ale prezradila nám, že na tvár od istej doby používa tento prípravok:

 

Krém sa volá ialuset, bežná cena okolo 4 - 5 €. Je to krém s obsahom kyseliny hyaulorónovej, ale bohužiaľ v zložení má (ako väčšina krémov) minimálne jednu vyslovene jedovatú jedovatú látku SLS - sodium lauryl sulfát. SLS je lacné penidlo, SLS sa používa napr. aj v zubných pastách a to by malo byť vyslovene zakázané! Cez ústnu dutinu ale aj cez pokožku sa veci veľmi dobre vstrebávajú. Použitie jedného alebo viacerých jedov či karcinogénov v krémoch, pastách alebo ako konzervantov v jedle je v súlade s globálnym cieľom zníženia populácie. Teda, bolo by lepšie hľadať krém, ktorého zloženie je na úplne inej úrovni, pretože väčšina výrobkov na pultoch obchodov je vlastne určená akoby pre mŕtvych ľudí.

Ale faktom je, že tento prípravok ialuset naozaj funguje veľmi dobre. Nižšie však uvádzame zoznam najčastejšie používaných jedov tak ako je uvedené v knihe Dr. Campbell-McBride SYNDRÓM TRÁVENIA A PSYCHOLÓGIE - pleť je vyživovaná zvnútra, zaujímavé doplnky výživy nájdete tu napr. veľmi pomáha aj ten horčík - na špičku noža večer pred spaním, a ráno tvár obvykle vyzerá oveľa sviežejšia, čo ocenia najmä dievčatá.

Podľa našich pozorovaní by krajšej pleti veľmi by mohol pomôcť aj  vitamín D a tento prípravok - odkaz tu , a ak trpíte suchou pleťou alebo lupinami určite aj vitamíny skupiny B. Napriek dostupnosti kvalitných potravín ľudia trpia chronickým nedostatkom vitamínov - prvoradý vplyv má chemtrails - posýpanie ľudí a tienenie Slnka vláknami vypúšťanými z lietadiel, ktoré absorbujú UV lúče. Samozrejme obsah vitamínov v zelenine sa nepochybne znižuje, rovnako aj pôda aj celá Zem je kontaminovaná spádom - výsledok zmýšľania prisluhovačov Lucifera.

Dnes už na veľa ľuďoch je vidieť aj podľa pleti, že sú chorí (všímajte si). Veľa môže človek ovplyvniť modlitbou, meditáciou, pôstom a tým, že dbá na stravu, na to čo je a pije a snaží sa mať čistú myseľ, a to v prvomrade tak, že sa rozhoduje, čo si do nej pustí. Lebo akýkoľvek článok, video, či film vás veľmi ovplyvňuje. Na to, čo jete, pijete, ako zmýšľate a akú kozmetiku používate, na tom veľmi záleží a môžete ovplyvniť veľa - aj obsah webových stránok, aj zloženie výrobkov na pultoch obchodov, mnohé veci môžete zmeniť tým, že si vyberáte, čomu venujete svoju pozornosť. Čo sa týka pleti, ľudia ktorí sa intenzívne modlia, majú obvykle oveľa krajšiu pleť v porovnaní so svojimi rovesníkmi aj v staršom veku. Teda aj cielené vysielanie lásky k Bohu, k sebe a k ľuďom vplýva na krásnu pleť.

 

 
 
AKTUALIZÁCIA 1x: pleť môže vysušovať aj alkohol, ale z činností ktoré u mnohých ľudí patria ku každodenným, pleti nerobí dobre najmä fajčenie. Značne môže vysušovať pleť aj pitie kávy, coly, kofoly a popíjanie nápojov s obsahom kofeínu. Aspoň tá prvá tekutina čo pijete na raňajky by mala byť kvalitná čistá voda, alebo lepšie niečo teplé a zdravé, napr. bylinkový čaj, ktorý vám robí dobre. Oplatí sa nájsť si čas a uvariť si dobrý prírodný raňajkový nápoj. Mne najviac na raňajky vyhovuje Myší chvost (rebríček). Na pleti je však okamžite vidieť, ak si ako prvý nápoj dám ráno kávu. Je pravda, že fungujem lepšie, ale je to okamžite vidieť aj na suchšej pleti a energia z kofeínu je podľa mňa vlastne energia budúcnosti, energiu vlastne nemáte z tej látky, ale zo svojich rezerv. Teda určite by mal človek vedieť v pohode fungovať aj bez kávy. (mimochodom, to čo ľudia pijú sú polotovary a kadejaké extrakty, to nie je káva. Káva by mala byť zrnková a čerstvo zomletá a samozrejme bez GMO a pestovaná bez chemických postrekov. Väčšina kávy dnes sú vlastne kofeínové bomby, a ak by si citlivý človek, čo pravidelne nepije kávu dal jedno presso v reštaurácii, srdce mu po takej káve trepe tak, že má problémy s dýchaním. Ak pijete kávu, dajte si záležať aby to bola 1. trieda. Zabudnite na to, že môžete piť bárs čo bárs kde, len kôli kofeínu, to ľudí vychádza veľmi draho, ako každá neresť a každá závislosť. Zvlášť je smutné, že nápoje s obsahom kofeínu bežne pijú deti (coly a kofoly = vyslovene otrava, nielen kôli kofeínu ale aj kôli glukózovému sirupu!)! Pracujte na tom, aby ste sa nerestí zbavili a aby vaše cnosti kvitli do krásy, prispievate tak k lepšiemu svetu!)
Ak drogy (drogy myslím nikotín, kofeín, zelený čaj a pod.) tak užívať ich tak, aby si na ne telo príliš nezvykalo a zvlášť upozorňujem, že na jar je užívanie týchto látok oveľa viac nebezpečné ako v inom období roka.