SLOVENSKÍ POSLANCI SCHVÁLILI PRÁVO NA HOTOVOSŤ / SLOVAK PARLIAMENT HAS APPROVED THE CONSTITUTIONAL RIGHT TO CASH (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: ďakujeme milí poslanci, je to pozitívny a sebazáchovný krok + TOP KOMENTY_DÔLEŽITÉ (SK, ENG)

16.06.2023 13:47

hlavnespravy.sk

"Poslanci schválili ústavné právo na platbu v hotovosti. Liberáli sú pohoršení

Právo vykonať platbu za nákup tovarov a poskytnutie služieb v hotovosti bude súčasťou Ústavy SR. Tomuto právu bude zodpovedať ústavné zaručenie vydávania hotovosti ako zákonného platidla. Zákon následne stanoví podmienky a obmedzenia uvedeného práva. Vyplýva to z ústavného zákona skupiny poslancov hnutia Sme rodina, ktorý Národná rada (NR) SR vo štvrtok 111 hlasmi definitívne schválila." ZDROJ: HS

The right to pay for the purchase of goods and the provision of services in cash will be part of the Constitution of the Slovak Republic. This right will be matched by the constitutional guarantee of issuing cash as legal tender. The law subsequently establishes the conditions and limitations of the said right. This follows from the constitutional law of the group of deputies of the We are family movement, which the National Council (NR) of the Slovak Republic definitively approved on Thursday with 111 votes (111/150 - Slovak parliament 150 members total) SOURCE (sk only)

Poznámka Biblik / Note Biblik: ďakujeme milí poslanci, je to pozitívny a sebazáchovný krok pre každého človeka, ktorý žije na Slovensku

Thank you slovak parliament members, this is a possitive and a self-preservative step for everyone living in Slovakia, for everyone, for native and even for tourists!

TOP KOMENTY HS / TOP COMMENTS:

"Nechápete že toto: "Na základe tejto zmeny bude možné prijatie hotovostnej platby odmietnuť len z primeraných alebo všeobecne uplatňovaných dôvodov." spravilo z toho zakona zrusenie hotovosti?
Nechápete? Kto rozhodne o tom, čo je primerané? Ministerstvo Pravdy?"

"...aj mňa toto zarazilo..otázne je, čo je v tom pozmeňováku"

"Celé to je podvod fašistickych poslancov.
1. Nemáme vlastnú menu tu je euro nie slovenská koruna. Ak to zruši ECB nebudete mať čím platiť, jednoducho peniaze v hotovosti nebudú.
2. Ak takýto fašisti schválili že zákony EU sú nadriadené slovenským, tak nebude platiť ústava SR. Už to riešia hlasovanie vačšinou a malé štáty si ani neprdnú a zrušia im hotovosť.
3. Ústava SR ma za posledné 3 roky hodnotu hajzlového papiera. Cenzúra sa tiež zakazuje a je tu ZAVEDENÁ!!! Porušovanie ústavy je národnym športom.
4. Kolónia nemá právo čokolvek schvalovať
5. Už tam dali, že v určitých prípadoch je možné hotovosť odmietnuť!!! Viete aké prípady sú to? Neviete. Určite to, že nebude obeživo je jeden z prípadov viď bod 1.
6. Odkedy feničania vymysleli hotovosť bola vždy hotovosť prijatá. Bez hotovosti boli v minulosti len ľudia ktorí boli čím? Áno otrokmi. Otroci hotovosť skutočne nepotrebujú.
7. Štát krachuje a hotovosť to nezachráni! Je vám zbytočne platiť hotovosťou ak budete na sociálnych dávkach a na potravinových lístkoch. (pozn. red. hotovosť má vždy význam, ak je k dispozícii, dáva možnosť sa rozhodnúť)
8. Prichádza vojna, skutočná vojna a mŕtvi takisto hotovosť nepotrebujú.
9. Kto vidí vidí a pozorovateľ vidí. Ostatní potrebujú dostať facku.
10. Ozaj, nevidíte ako vám kradnú slobodu?
11. Ešte jedna skupina nepotrebuje hotovosť! Viete aká? Väzni v koncentračných táboroch!!! Počas WW2 si to vyskúšali, verte že je to tak. MOVIR sa BUDUJE.

To, že to dávaju do Ústavy (tak ako by tam dali, že každý má právo dychať) jasne naznačuje že hotovosť bude zrušená. Samozrejme veci si predsa do ústavy dávať nemusíme!!! Keby bola Ústava dobrá, už dávno tam je že po páde vlády majú byť voľby do 2 mesiacov a žiadna fašistická úradnicka vláda nemôže ani vzniknúť!!! (pozn. red.: je to nikým nevolená vláda v súčasnosti, dosadená osobami podozrivými z obzvlášť závažných trestných činov apartheidu a propagácie experimentálnych zákrokov s následkom mnohopočetných úmrtí (vakcíny i testy)

 

Súvisiace články / related articles:

Marian Kotleba: Slovenská armáda vyvíja MOVIR – systém na sledovanie a izoláciu neočkovaných! (ZÁVAŽNÉ INFORMÁCIE) AKTUALIZOVANÉ 2..12.2021 (SK)
https://www.biblik.sk/news/marian-kotleba-slovenska-armada-vyvija-movir-system-na-sledovanie-a-izolaciu-neockovanych/

MOVIR (+Poznámka Biblik: ĽUĎOM BÝVA V OBLASTIACH SILNÉHO ŽIARENIA VEĽMI ZLE) BRÁŇTE SA GENOCÍDE! (SK)

https://www.biblik.sk/news/movir/

NÁSILNÉ ČIPOVANIE ĽUDÍ UŽ AJ NA SLOVENSKU / RFID UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/nasilne-cipovanie-ludi-uz-aj-na-slovensku-rfid-under-microscope/

CHEMTRAILS POD MIKROSKOPOM / CHEMTRAILS UNDER MICROSCOPE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-pod-mikroskopom/

SATANISTI SA INFILTROVALI DO VŠETKÝCH ŠTRUKTÚR SPOLOČNOSTI (SK)
https://www.biblik.sk/news/satanisti-sa-infiltrovali-do-vsetkych-struktur-spolocnosti/

RADOVAN DLUHÝ SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: AKO DOSTAŤ Z TELA OTRAVU Z VAKCÍN A CHEMTRAILS, DETOXIKÁCIA PRE ZDRAVÝCH I CHORÝCH / RADOVAN DLUHY SMITH & Dr. ANA MIHALCEA: HOW TO REMOVE VACCINE POISON AND CHEMTRAILS FROM BODY, DETOX FOR EVERYONE (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-ako-dostat-z-tela-otravu-z-vakcin-a-chemtrails-detoxikacia-pre-zdravych-i-chorych-radovan-dluhy-smith-dr-ana-mihalcea-how-to-remove-vaccine-poison-and-chemtrails-from-body-detox-for-everyone/

Do hľadania na Biblik.sk  môžete napísať heslo SATANIZMUS

Seach Biblik.sk for satanism! There's a lot of good material.

Keywords/ kľúčové slová:

Chemtrails, chemtrails fibers, satanism, vaccines, mind control, Arrivals, Rauni Kilde

chemtrails, chemtrails vlákna, satanizmus, očkovanie, vakcíny, mind control, myšlienková kontrola, kontrola myšlienok, Arrivals, Rauni Kilde

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet / Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!