MILAN CALÁBEK: AKTUÁLNE INFORMÁCIE O KORONAVÍRUSE (+POZNÁMKA BIBLIK) AKUTALIZÁCIA 1x (VŠETKY INFORMÁCIE NA BIBLIK:SK O KORONAVÍRUSE BY MALI ŠTUDOVAŤ AJ PACIENTI S RAKOVINOU)

22.03.2020 22:11

Milan Calábek: Je to supervirus s jakým jsme se ještě nesetkali – to uvidíme za chviličku

https://www.youtube.com/watch?v=Ueo26ezz5i8

- KVALITNÝ DRASLÍK ZOŽENIETE TU, MIEŠAŤ S ČISTOU KVALITNOU MORSKOU SOĽOU BEZ PRÍSAD V POMERE 50:50 (viac tu)

stránky Milana Calábka:

https://www.mandala-praha.cz/

Poznámka Biblik: Prosím vás nižšie uvedený text sú iba moje subjektívne pozorovania, všímajte si aj vy veci a pozorujte

V súvislosti s chemtrails sme dávno predtým, než sa o nejakom koronavíruse vôbec chyrovalo, napísali: "všetci to máme v tele, teraz to stačí iba aktivovať" Cítil som skrátka, že niečo máme tele, zvlášť v nose a v pľúcach, niečo, čo nám pôsobí zápal, to je všetko. Pri pôstoch som si všimol, že to ustupuje, potom, keď som začal jesť, som cítil, ako sa to aktivuje (nosná sliznica ako prvá, ale aj hrdlo). Okrem toho som si všimol, že väčšina ľudí má akési bodky na hrdle, normálne som poprosil návštevy, že niečo skúmam, či sa im môžem pozrieť s takým poriadne silným svetlom do hrdla - väčšina súhlasila. Našiel som u mnohých akési červené akoby krvavé bodky, ktoré by tam podľa mňa vôbec nemali byť! Lenže ich to nebolí. Ale mňa to po niekoľkodňovom pôste veľmi na hrdle bolelo, začalo to už pri prvom jedle (!) tak, že sa ani nedalo prehĺtať a bodky boli oveľa výraznejšie. Keď som sa najedol, začalo to bolieť aj v nose, akoby sa to nejak strašne rýchlo razom zobúdzalo, zdalo sa mi, že to okamžite reaguje na ryžu, ktorú som jedol a nie je to tou ryžou, robia o aj iné potraviny, ale ryža (sacharid) to urýchľuje, napr. ryža to podľa mňa živí viac ako dusená zelenina. (Ale ide o to, že za to môže aj pramenitá voda, resp. nejaká zložka, minerál v tej vode - osmóza ani filtrovaná voda to nedokáže tak dobre priživiť, ináč určitý typ vody to živí  keď ju pijete, pochybujem že je to nejaká alergia na vodu! Teda po pôste mám odvtedy radšej dusenú domácu mrkvu ako ryžu a vodu zo studničiek som vymenil za filtrovanú, na varenie všetkého iného okrem čaju mám najradšej osmózu. Na bežné pitie osmóza nič moc, ani normálny čaj sa z nej nedá uvariť - nič sa tam nevylúhuje skoro, ale keď čokoľvek varíte z osmózy je to podľa mňa chutnejšie, aj polievky, aj kaše - všetko je z osmózy lepšie. Voda z vodovou aj uhlíkom filtrovaná má akúsi pachuť a stále je to samé vápno, u nás v TN také niečo ťažko môže byť vhodné na pitie, zrejme sa tam pridáva chlórové vápno - ten chlór uhlíkový filter odfiltruje, vápno už filtruje vaše telo a také množstvo vápna ťažko môže byť zdravé. Ale odkedy sa v TN zmenil vlastník, voda tu chemicky páchne. Je zločin, že do vody sa môže niečo pridávať - mali by ju upravovať tak ako vo vyspelých krajinách - ozonifikáciou alebo filtráciou. Na pitie občas mám rád osmózu, s troškou himalájskej soli - ináč je človek po osmóze furt smädný. Co sa týka vody z vodovodu - neverím tej vode, keď tak slabučký čaj a prevariť bez pokrievky)

Išiel som so svojim zistením nejakým maličkých červených bodiek ktoré sa živia cukrami k lekárovi - urobil odbery a do karty napísal: "aj objektívne". Ja čo nejem lepok, stačilo na to, aby mal lekár dôkaz najesť sa poriadne chleba a všimol som si malilinké červené bodky aj na tele, ktoré by si väčšina z vás ani nikdy nevšimla - vy si to skôr môžete všimnúť v hrdle, aj to pod silným svetlom, nemali to podľa môjho pozorovania všetci ľudia ale dobrých 50% áno (a to som skúmal cca iba max. 10 jedincov a určite vysoké dávky prírodného vit. C to spravia na takmer bezpríznakové - to mám vyskúšané). Išiel som k lekárovi s tým, že sa mi niečo nezdá a o v podstate ten lekár do karty napísal: "aj objektívne" t.j. že áno, niečo tam skutočne je, keď sa ten chalan poriadne naje chleba, môžem tu na ňom pozorovať niečo ako malilinké červené bodky, ktoré by som si ináč najskôr nikdy nevšimol a pokladal by som ich za normálne! Nič viac, po ničom sa viac nepátralo! Všetky výsledky krvi boli ok, lebo sa hľadá iba nejaká štandarná vec, testy sú robené na určité konkrétne veci, teda ak by ste mali niečo nové, neodhalia to, na čo som upozornil, ale v podstate moje zdravie vojenského lekára príliš nezaujímalo, alebo nevedel, čo má robiť.

Napísal som, teraz by stačilo to, čo sme v chemtrails roky dýchali iba niečím aktivovať a mohlo by byť po nás. Predstavte si dvojzložkovú biologickú zbraň: všetkých posypete nejakými časticami, ktoré nejako vyradia imunitu a poškodia pľúca a srdce, čo bárium spĺňa (BaFeSO4 - potvrdená zlúčenina chemtrails google "Kristen Meghan chemtrails"). A potom v určitých lokalitách začnete sypať z lietadiel ďalšiu zložku-aktivátor, alebo to normálne vypustíte na zemi. Ja sa však obávam, že zvlášť teraz sa môže zlúčenia chemtrails pozmeniť tak, že vírus (resp. poškodenie srdca a pľúc ako následok dlhodobého rozprašovania chemtrails) sa rozšíri masovo. Lebo v od r. 2019 sa posýpanie zintenzívnilo bežne aj na 2-3 nálety za deň! Teoreticky ani by nemuseli nič meniť, stačilo iba zvýšiť koncentráciu jedovatých častíc, čo v r. 2019 prebehlo a trvá to dodnes. Ak ste si všimli v piatok, čo padalo z oblohy, čo je na plotoch, na rastlinách - tie vlákna sú umelé, sypú ich z lietadiel, pristávajú nám na xichte a mám plné právo predpokladať, že obsahujú vírusy, čo je veľmi pravdepodobné z týchto dôvodov - video tu

Čo z toho vyplýva? že teraz je ideálny čas na pôsty a modlitby, aspoň raz za týždeň si dať taký očistný deň. (aj klystír je fajn vec a ešte aj toto) Z hľadiska stravy je prospešné minimum lepku, alebo úplne vylúčiť lepok a cukor. To, čo so mnou teraz spravila dávka cukru z vynikajúcej pochúťky SLOWTELLA bolo by som povedal v porovnaní s iným obdobím neobvyklé (obvykle to ide tak rýchle von ako dnu, ale tentokrát to neposlúžilo ako preháňadlo, ale bolo mi zle ináč ako telesne, asi dva dni po tom som ťažko pykal za svoju pažravosť) Tú Slowtellu ak človek nezje naraz, tak na  dvakrát :-) kupujte si radšej menšie balenia :-) Ja už si to len tak ľahko nekúpim, na cukor som neni zvyknutý, či je to trstinový, kokosový, to je jedno, cukor je silno koncentrovaná látka, ktorá skrátka nie je prirodzená.

Ak chcete prežiť, je dobré vyhnúť sa sladeným nápojom a napchávaniu sa sladkosťami - obvykle obsahujú aj jed  glukózo-fruktózový sirup    (pozri článok GLOBÁLNE ZLOČINY, bod 3 tu) A určite je vhodné mať aspoň v zimnom období nejaký doplnok, napr. prírodný vitamín C. A netreba zabúdať na šport - aktivita, pohyb, kyslík a zvýšené prúdenie krvi je to, čo patogény nemajú v láske. Vlastne všetko je to o tom, akú fyzickú a duchovnú imunitu ste si vybudovali. Hovorili sme vám, že je dobre sa pripraviť na ťažšie podmienky (otužovanie, pôsty, kondícia) Stavať to na poslednú chvíľu môže byť ťažšie, ale treba sa modliť, jesť dobré a jednoduché jedlo, myslieť čisto a pracovať na sebe, k čomu sa vám teraz konečne dáva príležitosť.

 

AKTUALIZÁCIA 1: k aktuálnej téme má reláciu aj slovenský sofiológ Dr. EMIL PÁLEŠ! Ďakujeme Dr. Pálešovi, tímu Sophia, rádiu slobodnyvysielac.sk a prajeme vám príjemné počúvanie:

https://slobodnyvysielac.sk/relacie/ariadnina-nit/