VÁŽNE DEPRESIE, CHOROBY, KAŠEĽ, ZMENY VNÍMANIA - CHEMTRAILS + HAARP 29.3. a 30.3.2023 (+všetky snímky obohy od 16.3.2023, spolu 120x FOTO)

30.03.2023 14:59

V dňoch intenzívneho posýpania si pri deteilnejšom pohľade proti Slnku (ak ho je ešte vidno) možno všimnúť obrovský počet svetloreflexných vláken, ktoré sú úplne všade v ovzduší, i na zemi, tráve a vetvách stromom a kríkov v prírode. Doslova, celá príroda je nimi zamorená, zaplavená. V domácnosti sa tvoria neobyklé chuchvalce prachu, pri detailnejšom pohľade napr. vo vnútri na biely povrch je možné si i voľným okom všimnúť najmä čierne a červené vlákna. (satanistickí vrahovia sa ani nenamáhali niečo maskovať, zrejme si označujú svoje výrobky farbou - čierne, červené, modré, žlté - možno farba vlákna závisí od prvku ťažkého kovu, ktorý tieto vlákna obsahujú... V základe, to, čomu bežne hovoríme chemtrails sú najčastejšie biele svetloreflexné chuchvalce vláken, v ktorých nájdeme najčastejšie čierne a červené vlákna (detailnejší pohľad pod mikroskopom ukazuje celú sieť akoby rôznofarebných antén, viac sa dočítate ďalej.

Pre viac informácii si môžete dať do hľadania na Biblik.sk chemtrails vlákna alebo chemtrails fibers. Alebo si len tak doma alebo na prechádzke všímať okolie, a pýtať sa, prečo je celá príroda obalená v tých pavučinách...

Napríklad výskum bežného prachu ukazuje na neobvyklé vlastnosti týchto vláken - pozrite sa doma vnútri, keď svieti Slnko, aký majú tvar tieto vlákna a ako dobre rotujú vo vzduchu. Bežný prach zrovna nebýva tvarovaný tak, aby ho autorotácia čo najdlhšie udržiavala vo vzduchu... Napríklad, ak sa nechá chvíľu položený mobil alebo tablet, pomerne rýchlo sa na obrazovke usadia vlákna. Stačí nad nimi tesne prejsť naslineným alebo navlhčeným prstom a všímať si, ako tento materiál reaguje (chce to vystihnúť správne natočenie, nie úplne každé jedno vlákno bude na blízkosť navhlčeného prsta tak zjavne reagovať)

Tieto vlákna majú úplne iné svetloreflexné vlastnosti ako pavučiny. Vo vnútri týchto vláken pod 350-násobným zväčšením vidno čierne guľôčky, pri 650-násobnom zväčšení vidno, že čierne guľočky sú naplnené žltou akoby tekutinou. Vnímavejším stačí zobrať z prírody chuchvalec chemtrails a dať ho napríklad do pohára, alebo puzdra a uzavrieť (najlepšie nikdy nechytať holými rukami). Z takejto vzorky je možné vycítiť informačný program - je to jednoducho povedané otrava, ktorá spôsobuje príznaky ako kašeľ, horúčka, choroba, resp. príznaky podobné chrípke. Vlákna chemtrails majú vynikajúce UV absorbčné vlastnosti, sú schopné ochrániť bielkovinu pred pôsobením UV žiarenia, vlastne hodia sa ako nosič biologických zbraní:

https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/

 
CHEMTRAILS_VLÁKNA_CHEMTRAILS FIBERS (SK, ENG)
TOTO DÝCHAME UŽ CELÉ ROKY A VLÁDA POVIE KORONAVÍRUS

https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-chemtrails-fibers/

Toto na nás intenzívne prášia najmenej 10 rokov. Svedčí o tom aj neobvyklé množstvo prachu v domácnosti a určite každý pozná náhly dráždivý kašeľ z tohto svinstva, to nás dusí. Keď to spolu s dažďom padá na zem, môže to byť ešte nebezpečnejšie, Biblik.sk navrhol tieto bezpečnostné opatrenia:

https://www.biblik.sk/news/drazdivy-kasel-zvysena-teplota-a-choroby-mozu-byt-nasledkom-vcerajsieho-a-dnesneho-intenzineho-rozprasovania-chemtrails/

Ak je veľmi dobré Slnko a máte veľmi kvalitnú optiku a optické priblíženie (napr. ďalekohľad 80 mm a viac) v ovzduší je s kvalitnou optikou za veľmi dobrého Slnka vidieť taký obrovský počet vláken, že to vyzerá, ako keby ste rozdriapali jednu obrovskú perinu - miliardy chuchvalcov vyplňujú priestor v ovzduší. Videá napr. v tomto článku. Pri bežnom pohľade voľným okom to vyzerá ako permanentná hmla, ktorá nemizne ani cez deň. Voľným okom je vlákna chemtrails možné vidieť napríklad prekrytím slnečného kotúča bilbordom alebo rohom budovy. Treba byť však opatrný, zvlášť s ďalekohľadom sa očami nepozerať príliš blízko Slnka, ale výskumníci v teréne vždy podstupujú určité riziko. Treba zachovať opatrnosť, bdieť a vnímať.

Dlhodobejší výskum oblohy môže byť veľmi zaujímavý, zvlášť denná obloha pri detailnom pozorovaní môže byť bohatá na útvary alebo bytosti, ktoré robia veľmi dobrú prácu, obvykle sa však pohybujú z ľudského pohľadu veľmi, veľmi rýchlo. Ale zistilo sa, že veľmi dobre počujú, čo hovoríte alebo čo myslíte, môžete ich poprosiť, možno spomalia alebo prídu bližšie, obvykle podľa týchto informácií z bezpečnostných dôvodov na cca 150 metrov - odk. na video YT kanál Alaje z Plejád 22. Niekedy je možný i blízky kontakt s podobným typom tzv. ORBu. Blízka prítomnosť malých bielych žiarivých orbov môže byť liečivá, razom je pravdepodobne možné i uzdravenie z najťažšej choroby. Obvykle ich však vidíme pracovať hore, ale pracujú aj dolu, verte:

BIELE DISKY LIKVIDUJÚ CHEMTRAILS - ORBS KILLING CHEMTRAILS (SK, EN)
https://www.biblik.sk/news/biele-disky-likviduju-chemtrails-orbs-killing-chemtrails-sk-en/
 
Častokrát môžeme na nebi pozorovať tieto útvary, niekto tu organizuje, resp. rozbíja búrkové mraky na sivú kašu, ale aké dopady to má na vzduch a ľudí na Zemi, to už nikoho ani žiadny oficiálny úrad ani Políciu nezaujíma:
 
CHEMTRAILS + HAARP - TRENČÍN 30.3.2023 9:29
 
 
CHEMTRAILS + HAARP - TRENČÍN 30.3.2023 9:30
 
 
VŠETKY SNÍMKY V PLNOM ROZLÍŠENÍ (120x foto/447MB)
CHEMTRAILS+HAARP TN 16.3-30.3.2023:
 
Čo slúži ako zdroj energie, ktorý takto nalinkuje oblaky? Njaké satelity alebo pozemné zariadenia? Častokrát je tieto útvary z tohto pohľadu vidieť na cca rovnakých oblastiach oblohy, je možné že sa jedná o nejaké pozemné vysielače  (napr. Inovec?, alebo vysielače tzv. digitálneho rádia? ktovie?) alebo ide o mobilné vysielače mobilné antény, podobné ako vidíme na strechách domov? Ak by ste do mrakov nasypali kovové častice, pomocou frekvencií z radarov, satelitov alebo mobilných vysielačov je možné ovplyvňovať počasie. Je možné vytvoriť oblačno, ochladenie, oteplenie alebo jasno! Museli by ste asi žiť na inej planéte, ak by ste si za posledných 10 rokov ani raz nevšimli nálet posýpacích lietadiel a následné (niekedy okamžité zmeny počasia). Najčastejšie po násype chemikálií skleníkový efekt, alebo (ak je dosť vlhkosti vo vzduchu) náhle prudké ochladenie.
Zmeny nálady, depresie, niekedy bolesti hlavy a možno aj kašeľ následkom pohybu vdýchnutých vláken môže spôsobovať HAARP - pozemný radar, satelit, alebo iné zariadenie, ktorým temné mocnosti rozvlnia oblaky a možno, iba využívajú odraz týchto vĺn od oblakov, aby zasiahli ľudí na Zemi. Ako dnešný deň vyzerá byť hustý, robte všetko, čo vám môže pomôcť zvýšiť vibrácie. Veriaci môžu prosiť o pomoc a zásah Pána Ježiša Krista a samozrejme o Jeho Ochranu. Pretože On je útočisko a nádej. On hovorí, že Jemu je zverená všetka moc na nebi aj na Zemi! A postupne sa na Zemi začína robiť zo satanistami a ich služobníkmi poriadok, ale zúria a ktovie, čoho sú ešte schopní!
Úrady, politici a Polícia - nielenže sa iba prizerajú zločinom s predpokladanými smrtiacimi následkami, ale ich dokonca kryjú - rôznymi vyhláseniami o chemtrails a lžami o kondenzačných stopách. Ľudia by sa mali dohodnúť čo budú robiť, pretože nie je možné sponzorovať takto skorumpovaných úradníkov z našich daní!
Takí Francúzi sú ochotní radšej zapáliť si celý štát, než nechať dosadeného kváziprezidenta umožňovať postupný rozklad štátu. Prebieha globálne ožobračovanie a vlastne postupné vyvražďovanie ľudí, nakoľko sa každá vláda tvári, že chemtrails neexistujú ani 5G a elektromagnetické žiarenie podľa nich neškodí... Podporujú a sponzorujú teroristov na Ukrajine, umožňujú import utečencov - takýmto politikom podpaľujú politikom domy, autá a vlastne, vedú proti politikom vojnu! Chlebodarcovia zapredaných politikov sa nás snažia pozabíjať, takýto prisluhovači sa nemôžu čudovať, že je na nich páchané násilnie, vraždenie a teror - pretože to isté robia obyvateľom, iba rafinovanejším spôsobom cez testy, cez vakcíny, cez opatrenia, a živia ďalšiu štvavú vojnu NATO dodávaním zbraní na Ukrajinu!
 
Súvisiace články:
Pre vlastný výskum chemtrails do hľadania na biblik.sk napísať heslá chemtrails, chemtrails vlákna, chemtrails fibers, inteligentný prach, smart dust
 
CHEMTRAILS VLÁKNA V PRÍRODE / CHEMTRAILS FIBERS IN NATURE (SK, ENG) (AKTUALIZÁCIA 3x- doplnené)
https://www.biblik.sk/news/chemtrails-vlakna-v-prirode/
 
SPECTRAL ANALYSIS OF CHEMTRAIL FIBERS / SPEKTRÁLNA ANALÝZA CHEMTRAILOVÝCH VLÁKEN (SK, ENG) AKTUALIZÁCIA 2x
https://www.biblik.sk/news/spektral-analysis-of-chemtrail-fibers/
 
 
Obrázok chuchvalca chemtrails, aké lietajú vonku - alebo bývajú na stromoch a v tráve:
 
DEMONŠTRÁCIE VO FRANCÚZSKU: HORIA AUTÁ, ROZBÍJAJÚ SA VÝKLADY, OD 7. MARCA FRANCÚZI DEMOŠTRUJÚ NONSTOP (+Poznámka Biblik: ABSOLÚTNY ZÁKLAD V KAŽDOM SPOLOČENSKOM ZRIADENÍ JE VLASTNENIE ZBRANÍ
https://www.biblik.sk/news/demonstracie-vo-francuzsku-horia-auta-rozbijaju-sa-vyklady-od-7-marca-sa-demostruje-sa-nonstop-poznamka-biblik-absolutny-zaklad-v-kazdom-spolocenskom-zriadeni-je-vlastnenie-zbrani/
 
ZÁKAZ Wi-Fi VO FRANCÚZSKU (AKTUALIZÁCIA 1x)
https://www.biblik.sk/news/zakaz-wi-fi-vo-francuzsku/