NEPOKOJE V LONDÝNE (AKTUALIZÁCIA 1)

14.06.2020 18:30

Server hlavnespravy.sk v článku tu hovorí o strete krajnej pravice s protestujúcimi proti rasizmu. Vyzerá to však, že niekto chce použiť utečencov na zámerné vyvolanie nepokojov, aby sa fašistická diktatúra národných vlád ovládaných globálnym prediktorom mohla predlžovať a stupňovať. Rôznymi pandémiami a neutíchajúcimi protestami či už (médiami zinscenovanými alebo skutočnými) vzniká potreba nastoliť poriadok - Nový svetový poriadok, kde všetko bude kontrolované z jedného centra. Už aj je, keď sa do Európy rojili utečenci a vlády európskych štátov sa len prizerali, kto to riadil? Ešte nás politici presviedčali (Lajčák), že migrantov tu potrebujeme! S utečencami mal niekto plán, chcú ich použiť v Európe na vyvolanie nepokojov? Rasizmus, homofóbia, koronavírus - tí, čo potrebujú viesť vojnu, platia čierne papule aby utláčali bielych, rôzne polonahé homokreatúry provokujú ľudí po uliciach a chcú legalizovať zvrhlosti, a pod zámienkou pandémie, ktorá v skutočnosti neexistovala, sa vytvárali podmienky na uvrhnutie sveta do chaosu. Všetko to vyzerá, že niekto chce vyvolať chaos za každú cenu, aby na troskách národných štátov oslabených umelo vyvolanými problémami mohol zaviesť Ein Volk, Ein reich, ein Fuhrer. Matovič im v tom pomáha! Ako by táto vláda riešila skutočné problémy? Nechali by utečencov kľudne rabovať a potom by nám sľúbili pomoc? Lebo niečo veľmi podobné Matovičovci robili pri podvode s koronavírusom - nechali zavrieť obchody a povedali, že nám budú pomáhať! Zámerom bolo niečo iné, pripravuje sa pôda pre svetovládu, jednu svetovú menu a v rámci boja proti terorizmu sa bude javiť ako potrebné čipovanie ľudí. Aj 9/11 sa každé fašistické opatrenie zvalilo na boj proti terorizmu, teraz je skutočný terorizmus živený importom a povstávaním utečencov, takzvaných homosexuálov a bojovníkov proti rasizmu:

https://www.youtube.com/watch?v=nAoBiO9yzdg

možno ak by sa u nás dialo to, čo v tom videu, alebo by sa tu začalo rabovať, Matovič by mal čas dať urobiť anketu. Takéhoto neschopného človeka necháva niekto rozhodovať! Samozrejme spoluvinu majú na tom aj jeho koaliční partneri, a každý, kto s ním paktuje, ak by im na Slovákoch záležalo, od tototo indivídua by sa mali kôli bezpečnosti dištancovať:

https://www.biblik.sk/obrazky/#igor-hitler-jpg1

 

AKTUALIZÁCIA 1: "Londýnsky starosta si tak isto v meste praje viac diverzity, viac pamätníkov a sôch ktoré by reprezentovali čierne a ázijské komunity či LGBTI ľudí. Prečo sa, paradoxne, teda potom musí socha Inda Mahátmu Gándhího skrývať v škatuli, starosta nevysvetlil." píše server hlavnespravy tu

Takto vyzerá londýnsky starosta, niečím sa mi podobá na Mr.Beana:

- je to čierna papula, vyslovená provokácia Angličanov, robia si z nich srandu. Vidíte ako sa vyhrávajú voľby na Slovensku - samý podvod! (čl. tu a tu, a ešte tu, tu a tu) S najväčšou pravdepodobnosťou je londýnsky starosta dosadený gašparko, podobne ako Matovič s Čaputovou! Ak je toto londýnsky starosta, to je ako keby niekto dosadil na starostu žida alebo cigáňa. Toto nikdy nebude anglický starosta. Čo by mali protestovať Angličania, protestujú tieto "menšiny", ktoré boli do Anglicka importované a začínajú vyvolávať nepokoje. LGBTI je provokácia, čierni páchajú rasizmus na belochoch, je to rovnako umelo živené ako podvod s koronavírusom.