SYSTÉM SFÉR Dr. ARKADIJA PETROVA JE MOŽNÉ VYUŽIŤ AJ PRI TLMENÍ MOBILNÝCH STANÍC

07.06.2022 12:48

Do detailu sme si popísali systém tvorby sfér v 15-stich bodoch tu:

Pri každodennom cvičení zabralo niekoľko mesiacov, kým sa podarila určitá sila a rýchlosť na tlmenie fyzických objektov - t.j. mobilných staníc. Myslím si, že je veľmi potrebné s týmito stanicami niečo robiť, Angličania ich zapaľujú a ľudia by ich mali odstraňovať. Takto vyzerá horiaca mobilná stanica:
 
Ale z určitých dôvodov zapáliť mobilnú stanicu (alebo inak zlikvidovať) to nemôže robiť každý. (bez ohľadu na nejaký zákon, ak by som sa k týmto zariadeniam mohol priblížiť, boli by 100% niektoré deaktivované). Snažím sa robiť to, čo môžem samozrejme, prosím Boha, aby vytvoril okolo mňa ochranné pole a aj sa na toto pole niekoľko krát denne sústredím a vždy tvorím okolo seba aj niekoľko desiatok krát denne aj takúto ochranu. Život v meste ma stojí ohromné množstvo energie, život tu je ako permanentná vojna, kde človek musí byť stále v strehu. 
Okolo mobilných staníc veľmi rýchlo vytváram sféry, v prvomrade kôli sebe a dnes som bol prvýkrát v blízkosti staníc a následné bolesti hlavy by som tentokrát považoval za znesiteľné, to znamená, že pomocou mentálnych technológií dochádza pri určitom stupni tréningu k zjavným účinkom na fyzické objekty. Dnes som sa začal napríklad v blízkosti mobilných staníc zjavne potiť, čo prešlo okamžite po opustení zóny a presne neviem, čo pomohlo, či pole od Boha, či hviezda alebo mojim vedomím vytvorené sféry okolo staníc, podstatné je, že teraz fungujem a neležím s bolesťami hlavy v posteli. Keď nám tu nastavali antény a do vlakov napratali silné Wi-Fi, bolesti hlavy už po krátkej ceste bývali celé roky tak silné, že bol výkon dojsť napr. na WC - každý tvrdší krok alebo každý pohyb hlavy mi pôsobil ukrutné bolesti, pohyboval som sa tak, ako keby som mal na tele výbušninu, ktorá môže byť odpálená každý jemnejším otrasom a toto trvalo roky, dlhé roky, neskôr ma pán učiteľ Petr Bělousov zoznámil so systémom sfér Dr. Arkadija Petrova - a povedal mi, aby som poprosil Boha o ochranné pole a aby som 3 hodiny denne cvičil predstavu poľa ...a tak som poprosil, cvičím každý deň iba niekoľko minút až hodinu toto cvičenie, a aj tak to začalo to fungovať! Nový svet pre mňa, prvý krát som išiel minule na výlet a podarilo sa zaspať (bežne kôli silným mobilným staniciam okolo ciest sa potom v noci nedalo vôbec zaspať). Vedel som, že mobilné stanice je možné zatlmiť vedomím, ale málokedy sa podarila sila a rýchlosť myšlienkového impulzu, ktorý vykázal merateľné fyzické tlmenie.
Sila a rýchlosť myšlienkového impulzu sú veľmi dôležité a u mňa to chcelo určitý cvik, kým sa začalo dariť pôsobenie na viditeľné fyzické objekty, ktoré som popísal aj tu. Význam to však má vždy, vždy pomocou mysle dochádza k určitému ovplyvneniu fyz. objektu.
Predpokladám, že účinky napríklad aj tlmenia mob. staníc pomocou  sfér vytváraných mysľou , budú časom aj merateľné. Pokročilí by mohli napr. v jednej sekunde silným a rýchlym myšlienkovým impulzom stlmiť všetky antény na celom sídlisku (!) a to možno i permanentne (!) Ak by sa viac ľudí zapojilo a snažili by sa určitým spôsobom tieto stanice tlmiť, účinná ochrana by mohla byť permanentná. Jednoducho si predstavíme sféru riadenia skutočnosti, do ktorej umiestnime mobilné antény, nastavíme tlmenie a opakovanie (napr. horizontálny znak nekonečna) a sféru riadenia skutočnosti zjednotíme s objektom. Vaše vedomie presne vie, čo má robiť, netreba to nijako siliť. Je možné toto použiť nielen na tlmenie mobilných antén na strechách budov, ale aj na tlmenie iných vecí vyžarujúcich nebezpečné žiarenie. Ak však máte možnosť Wi-Fi/mobil atď. vypnúť, tak je dobre to robiť čo najčastejšie, veď v noci, pri športe, relaxe a oddychu mobil ani Wi-Fi nepotrebujete. (v panelákoch a na verejných miestach by boli na normálnej planéte takéto techn. vyžarujúce miliardy oscilácií všetkými smermi určite zakázané. Bežná 2.4GHz Wi-Fi alebo bluetooth  = 2,4 miliardy impulzov za sekundu, ktoré prechádzajú cez steny, mozog i ďalšie bunky v ľudskom tele. Vlastne, je nebezpečné ísť okolo človeka, ktorý má na mobile bluetooth a na hlave bezdr. slúchadlá, a bohužiaľ, mladí to nosia na tele a pri hlave celé hodiny! Ak by to takto ďalej pokračovalo, jednoho dňa sa zobudíme na planéte kreténov s poškodeným telom i mozgom, k čomu bohužiaľ už dochádza - iba z rakoviny a psych. chorôb sa urobil štandard, pričom ak rastú tieto ochorenia ako huby po daždi, je isté, že je k tomu vytvárené i prostredie a tak je to aj s väčšinou ostatných chorôb. CHOROBA = OTRAVA, POŠKODENIE, alebo INÝ NEDOSTATOK viac Dr. Loibner tu) (pozn. red.: CHOROBA = OTRAVA, POŠKODENIE alebo INÝ NEDOSTATOK, resp. niekedy i neúmerný nadbytok, faktom je, že choroby nemôžete vymietiť ani najúčinnejším očkovaním ani najkvalitnejšími dezinfekciami, je potrebné pracovať komplexne a vytvoriť prirodzené prostredie a navždy upustiť od invazívnych zásahov - zrušiť očkovanie, zrušiť chlórovanie vody atď.  a nájsť iné, bezpečné spôsoby - napr. ozonifikácia vody namiesto chlórovania, chlórovú vodu je nebezpečné piť i sa v nej sprchovať a kúpa, viac Dr. Joseph M. Price. (Príp., ak je to nutné, použitie rovnakej prirodzenej, vode identickej molekuly (H2O2 čistý peroxid vodíka na úpravu vody) starostlivosť o zdravie a výživu detí, učenie prirodzeného aktívneho životného štýlu, gramotnosť pri používaní bezdr. techonológií (mobil nedávať k hlave), vedenie k aktivite, radosti, pohybu, dovolenky a vyučovacie pobyty na čerstvom vzduchu, pri mori, v horách)
Sila tvorby takejto ochrannej sféry môže byť časom rovnako účinná ako sila ničenia, avšak tvorba zaberá obvykle určitý čas. Je úplne isté, či už veríte alebo nie, po určitom čase sa zmeny prejavia a mnoho ľudí tu už nejakým spôsobom pracuje.
Iba kriminálnici mohli nastavať medzi domy tieto zariadenia, nie je to chyba Boha. Horiaca stanica to nie je extrémizmus, extrémizmus je to, čo tieto zariadenia urobili z miest! Som si úplne istý, že v hodnotách 500.000 μW/m2 (ktoré mobilné stanice vyžarujú napr. pred našim domom v TN ul. Soblahovská 19, 21, 23) je nebezpečné sa pohybovať, zvlášť nebezpečné je stáť na mieste. U niektorých ľudí môže dôjsť o silným i dlhodobejším bolestiam hlavy, kĺbov alebo iných orgánov, bolesti by som prirovnal k vnútorným popáleninám. U väčšiny ľudí je zjavná buď pasivita alebo pri náhlom vstupe do oblasti silného EM poľa dezorientácia, na ktorú sa sťažujú vodiči v TN v okolí TESCO/LAUGARICIO a mnohí pochopili, že to súvisí s vyžarovaním blízkych vysielačov. Ostatné účinky sme popísali tu:
K vedľajším účinkom by som na záver chcel dodať, že celk. efekt mi pripadá ako programovanie človeka na nižšie vibrácie - program ŽER A NESTARAJ SA! Takto ľudia pri povrchnej zábave ani nevedia, ako uplynie čas a k podstatným veciam sa väčšina z nich nikdy nedostane. Myseľ po expozícii EM poľa je zrýchlená, z dlhodobého hľadiska však vyčerpávaná, zahlcovaná a spomaľovaná. Napríklad, ak by mal človek 3x rýchlejšiu myseľ, teoreticky by mohol stihnú to, čo bežný človek za tristo rokov! Existujú veľmi silné dôvody, prečo by tí, ktorí chcú vládnuť svetu vplývali na našu myseľ - vakcíny, strava, nariadenia a EM žiarenie - to všetko vplýva na mozog! Niektorým ľuďom, ktorí sa neočkujú, jedia kvalitné potraviny + čistú vodu a poznajú spôsoby ochrany pred EM žiarením (resp. bývajú z hľadiska EM radiácie v bezpečnejších oblastiach mimo mesto) to dáva obrovskú výhodu nad ostatnými, i z hľadiska zdravia, vitality a najmä rýchlosti myšlienok a teda i schopnosti realizovať svoje sny a ciele!
 
Čím väčšia expozícia (vystavenie) elektrosmogu, tým väčšia pravdepodobnosť duchovného odpojenia. Človek žijúci v oblasti silných EM polí sa ťažko bude venovať hudbe, meditácii alebo duchovnému rastu. Ľudia sú bezdrôtovými zariadeniami a mobilnými anténami doslova programovaní byť konzumentmi. Medzi bezdrôtové zariadenia patria bluetooth slúchadlá, Wi-Fi, mobily, smarthodinky, GPS navigácie. Okrem GPS navigácie sú všetky tieto zariadenia život a zdravie ohrozujúce.
 
Čo každý môže spraviť, je obmedziť bezdr. zariadenia na nevyhnutné minimum a robiť aspoň to, čo zo svojej pozície môže: napr. pre väčšinu ľudí písať listy, petície (napr. celoeurópska petícia za redukci 5G)

_______________________________________________________________________

NA OBRANU PROTI FAŠISTOM SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, navrhujem pravú ruskú červenú vlajku, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto spoločnou červenou slovanskou vlajkou je, bol a definitívne aj bude fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

_______________________________________________________

Biblik.sk

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašistom! Snáď sa fašistov a teroristov už čoskoro zbavíme!*
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

 

*Ale o to, aby sme sa ich zbavili sa musíme postarať my, lebo vám garantujem, že oni sa postarajú o to, ako sa zbaviť každého slobodného človeka a pokiaľ aj teraz ostanete pasívni, život na Slovensku bude horší než smrť! Každý rozhoduje o živote a smrti: povstanie, pohyb, aktivita, akýkoľvek na úrovni prejav odporu proti fašistickému režimu=život. Pasivita, vzdávanie sa, ničnerobenie pre zmenu situácie na Slovensku=smrť.