O2 avizuje, že jeho 5G je dostupné pre "takmer štvrtinu ľudí" (+Poznámka Biblik: návrh bezpečnostných opatrení) (+Poznámka Biblik: NEBEZPEČNÉ LOKALITY V TRENČÍNE PODĽA NAŠICH MERANÍ, NÁŠHO VYŠETROVANIA I HLÁSENÍ OD ĽUDÍ. UVEDOMELÍ ĽUDIA VYSIELAČE NIČIA

28.06.2022 23:01

O2 avizuje, že jeho 5G je dostupné pre "takmer štvrtinu ľudí" (+Poznámka Biblik: návrh bezpečnostných opatrení) (+Poznámka Biblik: NEBEZPEČNÉ LOKALITY V TRENČÍNE PODĽA NAŠICH MERANÍ, NÁŠHO VYŠETROVANIA I HLÁSENÍ OD ĽUDÍ. UVEDOMELÍ ĽUDIA VYSIELAČE NIČIA

-   -   -

dsl.sk

"Mobilný operátor O2 dnes oznámil rozšírenie pokrytia jeho 5G siete a tá je podľa operátora dostupná pre "takmer štvrtinu ľudí" na Slovensku." Viac tu: https://www.dsl.sk/article.php?article=26270

TOP KOMENTY dsl.sk:

"Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV. V tejto knihe podávam prehľad vedeckých poznatkov o širokom spektre biologických účinkov spojených s expozíciou EM poliam. Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli, ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny." "WHO oficiálne považuje EM pole - vrátane bežného poľa sieťového kmitočtu a poľa vysokofrekvečného kmitočtu (rádiového) - za možnú príčinu rozvoja vývoja rakoviny." Dr. Martin Blank, cit. z knihy DOBA JEDOVÁ 7 - ELEKTROSMOG" (pozn. red. kľúčové citáty z knihy Dr. Martin Blank - DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG tu )

"tu si na IT fóre.. tu toto všetko každý veľmi dobre vie a buď sa tvári, že mu to nevadí, alebo mu to je naozaj jedno.."
     
"Čo vedia, keď sú plné ulice analfabetov, čo si prikladajú mobily k hlave? A ďalší analfabeti nosia bluetooth slúchadlá. Za normálnych okolností by na ZŠ mali vyučovať, že mobil sa k hlave nedáva, že na mobile existuje aj reproduktor a kto chce slúchadlá, existujú aj slúchadlá so vzduchovými trubicami, lebo mať kovové drôty na sebe to tiež nie je v poriadku! (aj niektoré podprsenky (zrejme naschvál) majú ešte kovové súčasti. To by mať v dnešnej dobe určite nemali, aj kovové okuliare sú vlastne anténa) A to niektorí zaostalí rodičia kúpia decku aj smart hodinky, nech si to decko užije! Nemalo by sa čakať, ale uvedomelí ľudia vypínať mobily (letový režim) v škole, v MHD atď."

Poznámka Biblik: škodia mobily, mobilné antény a škodia aj netienené el. káble! Mobily ďalej od hlavy, to je úplný základ (!)

Zariadenia s el. káblami, ktoré nepoužívate, vypnúť zo zásuvky, alebo vypínateľnú zásuvku. Alebo blízko pri týchto zariadeniach nesedieť! Postele ďalej od káblov a ďalej od el. zásuviek, vhodné použiť i plastové krytky do zásuviek.

Zaujímavý návrh preventívnych opatrení je vypínanie mobilov (letový režim) na verejných zhromaždeniach, v škole počas vyučovania, v MHD. Myslím si, že v školách by nemalo byť žiadne Wi-Fi a žiaci by mali počas vyučovania z bezpečnostných dôvodov vypínať mobily! (príp. letový režim) Je obrovský rozdiel mať okolo seba 30 mobilov. Takisto je rozdiel vo vyžarovaní mobilu v rýchlo idúcom vlaku, v autobuse atď. Ľudia, ktorí chcú, môžu veľa urobiť.

A vôbec by som sa nečudoval, ak by ľudia, ktorí majú v blízkosti mobilné antény, začali tieto antény likvidovať. Nie je normálne, aby tieto antény boli po budovách, kde v tesnej blízkosti chodia alebo bývajú ľudia!

Je to nelegálny experiment - postavili antény, navyšujú frekvencie a len sa čaká, ako to dopadne, pričom následky môžu byť u mnohých ľudí fatálne, nikdy v histórii ľudia bežne nebývali ani sa neprechádzali okolo takýchto silných vysokofrekvenčných žiaričov! Iba chorý mozog mohol schváliť normy, kde sa takéto silné antény dávajú uprostred sídlisk! My sme namerali viac ako 500.000 μW/m2 na dvoch miestach v našom meste (TN), kde chodia ľudia, považujeme rozmiestnenie takýchto antén takto blízko ľudí za pokus o vraždu! Podávali sme oznámenie na MD, článok tu. Odpoveď je, že MD nesledujú skutočné hodnoty, pochopil som to tak, že oni sa zaoberajú, či anténa spĺňa tie vražedné normy, o ktorých si môžete urobiť predstavu aj tu.

-    -    -

NEBEZPEČNÉ LOKALITY V TRENČÍNE PODĽA NAŠICH MERANÍ, NÁŠHO VYŠETROVANIA I HLÁSENÍ OD ĽUDÍ:

Nebezpečné lokality v Trenčíne:

1.) okolie Soblahovská 19, 21, 23 - lepšie nezdržiavať sa na mieste, státie na mieste považujeme v blízkosti antén pražiacich na ľudí viac ako 500.000 μW/m2 za zdravie a život ohrozujúce (rozsah meraného pásma je do 8GHz, skutočné hodnoty môžu byť ešte oveľa vyššie)

2.) okolie ZOC MAX - prvý vchod pri ceste by bolo možno lepšie nepoužívať a určite tam nestáť na mieste. Namerané hodnoty i pri 1. vchode do ZOC MAX (vchod blízko pri ceste) prevyšovali 500.000μW/m2, subj. nie však žiarenie nie je tak silné ako lokalita č. 1.), avšak podľa meraní veľmi nebezpečné.

3.) najnebezpečnejšia lokalita je podľa nás okolie TESCO/LAUGARICIO - aj vodiči použiť radšej inú cestu, ostatní odporúčame úplne sa vyhýbať tejto lokalite! Určite túto lokalitu je lepšie obísť oblúkom, žiarenie je subj. extrémne silné, i keď namerané hodnoty v pásme do 8GHz to nepotvrdzujú. Na náhle problémy s orientáciou a s koherentnosťou myslenia sa v tejto sťažujú dokonca i vodiči prechádzajúci okolo, ktorí ináč bežne nie sú na elektrosmog citliví. Subj. pocit v tejto lokalite je najhorší zo všetkých, preto odporúčame všetkým vrátane vodičov i zamestnancov túto lokalitu vyškrtnúť zo zoznamu. Osobne si myslím, že okolie TESCO/LAUGARICOU je veľmi nebezpečné miesto! Kto tam bezpečne odpáli tie vysielače, mohol by byť nominovaný na nejakú cenu. Nemám rád deštrukciu, ale likvidovanie takýchto vysielačov plne podporujem, uvedomelí Angličania tieto vysielače likvidujú tiež, viac tu. Slováci, najmä tí, ktorí bývajú v blízkosti vysielačov by ich mali začať likvidovať tiež a nie spisovať petície! Štát na úrovni by takéto veci nedovolil, sú štáty, kde takéto silné antény musia byť minimálne 300 metrov od ľudských obydlí. Aj 300 metrov je niekedy málo, ale na Slovensku rovno na strechy škôl, na malé stožiare vedľa škôlky, alebo na pole hneď vedľa domov, či najlepšie - vedľa ciest, kde sa tvoria zápchy, alebo vedľa nákupných centier, však? To schválil kto? To je norma, alebo výsmech všetkým, ktorí majú o účinkoch EM žiarenia aspoň nejakú konkrétnu predstavu? Alebo tie extrémy, ako vysielač na Inovci - v prírode napr. Patlíkova Trenč. Turná máte bežne viac ako 6.000μW/m2 (pravdepodobne z vysielača Inovec), ako si v takej prírode môže niekto oddýchnuť? Veď tým trpia ľudia, celá príroda (niektoré druhy stromov trpia kôli EM žiareniu veľmi) i zvieratá, ktoré majú oveľa bystrejšie zmysly. Sa čudujeme, že lesy vyzerajú ako mŕtve a u nás i väčšina stromov je chorá alebo sú suché? Ok, chemtrails na to vplýva vprvomrade, ale zdravie, vývin a prirodzený rast ľudí stromov ovplyvňujú aj tieto vysielače, toto si ľudia nemôžu dovoľovať, takýto dlh nesplatí nikto a poškodenie prostredia a Zeme sa prejavuje tiež ako choroba a problémy človeka, ak rozumiete. Teda je vo vašom záujme robiť všetko, čo môžete pre zlepšenie a zmenu súčasnej situácie. Ak si myslíte, že vy aj tak nič nespravíte, to je tiež súčasť samovraždeného nastavenia - t.j. kurzu, na ktorý niekto zlý nasmeroval jednotlivcov aj celý svet. Iba návrat k prirodzeným a normálnym hodnotám - k Bohu, dokáže zmeniť tento kurz a prebije tú masovú hypnózu jednotlivca i národov a otvorí cestu ku konečnému víťaztvu ľudstva nad fašizmom a satanizmom!

Nakoľko sa k týmto anténam nemôžem približovať a zničiť ich fyzicky (čo by som ináč na 100% robil), tvoríme okolo týchto antén sféry podľa systému Dr. Arkadija Petrova a na záver nastavujem permanentné tlmenie, resp. opakovanie zatlmenia (znakom horizontálnej, presnej symetrickej žiarivej (presný popis nastavenia opakovania tu) a sféru riadenia skutočnosti zjednocujem s vysielačmi - skutočne, mám výsledky) Toto cvičenie má oveľa širšie využitie ako je popísané v červenom linku, dá sa použiť nielen na obnovu a regeneráciu, ale aj na iné veci, či dokonca na vyčistenie človeka od elektrosmogu! Postup ak Boh dá, si zhrnieme v zajtrajšom článku. Sledujte nás a prosíme vás aj niečo prispievajte! Ďakujeme.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.