VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 1.časť

16.01.2020 17:35

"A tu je tá myšlienka: Je zaujímavé sledovať dianie v tejto spoločnosti. Je to tak? Že jedni majú pocit či veria, že sú viac ako tí druhí s tým čo prinášajú. Zástancovia jednej strany nedajú na ňu dopustiť a doberajú si primitívne druhú. To je v poriadku, no keď to isté robí druhá strana proti ním, už je zle. A keď sa zapojí tretia, štvrtá, piata... Svedčí to o úbohosti všetkých čo sa zúčastňujú na takom primitívnom konaní. Vyzerá to tak, že voliči viacerých strán sú jednoduchí ľudia, keď takéto konanie na nich zaberá. Pritom sú všetci rovnakí v tom ako sa správajú. Voda tečie z hora dole. To je nemenné. Nech si každá strana hovorí čo chce a že zabezpečia že voda potečie opačne. Systém platí pre každého a je nemenný. Jednotlivé strany môžu jedine pozmeniť tok rieky, ktorá aj tak po nejakej vzdialenosti pôjde v pôvodnom koryte a vleje sa do mora. Je jedno kto z týchto ľudí tam bude. Budú mať len dočasný dosah na veci a postupne sa veci uberú aj tak ako je to potrebné pre fungovanie ako také. Asi najvhodnejšie by bolo aby sa naučili ľudia spolupracovať. Každá strana by mala mať taký percentuálny úspech aby nebolo možné fungovať bez nej. Lebo každá zastupuje časť spoločnosti. Aby boli konečne donútení ľudia spolupracovať. Tí ktorí nie sú toho schopní, nemajú čo rozhodovať. Vyhlásenia že nikdy nebudeme spolupracovať s tými či tamtými, dávajú odkaz že toto nie sú ľudia vhodní aby pôsobili v prospech spoločnosti ale pre seba. Politici sú len odrazom nás, spoločnosti. Keď je pokazená spoločnosť z ktorej pochádzajú, tak sú aj oni pokazení. Hmm, kam to povedie?"

Patrik Fabian

 

Poznámka Biblik: zdá sa, že každý človek, ktorý aspoň trochu premýšľa, intuitívne chápe, že pokiaľ nepríde k vnútornej zmene človeka, nakoniec ani sebalepšia vláda situáciu nezmení. (umelo prehradená rieka aj tak po nejakej vzdialenosti potečie v pôvodnom koryte - to je presne to, že vonkajšie kroky bez vnútornej zmeny, morálneho zušľachťovania a nakoniec duchovného znovuzrodenia sú všetky iba dočasné, nech by boli akokoľvek dobre myslené, napr. staré príslovie z čias VOSR: "Chceli sme to urobiť čo najlepšie, ale dopadlo to ako vždy." Zásadne sa situácia môže zmeniť iba tak, ak sa zásadne zmení človek. Pre vývoj planéty sme k tomu aj nútení, kresťania a duchovne žijúci ľudia si uvedomujú, že bez rešpektovania Božích morálnych požiadaviek nebudú môcť vôbec prežiť. Nech je to akokoľvek ťažské, musíme vyvinúť maximálne úsilie a s Božou Pomocou prekonať všetky prekážky, aby sme po tejto Zemi ešte vôbec mohli chodiť. A chodiť Duchom sa každému musí stať zvyk, to chce takú zmenu, že človek získa úplne nový charakter (Gal 5:16 nasl.)

Nesúhlasíme však s Fabianovim tvrdením, že je jedno, kto bude vo vláde. Nie je jedno, kto je prezident, nie je jedno, kto je vo vláde a záleží aj na každom jednom poslancovi a samozrejme aj na každom jednom voličovi! Chýba však kontrolný mechanizmus volieb. Martin Daňo dokázal, že odvoliť sa dá aj dvakrát dokonca aj viackrát, teda pokiaľ chýba nejaká evidencia napr. pomocou rodného čísla, voľby sú ľahko manipulovateľné. Bohužiaľ, v súčasnom systéme podľa mňa ani nie je možné zabezpečiť aby jeden človek nemohol ísť voliť dvakrát, v zločinom prešpikovanom systéme klamú všetci, ktorí z neho profitujú! Nikto nekontroloval, či Martin Daňo alebo dvestopäťdesiattisíc Martinov Daňov nebolo voliť dvakrát!!! Ani každú chvíľu nepotrebujeme inú vládu, stačí aby oddane pracovali pre Boha, pre Slovensko a pre Slovákov, načo je tá šaškáreň s voľbami? Ak by nepracovali dobre, mali by sme ich mať právo odvolať, ale ináč načo by mali byť voľby? Sa čudujete, že toľkí nechodia voliť vôbec? Ale zato máme voličské preukazy, možnosti voliť zo zahraničia, z domu cez mobilné urny, ale v čele štátu furt stoja typy s úrovňou Ladislava Meliška!

Súvisiace články / related articles:

MANIPULÁCIA PREZIDENTSKÝCH VOLIEB

https://www.biblik.sk/news/manipulacia-prezidentskych-volieb/

ZAUJÍMAVÉ KOMENTÁRE Z DISKUSIÍ

https://www.biblik.sk/news/zaujimave-komentare-z-diskusii/

STOPWORLDCONTROL.COM: DETAILY VOLEBNÝCH PODVODOV / STOPWORLDCONTROL.COM: MANIPULATIONS OF ELECTIONS IN DETAILS (SK, CZ, ENG) +Poznámka Biblik /+ Note Biblik (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/stopworldcontrol-com-detaily-volebnych-podvodov-stopworldcontrol-com-manipulations-of-elections-in-details/

11 MINÚT K VOĽBÁM - NÁZOR OBČANA NA VOĽBY
https://www.biblik.sk/news/11-minut-k-volbam-nazor-obcana-na-volby/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 1.časť
https://www.biblik.sk/news/volby/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 2.časť.
https://www.biblik.sk/news/volby-a-este-nieco-aj-o-eid-a-kontrole-myslienok-2-cast/

VOĽBY (a ešte niečo aj o eID a kontrole myšlienok) 3.časť.

https://www.biblik.sk/news/volby-a-este-nieco-aj-o-eid-a-o-kontrole-myslienok-3-cast/

ANASTASIA O DEMOKRACII

https://www.biblik.sk/news/anastasia-o-demokracii/

VOĽBY V USA: ĽUDIA HOVORIA O VOLEBNÝCH PODVODOCH / US ELECTIONS: PEOPLE SPEAK HOW VOTES ARE BEING CANCELLED (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/volby-v-usa-ludia-hovoria-o-volebnych-podvodoch-us-elections-people-speak-how-votes-are-being-cancelled/

VOLEBNÉ PODVODY? NIČ NOVÉ!

https://www.biblik.sk/news/volebne-podvody-nic-nove/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 

 



 



 




 



 

 

ĎALŠÍ VÁŽNY PRÍPAD POŠKODENIA ZDRAVIA PO TESTOVANÍ (+Poznámka Biblik: AK ĽUDIA BEZHLAVO REŠPEKTOVALI PRÍKAZY NADRIADENÝCH - ČERNOBYĽ - ZAMORILI CELÝ SVET A SPÔSOBILI OBROVSKÚ HAVÁRIU)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/dalsi-vazny-pripad-poskodenia-zdravia-po-testovani/