ZAUJÍMAVÝ DOPLNOK VÝŽIVY NA ZLEPŠENIE SPÁNKU / CHERRY JUICE (PRUNUS CERASUS) MAY ELEVATE MELATONIN LEVELS AND IMPROVE SLEEP (SK, ENG) (+Poznámka Biblik / Note Biblik: VYPNUTIE MOBILOV A Wi-Fi MÔŽE VEĽMI POMÔCŤ / BASIC TIPS FOR BETTER SLEEP (SK, ENG)

15.12.2023 16:29

ZAUJÍMAVÝ DOPLNOK VÝŽIVY NA ZLEPŠENIE SPÁNKU / CHERRY JUICE (PRUNUS CERASUS) MAY ELEVATE MELATONIN LEVELS AND IMPROVE SLEEP

Veľa ľudí má dnes problémy so spánkom, samorejme nedostatok Slnka je predovšetkým výsledkom zločinných aktivít samozvaných geoinžinierov, ktorí menia počasie rozprašovaním vláken a chemikálií z lietadiel. Napríklad nad Trenčínom by mal viesť iba jeden letový koridor, v každom prípade, ak vidíte lietadlá krížom-krážom po celej oblohe, za normálnych okolností neexistuje dôvod na takúto doslova chaotickú premávku ani na tie náhle, neobvyklé zmeny kurzov a výšky lietadiel, v podstate podľa všetkého robia lety do kruhu, doslova nálety a spájanie vzorov na hranách chemických čiar! Letové koridory sú potrebné i z hľadiska bezpečnosti, je zaujímavé, že toľkým ľuďom nedochádza, že na nebi sa dejú veľmi, ale veľmi neobvyklé veci! To už si treba všímať, čo sa na nebi deje a robiť čo je vo vašich silách (vždy môžete robiť aspoň niečo, ak teda chcete napríklad podporovať Biblik.sk, ktorý o týchto veciach napísal  stovky kvalitných článkov ) Buď sa týchto satanistických vrahov zbavíme, alebo väčšina ľudstva bude pravdepodobne zákerne povraždená. Ten kašel, tie vlákna, to je to, čo nás dusí. Ak je dosť zrážok a vlhkosti vo vzduchu, je možné udržiavať temnotu jednoducho, rozprašované vlákna po rozpadnutí na drobný čierny prach tvoria ideálne kondenzačné jadrá.(vplyv na rozpad chemtrailových vláken má vlhkosť, tlak a asi aj HAARP, možno i systém mobilných antén je súčasťou tohto projektu) Takže preto tá nenormálna tma a temnota a permanentná hmla aj cez deň, v ovzduší je doslova naprášené, ide o prach z lietadiel, čo si môže jednoducho overiť každý, kto chce, zopár videí tu a tu, ulozto je už v klasickej podobe nedotupné, môžete si pozrieť buď titulky alebo nájsť videá inde.

Nedostatok Slnka, ktorý je dnes spôsobený aktivitami posýpacích lietadiel, má závažné následky, tvorba melatonínu a tvorba vitamínu D sú dva hlavné faktory, tretí významný faktor je  životodárna UV radiácia pri východe a pri západe Slnka. Normálny spánok sa dá zariadiť ľahko, ak je dosť Slnka, ráno si pozrieť východ a večer západ. Možno odteraz si dá každý viac pozor, na čo bude svojim okom hľadieť, do hlavy je možné cez oko doslova púšťať temnotu i svetlo: slnečné lúče dopadajúce do oka cez očný nerv smerujú k epifýze, priamo do mozgu, kde spúšťajú blahodárne procesy, zvlášť v čase minimálnej UV radiácie, čo je práve cca 1 hodinu od východu a hodinu pred západom (viď metóda  HRM SUNGAZING - SK, ENG ), samozrejme myslí sa nadmorská výška 0 metrov, čo v našom pásme (Slovensko, kde väčšinu tvoria hory) je tak cca  max 25 minút od východu a 25 minút pred západom. 

Slnka sa nemusíte báť, aj v lese je možné pomedzi stromy opatrne pozerať po Slnku. Okuliare a slnečné okuliare sú maximalne neprirodzená vec, okuliarov sa môžete zbaviť i bez operácie a slnečné okuliare iba ak je to naozaj potrebné kôli bezpečnosti (šoférovanie, alebo ak odporučí lekár)

Vynikajúce doplnky na zlepšenie spánku sú melatonín, napríklad firma VEGAVERO mala Rest&Relax Complex, ktorý sa asi už nepredáva. Určite je dosť kvalitných doplnkov najmä z USA a Kalifornie, ultračistý melatonín bez tabletovacích prísad z mätovými a rôznymi príchuťami made in California je obykle veľmi účinné riešenie dočasnej potreby zlepšenia spánku. 

Dnes si niečo povieme o doplnku z Českej republiky, samozrejme, bez tabletovacích prísad:

BRAINMAX PURE NATURAL MELATONIN

Podľa zloženia by malo ísť o sušenú šťavu Prunus Ceracus v obale z rastlinnej kapsle (zrejme hydroxypropylmetyl celulóza) pozrime sa na cit. zo stránky brainmarket.cz:

"Prunus Cerasus (šťava z višne)
Další látky: maltodextrin v zanedbatelném množství. Kapsle jsou z vyrobeny z celulózy.
Dávkování: 2 kapsle 30 minut před spaním. V případě ranní únavy snižte dávku pouze na 1 kapsli.
Velikost balení: 120 vegan kapslí
Skladování: Při pokojové teplotě, na suchém a tmavém místě."

Teda zrejme ide o sušenú šťavu z višne, ktorá samotná má vplyv na zvýšenie tvorby melatonínu. Bola možnosť tento doplnok otestovať, odp. dávka sú dve kapsule, zo začiatku sme vyskúšali tri, aby sa overila potenciálna neznášanlivosť a či funguje aj bez zapitia vodou. Bolo treba zistiť aj chuť, po vybalení z kapsle je chuť veľmi príjemná, s ľahkým anestetickým efektom na jazyku a v ústach, čo znamená veľmi jemné stŕpnutie (znecitlivenie) slizníc. Do niekoľko minút (10-15) sa dostavila túžba zaspať, spánok bol vynikajúci, ako to už však býva s melatonínovými doplnkami, ranná únava, resp. chuť spať aj ráno, ktorá zaujímavo razom odoznela, keď Slnko vyšlo ponad mraky. Pravdepodobne Slnečné svetlo je zodpovené za určité premeny rytmov v mozgu. Keď do prirodzeného slnečného svetla satanistickí zločinci zasiahnu rozprašovaním chemikálií na prekrývanie Slnka, okrem environmentálnych môže existovať široká paleta dopadov, na myseľ i na celkové správanie ľudstva (mind control)

ENGLISH:

you may translate the above slovak article to get more info why today so much people have sleep problems. Interesting shortcuts are inside the above article, some of them are both SK, ENG.

klinická štúdia / clinical study:

Effect of tart cherry juice (Prunus cerasus) on melatonin levels and enhanced sleep quality
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22038497/

Prunus cerasus supplements are probably declared like Melatonin. For example czech additive-free (no tabletting additives) BRAINMAX PURE NATURAL MELATONIN

Poznámka Biblik / Note Biblik: 

Basic tips for better sleep: turn off all wireless. Wi-Fi, bluetooth smartphones, tablets etc. should be in airplane mode or turned off before sleep (may help a lot) Get your bed away from all active sockets, devices and electric cables (LF electric fields) according to our research we hope 2m from sockets and cables is enough. Electricity and sleeping near active cables is according to experts the No. 1 cause of childhood leukemia (dr. Martin Blank - book Overpowered)

TIPY NA DOBRÝ SPÁNOK: VYPNUTIE MOBILOV A Wi-Fi  MÔŽE VEĽMI POMÔCŤ

vypnutie všetkých bezdrôtových zariadení pred spánkom, vypnutie Wi-Fi, bluetooth a mobily, tablety a bezdrôtové zariadenia vypnúť alebo letový režim (môže pomôcť veľmi) Takisto všeobecne je dobre mať posteľ ďalej od elektrických káblov kôli NF EM poliam, ktoré sa pokladajú za jednu z hlavných príčin napr. detskej leukémie - viď kniha Dr. Martin Blank - ELEKTROSMOG tu:

https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

Related articles / súvisiace články:

MUDr. GUSTAV SOLÁR O DÔLEŽITOSTI ZACHOVANIA ZIMNÉHO ČASU (SK)
https://www.biblik.sk/news/mudr-gustav-solar-o-dolezitosti-zachovania-zimneho-casu/

AKO ZASPAŤ ZA 1 MINÚTU? TRI VOJENSKÉ TAJOMSTVÁ / How to fall asleep in 1 minute? 3 military secrets (RUS, SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-zaspat-za-1-minutu-tri-vojenske-tajomstva-how-to-fall-asleep-in-1-minute-3-military-secrets-rus-sk-cz-eng/

AKO ZLEPŠIŤ SPÁNOK / HOW TO GET BETTER SLEEP (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/ako-zlepsit-spanok-how-to-get-better-sleep/

GAŠTANY NA DOBRÝ SPÁNOK / CHESTNUTS MAY HELP WITH GOOD SLEEP (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/gastany-na-dobry-spanok/

LED lighting could have major impact on wildlife / ZAUJÍMAVÉ O SVIETIDLÁCH LED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/led-lighting-could-have-major-impact-on-wildlife/

MESTO TRENČÍN PLÁNUJE VYMIEŇAŤ OSVETLENIE ZA EXPERIMENTÁLNE LED SVETLO S MOŽNÝMI VEĽMI NEGATÍVNYMI ÚČINKAMI NA ZDRAVIE ČLOVEKA I PRÍRODU (+Poznámka Biblik: PETÍCIA ZA ZACHOVANIE SÚČASNÉHO OSVETLENIA (SK)
https://www.biblik.sk/news/mesto-trencin-planuje-vymienat-osvetlenie-za-experimentalne-led-svetlo-s-moznymi-velmi-negativnymi-ucinkami-na-zdravie-cloveka-i-prirodu/

biblik.sk/clanky

Biblik.sk

Prosíme vás o Vašu podporu, napríklad i kúpou kníh a tovaru na Biblik.sk alebo priamo príspevkami na účet:
SK8583300000002101425963
ĎAKUJEME. Biblik.sk

Please support the fight for freedom, please support antisatanic and antinazi fight:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963
Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!

 



 




 



 

 

Krásna hudba je aj v tomto článku / more beautiful classic here:
ZOMRELA JEDNA Z NAJLEPŠÍCH SPEVÁČIEK NA SVETE PATRÍCIA JANEČKOVÁ / PATRICIA JANECKOVA ONE OF THE BEST OPERA SINGER PASSES (SK, ENG) (+LIEČBA RAKOVINY DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE /+CANCER TREATMENT IMPORTANT INFO (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/zomrela-jedna-z-najlepsich-spevaciek-na-svete-patricia-janeckova-patricia-janeckova-one-of-the-best-opera-singer-passes/


Viac tu: https://www.biblik.sk/products/a432-hz-klasika/