AKO TO VYZERÁ, KEĎ DÁ OPERÁTOR SUSEDOVI NOVÝ ROUTER

07.05.2024 16:25

biblik.sk/clanky

AKO TO VYZERÁ, KEĎ DÁ OPERÁTOR SUSEDOVI NOVÝ ROUTER
 
Mali sme suseda, ktorý skoro ráno zavčasu vstával. Bežný dôchodca, myslel si, že internet je Wi-Fi. Že existuje nejaký kábel a USB-C/LAN redukcia, cez ktorú je možné napojiť najnovšie notebooky alebo tablet či mobily na internet, o tom ani netušil. Všetko bolo ako-tak ok, pokým od operátora nedostal nový výkonný Wi-Fi router. Odvtedy ráno u nás vyzeralo tak, ako na bojovom poli: 
ráno, keď sa sused rozhodne pustiť si internet, musíte okamžite vystreliť z postele, čo najrýchlejšie sa obliecť a opustiť byt! Dohodli sme sa so susedom nakoniec tak, že urobil rozpis, pretože na internet chodil v pravidelných intervaloch cca hodinu ráno a hodinu večer. Keď na novom Wi-Fi routri bola aktivita, v byte sa absolútne nedalo vydržať! Okamžite z tela začal liať pot, srdce dostalo kŕč, nedalo sa dýchať a následky niekoľkosekundovej expozície (ustavičný smäd, bolesti hlavy, šok z kŕčov) trvali ešte minimálne niekoľko hodín! Jednoho dňa sa náhle v byte nedalo vydržať, suseda som sa chodil každý deň pýtať, čo sa deje, raz pozval ma dovnútra a ukázal mi, že dostal od operátora nový Wi-Fi router... Tieto príznaky však poznám, s istotou viem, že súvisia s Wi-Fi a mobilnými anténami, resp. s určitými frekvenciami, ale čo by sa udialo s človekom, ktorého by to ani nenapadlo? 
Dáva niekto zdravotný stav do súvislosti s Wi-Fi či bývaním pri mobilných vysielačoch? Pravdepobone, ak v blízkosti pribudne nový zdroj EM žiarenia, zhoršujúci sa zdravotný stav skutočne mnohých ľudí po sérii negatívnych vyšetrení srdca, pľúc a ďalších by bol najskôr smerovaný na psychiatra, však? Presviedčali by, že ten človek má nejakú nerovnováhu neurotransmiterov v mozgu, na ktoré však žiadne vyšetrenie nerobia - moderná psychiatria, resp. konkrétne nasadzovanie antidepresív a psychiatrických liekov je paveda v praxi! Psychiatrom sa treba vyhýbať ako je možné, ak máte nejaký záznam na psychiatrii, o vašom zadržaní či prepustení v prípade napríklad stretu s Políciou rozhoduje nálada psychiatra, psychiatrom by sa mal pre istotu každý veľkým oblúkom vyhýbať!
-      -
Nedávno podľa všetkého dostal nový Wi-Fi router ďalší sused. Náhle pulz 120 úderov za minútu, kŕče srdca i svalov a problémy s dýchaním, ktoré sa skončili ihneď vzdialením sa od bytu. Po rýchlom pátraní, našiel sa na chodbe nový optický kábel, ktorý vedie do susedovho bytu - s viac ako 99,9% pravdepodobnosťou končí v novom Wi-Fi routri.
(pri spaní vonku či pobyte v iných, samostatne stojacich domoch, tieto ináč dosť špecifické príznaky sa okrem špecifickej bolesti hlavy vôbec nevyskytovali. Začína to najprv nepríjemným, dosť špecifickým tlakom a bolesťou v oblasti epifýzy a akoby nejakým prakticky nepočuteľným vysokým tónom, ale ak sa toto varovanie ihneď neuposlúchne a ihneď sa neopustí sa EM radiáciou prežiarená zóna, dochádza v priebehu pár sekúnd k oveľa vážnejším problémov. Wi-Fi ale aj niektoré mobilné antény na sídliskách a silné mobilné vysielače pri cestách sú celkom iste zodpovedné za mnohé infarkty i dopravné nehody, sú napr. určité úseky pri ceste autom, kde sa nedá normálne dýchať a tieto nové Wi-Fi a mobilné vysielače spôsobujú kŕče srdca a následne problémy s dýchaním a mnohé iné
 
Bývanie v tomto byte, odkedy dali babke vedľa nový Wi-Fi router tu vyzerá ako bojové pole, niekoľkokrát denne telo náhle zaleje pot, ťažko sa dýcha, bolí hlava, niekedy veľmi. Určitý pokrok sa dosiahol rušením myšlienkových konštruktov podľa knihy David R. Hawkins - LÉČENÍ A UZDRAVENÍ. Svet vnímame cez svoju myseľ, teda čokoľvek vlastne existuje v mysli. Za choroby a alergie podľa Davida R. Hawkinsa môže nejaké v minulosti prijaté presvedčenie. Neviem, ale je to možné, hoci si ako IT technik nepamätám, že by som mal k Wi-Fi negatívny postoj. Kolegovia ajťáci po 20 rokoch skončili s rakovinou a toto telo začalo po 20 rokoch každodennej práce v blízkosti EM zariadení spúšťať také dosť výrazné varovné príznaky. Wi-Fi ani mobil už mať nemôžem vôbec, čo pri vedení elektronických obchodov, tvorby stránok a online jednaní vôbec neprekáža.
 
Mentálne tienenia (Milan Valentovič - SÚBOJ ŽIARENÍ), ktoré sa robia možno i desiatky krát denne, však po aplikovaní rád David R. Hawkins (kniha LÉČENÍ A UZDRAVENÍ) začali tiež lepšie fungovať, o niečo sa v tomto byte pri aktivite susedovej Wi-Fi zlepšilo dýchanie, eliminoval sa ustavičný smäd, ale stále, odkedy sused dostal nový Wi-Fi, je to tu celé úplne na hlavu! Telo zaleje pot okamžite, ako na susedovom routri začne aktivita, všetky svaly a srdce idú do kŕča, dýchanie zaberie minimálne dosť námahy. Hawkinsovými technikami sa podarilo ako sa zdá normalizovať okamžitý nábeh pulzu po zapnutí susedovej Wi-Fi (tep išiel po aktivite na routri vždy hneď min. 120 tepov za minútu a nastalo dusenie s potrebou urýchlene opustiť byt, všetko sa po vzdialení sa od zdroja EM radiácie ihneď normalizuje, je to však pre telo dosť záber) Bývať sa tu však už normálne nedá! Pretože bývanie v takomto byte vedľa suseda-wifiota s takýmto novým routerom, to už vyžaduje buď pokročilý stupeň znalosti mágie alebo vysoký stupeň osvietenia. Bežné začalo byť spávanie po chatách, po vonku, či vo vani :D A tie vynútené nočné prechádzky, kedy sa človek ako-tak prespí i za pochodu, sú už zvykom! :) ráno svieži ako rybička šup-šup do práce! Proste sa nenasierať, robiť, čo sa dá a šetriť sily! Vonku spať v jarných mesiacoch ináč dosť zima, opakovaním mantry TU-MO však vďaka Nebeskému Otcovi toto telo nikdy ani raz neprechladlo! Susedovi boli snahy niečo vysvetliť, že sa tu náhle nedá bývať, že či by za nejakú úplatu bol ochotný Wi-Fi vypnúť a babke, čo tu býva, radšej natiahnuť namiesto Wi-Fi kábel, ale sused povedal, že toto nie je jeho problém... Kým mu všetko funguje, má úplne na saláme a je mu jedno, čo sa okolo deje! Určite s takýmto postojom ďaleko nezájde, potom, keď vyššie mocnosti pošlú vyúčtovanie, bude si biť hlavu o múr a pýtať sa, prečo sa to zrovna jemu, čo nikdy nikomu v živote nič zlé neurobil, deje! Veď prakticky každý, kto má v blízkosti svojho bytu susedov, ak má v byte Wi-Fi router je vrah! Nech sa nikto neopováži tvrdiť, že je vrak normálne mať doma radar - t.j. Wi-Fi! Ak je takto narušená väčšina jedincov, teda ak má Wi-Fi väčšina, neznamená to, že je to normálne! Vyrobilli z ľudí hovädá a dali im domov veci, ktoré poškodzujú a zabíjajú! Veď napríklad, s vakcínami, chemoterapiami či psychiatrickými liekmi to robia bežne - likvidujú ľudí legálnymi jedmi a legálnymi drogami i legálnymi Wi-Fi!
 
Ak chce mať niekto doma radar (a takýto Wi-Fi router je výkonný radar) byt by si mal odtieniť on! Určite nie je normálne, ak na jeho routri začne aktivita, že je to pri týchto nových routeroch ešte i na desiatky metrov vo vedľajšom byte takto poznať! Väčšina wifiotov tvrdí, že oni nič necítia... Ale ak máte možnosť sledovať ľudí okolo, už pri zapnutí internetu alebo bluetooth na obyčajnom mobile začne byť drvivá väčšina ľudí úplne červená v tvári! Títo zhypnotizovaní od reality odstrihnutí chudáci napojení na virtuálny svet sa doslova varia za živa, a hovoria, že nič nevidia, nič necítia! Občas, ak vidíte nejakého mladého človeka, že ide po ulici s bezdrôtovými slúchadlami a tvár má úplne červenú ako rak, môžete ho na to upozorniť. Veď 2,4 - 5 miliárd oscilácií každú sekundu z bluetooth alebo z Wi-Fi nie je ani prirodzené ani normálne. A oni to nosia po vačkoch, lebo nejaký úrad to schvaľuje a dá sa to bežne kúpiť. Dnes bežne v obchode kúpite veci, ktoré škodia a zabíjaú. Lekári vraždia ľudí podávaním jedov cez vakcíny, podávaním jedov v chemoterapiách a korporácie vyrábajúce bezdrôtové čipy robia presne to isté! Zákerné, následky sa nemusia prejaviť hneď... Čo sa týka Wi-Fi a bluetooth, ak chce niekto takéto radary nosiť na rukách (smarthodinky) alebo po vačkoch (smatphony a bezdr. zariadenia s výnimkou GPS), ok, ale nie na verejných priestranstvách a bude to treba riešiť podobne ako s cigaretami! Samozrejme, Wi-Fi v bytoch nemá čo hľadať, Wi-Fi v byte je výsledok porušenia ľudstva. (z bezdrôtových technológií, ktoré človek bežne drží v ruke sa javí byť bezpečná iba samostatná GPS, tzv. satelity - resp. balóny alebo silné pozemné vysielače ako tzv. vysielače digitálneho rádia zločineckej firmy TOWEROM, cez ktoré je zrejme riešené možno aj GPS aj niektoré tzv. "satelitné" spojenia, sú však nebezpečné pre človeka i životné prostredie, vrátane všetkých mobilných vysielačov mobilných operátorov a každého smart zariadenia (smart merače, smart pračky, smart chladničky atď., ľudia by lepšie urobili, ak by ich vyhodili. Pri nákupe sa treba zaujímať o to, aby nová chladnička, práčka, spotrebič, klimatizácia či nové auto nemali Wi-Fi ani bluetooth, resp. aby ich bolo možné permanentne vypnúť, čo v mnohých nových autách alebo práčkach už bežne normálne ani nejde! Tieto čipy z nejakého dôvodu vysielajú ustavične a vo vašom záujme to rozhodne nie je! A takisto merače energií a ďalšie by mali byť klasické, nie smartmetre) 
SMART sa nie nadarmo angl. vyslovuje podobne ako SMRT... 
-       -
Ako do určitej miery odtieniť routre nižšej výkonnostnej kategórie, to je možné riešiť, ako však odtieniť tieto nové, ktoré operátori dávajú ľuďom domov, zatiaľ nemáme ani tušenia... Indície naznačujú, že magnetické materiály a magnety by mohli byť kľúčom. 
 
Obraciame sa na Ministerstvo dopravy, ktoré pravdepobodobne tieto nové zariadenia schvaľuje a na telekomunikačných operátorov so žiadosťou o nové bývanie, resp. o poskytnutie fin. prostriedkov vo výške 300.000 eur na nový dom štandardu tohto bytu, pretože  v tomto byte sa vďaka ich routerom a silným mobilným anténam už nedá bývať vôbec! Vonku v meste nie je situácia o nič lepšia, mobillné antény vonku na strechách sú tak silné, že bolesti hlavy sa objavujú už po vyjdení von! Je úplne jedno, že tvrdia, že toto je podľa normy! Celá situácia s bezbrehým šírením a ustavičným zosilňovaním a navyšovaním frekvencií bezdrôtových zariadení vyzerá veľmi podobne ako s vakcínami, po ktorých množstvo ľudí ochorelo a zomierajú. Našim klientom, ktorí bývajú v blízkosti silných Wi-Fi alebo v blízkosti mobilných vysielačov je naozaj možné poradiť vybrať si iba z týchto možností: 
1.) ČO NAJRÝCHLEJŠIE SA ODSŤAHOVAŤ 
2.) OKAMŽITE VYRADIŤ Z ČINNOSTI BEZDRÔTOVÉ ZARIADENIE
Angličania a Švajčiari to bežne robia takto:
VO FRANCÚZSKU ĽUDIA ODPOJILI 5G ANTÉNU, V RUSKU STRHLI STOŽIAR TRAKTOROM, ANGLIČANIA A ŠVAJČIARI TIETO VEŽE ZAPAĽUJÚ
https://www.biblik.sk/news/vo-francuzsku-ludia-odpojili-5g-antenu-v-rusku-strhli-stoziar-traktorom-anglicania-a-svajciari-tieto-veze-zapaluju/
Sú umiernení, zatiaľ nevypaľujú pobočky mobilných operátorov a nelynčujú ich manažérov. Mobilné vysielače, Wi-Fi a tieto veže, ak tušíte, koľkým ľuďom pôsobia tieto zariadenia ukrutné utrpenie, bolesti i smrť, potom horiaca veža na obrázku je buď nevyhnutná obrana alebo čin lásky k ľuďom. Je úplne jedno, že je to podľa normy, ak ľudia pri tom nemôžu dýchať a majú náhle zdravotné problémy! To čo robia mobilní operátori a TOWERCOM, Musk a ďalší, to nie je normálne, a na ich experimenty doplácajú ľudia i životom. 
Snáď poznáte nejakú inú možnosť okrem spomínaných dvoch? Lenže odsťahovať sa už takmer ani nie je kam!!!!!!!!!!!!!!
Ak poznáte nejaké iné riešenie, tienenie, ochranu môžete nám prosím vás napísať. Ďakujeme.
Mnohí ľudia bývajúci v blízkosti silných Wi-Fi routerov alebo v blízkosti mobilných antén sú v ohrození života a ich zdravotný stav sa zhoršuje. Máte pre nich nejaké riešenie? Towercom a mobilní operátori sa rozhodli postaviť ešte viac vysielačov, navýšiť výkon i frekvencie a pozabíjať milióny ľudí! V ničom sa nelíšia od výrobcov vakcín! Budú súdení!
Súvisiace články / related articles:
ELITNÝ BRITSKÝ VEDEC A JEHO VAROVANIE: AK DÁ NIEKTO Wi-Fi DO ŠKOLY, MAL BY BYŤ ZAVRETÝ NA DOŽIVOTIE (krátke video) / ROYAL NAVY EXPERT WARNING: ANYONE WHO PUTS Wi-Fi INTO A SCHOOL SHOULD BE LOCKED UP FOR THE REST OF HIS LIFE (short video) (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/elitny-britsky-vedec-a-jeho-varovanie-ak-da-niekto-wi-fi-do-skoly-mal-by-byt-zavrety-na-dozivotie-royal-navy-expert-warning-anyone-who-puts-wi-fi-into-a-school-should-be-locked-for-rest-of-his-life/
FORMER MICROSOFT CANADA PRESIDENT FRANK CLEGG ON 5G WIRELESS TECH AND SAFETY / BÝVALÝ RIADITEĽ KANADSKÉHO MICROSOFTU FRANK CLEGG: SOM PRESVEDČENÝ, ŽE SÚČASNÁ BEZDRÔTOVÁ TECHNOLÓGIA NIE JE BEZPEČNÁ (SK, ENG, LATVIAN)
https://www.biblik.sk/news/former-microsoft-canada-president-frank-clegg-on-5g-wireless-tech-and-safety/
priamy odkaz Frank Clegg: youtu.be/0iFiCNwYa-g
 
Dr. COWAN: VÍRUSY NIE SÚ PRÍČINOU NIČOHO. NOVÉ OCHORENIA SÚVISIA S NOVÝM ELEKTROMAGNETICKÝM POĽOM. POUŽÍVANIE MOBILU JE NEZLUČITEĽNÉ SO ZDRAVÍM / Dr. COWAN ABOUT 5G, CELL PHONES AND CORONAHOAX (SK, ENG)
https://otevrisvoumysl.cz/dr-cowan-historie-se-opakuje-5g-koronavirus-viry-nejsou-pricinou-nemoci/
 
ERIC DOLLARD: CELL PHONE RADIATION / ELEKTROTECHNICKÝ INŽINIER ERIK DOLLARD O RADIÁCII Z MOBILNÝCH TELEFÓNOV (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/eric-dollard-cell-phone-radiation/
priamy link na video: youtu.be/NMZgaBL1BhU
 
MÔŽE MAGNET POMÔCŤ CHRÁNIŤ OČI PRI PRÁCI S PC? / MAY A STRONG MAGNET HELP PROTECT EYES WORKING WITH PC SCREENS? (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/moze-magnet-pomoct-chranit-oci-pri-praci-s-pc-may-a-strong-magnet-help-protect-eyes-working-with-pc-screens/
prof. HENRY LAI: DNA DAMAGE CAUSED BY "NON-IONIZING" EM RADIATION / prof. HENRY LAI: POŠKODENIE DNA ELEKTROMAGNETICKÝM ŽIARENÍM
https://www.biblik.sk/news/prof-henry-lai-dna-damage-caused-by-non-ionizing-em-radiation-prof-henry-lai-poskodenie-dna-elektromagnetickym-ziarenim/

Book Dr. Martin Blank Overpowered / kniha Dr. Martin Blank sk tu:
https://www.biblik.sk/products/doba-jedova-7-elektrosmog/

LIST MOBILNÝM OPERÁTOROM (+Poznámka Biblik: AK EŠTE POUŽÍVATE MOBIL ALEBO Wi-Fi, VHODNÉ VYPÍNAŤ ASPOŇ NA NOC
https://www.biblik.sk/news/list-mobilnym-operatorom/

VEĽKÝ POSKYTOVATEĽ INTERNETU DNES OZNÁMIL, ŽE NASKLADNIL Z DÔVODU POŽIADAVIEK ZÁKAZNÍKOV ROUTRE BEZ Wi-Fi / SLOVAK ISP ANNOUNCED ROUTERS WITHOUT Wi-Fi (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/velky-poskytovatel-internetu-dnes-oznamil-ze-naskladnil-z-dovodu-poziadaviek-zakaznikov-routre-bez-wi-fi/

Dr. BARRIE TROWER: MICROWAVES, IONIZING RADIATION, Wi-Fi EFFECTS / ÚČINKY MIKROVLNIEK a Wi-Fi - Dr. Barrie Trower (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-barrie-trower-microwaves-ionizing-radiation-wi-fi-effects/

Dr. BARRIE TROWER: AGENT MI5 O RIZIKÁCH MOBILOV A POKUSOCH NA ĽUĎOCH. RIZIKÁ MOBILOV U DETÍ. O VÍRUSOCH A BAKTÉRIÁCH. VEDCI A LEKÁRI BOLI OBESENÍ ZA TO, ČO MNOHÍ ROBIA DNES. / MI5 AGENT ABOUT MIND CONTROL (SK, CZ, ENG)
https://www.biblik.sk/news/dr-barrie-trower-agent-mi5-o-rizikach-mobilov-a-pokusoch-na-ludoch-rizika-mobilov-u-deti-o-virusoch-a-bakteriach-vedci-a-lekari-boli-obeseni-za-to-co-mnoho-robia-dnes/

Dr Henry Lai: Can cell phones damage DNA and cause cancer?
https://www.youtube.com/watch?v=fJUg8afb0BA

Effects of Wireless Radiation and Non-ionizing EMFs on Wildlife by Dr. Henry Lai
https://www.youtube.com/watch?v=V8uUVnW5rDs

LED lighting could have major impact on wildlife / ZAUJÍMAVÉ O SVIETIDLÁCH LED (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/led-lighting-could-have-major-impact-on-wildlife/

Dr. MARTIN BLANK: Početné štúdie dokazujú, že v dôsledku expozície EM poľu dochádza k poškodzovaniu a mutáciám v DNA - teda v genetickom materiáli,  ktorým sme vymedzení ako jednotlivci i ako druh. Usudzuje sa, že mutácie v DNA predstavujú počiatočné štádium rozvoja rôznych typov rakoviny: VO FRANCÚZSKU ĽUDIA ODPOJILI 5G ANTÉNU, V RUSKU STRHLI STOŽIAR TRAKTOROM, ANGLIČANIA A ŠVAJČIARI TIETO VEŽE ZAPAĽUJÚ:
 
ANGLIČANIA ZAPAĽUJÚ MOBILNÉ VYSIELAČE / IN THE UK CELL TOWERS ARE BEING SET ON FIRE (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/anglicania-zapaluju-mobilne-vysielace/
 
RIZIKÁ BEZDRÔTOVÝCH MERAČOV: ŽIVOT A ZDRAVIE OHROZUJÚCE ZARIADENIA / RISKS OF SMARTMETERS: THREAT TO HEALTH AND LIFE (SK, ENG) (+Poznámka Biblik: DOKONCA AJ KAŽDÝ KTO MÁ V PANELÁKU Wi-Fi JE VRAH! (SK, ENG)
https://www.biblik.sk/news/rizika-bezdrotovych-meracov-zivot-a-zdravie-ohrozujuce-zariadenia-risks-of-smartmeters-threat-to-health-and-life/
 
REGULÁTOR VO FRANCÚZSKU ANFR POŽADUJE STIAHNUŤ iPHONE 12 Z TRHU, KÔLI VYSOKÝM HODNOTÁM EM ŽIARENIA, NEBEZPEČNÉ SÚ VŠAK AJ HODNOTY 1000x NIŽŠIE / FRENCH REGULATOR ANFR REQUIRES WITHDRAWAL iPHONE12 FROM THE MARKET DUE TO HIGH LEVELS OF EM RADIATION (SK, ENG
https://www.biblik.sk/news/regulator-vo-francuzsku-anfr-pozaduje-stiahnut-iphone-12-z-trhu-koli-vysokym-hodnotam-em-ziarenia-nebezpecne-by-vsak-boli-hodnoty-aj-1000x-nizsie-french-regulator-anfr-requires-withdrawal-iphone-12-from-the-market-due-to-high-levels-of-em-radiation/

MOBIL JE NEBEZPEČNÝ
 

  biblik.sk/clanky

TEMPUS VERITATEM PARIT
čas rodí pravdu, alebo čas verifikuje pravdu.
alt. preklad: PRICHÁDZA ČAS PRAVDY!
THE TIME OF TRUTH IS COMING!

Šírenie dôležitých informácií Biblik.sk (biblik.sk/clanky) môžete podporovať zdieľaním i finančne. Každý protifašistický boj si zaslúži vašu podporu, podporujte alternatívne médiá i jednotlivcov bojujúcich za slobodu proti fašizmu a satanizmu! Fašizmus, terorizmus a satanizmus už čoskoro bude definitívne porazený! Zločinné satanské elity prehrávajú na všetkých frontoch! Ustavične sa modlite, buďte disciplinovaní a pracujte na sebe! Od každého jedného z vás, i od každej jednej vašej myšlienky závisí, aký je svet!
Prosíme Vás podporujte nás / Please support us:
IBAN Biblik.sk
SK8583300000002101425963

Swift / BIC: FIOZSKBA

ĎAKUJEME. THANK YOU

Červená vlajka, Vlajka víťazstva, NAŠA VLAJKA:

https://www.biblik.sk/vlajka-vitazstva/

_____________________________________________________________________

NA OBRANU PRED FAŠISTAMI SA MUSÍME VŠETCI SLOVANIA ZJEDNOTIŤ POD JEDNOU VLAJKOU, napríklad pravá ruská červená vlajka, pod ktorou aj mnohí Slováci bojovali proti fašistom a pod touto červenou slovanskou vlajkou je fašizmus navždy porazený a tejto vlajky sa fašisti boja:

VLAJKA VÍŤAZSTVA / THE FLAG OF VICTORY

https://www.biblik.sk/products/vlajka-vitazstva/

NECH ŽIJE PUTIN, NECH ŽIJE RUSKO!

VIVAT VLADIMIR PUTIN, VIVAT RUSSIA!