ZÁKAZ Wi-Fi VO FRANCÚZSKU (AKTUALIZÁCIA 1x)

27.12.2019 15:49

"Vezmime si napríklad Francúzsko. V roku 2015 prijalo zákon, ktorý zakazuje Wi-Fi vo všetkých materských školách. Okrem toho tento zákon stanovuje, že Wi-Fi musí byť vypnutá vo všetkých základných školách." Viac tu:

https://tadesco.cz/niektore-krajiny-zakazali-pouzivanie-wi-fi-a-mobilnych-telefonov-v-okoli-skol-malych-deti-a-tehotnych-zien/

Poznámka Biblik: Dúfame, že podobné opatrenia prijmeme aj na Slovensku, lebo ľudia by mali pochopiť, že nemôžu mať doma hociaký Wi-Fi router, Wi-Fi v panelákoch nemá čo hľadať vôbec!

Ešte je dobre pochopiť, že mobil by nikdy nemal byť priamo na uchu! (Zdroj návod od vášho mobilu, je to aj vo vašom návode od telefónu napísané, podobne ako tu)

Zdroje elektromagnetického žiarenia (mobily, Wi-Fi, notebooky, tablety, mikrovlnky, bluetooth v autách i bluetooth slúchadlá, smarthodinky a smartmerače) by nemali byť v blízkosti človeka, vody a potravín. Táké niečo ako Wi-Fi v obchode s potravinami by malo byť prísne zakázané. Dokonca aj v bio obchodoch vidíme niekedy aktívny Wi-Fi router rovno medzi regálmi, čo voči zákazníkovi považujeme za bezohľadnosť! Natiahnuť jeden kábel k notebooku alebo k e-kase nie je až taký problém a stojí to za to! Wi-Fi zvlášť v obchodoch s potravinami by mala byť deaktivovaná. 

Aj mikrovlnné rúry, v ktorých si mnohí ohrievate (resp. ničíte) potraviny by mali byť zakázané vôbec. Viac tu a tu. Prosím vás uvedomte si to, prosím nepobehujte po obchodoch s mobilmi na uchu, Wi-Fi v domácnosti a v robote nahraďte káblami a ešte raz vás prosím prestaňte pobehovať po obchodoch s mobilmi na uchu! Ničíte seba aj potraviny.

AKTUALIZÁCIA 1x: Samozrejme dúfame, že Wi-Fi jednoho dňa odstránia aj z verejných miest a dopravných prostriedkov. Najviac ohrození sú zamestnanci knižníc a zamestnanci vo vlakovej a autobusovej doprave, ktorí sa počas celej pracovnej doby pohybujú v zamorenom prostredí. Hodnoty žiarenia aktívnej Wi-Fi podľa našich meraní prístrojom 10.000 - 100.000 mikroWatt/m2 Extech 480836. Na trhu je aj Extech 480846. Ľudia majú citeľný problém už pri hodnotách 300-600 mikroWatt/m2. Od kedy v Trenčíne nainštalovali  Wi-Fi stĺpy , ľudia hovoria, že je pre nich bezpečné sa pohybovať v meste najviac 15 minút, býva im zle, bolí ich hlava, cítia sa zrýchlení, v noci nemôžu zaspať a pod... A čo potom tí, ktorí tam pracujú? Berie niekto ohľad na človeka predtým, než sa rozhodnú inštalovať Wi-Fi?

Súvisiace články / related articles:

AJ NA SLOVENSKU JE POTREBNÉ KÔLI OCHRANE ŽIVOTA A ZDRAVIA ZORGANIZOVAŤ SKUPINY, KTORÉ BUDÚ ZAPAĽOVAŤ MOBILNÉ VYSIELAČE A PROPAGÁTOROV 5G BUDÚ STÍHAŤ AKO KRIMINÁLNIKOV

Obrovským problémom sú extrémne silné antény na strechách obytných budov, domov a panelákov i vysielače na stožiaroch medzi domami. Je treba s tým niečo robiť, hoci aj založenie organizácie, ktorá bude tie vysielače likvidovať, ináč tieto antény pravdepodobne zabijú alebo poškodia množstvo ľudí, a opäť, keď cielene satanisti  a fašisti spôsobia ľuďom masovú otravu, povedia, že vraj ide o nový vírus!

Niektoré nové mobilné antény sú tak silné, že aj vo vzdialenosti niekoľko stoviek metrov od nich sa objavujú u niektorých ľudí prudké bolesti hlavy, bolesti a kŕče srdca, problémy s dýchaním a ďalšie závažné zdravotné problémy. Bolesti srdca a problémy s dýchaním v blízkosti mobilných antén sú s najväčšou pravdepodobnosťou záležitosťou nových vyšších frekvencií, (tzv. 5G)

Bolesti srdca a problémy s dýchaním sa  začali v okolí mobilných vysielačov bežne objavovať relatívne nedávno, cca okolo roku 2018-2020, v roku 2023 už bývajú bežné v niektorých oblastiach miest aj v okolí niektorých vysielačov okolo diaľnic a cesty. Silné mobilné vysielače sú nepochybne zodpovedné aj za množstvo dopravných nehôd (fyz. problémy, bolesti srdca, násl. problémy s dýchaním i vplyv na dezorganizáciu myslenia - EM žiarenie spôsobuje zmeny na EEG)

Pred rokom 2019 sme v Trenčíne našli iba dve miesta kde kôli elektrosmogu sa opakovane potvrdili problémy s dýchaním, od roku 2019 je týchto miest ešte oveľa viac! Na základe doterajších pozorovaní je možné predpokladať, že nové frekvencie mobilných vysielačov a nových Wi-Fi routerov cielene zasahujú epifýzu, štítnu žľazu a srdce, bolesti vznikajú akoby na určitej ose od epifýzy smerom dole a končia sa tesne pod hrudnou kosťou akoby v strede žalúdka. Bežné sú bolesti hlavy, nespavosť, bolesti očí a kĺbov, viac v popise článku Eric Dollard:

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)

Viac tu: https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

Tak ako sa dnes používa rádio (mobily, Wi-Fi, bluetooth, bezdrôtové slúchadlá, smartzariadenia, smartmerače a smarthodinky) je nutné pochopiť, že na toto rádio nebolo určené!

Ak máte v blízkosti rodinného domu alebo na streche paneláku mobilný vysielač, neváhajte tieto zariadenia zlikvidovať! Ak zrovna nepatríte medzi ultravnímavých jedincov, ktorí dokážu vnímať i minimálne zmeny intenzity EM poľa, neznamená to, že tieto zariadenia vás nepoškodzujú! (Vnímaví ľudia môžu všímať aj energie horných podlaží bytov v okolí mobilných antén alebo energie domov v okolí mobilných vysielačov)

Ten, kto rozhodol o ich inštalácii silných zdrojov elektrosmogu v blízkosti obytných budov i ten, kto ich nainštaloval, sa dopustil kriminálneho činu. Ľudia by mali mať zbrane a byť ochotní brániť si svoj dom, za žiadnu cenu by ste nemali dovoliť inštaláciu Wi-Fi routerov alebo mobilných antén či vysielačov v blízkosti domov. Vzhľadom na dnešné informácie, každý kto má v paneláku Wi-Fi router je vrah. Kto chce, nájde si iné riešenie pripojenia na internet, s dnešnými Wi-Fi routrami človek tvorí obrovský dlh a ohrozuje zdravie svoje i zdravie susedov. (dokedy sa chcú ľudia tváriť, že je to normálne, len preto, že bláznivostí sa dopúšťa väčšina?) Ak máte susedov, ktorí majú Wi-Fi routre, môžete ich buď presvedčiť, aby ich definitívne vypli (:-) alebo sa môžete odsťahovať na chatu alebo do nejakého vyhovujúceho rodinného domu. I tak, bývanie v paneláku je úplné odtrhnutie človeka od zeme a prírody, ťažko v takomto prostredí môžu žiť zdraví ľudia!

Popri tom, čo dnes dávajú zločinci - resp. operátori ľuďom do bytov, pravdepodobne z bežných riešení (ako sú napr. elektrosmog tieniace grafitové nátery) nebude dostatočné žiadne riešenie. S novými výkonnými (tzv. MIMO anténami) a novými frekvenciami nových Wi-Fi routerov budú ľudia ešte viac mimo, ešte viac chorí a pravdepodobne v súvislosti s rozšírením nových frekvencií budú prichádzať vlny chorôb. Buď pochopia títo chudáci, že nemôžu mať doma radar-teda Wi-Fi router, alebo väčšinu z nich tieto zariadenia pravdepodobne vážne poškodia. Poškodenie s novými výkonnými anténami a novými až 2-násobnými frekvenciami sa účinky dostavia rýchlo, čo si častokrát môžu všimnúť aj majitelia nových zariadení, ktoré im dovliekol domov operátor. Do bytu nepatrí žiadna Wi-Fi, nakoľko informácií o závažných dopadoch na zdravie je veľa a sú dobre overené, dnes vedci i šéfovia IT priemyslu prednášajú, prečo nemajú doma Wi-FI:

FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/

 

A takto dnes v Anglicku a vo Švajčiarsku končia mobilné antény:

Niečo takéto v blízkosti obytných budov nemá čo hľadať, neznamená to, že je to bezpečné len preto, že to dnes rozšírené takmer všade. Ak by bolo možné sa k tomu priblížiť, zapaľoval by som to sám, ale obchádzam to na 300 metrov a stále málo, priblíženie by mohlo mať pre citl. osoby život ohrozujúce následky.
V Anglicku a vo Švajčiarsku sú skupiny, ktoré vo veľkom zapaľujú mobilné vysielač - pochopili, že bývanie v blízkosti takýchto silných radarov sa môže končiť nielen rakovinou, závažným psychickým alebo zápalovým ochorením, ale i smrťou:
ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

A to je treba zorganizovať aj na Slovensku ako prvé a potom začať riešiť tých, ktorí to stavajú, lebo Polícia ich zatiaľ v najbližších dňoch ako kriminálnikov prenasledovať nebude, ale ľudia by ich mali stíhať a znepríjemňovať im život, podobne ako všetkých DCA pozitívnych poslancov (zoznam tu) a všetkých fašistických covistických a prosatanistických vrahov, podporujúcich vojnu, LGBT a ďalšie zločiny zločineckých mimovládok a zločineckej organizácie NATO:

https://www.biblik.sk/obrazky/#nato-nazi-flag-png1

Ich dni sú spočítané, ľudia čoraz menej tolerujú zločiny satanistickej elity, momentálne to začína poukazovaním na rozsiahle pedofilné aktivity, ktoré boli doteraz ticho tolerované a postupne sa otvoria i ďalšie fronty a bude sa vyšetrovať aj covidizmus, aj chemtrails aj elektromagnetické žiarenie! Okolo satanisticko-fašistických pedofilných vrahov sa postupne uťahuje slučka, veľmi zúria, lebo cítia, že tentokrát je to ich koniec a nie je kam ujsť! Apokalypsa znamená odhaliť to, čo bolo skryté a každým dňom sa pod globalistami (resp. guľozemcami) prepadá zem!

Súvisiace články / related articles:

Dr. MARTIN BLANK: ZÚČASTŇUJETE SA NELEGÁLNEHO EXPERIMENTU - V DÔSLEDKU EM ŽIARENIA DOCHÁDZA K POŠKODZOVANIU DNA
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-zucastnujete-sa-nelegalneho-experimentu-v-dosledku-em-ziarenia-dochadza-k-poskodzovaniu-dna/
kniha Dr. Martin Blank v slovenčine:
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/
 
VÝSKUM prof. HENRY LAI
VIDEO ENG+CCtit.:
Can Cell Phones Damage DNA and Cause Cancer? Dr. Henry Lai
youtu.be/JrBjQJhHfzk
TalkingStickTV - Prof. Henry Lai - Cell Phones and Cancer:
youtu.be/NZl2MSHDKls
 
GOOGLE ŠÍRI HOAXY O ELEKTROMAGNETICKOM ŽIARENÍ / GOOGLE IS SPREADING HOAXEX ABOUT EM RADIATION (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/google-siri-hoaxy-o-elektromagnetickom-ziareni-google-is-spreading-hoaxex-about-em-radiation/
 

RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/rizika-bezdrotovych-meracov-zivot-a-zdravie-ohrozujuce-zariadenia-risks-of-smartmeters-threat-to-health-and-life/

Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (Kľúčové citáty z knihy Dr. Martin Blank - SK)
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank/

Dr. MARTIN BLANK: A Real Risk to Living Creatures: Electromagnetic Fields and Their Dangers (ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-martin-blank-a-real-risk-to-living-creatures-electromagnetic-fields-and-their-dangers/

ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)

https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/

ZMAZANÉ VIDEO Dr. COWANA O 5G, MOBILOCH A PRÍČINÁCH CHORÔB / DELETED VIDEO Dr. THOMAS COWAN ON 5G AND CORONAHOAX (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zmazane-video-dr-cowana-o-5g-mobiloch-a-pricinaxch-chorob/

Dr. MARTIN BLANK: DOBA JEDOVÁ 7 ELEKTROSMOG (eng Dr. MARTIN BLANK: OVERPOWERED)
Veda nedokáže zodpovedať všetky otázky, ale na jednu vie odpovedať úplne jednoznačne: VŠETKY TYPY ELEKTROMAGNETICKÉHO ŽIARENIA MAJÚ NA ŽIVÉ ORGANIZMY PREUKÁZATEĽNÝ VPLYV.
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/

VAROVANIE VÝROBCU MOBILNÉHO TELEFÓNU (SK, ENG) THE BLACKBERRY WARNING
https://www.biblik.sk/news/varovanie-vyrobcu-mobilneho-telefonu-sk-en-the-blackberry-warning/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ sk, links eng, worth to translate:

https://www.biblik.sk/news/mobil-je-nebezpecny/

WHO/IARC CLASSIFIES RADIOFREQUENCY ELECTROMAGNETIC FIELDS AS POSSIBLY CARCINOGENIC TO HUMANS / WHO OZNAČUJE EM POLIA AKO POTENCIÁLNY KARCINOGÉN (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/who-iarc-classifies-radiofrequency-electromagnetic-fields-as-possibly-carcinogenic-to-humans-eng/

 

Biblik.sk

biblik.sk/clanky

Ďakujeme za vašu podporu nakupovaním na Biblik.sk a ďakujeme i za akýkoľvek príspevok na náš účet, i za dobr. príspevky za bezplatné sťahovanie Thank you for your support, thank you for shopping at Biblik.sk and thank you  for your donations:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

Ďakujeme, Thank you. Biblik.sk

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!