RODIČOM ODOBRALI DCÉRU, NESÚHLASILI SO ZMENOU POHLAVIA

13.12.2019 18:34

https://denniks.sk/14628/rodicom-z-finska-odobrali-dceru-lebo-nechceli-pristupit-na-hormonalnu-zmenu-pohlavia/

Rodičom z Fínska odobrali dcéru, lebo nechceli pristúpiť na hormonálnu zmenu pohlavia:

„Boli sme naivní, keď sme si mysleli, že doktori a úrady budú mať zdravý rozum. Bola to veľká chyba,“ dodáva otec Kari. Úrady rodičom odobrali dcéru z opatery a momentálne s ňou nemajú žiaden kontakt.

Rodičom bol po šiestich mesiacoch ukázaný videozáznam Nei po testosterónovej terapii.

„Bez dramatizácie môžeme povedať, že keď sa zmenil jej hlas, výzor aj osobnosť, je to ako keby zabili naše dieťa,“ komentoval video otec dievčaťa.

https://denniks.sk/14628/rodicom-z-finska-odobrali-dceru-lebo-nechceli-pristupit-na-hormonalnu-zmenu-pohlavia/

-   -   -

Poznámka Biblik: Ak tzv. prevýchovu detí majú na starosti súkromné firmy a z nejakej "zmeny" či "ochrany" detí profitujú súkromné zariadenia, potom sa štát aj justícia bezohľadne používa ako štetka na zvýšenie zisku globálnej satanskej mafie. Je možné dokázať, že ste zlý rodič a vaše dieťa bude potreba "preliečiť", ak sa pred nejakým učiteľom alebo psychológom vaše dieťa pochváli, že na diskotéke si potiahlo z jointa. Ak to dieťaťu nájdu v moči a bude tak tupé, že sa prizná, može dôjsť k tomu, že vám dieťa odoberú na prevýchovu do tzv. resocializačného zariadenia. Policajtovi dnes je lepšie nepovedať ani dobrý deň - ak neviete presne čo máte robiť, je podľa nás najlepšie napísať na papier "ODMIETAM VÝPOVEĎ" a poučiť o tom aj svoje dieťa, že učiteľ, školský psychológ, psychiater, štátny úradník, vojak a POLICAJT = NEPRIATEĽ a pred takými je lepšie nehovoriť nad to, čo je treba a obvykle je najlepšie na vymyslené obvinenia nepovedať nič - nech si ich dokazujú sami, pretože každé jedno-jediné slovo, čo poviete môžu použiť proti vám... Je podľa nás povinnosťou rodičov vlastniť zbrane (podľa možnosti legálne) a do krvi brániť svoje deti. Špinavé praktiky odoberania detí sú realitou aj na Slovensku, písali sme o tom v týchto článkoch:

https://www.biblik.sk/news/spinave-praktiky-v-detskom-domove-semetes/

https://www.biblik.sk/news/spinave-praktiky-v-detskom-domove-semetes-pokracuju/

https://www.biblik.sk/news/ako-to-vyzera-v-detskom-domove-semetes/

https://www.biblik.sk/news/z-detskeho-domova-semetes-vyskocilo-dievca-z-okna/

https://www.biblik.sk/news/detsky-domov-semetes-je-spoluzodpovedny-za-smrt-16-rocneho-dievcata/