LIST PREDSTAVITEĽOM NÁBOŽENSKEJ ORGANIZÁCIE

31.05.2021 10:11

Obrátil som sa na kresťanov či mi vedia nejako pomôcť, pretože mi býva veľmi zle v tomto prostredí, ktoré považujem za kontaminované elektromagnetickým žiarením. Stačí zopár minút pri aktívnom smartphone a bolesti hlavy a následné problémy sú veľmi ťažké. Pričom po silnej dávke žiarenia trvá niekedy niekoľko dní až mesiacov, kým bolesti prestanú a citlivosť je taká, že fungovať v takomto prostredí je ako život na bojovom poli... Viete si asi predstaviť, aký je v takomto prostredí spoločenský život, stretávanie s priateľmi, dovolenky, také normálne fungovanie... vlastne je to porovnateľné so žalárom, s väzením, kde iba málokedy niekto príde a ak vôbec príde, tak niekedy je lepšie, ak by neprišiel. Málokto pochopí, ako strašne niektorým ľuďom ubližuje Wi-Fi router, bluetooth v nových autách alebo bežný smartphone, ktorý nosíte po vreckách.  Nový rekord po poslednej návšteve: 220.000 mikroWatt/m2 dával bežne zákazníkov smartphone aj niekoľko krát za minútu. Ak človek nosí toto po vreckách, udivilo by ma, ak by ostal zdravý. Vidieť to na tých ustavičných rečiach, ľudia hovoria stále, sú ako rádio, ich myslenie je týmito vlnami extrémne stimulované a mozog poškodzovaný. Hovoria a hovoria... Niektorí jedia a jedia... Iní pobehujú sem a tam, čistí konzumenti... v skutku, lepšie mi je samému ako v takejto spoločnosti. Iba málokto si ešte zachová niečo ľudské, málokto má v tomto extrémne prežiarenom prostredí normálnu myseľ. Je podľa mňa čoraz ťažšie fungovať v takomto prostredí. Niekedy to tu začína byť úplne neznesiteľné, počítam, že ja som len začiatok, ostatných niečo podobné ak sa rýchlo nezobudia, zrejme čaká neskôr. Tak som sa obrátil na kresťanskú organizáciu, ktorí mi vlastne napísali, že nemám na to myslieť. Napísal som im taký list, čo si o tom všetkom myslím:

 

Veď práve, Vy to beriete tak, že odovzdaj život Ježišovi a všetko bude ok.

Urobil som to, pred 10 rokmi, v naivite, že odteraz sa už nebudem musieť trápiť. Dá sa tak povedať, že s “ilúziou Ježiša”, ktorú mi vtĺkali do hlavy dôchodcovia a predstavitelia rôznych zborov som stratil a premárnil 10 rokov života! Samozrejme, chcem žiť Pravdu, chcem byť zajedno s Bohom, ako je Pán Ježiš! Ale mám ešte aj svoje pozemské túžby a priania a nikto ma neučil, ako by sa už nikdy viac neobjavili, úplné naplnenie Pánom Ježišom bolo u mňa tiež len dočasné, dokiaľ sa neobjavili túžby. Neviem ako žiť trvale v Jednote s Bohom.

Svet končí, cítil by som sa lepšie, ak by som tu niečo dokázal a takéto náboženstvo je odporná brzda! Neučilo ma: hej rýchlo sa postav na vlastné nohy, vydávaj energiu, postaraj sa najskôr o seba, mysli čisto a buď šťastný! Vôbec sa nekladie dôraz na čistotu myslenia, kresťan si myslí, že si môže myslieť čo chce! Abd-ru-shin hovorí jasne:

https://www.biblik.sk/news/ak-clovek-zmysla-zle-alebo-nizko-skodi-tak-nesmierne-sam-sebe/

Namiesto seba som sa staral celé roky o druhých a všetci na mňa serú! Nie, nečakal som odmenu od Boha, čakal som, že budem šťastný. A veru, svet ma robil šťastnejším ako náboženstvá, vrátane falošných kresťanských teórií ktoré sú snáď všetky jedna veľká lož, neaplikovateľné do praxe, zastaralé, neúplné a nedostatočné. (v. ešte mnohé vám mám čo povedať... Ján 16:12) Normálne sú veci vyložené až v Abd-ru-shinovi! Abd-ru-shin je pre mňa konečne niečo zrozumiteľné aplikovateľné do praxe. Miesto teórií Abd-ru-shin priamo hovorí, čo máme robiť, na rozdiel od mnohých duchovných učiteľov a kníh od rôznych farárov, kresťanov a všetkých “tzv. duchovných”, ktorí porodili desiatky kníh a okrem informácií svojho chápania sveta vlastne nič nepriniesli (Lazarev napríklad, všetko krásne, ale väčšinu z toho nikto nechápe, a pre človeka, ktorý nie je lekár alebo liečiteľ je to vlastne celé takmer úplne na nič)

Biblia, resp. povrchné výklady Biblie tzv. kresťanov ku šťastiu ani k múdrosti nevedú. Potom sa môžeme čudovať, prečo toľkí kresťania len trpia... Pretože ťažko môžeme povedať, že svet by človeka nerobil šťastným vôbec! Ďalšia lož je, že len duchovno človeka robí šťastným!

Keď som zarábal normálne peniaze, mal som veľa priateľov, možno boli kúpení, ale lepší ako žiadni!

Či sa týka toho elektromagnetického žiarenia, vo sne by ma nenapadlo, že by mi to mohlo niekedy škodiť! Po cvičení sungazingu sa pravdepodobne v mozgu u niektorých ľudí zväčí epifýza a to je príčinou citlivosti, jednoducho povedané, vytvoril som si oveľa lepší (no podľa mňa prirodzený) senzor. Hodnoty žiarenia v mestách sú nenormálne až extrémne! Podobne ako sú extrémne vyžarovania nových smartphonov a Wi-Fi! Trpí tým veľa ľudí, oni to ale nedávajú do súvislosti. Takto to ďalej nejde a musíme s tým niečo robiť, “Ježišovanie” nás nezachráni od prirozedných zákonitých vecí – skúste držať ruku v plameni a modliť sa! Vydržíte? Podobný plameň je pre mňa silné elektromagnetické žiarenie!

Moji kolegovia z IT priemyslu kapú na rakovinu, v podstate som dopadol lepšie... Oni to necítili, tak ako to bohužiaľ necíti väčšina ľudí a mnohí majú psychické choroby a zomierajú na rakovinu. Prečo asi? Pretože toto žiarenie aj fyzicky poškodzuje bunky, čo potvrdil aj náš fyzik, cit. fyzika nájdete v tomto článku:

https://www.biblik.sk/news/mobil-v-blizkosti-dietata-pouzivajte-so-zvysenou-opatrnostou/

V minulosti som býval oveľa viac v prostredí silného žiarenia, ja som tie zariadenia denne inštaloval! Možno aj tam je koreň... V kresťanských zboroch vediete ľudí tak, že to Ježiš všetko vyrieši a každá iná kniha okrem Biblie pre vás nič neznamená, pričom POSOLSTVO GRÁLU vedie človeka jasnou rečou! Ako dnešní kresťania odmietajú Abd-ru-shina, takisto by pod tlakom prúdu zabehnutých kresťanských náuk a dogiem odmietli Pána Ježiša!

Hovorím Vám, že to, čo učia kresťanské zbory je podvod a lož, niekto na to príde za 10 rokov, iní na to prídu za 20 ale Boh Vám nezaviaže šnúrky bez Vás! Neučíte ľudí čo majú robiť, vediete ich k totálnej pasivite, okrem viery nemáte žiadne riešenia, z Biblie príčiny nevyčítate, nič Vám Boh nepovie ako mal čisté rady napr. Achitofel. Tiež Achitofel neradil verte a všetko bude ok... Však? A málokto má takú vieru, že udrží prst v ohni a nepopáli sa. Teda Váš “živý Ježiš”, ktorého učíte, je v podstate mŕtvy! Je to smutné, ale myslím si, že mnohým by bolo lepšie bývalo bez takejto viery a preto toľkí kresťania končia alebo upadnú do pasivity a čakajú, že snáď nakoniec kôli tomu, že život pretrpeli im niekto dá nebo! A odpustenie? Áno, je možné získať plné odpustenie, Bohu sláva, ale nikoho následky karmy neminú, možno, to čo malo človeka zabiť alebo zmrzačiť iba prežije bez následkov a aj mnohí úprimní kresťania trpia a majú tie najsvinskejšie choroby, rakovinu a mnohé iné. Abd-ru-shin hovorí, že človeku nemôže byť odpustený ani prášok viny a aj to je pravda! Nechcem vám krivdiť, ale možno aj vy učíte, že každý kresťan by mal byť úplne zdravý, pričom ak žije v prostredí silného žiarenia, alebo je zlé potraviny alebo napr. pesticídmi kontaminovanú vodu, tak sa to u neho obvykle aj zákonite prejaví! A keď niekto ochorie, tak je to hneď démon, ktorého vyháňate, žiadne úvahy, žiadne videnie a počutie, iba myslenie si, že viete. Démoni sú niekedy objektívni, niektorí psych. pacienti sú posadnutí ale to má tiež svoje príčiny a obvykle to neodíde len nejakým vyháňaním... Ak by aj odišlo, ak ten človek zmýšľa rovnako, časom to bude najskôr také isté.

V kresťanských zboroch musia mať všetci rovnaký názor, žijú v kolektívnej bubline. Utvrdzujú sa o lži, že je to pravda, lebo v bubline majú všetci dookola rovnaký názor (niečo podobné, ako keď v TV začnú opakovať “pandémia, pandémia” a ľudia začnú ako kreténi nosiť rúška a trasú sa od strachu, pričom je to iba povera) Preto je celé náboženstvo častokrát na smiech a ľudia sa od náboženstiev odvracajú. Takmer nikto sa už nechce hlásiť k žiadnemu náboženstvu, aby nevyzeral ako idiot, ktorý verí trápnym dogmám. Boh musí byť zlučiteľný s praktickým normálnym životom a človek tie “tajomstvá” musí pochopiť. Lebo iba hlupáci a lenivci budú veriť bez pochopenia alebo precítenia. A nemožno veriť ani Biblii, pretože čo sa za pár desaťročí udialo s ekumenikým prekladom (viac tu: https://www.biblik.sk/news/nebezpecenstvo-ekumenickej-biblie/  tak to isté sa mohlo udiať aj s Bibliou – mnohé v Biblii môže byť pozmenené, pripísané a povymýšľané! Boží Zákon je tiež, že k počatiu treba muža a ženu a Biblia dnes tvrdí, že nie! Pričom na svätosti nič Pánovi Ježišovi neuberá, ak mal normálne pozemského otca a podľa Biblie – Kristus vzíde zo SEMENA Dávidovho! [Rimanom 1:3] Teda Pán Ježiš Kristus – Spasiteľ, je z rodu kráľov, priamou líniou... Ale učenie dnešných kresťanov a moslimov hovorí, akoby Boh nemohol mať normálnym prirodzeným spôsobom Syna – podľa nich v tom musí byť niečo nadpozemské, a prepáčte, tzv. nepoškvrnené počatie je vyslovene trápne! Ale pripúšťam, že u Boha je možné všetko a ak by sa to stalo tak, ako je napísané v Biblii, moju vieru v Pána Boha a v Pána Ježiša Krista by to nijak nenarušilo. Ale vierou v Pána Ježiša Krista automaticky neprijímam nadradenosť židov! A odmietam glorifikovať primitívny židovský kmeň, len preto, že väčšina kresťanských zborov učí, že máme velebiť satanistický štát Izrael, ktorý od svojho vzniku robí zlo a pácha očkovaciu genocídu na vlastnom národe! A tento primitívny kmeň sa naprieč Bibliou povyšuje nad ostatných, zrejme potomkovia tohto kmeňa dnes vládnu svetom... Biblia je 66 kníh, väčšina z nich je pripisovaná tým, ktorí Pána Ježiša zabili, a od nich pravdu nemôžete čakať a ja o týchto autoroch zásadne pochybujem! Autori Biblie sú ľudia a nie Boh, ani Biblia nie je svätá a neomylná, pričom sa svätou právom môže nazývať, pretože obsahuje sväté pravdy, ktoré hovorí Pán Ježiš! Je to smutný život ak sa s týmito pravdami človek neoboznámi, môže to byť inteligent, vedec, alebo miliardár, zrejme žil vnútorne dosť povrchne, ak niekoho tieto veci, z ktorých mnohé sú aj v Biblii nezaujímajú.

Myslím si, že človek, ktorý túži po Bohu, bude s radosťou skúmať všetky knihy a spisy, ktoré zaznamenávajú Slová Pána Ježiša a tých zvitkov, kníh a evanjelií je veľa, nie sú to len tie, ktoré sú zaznamenané v Biblii.

Za bludné učenie kresťanských zborov považujem tú pasivitu – odovzdaj život Ježišovi – a ďalej čo?

Nijak sa nevyučuje, že človek sa musí duchovne pohybovať, kresťania sú pasívni a leniví, sú tak vedení, že “Ježiš” všetko zariadi... (takto odovzdávajú moc nad sebou vedúcim predstaviteľom náboženstiev)

Náboženstvá vedú ľudí k úplnej pasivite náboženstvá sú nástrojom na ovládanie ľudí. Napríklad kresťania nechávajú svoje deti przniť vakcínami, aj keď vedia, že tie choroboplodné zárodky čo im pichajú sú pestované na tkanivách z potratených detí! (samotný princíp očkovania je zvrhlý, pretože ZDRAVÍ NEPOTREBUJÚ LEKÁRA, ALE CHORÍ! Matúš 9:12 a to je odpoveď na KAŽDÉ očkovanie! Ale dnešný tzv. kresťan odovzdáva svoju moc “vrchnostiam”, necháva do svojich detí a aj do seba pratať satanské vakcíny a nosí rúško a dusí sa, lebo v Biblii je písané, že sa vrchnosti má podriaďovať... (Rimanom 13) Ak sa to vykladá tak, ako to vykladajú dnešní predstavitelia náboženstiev, tak je to cesta do pekla! Vidíte, náboženstvá sú svinstvo, sú určené na ovládanie mysli. Nerobia človeka silným a slobodným, ale poddajným zlému a závislým. Pričom práve kresťania by mali povstať ako prví proti satanovi, ktorí tieto deštruktívne a nebezpečné nariadenia vydáva!

Krátko k tomu žiareniu ešte:

Jedného dňa som cca 4 minúty telefonoval ako obvykle a pre neznesiteľné bolesti hlavy som sa musel niekoľko dní liečiť. Takže to neprejde len tak, že nemysli na to! Akú radu by mi dal Achitofel? (2. Sam 15., 16., 17.) Ako tu mám takto žiť, keď prostredie v meste je kontaminované silným elektromagnetickým žiarením a tieto svine ešte stavajú nové antény a navyšujú frekvencie? (okrem toho, ešte rozsýpajú z lietadiel častice, aby účinky a následky boli lepšie – vyvoláva sa tu cielene globálna katastrofa https://www.biblik.sk/news/chemtrails-trencin-10-9-2019-12-9-2019/      Myslíte si, že vás to nezasiahne? Viete kde sme? Kde je nejaká silná opozícia voči deštrukcii, páchanej bláznovou vládou a vlastne celou touto satanokraciou, ktorá tu propaguje extrémne zvrhlosti už dlho? Tomu sa kto chce podriaďovať? Chcete chodiť s náhubkami na xichte a dúhovými vlajočkami po ulici a prirodzené ľudské práva podmieňovať nejakými satanskými špinavými testami a vakcínami, ktoré oboje – aj testy aj vakcíny sú potenciálnym zdrojom nákazy? A chcete ďalej ignorovať kritickú situáciu EM žiarenia, ktorá je podľa oficiálnych zdrojov príčinou depresií, bolestí hlavy a dokonca aj leukémie? Rakovina, psychické choroby, zmeny nálady a vnímania, zápalové a reumatické bolesti svalov a kĺbov – tým častokrát trpia ľudia, ktorým postavia mobilnú záklaňovú stanicu v blízkosti domu, je možné že celkový vplyv na imunitu môže byť taký, že by sa novými EM poliami dala manažovať “tzv. pandémia”, zaujímavé inžinier Eric Dollard:

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

A o EM žiarení ako o príčine Španielskej chrípky a tzv. vírusových ochorení krátko hovorí Dr. Thomas Cowan:

https://www.biblik.sk/news/dr-cowan-virusy-nie-su-pricinou-nicoho-nove-ochorenia-suvisia-s-novym-elektromagnetickym-polom-pouzivanie-mobilu-je-nezlucitelne-so-zdravim/

Čo chce Boh? Podľa učenia cirkví a kresťanov nechať to tak a podriadiť sa? Čo budeme ďalej robiť?

Čo ďalej?

Vlastne tým, že píšeme články, že očkovanie je to najväčšie svinstvo (čo práve konečne vychádza napovrch), že ľudí roky varujeme pred vakcínami, že píšeme o chemtrails a žiadame vyšetrovanie, že upozorňujeme na katastrofálnu situáciu zamorenia miest elektromagnetickým žiarením, tým sa snažíme pomôcť aj sami sebe vôbec dnes, ak niekto takéto veci píše, riskuje život!

Za pravdu som ochotný aj zomrieť a Abd-ru-shin je zvestovateľ Pravdy ako Pán Ježiš Kristus!

Ďakujem.

 

Miroslav Raninec, Biblik.sk, tel. 032 /240 00 65

www.biblik.sk

www.biblik.sk/clanky

 

(mail odoslaný 31.5.2021 11:11)