MARI SWARUU: PRESTAŇTE PIŤ ALKOHOL (+Poznámka Biblik: NEBOJME SA TABAKU, ALKOHOLU A DROG, BOJME SA SAMÝCH SEBA / MARI SWARUU: STOP DRINKING ALCOHOL (SK, ENG)

08.03.2024 10:24

biblik.sk/clanky

MARI SWARUU: PRESTAŇTE PIŤ ALKOHOL (+Poznámka Biblik: NEBOJME SA TABAKU, ALKOHOLU A DROG, BOJME SA SAMÝCH SEBA / MARI SWARUU: STOP DRINKING ALCOHOL

"Boj proti alkoholu sa nikomu nepodarilo vyhrať, niektorí veria, že na východe sa podarilo remízovať" "Niektorí veria, že víno aj silu dáva, lebo sa keď stretávajú pri demižóne, dvíhajú ho stále ľahšie :-) "Žena sa raz sťažovala doktorovi, že vždy keď si dá pohárik, musí sa s niekým vyspať. A doktor otvorí skrinku, naleje a hovorí: Povedzte mi o tom viac!"

-          -

cz - česky: MARI SWARUU: PRESTAŇTE PIŤ ALKOHOL
https://www.youtube.com/watch?v=Uwfk5rHj92c

English: https://swaruu.org/transcripts/stop-drinking-alcohol-english

Poznámka Biblik: slová ťažkého alkoholika, ktorý si prepil ľadviny: "Nechápem, jak môže niekto nepiť!" To je zaujímavé, on bol odstrašujúcim príkladom, ale zastával si svoju drogu a svoj zvierací sklon podobne ako huliči, z ktorých väčšina príde o všetko! Je to presne ako v tej pesničke: "I lost my kids and wife, because I got high, sleeping on the sidewalk, selling dope - because i got high!" Prišiel o všetko, lebo bol sfajčený! Podobné je to aj s alkoholikmi. Inžinieri, lekári, vedci - navonok len trochu načervenalí v tvári alebo podivne suchej pleti, a doma smetisko a prázdne fľaše od alkoholu!

Alkohol je vhodný ako liek na rozpustenie bylín a liečivých koreňov alebo korenín, môže sa užívať po lyžiciach, ale málokto tomu neprepadne a nebude mať túžbu sa spíjať! Sú ľudia, ktorí môžu aj fajčiť a piť, iné je ak si dá dôchodca fajočku alebo dôchodkyňa občas za pohárik - toto nie sú žiadni pijani ani žiadni tuhí fajčiari a tabak a alkohol môžu i prospievať. Sám o sebe, podobne, ako zbrane, ani tabak ani alkohol nie sú zlé a môžu mať veľmi pozitívne účinky ak človek dosiahol úrovne, že ich vždy užíva s mierou. Dokonca, z hľadiska sústredivosti pre schopné médiá sa používajú malé dávky drog alebo alkoholu. V nízkych dávkach môže pomôcť prehĺbiť spojenie, vo vysokých dávkach sa deje presný opak - odpojenie. Toľko k alkoholu, a o pozitívnych účinkoch nikotínu ste už určite počuli. Ide však o to, aby surovina - tabak bol čo najmenej spracovaný - kvalitné cigary, kvalitný bio tabak, ošetrovaný iba vodou, možno vhodné vyhýbať sa vdychovaniu dymu do pľúc, ale ani kvalitná cigareta raz za čas neuškodí! Nebojme sa alkoholu, tabaku a drog, bojme sa samých seba! Nie tie veci sú zlé, ale sklony človeka, ktorý sa v nich utápa alebo ich zneužíva na dosiahnutie chvíľkových pôžitkov. Nakoniec, známa formulácia "zneužívanie omamných látok", je kompletne správna, pretože liečivé, bolesť tlmiace a tisiícoraké ďalšie liečivé účinky napr. konope, ak ju ľudia húlia len tak, je hriech - je to zneužívanie posvätných síl vložených do ináč božskej rastliny, ktorou je aj konopa aj tabak. Že tieto rastliny sú sami o sebe sväté, by mal mať každý na pamäti a tak sa k výrobkom z nich aj chovať.

Súvisiace články / related articles:

GENERÁL KONSTANTIN PAVLOVIČ PETROV: AKO MÔŽE KAŽDÝ ČLOVEK KOMUNIKOVAŤ PRIAMO SO STVORITEĽOM
https://www.biblik.sk/news/general-konstantin-pavlovic-petrov-ako-moze-kazdy-clovek-komunikovat-priamo-so-stvoritelom/

V.A. JEFIMOV O BOHU
https://www.biblik.sk/news/v-a-jefimov-o-bohu/

V.A. JEFIMOV - O ALKOHOLE (RUS, CZ + tit.)
https://www.biblik.sk/news/v-a-jefimov-o-alkohole-rus-cz/

MUDr. DAVID FREJ: HORČÍK - DÔLEŽITÝ MINERÁL, KTORÉHO MAJÚ ĽUDIA NEDOSTATOK (+ÚČINNÉ FORMY HORČÍKA A KOMBINÁCIE
https://www.biblik.sk/news/mudr-david-frej-horcik-dolezity-mineral-ktoreho-maju-ludia-nedostatok-ucinne-formy-horcika-a-kombinacie-e/

Lukáš Bohuslav - Trestná činnost související se zneužíváním návykových látek - Diplomová práca:
https://dspace.cuni.cz/bitstream/handle/20.500.11956/23753/DPTX_2008_2_11220_HS9999_35034_0_75670.pdf?sequence=1

V.A. JEFIMOV - KEĎ OTROK PRESTANE BYŤ OTROKOM (RUS, SK tit.)
https://www.biblik.sk/news/v-a-jefimov-ked-otrok-prestane-byt-otrokom-rus-sk-tit/

V.A. JEFIMOV: MOJE DETI NIKDY NEVYPILI ANI KVAPKU ALKOHOLU /V.A. JEFIMOV: MY CHILDREN NEVER DRANK A DROP OF ALCOHOL (SK, RU, ENG subs)
https://www.biblik.sk/news/v-a-jefimov-moje-deti-nikdy-nevypili-ani-kvapku-alkoholu/

V.A JEFIMOV: FENOMÉN STALINA (RUS+SK tit)
https://www.biblik.sk/news/v-a-jefimov-fenomen-stalina/

 biblik.sk/clanky

b i b l i k . s k / c l a n k y

Prosíme vás, podporujte boj za slobodu, podporujte protisatanský a protifašistický odboj / Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 

PFIZER SMILE / ÚSMEV OD FIRMY PFIZER (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: Poznámka Biblik: Všetky vakcíny sú jed a očkovanie je podvod a zločin! / All vaccines are poison and vaccination is a fraud and a crime! (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/pfizer-smile-usmev-od-firmy-pfizer/