SÚ VŠETKY KNIHY URČITÝM SPÔSOBOM DEZINFORMÁCIE? (+Poznámka Biblik: Ďalším krokom zo strany tieňovej zločineckej vlády je podľa mňa priame likvidovanie opozície, koncentráky a vraždenie)

07.06.2022 16:18

Rami Bleckt: SKUTEČNÝ SMYSL ŽIVOTA   Zlo    i    Dobro   v dnešním světe a co musíme vědet a dělat:

Veľmi zaujímavá kniha, konkrétne, praktické rady, môže veľmi pomôcť! S čím nesúhlasíme, je vegetariánstvo, ktoré považujem v našich klimatických podmienkach za hazard so zdravím. Náš citát: "VEGETARIÁNSTVO BEZ AKTÍVNEJ DUCHOVNEJ PRAXE JE V NAŠICH KLIM. PODMIENKACH HAZARD SO ZDRAVÍM." cit. Biblik.sk

Takisto sa aj v tejto knihe sa píše, že všetko je Božia vôľa, a väčšina duchovných kníh je podľa mňa písaná tak, aby spodina prijímala všetko, aby sa nikto nestaval satanistickým elitám do cesty. Takže zneužívanie a týranie detí, vojny a iné svinstvá - to určite Božia vôľa nie je! Riešenie nie je len odpúšťanie a prijímanie ľudí a situácií, ale aj odmietnutie a pomsta! Tie situácie treba rozlišovať! V prípade napríklad tvrdých opatrení v Izraeli platili pre moslimské komunity iné podmienky ako pre zbytok obyvateľstva, pretože moslimovia by na rozdiel od iných etník žiadne vakcinačné pasy neprijali a vykonávateľom a propagátorom takýto fašistických opatrení by hrozila pomsta i smrť! Nakoľko to nepriateľ vedel, radšej týmto spôsobom neútočil, teda násilím sa dá takisto predísť násiliu ako je to možné i nenásilím, napr. Gándhí.

Dva odlišné, takisto účinné prístupy na riešenie problémov Martin Luther Kings vs. Malcolm X - dokument  Rivali :

https://www.biblik.sk/news/tip-na-film-rivali-martin-luther-king-vs-malcolm-x/

"Keď na vás zaútočí pes, tak ho zabite!" MalcolmX (1925-1965)  v reakcii na brutálne zachádzanie policajných príslušníkov s černochmi v časoch, keď si černoši dovoli žiadať o svoje prirodzené ľudské práva. Vlastne, niektorí nemali černochov za ľudí, podobne, ako niektorí dnes nemajú Slovanov a nežidov za ľudí a hovoria nám gójovia (dobytok).

Poznámka Biblik: Ak by dnes nejaký na úrovni líder ako t.č. MalcolmX vyzýval na zabitie policajta alebo kohokoľvek, kto násilím vyžadoval opatrenia, takisto je to riešenie na predchádzanie násiliu ako nenásilný odpor! Povinnosťou každého občana je zabezpečiť si zbrane a na svoju obranu ich v prípade útoku na svoju osobu alebo na svoj majetok aj použiť!

V prípade vyhlásenia lockdownu pri tejto zinscenovanej pandémii bolo i je právo majiteľa podniku namieste zabiť každého, kto by sa násilím dožadoval vynucovania opatrení! Nezáleží na tom, či fašista nosí oblek alebo policajnú uniformu! Ak by nás mali za ľudí, opatrenia a lockdowny by boli odporúčané, dobrovoľné pre každého, pretože sloboda a rovnosť a dodržiavanie ľudských práv je zárukou mieru! Ani vojna či mimoriadna situácia nie je dôvod na porušovanie základných ľudských práv! Bohužiaľ, to sa na Slovensku dialo i predtým a stále sa deje, a predstavitelia fašistickej tyranie zatiaľ ostávajú bez trestu! Môžete podávať trestné oznámenia, kde vám napíšu, že sťažovať sa môžete u toho, kto vám odpísal, alebo na úrad, ktorého je policajt členom, to znamená vo väčšine prípadov hoci i perfektných dôkazov zametenie pod stôl! Občan na Slovensku vlastne už dlhodobo nemá žiadne práva domôcť sa spravodlivosti a to sú prípady ako odoberanie detí rodičom, či úplná svojvôľa niektorých charakterovo pochybných príslušníkov Polície. Potom skúste podávať trestné oznámenia na chemtrails alebo upozorňujte zodpovedné úrady na takéto úplne kritické hodnoty EM žiarenia... Myslím si, že nakoľko sme ako občania túto situáciu neriešili, zašlo to až do extrému zinscenovania pandémie a nepriameho zabíjania ľudí nútením do opatrení, testov a vakcín, kôli čomu mnohí ľudia ochoreli i zomierali... Ďalším krokom zo strany tieňovej zločineckej vlády, ktorá vykonáva svoju moc pomocou arcidezolátov ako napr. Jaroslav N., Zuzana Č., Eduard H. či Igor M., je podľa mňa priame likvidovanie opozície (k vypínaniu, t.j zabíjaniu webových stránok už došlo), koncentráky a vraždenie, to by predsa mohol tušiť každý a nemusí byť zrovna prorok... Po zinscenovanej pandémii môže prísť i zinscenovaná nukleárna vojna alebo zinscenovaný hladomor... V každej a zvlášť v mimoriadnej situácii občania musia trvať na dodržiavaní základných ľudských práv, ktoré nám Slovákom garantuje Ústava! (pričom príslušníci Polície v odpovediach na trestné oznámenia argumentujú protiústavnými vyhláškami) (pozn. red.: jeden angl. inv. novinár vypátral, že na rozhodujúce posty sa dosadzujú osoby s veľkým utajeným škandálom z minulosti (pedofili, zvrhlíci, podovodníci a pod., takto je poslušnosť zaručená, radšej poslúchajú aj zvrhlé rozkazy, t.j., keď treba, ich pániček sa ich môže zbaviť buď tak, alebo onak a do propagovania fašizmu ich podľa mňa hnali preto, že NWO nepotrebuje ani niekoľko miliárd ľudí ani niekoľko tisícok prisluhovačov...)

-   -   -

Nikto ľudí nenútil chodiť stravovať sa v reštauráciách, ak by to niekto robil, je to podobná zvrhlosť ako nútenie na rúška či zatváranie obchodov! A prosím vás, netvárme sa, že nenásilie je jediná možná cesta! Určite normálni ľudia chcú a potrebujú mier, ale súčasná fašistická chunta mier na Slovensku i vo svete ohrozuje a musí byť odstránená! V ideálnom prípade, ak by sami odstúpili, bola by to poľahčujúca okolnosť! Ak podporujú dodávanie zbraní ukrajinským teroristom, hrozí im lynč! Ukrofašisti ani vrahovia z NATO nie sú naši spojenci! Sú to tyrani, satanisti a vrahovia Slovanov, paraziti, rakovina Zeme a utláčatelia národov! Paraziti sa skrátka hubia ak sa premnožia! Je možné očakávať, že pokiaľ budú útočiť na Putina, dodávať zbrane a krok za krokom organizovať hladomor a totálny kolaps, že sa ich proste ľudia pokúsia zabiť, tak ako to ich pániček robí už dlho všetkým národom tejto Zeme, vrátane židov, ktorých začal likvidovať, keď sa to hodilo ako zámienka na vytvorenie Izraela... Máme tu dočinenie s globálnym satanisticko-pedofilným kriminálnym syndikátom, ktorý bežne vraždí malé deti, ovládol väčšinu štátov a zotročil väčšinu národov! Teraz, kôli získaniu absolútnej moci na planéte Zem organizuje masové vyvražďovanie (programy chemtrails, HAARP, bezdr. a smart technológie, Wi-Fi, mobilné antény uprostred sídlisk + organizované pandémie, krízy a organizované vytváranie ekol. katastrofy + zásahy do počasia (napr. obloha ráno 6.6.2022 vyzerala ako 40% tlmiaca protislnečná fólia) a pokusy o vytvorenie hladomoru.) Ak sa vláda a fľandra rozhodli paktovať s fašistami, teroristami a vrahmi, čaká ich aj odplata fašistov:

John C. Woods, kat fašistov. Podľa niektorých zdrojov mal tiež určitú poruchu, údajne sa tak veľmi chcel dostať k popravám, že klamal, že má skúsenosti a pôsobil, aby fašisti pri poprave čo najviac trpeli. Možno sa plní to porekadlo: "Akí fašisti prišli, takého i na popravisku našli!" (viď doluuvedené verše Zjavenie 16:5-7)

Každý deň pôsobenia fľandry a fašistickej vlády je znevažovanie Ústavy, pretože súčasná vládna garnitúra už vládne násilím, občania im jasne dali i dávajú najavo, že ich nechcú! A za to, čo predviedli ako vykonávatelia vôle satanistických elít im hrozí trest smrti, lynč alebo doživotie! Lockdowny, vnucovanie opatrení a propagácia nebezpečných testov a smrtiacich vakcín - ak občan požaduje smrť za smrť, ktorú spôsobili ich opatrenia a vakcíny mnohým Slovákom, je to spravodlivý trest!

"A počul som anjela vôd, ktorý hovoril: Spravedlivý si, ó, Pane, ktorý si a ktorý si bol, ten svätý, že si to usúdil; lebo krv svätých a prorokov vylievali, a krv si im dal piť, lebo sú hodni. A počul som iného z oltára, ktorý hovoril: Áno, Pane, všemohúci Bože, pravdivé a spravedlivé sú tvoje súdy." Zjavenie 16:5-7

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.